Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!βλεπω κινηση στο καφε!!κι αυτο ειναι ωραιο!δε σκεφτομαι για αλλο παιδακι συντομα..φτανουν τα 2!αλλα οταν ελεγα τοσα αχρησιμοποιητα ρουχα στο 1ο παιδι λεγανε ολοι ε δε πειραζει για το επομενο!γι αυτο το ειπα!εγω παλι μπανιερα ειχω αυτην την ασπρη που ειναι στη μπανιερα πανω γιατι δε μπορουσα να σκυβω!κοριτσια εφαγα και εχω μια υπνηλια αλλο πραγμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fani, εμένα μου έκανε μέτρηση τραχήλου στην 25η εβδομάδα (από τον κοιλιακό υπέρηχο έγινε η μέτρηση) αλλά δεν θυμάμαι τώρα τα εκατοστά. Να δω στην εκτύπωση που μου έδωσε και θα σου πω αύριο. Αλλά μου είχε πει ότι ήταν ειδική μέτρηση για πιθανότητες πρόωρου τοκετού και τυχόν ανάγκη περίδεσης.

mWsZp3.png

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια.για να μην παρεξηγηθω δεν ενοουσα το χερι που σου βαζει ο γιατροσ στο τελοσ για να δει αν εχει μαλακωσει ο τραχηλοσ αλλα την μετρηση που γραφει στον β επιπεδου καπου στο χαρτι το λεει

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

καλησπερα κοριτσια!βλεπω κινηση στο καφε!!κι αυτο ειναι ωραιο!δε σκεφτομαι για αλλο παιδακι συντομα..φτανουν τα 2!αλλα οταν ελεγα τοσα αχρησιμοποιητα ρουχα στο 1ο παιδι λεγανε ολοι ε δε πειραζει για το επομενο!γι αυτο το ειπα!εγω παλι μπανιερα ειχω αυτην την ασπρη που ειναι στη μπανιερα πανω γιατι δε μπορουσα να σκυβω!κοριτσια εφαγα και εχω μια υπνηλια αλλο πραγμα!!

πωσ εισαι με τουσ πονουσ και το αιμα ενταξει?

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

αιμορραγια δεν ειχα..αλλα πονους και συσπασεις εχω πολλες..δυστυχως..προσπαθω να μαι ηρεμη αλλα δε μπορω με τοσες υποχρεωσεις!ποτε εχεις πητ φανη?και γιατι προωροτητα?γιατι κρεββατι??τωρα τα διαβασα αυτα..

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι αυτό το χέρι εννοούσα κορίτσια.... Και δε θέλω καθόλου, αλλά είναι λέει αναγκαίο επειδή θα το πάρουμε νωρίς το παιδί να δούμε αν θα προχωρήσουμε σε πρόκληση ή καισαρική......

αιμορραγια δεν ειχα..αλλα πονους και συσπασεις εχω πολλες..δυστυχως..προσπαθω να μαι ηρεμη αλλα δε μπορω με τοσες υποχρεωσεις!ποτε εχεις πητ φανη?και γιατι προωροτητα?γιατι κρεββατι??τωρα τα διαβασα αυτα..

Nα εισαι ηρεμη κοριτσακι μου.

εγω εχω κανει περιδεση απο νωρισ αλλα ο τραχηλοσ μου ειναι κοντοσ σχετικα και ειμαι ξαπλα στο κρεβατι εδω και βδομαδεσ.ευτυχωσ δεν εχω συσπασεισ γιατι ειμαι με yutopar.ειμαι στην 31 βδομαδα και πητ εχω 23 3.

καλα πονουσ γιατι εχεισ?κουραζεσαι?για τισ συσπασεισ δεν σου δωσε τοκολυτικα?

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

με ουτροτζεσταν ειμαι κι εγω.καθε 6 ωρες πικρα..εχω ζοριστει πολυ γιατι εχω εξεταστικη εχω ενα μαθημα ακομη αλλα ειναι πολυ δυσκολο και πρεπει να το περασω.απο την αλλη μου λειπει ο γιος μου που ειναι ελλαδα με τους γονεις μου.ο αντρας μου παλι ελλαδα σπουδαζει κι αυτος..ασε ειναι περιεργα..και ξερω κι εγω ολα αυτα και εδω και μια βδομαδα και αυτες οι συσπασεις..πρεπει να μαι ξαπλωμενη αλλα για το μαθημα αυτο θελω να γραφω οποτε δε μπορω..αντε να δουμε!εγω εχω πητ 25 μαρτιου!!που θα γεννησεις?

