Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια και απο εμενα κοριτσακια!!!ειδες zouki ολα καλα!!!αντε μπραβο με το καλο να περασουν και οι τελευταιες εβδομαδες και να ερθει η μπουμπου με το καλο!!!

εγω θα παω 2 φεβρουαριου τωρα για εξεταση και βλεπουμε.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια.για να μην παρεξηγηθω δεν ενοουσα το χερι που σου βαζει ο γιατροσ στο τελοσ για να δει αν εχει μαλακωσει ο τραχηλοσ αλλα την μετρηση που γραφει στον β επιπεδου καπου στο χαρτι το λεει

Γεια σας και απο μενα! και γω αυτο το χερι καταλαβα Φανη μου οποτε θα δω αν γραφει τιποτα στον β επιπεδου μου..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

μπραβο ζουκη!εγω ειχα παλι τα ιδια το πρωι..λιγο αιμα και συσπασεις..δε πηγα στο νοσοκομειο.βαρεθηκα πια τα ιδια και τα ιδια..εχω και το μαθημα..ειμαι τοσο χαλια ψυχολογικα που πρεπει να γινει κατι πολυ καλο για να ανεβω!θελω να γυρισω ελλαδα αλλα αν αφησω αυτο το μαθημα πρεπει να το δωσω του χρονου τετοιο καιρο..δεν αφηνουν στην καλοκαιρινη περιοδο..ειναι τακτικη του πανεπιστημιου.δε με πειραζει τοσο να το αφησω ..αλλα τι θα κανω που η μανα μου λεει κατσε να το δωσεις..μου λεει αφου δεν εχεις καποιο τοσο σοβαρο προβλημα προσπαθησε το..και κακα τα ψεματα εκεινη πληρωνει τα διδακτρα.και δε ξερω τι να κανω..ποσο θα θελα να μην υπηρχαν ολα αυτα τα προβληματα..

μπραβο ζουκη!εγω ειχα παλι τα ιδια το πρωι..λιγο αιμα και συσπασεις..δε πηγα στο νοσοκομειο.βαρεθηκα πια τα ιδια και τα ιδια..εχω και το μαθημα..ειμαι τοσο χαλια ψυχολογικα που πρεπει να γινει κατι πολυ καλο για να ανεβω!θελω να γυρισω ελλαδα αλλα αν αφησω αυτο το μαθημα πρεπει να το δωσω του χρονου τετοιο καιρο..δεν αφηνουν στην καλοκαιρινη περιοδο..ειναι τακτικη του πανεπιστημιου.δε με πειραζει τοσο να το αφησω ..αλλα τι θα κανω που η μανα μου λεει κατσε να το δωσεις..μου λεει αφου δεν εχεις καποιο τοσο σοβαρο προβλημα προσπαθησε το..και κακα τα ψεματα εκεινη πληρωνει τα διδακτρα.και δε ξερω τι να κανω..ποσο θα θελα να μην υπηρχαν ολα αυτα τα προβληματα..

προσεχε τον εαυτο σου και το μωρο σου πανω απο ολα.μηπωσ θα επρεπε να εισαι λιγεσ μερεσ μονο ξαπλα και να μην σηκωνεσαι για να γινεισ καλα?παρε αμεσωσ τον γιατρο σου να του πεισ οτι συνεχιζονται οι συσπασεισ με αιμα για να σου δωσει αλλο φαρμακο.εμενα για αυτο μου δωσε τα πρεπαρ και ειμαι μια χαρα απο συσπασεισ.τα μαθηματα αγαπη μου μπορουν να περιμενουν μπροστα στο παιδι σου.ενημερωσε μασ ετσι?φιλακια και σου στελνω και πολυ πολυ θετικη σκεψη

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ χαίρομαι ζουκι, όλα θα πάνε καλά από δω και μπρος, θα δεις... Λίγες βδομάδες μείνανε.

