Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

k egw vgazw ugra pio polla edw k kana mina alla den einai amniako apla ugra einai....pantws to amniako ugro einai diafanes etsi exw akousei...

swity k egw pempti exw giatro!!!! exw k egw agxos einai i prwti fora meta to nosokomeio pou 8a me dei, elpizw na einai kala i beba mou!!! ekopsa k to yutopar k den exw ka8olou sispaseis pali kala!!! alla akomi ksapla eimai oso mporw den vgainw ka8olou eksw...

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δε το καταλαβαινω αυτο βρε κοριτσια και τι θα κανουν για να παρουν 300???εχει συγκεκριμενη μαια ο καθε γυναικολογος? εγω θυμαμαι οταν γεννησα οποια εφημερευε ηταν εκει και μαλιστα ηταν και πανω στην αλλαγη βαρδυας και δε χρειαστικε να κανουν και τιποτα.... βοηθανε και στο θηλασμο και κατι αλλο η απλα και μονο για την παρουσια τους?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Παντως Ελενα μια φιλη μου που γεννησε προσφατα σε νοσοκομειο ειπε οτι δεν κανουν επισκληριδιο και γεννησε φυσιολογικα 4 κιλα κοριτσαρο!!!!της βγηκε ο κλξφξγλκθιλλος!!ειπε μονο αν ειναι απαραιτητο για καποιο θεμα υγειας..υσχυει?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

βοηθανε στον θηλασμό,βασικα σε προετοιμάζουν πριν την γεννα.

ε και οσο να ναι αν τα παρουν σε προσεχουν παραπανω.

σαν προταρα θα τα δωσω..

μπροστα σε ολα αυτα που θα παει το μαλλι,τα 300 δεν ειναι τίποτα

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

sta dimosia nosokomeia den kanoun episkliridio sto fusiologiko toketo giati to 8ewroun anais8itiko , emena pali den me peirazei...an einai na ponesw polu 8a ponesw ti na kanoume...afou exw akousei polles na lene den voi8aei k polu,k pali ponas!!!

egw otan mpika prin ligo kairo sto nosokomeio k eixe gennisei mia ekei me kesariki sto 8alamo mou, kseni k olas pou den eixe oute asfalia oute lefta gia fakelaki,mia xara tin prosexan ta koritsia k tis eksigousan!!! auti itan teliws touvlo milame den iksere tpt!!! 30 xr k olas k den iksere tipotaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Η μαία είναι συνεργάτης του γιατρού, θα είναι στάνταρ εκεί και θα βοηθήσει μετά στη φροντίδα και το θηλασμό. Έτσι λέει ο γιατρός μου που την έχει μέσα στο ιατρείο του. Τί να κάνω, θα τα δώσω.

Αυτό το πιάσιμο στην κοιλιά το είχα κι εγώ δυο μέρες, κορίτσια. Χειροτέρευε πολύ τα βράδια. Σήμερα φαίνεται πως τη σκαπούλαρα, για να δούμε.... Πάντως βαραίνω και δυσκολεύομαι μέρα με τη μέρα γαμώτο.

Πουλάκι, πού είσαι;

Εμένα επισκληρίδιο θα μου κάνει έτσι κι αλλιώς, αλλά και να μην ήταν αναγκαία, θα τη ζήταγα.....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια! Πως είστε; Πουλάκι μη μου στενοχωριέσαι και να γράφεις εδώ πέρα για να ξεσπάς αφου είσαι μόνη σου! Θα πάνε όλα καλά. Να ξέρεις ότι όταν είσαι μόνη σου στην ξενιτειά κανένας δεν καταλαβαίνει ακόμα και τις απλές δυσκολίες που υπάρχουν. Είμαι παιδί ελλήνων μεταναστών στο εξωτερικό κι έχω παρατηρήσει πολλές φορες ότι αν δεν ζήσεις κάποιες καταστάσεις δεν μπορείς να καταλάβεις τις πραγματικές δυσκολίες. Κατά τα άλλα όλα καλά. Αύριο ξεκινά η τελευταία εβδομάδα στη δουλειά και μετά ελευθερία. Βέβαια αυτό είναι σχετικό γιατί σίγουρα θα με ζαλίσουν στα τηλέφωνα αλλά τι να κάνουμε... Σήμερα με το κρύο απέφυγα να βγω εξω μην κρυώσω!! Αδειάσαμε και το δωμάτιο της μπέμπας για να το βάψουμε και να αρχίσω να το ετοιμάζω. Αυτά... Φιλάκια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

βοηθανε στον θηλασμό,βασικα σε προετοιμάζουν πριν την γεννα.