προσπαθησε να μην ζοριζεισ την κοιλιτσα σου.ουτροτζεσταν επαιρνα και γω για τισ συσπασεισ αλλα ηταν σαν να μην το παιρνα δεν μου κανε κατι.θα γεννησω στο μητερα πρωτα ο Θεοσ

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια. Xτες το απογευμα ειχα ραντεβου στο Μαλλιγιαννη για το 2ο ντοπλερ. Πηγαμε λοιπον και ειδαμε την μπουμπου μας. Το υγρο εχει ερθει σε φυσιολογικα επιπεδα, ουτε καν στα ανωτερα φυσιολογικα, ειχε μονο μια μικρη λιμνουλα στα ποδαρακια της. Στο χαρτι ο Μαλλιγιαννης εγραψε "Ποσοτητα αμνιακου υγρου"= φυσιολογικη. Μου ειπε να συνεχισω τη διατροφη μου κι ολα καλα. Η μικρη φερνει βολτες μες στη κοιλια μου, εγραψε "Προβολη"= κινητό. Ο πλακουντας grade I, οι αρτηριες μια χαρα. Μου ειπε οτι δεν δειχνει δυσφορια το μωρο και ουτε εχει καποια περιτυλιξη.

Εκει που μου τα χαλασε λιγο ειναι στο βαρος. Στην αρχη μου λεει: "Μια χαρα ειναι στην αναπτυξη, 2150γρ θεση33" Μα του λεω κατι δεν παει καλα, στο προηγουμενο ντοπλερ ηταν θεση 80. Ετσι την ξαναμετρησε και μου την εβγαλε 2340γρ, θεση 66.

Εχω προβληματιστει λιγο για το ποια μετρηση ειναι σωστη, ελπιζω η 2η. Βεβαια δεν εχει λογο να μην παιρνει βαρος αφου ολα φαινονται καλα, αλλα μια ανυσηχια μου εμεινε(σιγα μην ηρεμησω εγω).

Κατα τα αλλα στον τρισδιαστατο υπερηχο η μιση μουρη ηταν κρυμμενη στο πλακουντα κι ετσι δεν την ειδαμε καλα. Παντως στις ασπρομαυρες φωτογραφιες που ειναι προφιλ, μοιαζει με την κορη μου(τα συγκρινα οταν γυρισα σπιτι με τους παλιους υπερηχους της ).Μακαρι να μοιαζει στην αδερφουλα της. icon_biggrin.gif

Αυτα λοιπον τα νεα μας, τωρα περιμενω την Τριτη που θα παω στο δικο μου γιατρο να δω το βαρος της, γι αυτο μου εχει μεινει μια αγωνια, θελω να ειναι μεγαλο μωρο.

Εκτος απροοπτου λοιπον ξεμπερδεψα με το Μαλλιγιαννη, δεν θα ξαναπαω και σε 4,5 βδομαδες θα γεννησω.

7f7174376f.png

Καλημέρα κορίτσια. Fani μου μη στενοχωριέσαι - όλα καλά θα πάνε. Zouki αυτό ισχύει και για σένα - μη σκέφτεσαι τα παλιά. Χθες έκανα το doppler, η μικρή είναι περίπου 1,5 κιλό, έχει κεφαλική προβολή και όλα έιναι φυσιολογικά. Ηταν λίγο ντροπαλή δεν μας άφησε να την πολυδούμε κι έξυνε τη μύτη της.

Για την ηλικία έτσι το έκανα το σχόλιο γιατί κάποιες κοπέλες είναι μικρούλες-ευτυχως δε με ενοχλει η ηλικία μου γιατί σε γενικές γραμμές περνάω καλά στη ζωή μου κι έτσι αισθάνομαι καλά.

Ασχετο βρε κορίτσια αλλά πόσο στόκοι μπορεί να είναι οι συνάδελφοι; Κάθε μέρα τους λέω ότι σταματάω στο τέλος του μήνα και κάθε μέρα μου λένε τι θα πρέπει να κάνω στη δουλειά μου από δω και πέρα για τον υπόλοιπο χρόνο!!!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

:tongue: zouki μου, εν μέρει παθούσα είμαι κι εγώ. Έκανα το doppler εχθές (31 εβδομάδων + 4 ημ) και η μπουμπού μας είναι 2.180!!! Να δω πόσο θα φτάσει η "χοντρούλα" μου... ;) Άρα zouki στα ίδια είμαστε! Κατά τα άλλα όλα φυσιολογογικά μου είπε.

Και για τον τράχηλο που αναρωτιόταν μια κοιλίτσα πριν, εσωτερικό μου έκανε η γιατρός για να'ναι σίγουρη αλλά δεν είναι απαραίτητο να γίνεται σε όλες. 40 cm είμαι νομίζω!

Αυτά κοριτσάκια μου! Σας φιλώ στις κοιλίτσες σας!!! Να μου ξεκουράζεστε κ προσοχή όσο μπορείτε!!! :P

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...