Πουλάκι, κι εγώ είμαι της γνώμης να ξαναρωτήσεις για yutopar (prepar, miolene, όπως θες πες το, ίδια ουσία....) Σα να μη σε βοηθάει το utrogestan μου φαίνεται. Της μαμάς σου νομίζω πως λίγο αν της πεις πόσο τρομοκρατημένη νιώθεις, θα σου πει να γυρίσεις Ελλάδα τώρα. Μη φοβάσαι να δείξεις αυτό που σου συμβαίνει, δικός σου άνθρωπος είναι. Στην εγκυμοσύνη άμα δε μπορείς, δε μπορείς......

τελικα πηγα στο γιατρο..μου δωσε αλλο φαρμακο..και ξαπλα..και μου ειπε να ανεβω ψυχολογικα γιατι δε βγαινει ετσι..καλα ειναι να τα λεει κι αυτος ετσι!να δω κι εγω τι θα κανω..ειπα να παρω τη μητερα μου να της το πω αλλα δεν ειναι σπιτι..προσπαθω να σκεφτω θετικα αλλα..μπααα..λεω να περιμενω 4 ,5 μερες ακομη και μετα να δω αν θα πρεπει να γυρισω ελλαδα εστω για ενα διαστημα μεχρι να αρχισει το αλλο 6μηνο και να μεταφερθει το μαθημα..το τι θα ακουσω ειναι αλλο θεμα..κλαψ

πουλακι κι εγω πιστευω οτι τα γιουτοπαρ δεν σε βοηθανε.

ΖΗΤΑ απο τον γιατρο να στα αλλάξει με κατι πιο δυνατο.μην παίρνεις τα πράγματα ανάλαφρα,δεν ειναι.

ζουκι χαιρομαι που ολα πανε καλα,με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα.

στο έμβρυο τις κανεις τις εξετασεις ε?

κι εγω εκει έκανα την αυχενική κ β επιπεδου αλλα στον παπαπαναγιωτου.

πολυ ευχαριστημένη εμεινα,και για τον μαλιγιαννη τα καλυτερα εχω ακούσει.

εμενα απο χτες το βράδυ με εχει πιάσει ενας πονος σαν πιάσιμο απο γυμναστική στους προσαγωγους,που δεν μπορω να περπατήσω.

νομιζω ειναι απο τα προχτεσινά μου ψωνια.

ο γιατρος μου ειπε οτι αφου δν συνδυάζετε με αιμα ,υγρα και συσπάσεις δεν ειναι ανησυχητικό... ξεκούραση θέλει λέει.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

ευχαριστω για τη συμπαρασταση..

σκεφτειτε πως δεν εχω να μιλησω σε κανενα..ο αντρας μου λεει διαβασε που να καταλαβει..και αλλες λεει ειναι εγκυες..

η μανα μου κοιτα τα μαθηματα αφου λεει ο γιατρος δεν ειναι τιποτα..και οι αλλοι πως το περνανε το μαθημα..μπορεις κι εσυ..

κι εγω καθομαι και πρηζω εσας..αλλα δεν εχω και αλλον..

Διαφημίσεις

ευχαριστω για τη συμπαρασταση..

σκεφτειτε πως δεν εχω να μιλησω σε κανενα..ο αντρας μου λεει διαβασε που να καταλαβει..και αλλες λεει ειναι εγκυες..

η μανα μου κοιτα τα μαθηματα αφου λεει ο γιατρος δεν ειναι τιποτα..και οι αλλοι πως το περνανε το μαθημα..μπορεις κι εσυ..

κι εγω καθομαι και πρηζω εσας..αλλα δεν εχω και αλλον..

τισ δυνατοτητεσ σου τισ γνωριζεισ μονο εσυ και ο γιατροσ σου που ειναι υπευθυνοσ για σενα.οι συσπασεισ θελουν πολυ προσοχη.απο εκει και επειτα ολα τα αλλα ερχονται και ξαναρχονται.

