Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια.

Fani μου κοίταξα την εκτύπωση της εξέτασης στην 29η εβδομάδα για την μέτρηση του τραχήλου, αλλά το μόνο που γράφει είναι 3,65cm δεν ξέρω αν αναφέρεται σ' αυτό.

Εγώ την μπέμπα την νιώθω να κλωτσάει παντού, από ψηλά στο στομάχι μέχρι όσο χαμηλά μπορεί να πάει...

σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια!

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Το κακο ειναι οτι ειμαι αρρωστη με τρελο μπουκωμα και πονολαιμο, ελπιζω να μην υποφερω πολλες μερες.

Πουλακι σε παρακαλω ηρεμησε... σκεψου οτι εισαι δυνατη μανουλα και ολα θα πανε καλα, θα τα καταφερεις μια χαρα. Να ξεκουραζεσαι και με το πρωτο ανυσηχητικο συμπτωμα αμεσως στο γιατρο. Πανω απο ολα εχει σημασια το μωρακι σου και συ αυτη τη στιγμη. Πρεπει να ανεβεις ψυχολογικα, θα σου κανει καλο. ΚΑνε θετικες σκεψεις, φαντασου το μουτρακι του μωρου σου, πως θα το κρατας αγκαλιτσα και χαμογελα!

δυστυχως οι αλλοι τις περισσοτερες φορες δεν μας καταλαβαινουν.

Γι αυτο να τα λες ολα σε μας εδω που σε νιωθουμε, ενταξει?

7f7174376f.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!

Πουλακι πανω απ'ολα προσεξε τον εαυτο σου και το μπεμπακι σου!

Και η καλη ψυχολογια ειναι το βασικοτερο συστατικο...

Εμενα μ'επιασε η μεση μου γμτ... δεν μπορω να περπατησω σχεδον καθολου.

Καποιο νευρο του δεξιου ποδιου εχει πιαστει και δεν σηκωνει πλεον το ατελειωτο κορμι μου (χαχα)

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

καλησπερα κοριστια..εμενα μ εχει πιασει μια απαθεια αλλο πραγμα δε με νοιαζει τιποτα δεν εχω ορεξη για τιποτα και ολη μερα καθομαι και σκεφτομαι τι καλα που θα ταν αν ημουν αλλιως..τετοια φαση..πολυ ωραια τι να πω..δε το περιμενα αυτο αλλα να που εγινε!το μονο που θελω ειναι να κυλαει ο καιρος αλλα δε περναει κι αυτος..φιλια σε ολες σας

Καλησπέρα κορίτσια! Βλέπω ή καθεμια τραβάει το δικό της σταυρό. Εγλω είμαι στην 31η εβδομάδα (αύριο μπαίνω), δηλ. έχω ΠΗΤ 29/3.Ε'ιχα πάει για απλό υπέρηχο, όλα καλά και ξαφνικά βλέπω να γράφει ότι το αμνιακό υγρό είναι στα κατωτερο φυσιολογικό όριο. Ρωτάω αυτόν που μου έκανε τον υπερηχο και μου είπε να μην ανησυχώ. Στο μεταξυ εδώ και 2 μήνες λέω στο γιατρό μου ότι έχω την αίσθηση ότι βγάζω υγρά από κάτω κάποιες φορές. Μου έλανε ένα τεστ τότε και μου είπε ότι δεν είναι αμνιακό υγρό. όΜως τώρα μου είπε ότι μόλιε ξαναδώ το υγρό να πάω επιτόπου στο μαιτήριο και να μου κάνουν εκεί οι μαίες το τεστ. Το υγρό το έχω δεί άλλες 2 φορές αλλά δεν αντέδρασα και έχω τύψεις. Αύριο θα γνωρίσω την μαία μου οπότε θα την ρωτήσω να μου πει την γνώμη της. Δεν ξέρω τί να κάνω και τί επιπτώσεις έχει στην εγκυμοσύνη αυτό.

Κατά τα άλλα να ξέρετε ότι σας διαβάζω καθημερινά και έχω ταυτιστεί μαζί σας. Και πιο πολύ από όλες θαυμάζω το πουλάκι. Θέλει πολύ ψυχή αυτό που κάνει.

Διαφημίσεις

DESDRA76[/b];127861]Καλησπέρα κορίτσια! Βλέπω ή καθεμια τραβάει το δικό της σταυρό. Εγλω είμαι στην 31η εβδομάδα (αύριο μπαίνω), δηλ. έχω ΠΗΤ 29/3.Ε'ιχα πάει για απλό υπέρηχο, όλα καλά και ξαφνικά βλέπω να γράφει ότι το αμνιακό υγρό είναι στα κατωτερο φυσιολογικό όριο. Ρωτάω αυτόν που μου έκανε τον υπερηχο και μου είπε να μην ανησυχώ. Στο μεταξυ εδώ και 2 μήνες λέω στο γιατρό μου ότι έχω την αίσθηση ότι βγάζω υγρά από κάτω κάποιες φορές. Μου έλανε ένα τεστ τότε και μου είπε ότι δεν είναι αμνιακό υγρό. όΜως τώρα μου είπε ότι μόλιε ξαναδώ το υγρό να πάω επιτόπου στο μαιτήριο και να μου κάνουν εκεί οι μαίες το τεστ. Το υγρό το έχω δεί άλλες 2 φορές αλλά δεν αντέδρασα και έχω τύψεις. Αύριο θα γνωρίσω την μαία μου οπότε θα την ρωτήσω να μου πει την γνώμη της. Δεν ξέρω τί να κάνω και τί επιπτώσεις έχει στην εγκυμοσύνη αυτό.