ε και οσο να ναι αν τα παρουν σε προσεχουν παραπανω.

σαν προταρα θα τα δωσω..

μπροστα σε ολα αυτα που θα παει το μαλλι,τα 300 δεν ειναι τίποτα

ναι αλλα δεν ειναι η ιδια...οταν τελειωσει τη βαρδυα της φευγει...οι υπολοιπες κανουν κανονικα τη δουλεια τους, αυτο που κανουν κανονικα...Αν κανουν κατι διαφορετικο απ οτι κανουν στη βαρδυα τους και ειναι η ιδια συνεχως τοτε αλλαζει...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

δεν ειναι φακελάκι ελενα το 300 για την μαια,ειναι η πληρωμή της για κάποιες εξτρα υπηρεσίες που μπορει να σου προσφέρει.

αν θες τα δινεις αν δεν θες δεν σε πιέζει κανεις.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

ανθη2 ΠΗΤ 01-03-10 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

swity ΠΗΤ:02-03-10 Διαβαλκανικό (κοριτσάκι)

cate ΠΗΤ: 03-03-10 Ιασώ (90% αγόρι)

makrina ΠΗΤ:03-03-10 Ιασώ (φύλο άγνωστο ακόμη)

petalouditsa ΠΗΤ: 03-03-10 ΛΗΤΩ (κορίτσι)

Κλειώ ΠΗΤ: 04-03-10 Έλενα (κορίτσι)

elena1982 ΠΗΤ: 06-03-10 ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ κοριτσακι

vanax ΠΗΤ: 07-03-10 Έλενα (μάλλον αγόρι)

Διδυμάκι81 ΠΗΤ:09-03-10 Διαβαλκανικό ή Γένεσις (δίδυμα)

zouki ΠΗΤ: 09-03-10 Μητέρα (κοριτσακι)

matakiaefh : 09-03-10 ......(αγόρι)

stellasss ΠΗΤ: 10-03-10 Μητέρα (δίδυμα)

Natalaki ΠΗΤ:12-03-10 ΙΑΣΩ μάλλον (κοριτσακι)

Μαρία81 ΠΗΤ: 13-03-10 Κλινική Καπάκη (αγόρι)

joanna13 ΠΗΤ: 14-03-10 ΙΑΣΩ (κορίτσι)

nanny73 ΠΗΤ:15-03-10 Μητέρα (κοριτσάκι)

ntinagen ΠΗΤ: 16-03-10 Γένεσις(αγοράκι)

πασχαλίτσα ΠΗΤ: 16-03-10 Διαβαλκανικό

BLUBLU ΠΗΤ:17-03-10 Γένεσις ή Διαβαλκανικό(διδυμάκια)

Zeta-b ΠΗΤ 19-03-10 Clinique Bohler, Luxembourg (φύλο άγνωστο ακόμη)

paliogata ΠΗΤ:22-03-10 Έλενα (φύλο άγνωστο ακόμη)

sweet ΠΗΤ: 22-03-10 Κλινικη Καπακη (κοριτσι)

Φωτεινη763 ΠΗΤ: 22-03-10 Αρεταίειο (κοριτσι)

kellymania ΠΗΤ: 22-03-10.......(κορίτσι)

Fani ΠΗΤ:23-03-10 ............(αγοράκι)

vassoch ΠΗΤ: 25-03-10 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

desdra76 ΠΗΤ: 29-03-10 Λητώ (αγοράκι μάλλον)

καλησπερα κοριτσια,τι κσνετε?σας διαβαζω καθε μερα αλλα εγω εχω εξαφανιστει ολιγον τι.εχει κανει καμμια απο εσας περιδεση?γιατι εχω εγω και θα ηθελα να ρωτησω κατι.επισησ απο τραχηλο πωσ πατε?τον μετραει ο γιατροσ σας σε καθε επισκεψη?αν ναι την εξεταση την κανει κολπικα και τι εκατοστα εχετε?

Φανη μολις καταφερα να βρω το β επιπεδου... Αυτο που μαλλον ρωτησες ειναι 3,1mm

ωριμανση πλακουντα grade 0

δεν εχω ιδεα ομως τι ειναι...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...