Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καταρχην να πεις στη μαμα σου ακριβως το τι συμβαινει.και για συσπασεις και για αιμα για ολα.τωρα κοιτα να ηρεμησεις γιατι μια φιλη γεννησε πριν 1 βδομαδα στην 28 βδομαδα ενα κοριτσακι 900 γραμμαριων και ειναι στην εντατικη.ειχε συσπασεις μπηκε με ορο στο νοσοκομειο και απο το αγχος της ανεβασε πιεση και γεννησε.και ολα απο τα ψυχολογικα της,πιστεψε με ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.θες να σου τραγουδησω?ειμαι πολυ φαλτσα χοχοχο.οσο για το δευτερο ερωτημα σου ο ναι θα μεινω ξαπλα μεχρι τελοσ μαρτιου που μαλλον θα γεννησω πολυ νωριτερα,δλδ θελουμε να φτασω 36 βδομαδα για να ναι ενταξει το μωρο και να μην χρειαστει κατι.χαιδεψε το νινακι σου και τραγουδα του.τωρα εγω οταν του τραγουδαω με κλωτσαει στο φουλ.μαλλον λεει μανα σκασε δεν υποφερεσαι χαχαχαχα.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα...αυτο το χαρισμα(φαλτσο) το χω κι εγω!!μου το δωσε απλοχερα ο θεος!χεχε οποτε αποφευγω οσο μπορω!πωπω δυσκολο κι αυτο..900 γραμμαρια..αχ..να ναι καλα το κοριτσακι!και η μαμα του!πωπω καλο κουραγιο μας!!λεω να κανω δωρο στον εαυτο μου ενα ντουζακι ζεστο και να ξαπλωσω να ξεκουραστω..θα προσπαθησω να σκεφτω οσα μου ειπες φανη μου και να γινω καλυτερα για τη μικρη..κριμα ειναι!σ ευχαριστω για τη συμπαρασταση πολυ......φιλακια στην κοιλιτσα σου!και οχι πολλα νανουρισματα ε..ειπαμε εχουμε χαρισμα!

χαχαχαχα τοση ωρα του τραγουδαω κι ολας.καλα μιλαμε για πολυ γελιο.κανα ενα χλιαρο μπανακι οχι πολυ ζεστο και πεσε για νανακια.αυριο με το που θα σηκωθεις.χαμογελα και πες μια γλυκια κουβεντουλα στο μωρο σου,θα στο ανταποδωσει.α δεν ειπες τι χαπια σου δωσε τελικα τα γιουτοπαρ;

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

αχ βρε κοριτσια με συγκινησατε βραδιατικα...Βρε πουλακι μου θα συμφωνησω με τη Φανη σε ολα και ειδικα στο να πεις στη μαμα σου τι ακριβως συμβαινει. μια ψυχουλα κουβαλας δεν ειναι αστειο και αυτη αν δε ξερει την αληθεια αλλιως σε αντιμετωπιζει...παντως να ξερεις οτι το ψυχολογικο παιζει πολυ πολυ μεγαλο ρολο! οταν ειμασταν στο νοσοκομειο με τον μικρο μου τον Σεπτεμβριο η κοιλια μου ειχε τρελλαθει, πηρα τηλ τον γιατρο γιατι τρομαξα και μου ειπε ειναι απ το στρες...προσεξε και ηρεμισε, βγαλτα απο μεσα σου και μιλησε τους ανοιχτα ειναι η οικογενεια σου...φιλακια πολλα !

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Α, και αν δε κοιμαται κανενα βραδυ η μικρη μου δε θα σας ζητησω νανουρισμα, σε καμια απ τις δυο....:) :) :)

Σας στελνω την θετικη μου ενεργεια, μολις εκανα και γω χλιαρο μπανακι βοηθαει....τωρα θα κανω και χαμομιλακι...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Α, και αν δε κοιμαται κανενα βραδυ η μικρη μου δε θα σας ζητησω νανουρισμα, σε καμια απ τις δυο....:) :) :)

Σας στελνω την θετικη μου ενεργεια, μολις εκανα και γω χλιαρο μπανακι βοηθαει....τωρα θα κανω και χαμομιλακι...

και γω παω στοιχημα πως αν της τραγουδισουμε μια φορα μετα με το που θα μας βλεπει θα κοιμαται κατευθειαν.θα λεει ωχ ηρθαν οι τρελλες ασε να γυρισω πλευρο καλυτερα.ενα εχω να σου πω ο αντρασ μου προχτες που τραγουδουσα μου πε οτι η μπεζαντακου εχει καλυτερη φωνη απο μενα.εννοειται οτι δεν πτοηθηκα και ανεβασα την ενταση της φωνης μου.η καταληξη;τον πηρε ο υπνος στο καναπε.χαχαχαχα.οχι που θα το ανεχτω δηλαδη.ειχα και την κρεβαταρα για παρτη μου και την κοιλια μου.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

μια απορια εχω.ειναι ωρες ωρε που νιωθω τον μικρουλη μου και ειναι στο κοκκαλο του @@@$^& μου.ειδικα οταν γυρναει θεση και μιλαμε με ποναει αρκετα για λιγα δευτερολεπτα.το χετε νιωσει εσεις αυτο η να ανησυχω;

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

μια απορια εχω.ειναι ωρες ωρε που νιωθω τον μικρουλη μου και ειναι στο κοκκαλο του @@@$^& μου.ειδικα οταν γυρναει θεση και μιλαμε με ποναει αρκετα για λιγα δευτερολεπτα.το χετε νιωσει εσεις αυτο η να ανησυχω;

Αν μου εξηγησεις τι ειναι το @@@$^& θα σου πω....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

:tongue: :tongue: :tongue:

το χω νιωσει οπως και το να μπαινει κατω απ το δεξι μου πλευρο και να παιρνω μικρες αναπνοουλες μεχρι να φυγει απο κει...ειναι η θεση που παιρνουν μερικες φορες τετοια...λογικα δεν ειναι κατι κακο...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

γεια σας κορίτσια.

Fani μου κοίταξα την εκτύπωση της εξέτασης στην 29η εβδομάδα για την μέτρηση του τραχήλου, αλλά το μόνο που γράφει είναι 3,65cm δεν ξέρω αν αναφέρεται σ' αυτό.

Εγώ την μπέμπα την νιώθω να κλωτσάει παντού, από ψηλά στο στομάχι μέχρι όσο χαμηλά μπορεί να πάει...

mWsZp3.png

πουλακι συμφωνω και εγω με την φανη.αν δεν πεις ολη την αληθεια στην μητερα σου πως περιμενεις να σε καταλαβει κουκλα μου;και αυτη μανα ειναι και πιστεψε με θα σε νιωσει.χαλαρωσε και σκεψου θετικα...εγω πριν 6 χρονια εχασα τον πατερα μου και επρεπε να παρατησω τις σπουδες μου στο τει που ημουν γιατι η μαμα μου δεν μπορουσε να με συντηρησει.ετσι γυρισα πισω και επιασα δουλεια για να βοηθαω και την μαμα μου.αφου μπορουν και σε βοηθουν ειναι οτι καλυτερο και δεν πειραζει που δεν εισαι ανεξερτητη ακομη,θα γινει και αυτο...καμμια μανα ομως δεν θελει το κακο του παιδιου της να το ξερεις αυτο και αν ηξερε ποσο δυσκολα ειναι για εσενα θα σου ειχε πει ηδη να γυρισεις πισω.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...