Κατά τα άλλα να ξέρετε ότι σας διαβάζω καθημερινά και έχω ταυτιστεί μαζί σας. Και πιο πολύ από όλες θαυμάζω το πουλάκι. Θέλει πολύ ψυχή αυτό που κάνει.

DESDRA76 elpizw ola na pane kala!!! na pas na kaneis to test me to xartaki!!!to exw akousei k egw auto...ekanes to doppler dld??? tickeraki den 8a valeis? to fulo tou mwrou sou?:-)

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

ανθη2 ΠΗΤ 01-03-10 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

swity ΠΗΤ:02-03-10 Διαβαλκανικό (κοριτσάκι)

cate ΠΗΤ: 03-03-10 Ιασώ (90% αγόρι)

makrina ΠΗΤ:03-03-10 Ιασώ (φύλο άγνωστο ακόμη)

petalouditsa ΠΗΤ: 03-03-10 ΛΗΤΩ (κορίτσι)

Κλειώ ΠΗΤ: 04-03-10 Έλενα (κορίτσι)

elena1982 ΠΗΤ: 06-03-10 ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ κοριτσακι

vanax ΠΗΤ: 07-03-10 Έλενα (μάλλον αγόρι)

Διδυμάκι81 ΠΗΤ:09-03-10 Διαβαλκανικό ή Γένεσις (δίδυμα)

zouki ΠΗΤ: 09-03-10 Μητέρα (κοριτσακι)

matakiaefh : 09-03-10 ......(αγόρι)

stellasss ΠΗΤ: 10-03-10 Μητέρα (δίδυμα)

Natalaki ΠΗΤ:12-03-10 ΙΑΣΩ μάλλον (κοριτσακι)

Μαρία81 ΠΗΤ: 13-03-10 Κλινική Καπάκη (αγόρι)

joanna13 ΠΗΤ: 14-03-10 ΙΑΣΩ (κορίτσι)

nanny73 ΠΗΤ:15-03-10 Μητέρα (κοριτσάκι)

ntinagen ΠΗΤ: 16-03-10 Γένεσις(αγοράκι)

πασχαλίτσα ΠΗΤ: 16-03-10 Διαβαλκανικό

BLUBLU ΠΗΤ:17-03-10 Γένεσις ή Διαβαλκανικό(διδυμάκια)

Zeta-b ΠΗΤ 19-03-10 Clinique Bohler, Luxembourg (φύλο άγνωστο ακόμη)

paliogata ΠΗΤ:22-03-10 Έλενα (φύλο άγνωστο ακόμη)

sweet ΠΗΤ: 22-03-10 Κλινικη Καπακη (κοριτσι)

Φωτεινη763 ΠΗΤ: 22-03-10 Αρεταίειο (φύλο άγνωστο ακόμη)

kellymania ΠΗΤ: 22-03-10.......(κορίτσι)

Fani ΠΗΤ:23-03-10 ............(αγοράκι)

vassoch ΠΗΤ: 25-03-10 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

desdra76 ΠΗΤ: 29-03-10 Λητώ (αγοράκι μάλλον)

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Ax κοριτσακια τι κανετε? Γεια σου ..desdra ..Μας διαβαζουν προφανως και οι υπολοιπες απ την λιστα μας αλλα δε ξερω γιατι δε παιρνουν μερος στην παρεα μας...Παντως ειναι γεγονος οτι δυσκολεψαν τα πραγματα οσο πλησιαζουμε προς το τελος...και γω καθε μερα και χειροτερα...την πεμπτη θα παω στο γιατρο και το περιμενω πως και πως, και οι ορμονες στα κοκκινα...

Πουλακι μου πως εισαι??????? ξερεις καμια φορα υπαρχει μια κοκκινη γραμμη που ειναι τα ορια του καθενος...μηπως εισαι πολυ κοντα στο να την περασεις?????παντως γραψε μας γιατι σε σκεφτομαστε...

desdra θα εχεις προσωπικη μαια, πως το κανονισες αυτο? και οσο για το υγρο βγαζω και γω αρκετο και αναρωτηθηκα τελευταια αν ετσι λιγοστευει το αμνιακο,πως ειναι ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

προσωπικη μαια μαλλον εννοει την μαια που βοηθάει τον γυναικολόγο που παει.

κι εγω την μαια του γυναικολόγου μου θα εχω στο πλαι μου.

με το αζημίωτο βέβαια.. νομίζω οτι παίρνουν 300ε για την γεννα ,πριν και μετα.

swity εισαι ακομα πιασμενη??εγω καλυτερα ειμαι αλλα ενα απαλο πιασιματακι το εχω.

ειναι λεει απο κάποιες κινήσεις που κανει το μωρο προς τα κατω.

Επεξεργάστηκαν by petalouditsa

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...