και αλλεσ ειναι εγκυεσ αλλα οι καιροι εχουν αλλαξει δυστυχωσ τοτε που γυναικεσ γεννουσαν και στα χωραφια ή χορευαν και δεν παθαιναν κατι.δυστυχωσ οι καιροι και το αγχοσ μασ εκανε πολυ ευαλωτεσ.

απο εκει και επειτα για αυτο ειμαστε εδω και δεν μασ πριζεισ.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

σ ευχαριστω φανη μου..προσπαθω να ανεβω λιγο..νοιωθω και την καημενη τη μικρη στην κοιλια μου ολο κουνιεται..λετε να νοιωθει κι εκεινη το στρες ε?μιλησα με τη μαμα μου και μου λεει ε αφου περασανε οι αλλοι θα περασεις κι εσυ..κι εγω εμεινα ετσι να κλαιω και να μη μπορω να της πω πως δε μπορω αλλο..λυγμ!

πω πω μην με στεναχωρεισ τωρα θα κλαψω και γω και δεν κανει.εννοειται οτι αισθανεται αυτο το στρες και εχει τρελλαθει.αυτα που αισθανεσαι εσυ η μικρη τα αισθανεται εις διπλουν.και να σου πω κατι?θες να της κανεις κακό;αν οχι που ειμαι σιγουρη οτι οχι ειναι η απαντηση γιατι της το κανεις κουκλα μου;ανασαινει απο την πνοη σου,μονο αυτο να σκεφτεσαι και να χαιδευεισ γλυκα την κοιλιτσα σου.βαλε λιγη χαλαρη μουσικουλα.τωρα για την μαμα σου δεν μπορω να παρω θεση αλλα εισαι και συ μαμα και θα σκεφτεις εσυ το καλο του παιδιου σου πανω απο ολα.συγνωμη αν ειμαι σκληρη σε οτι ειπα και ξερω οτι οι 9 μηνες ειναι μεγαλο διαστημα και λογικο να περναμε και τετοιες καταστασεις αλλα εμεις προστατευουμε τα παιδια μας.και μενα εχει ανοιξει ο κ.... μου απο την ξαπλα τοσο καιρο αλλα τι να κανω;να μην κατσω;και γω θελω να κανω πραγματα αλλα τι να πω;λεω σε ευχαριστω Θεε μου για αυτο που μου δωσες και υποσχομαι καθε μερα που περναει στο μωρο μου οτι η μαμα οσο και αν εχει κουραστει θα κατσει στα αυγα της για να γεννησει στην ωρα της και να μην εχει προβλημα το μωρο της.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

αχ φανη..αυτο προσπαθω να χαλαρωσω..η μαμα μου δε τα ξερει καιι ολα απο αιμορραγιες και ετσι.ειχε ζησει και την πρωτη μου εγκυμοσυνη που δεν ηταν τιποτα μπροστα σ αυτα που εχω τωρα..ουτε αιμορραγιες ουτε συσπασεις τιποτα..κι ετσι θεωρει πως ναι μεν ενταξει πρεπει να ξεκουραζομαι και τετοια αλλα οχι και να καταλαβει πως ειμαι.

οι υπολοιποι μου λενε μην ανησυχεις για το γιο σου ειναι ενα πολυ χαρουμενο παιδακι και μεγαλωνει πολυ καλα..πραγμα που το πιστευω γιατι ξερω τι αγαπη του δινουν οι δικοι μου..αλλα τι σχεση εχει αυτο αν δε μπορεις να δεις και να αγκαλιασεις το παιδακι σου..

και απο κει και περα..μπορει να μη κουραζομαι σωματικα με το διαβασμα αλλα ολο αυτο το ψυχολογικο δεν το αντεχω..μακαρι να μουνα ανεξαρτητη αλλα τα φερε ετσι η ζωη που να μην ειμαι ακομη..αχ και βαχ!ολα τα τραβαμε η μικρη κι εγω!ελπιζω να βαλει ο θεος το χερι του..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...