Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

συνφωνω με τη ζουκη!εγω στο πρωτο παιδι εκανα πολλες υπερβολες και τωρα δεν εχω αγορασει τιποτα και δε προκειται!ισως να παρω καποιο φουστανακι για να βαλει οταν βγει απο το μαιευτηριο!φερνουν τοσα δωρα που μετα μενουν αχρηστα και λες τοσα λεφτα κριμα να καθονται και να περιμενουν το..επομενο!

πες μου οτι σκεφτεσαι και για....επομενο....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πες μου οτι σκεφτεσαι και για....επομενο....

γιατι οχι βρε? Τα παιδια ειναι ευτυχια!:D

Να σας δωσω και μια συμβουλη? Μην παρετε φορμακια που κουμπωνουν απο πισω ειναι τελειως αβολα και δυσανασχετει το μωρο για να τα κουμπωσετε. Προτιμηστε αυτα που κουμπωνουν μπροστα και θα με θυμηθειτε.

Οσο για τα φουστανακια εχοντας την εμπερια της κορης μου τα θεωρω τα πιο αβολα ρουχα μεχρι τουλαχιστον το μωρο να περπατησει. Μπορει να ειναι ομορφα και χαριτωμενα αλλα καθολου πρακτικα.

7f7174376f.png

καλε ναι...και γω θελω πρωτα ο θεος... Απλως ειναι λιγο δυσκολα τωρα το πουλακι και μου εκανε εντυπωση αν οντως σκεφτηκε αυτο...Ειναι τοσο μικρη που μπορει να κανει πολλα.....πραγματα.....χι χι χι χιχιχι!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Γενναω Διαβαλκανικο γιατι μονο εκει ειναι ο γιατρος μου... Θα ηθελα να αλλαξω για ψυχολογικους λογους και γω αλλα μονο εκει ειναι...Σε αυτο το νοσοκομειο εχω τις καλυτερες και χειροτερες αναμνησεις. Τη γεννηση του γιου μου και το θανατο της μητερας μου! Φυσιολογικα το 1ο, ευχομαι και το 2ο...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

μιας και λετε για mothercare να σας πω οτι οι τιμες στο αγγλικο site δεν εχουν καμμια σχεση με τις τιμες στην ελλαδα.τουλαχιστον 50% φθηνοτερα.εγω ειχα ετοιμασει μια παραγγελεια αλλα δυστηχως μου εστειλαν e-mail οτι προσωρινα δεν στελνουν ελλαδα.προλαβα και πηρα την κουνιαδα μου δωρο την προικα για το κρεβατι του μωρου που ειχε τα εξης:παντα,παπλωμα,2 σεντονια,μαξηλαρωθηκη,κουβερτα κ μπουρνουζοπετσετα και ενω εδω στον καταλογο της mothercare εβγαιναν 170 ευρω εμεις τα πηραμε 80 μαζι με τα μεταφορικα.αξιζει να ψωνισεις απο εκει.ειχα παρει το καλοκαιρι 2 τζιν εγκυμοσυνης 30 ευρω μαζι και εδω οταν πηγα στη mothercare τα ειδα 65 ευρω το ενα.......

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

καλησπερα κοριτσια,τι κσνετε?σας διαβαζω καθε μερα αλλα εγω εχω εξαφανιστει ολιγον τι.εχει κανει καμμια απο εσας περιδεση?γιατι εχω εγω και θα ηθελα να ρωτησω κατι.επισησ απο τραχηλο πωσ πατε?τον μετραει ο γιατροσ σας σε καθε επισκεψη?αν ναι την εξεταση την κανει κολπικα και τι εκατοστα εχετε?

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Και γιατι εξαφανιστηκες φανη???????Εμενα τραχηλο δεν με εχει εξετασει και ουτε αναφερθηκε τιποτα..δε ξερω την αλλη βδομαδα που θα παω..Για περιδεση ριξε μια ματια στις μανουλες φεβρουαριου, μια κοπελα προσφατα την εβγαλε..ρωτα και θα σου πουνε λεπτομερειες...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μου.... Swity κι εγώ του 78 είμαι, αφού πάω για τα 32..... Εμένα εξέταση τραχήλου θα μου κάνει πρώτη φορά τη δευτέρα και φοβάμαι και δε θέλω καθόλου. Διάβασα πως πονάει, ε;

Να ρωτήσω τις παλιές μανούλες, ποιό μπανάκι βολεύει, αυτό που χώνεται μέσα στη μπανιέρα, αυτό με τις ράβδους που το φέρνουν στο χείλος της μπανιέρας ή το τετράφωνο με τα φτεράκια που στέκεται κι αυτό στο χείλος της μπανιέρας;

Επίσης δεν έχω πάρει τίποτα από μπιμπερό γιατί θέλω να θηλάσω αποκλειστικά και οι δυο γιαγιάδες δεν είναι πολύ ενθαρρυντικές, οπότε δε θέλω να μου το μπουκώσουν "κατά λάθος" με κανένα μπουκάλι Almiron. Θα χρειαστώ όμως ακόμα κι αν θηλάσω. Οπότε για πείτε καμιά μάρκα.... (και για θήλαστρο.....)

Φανη απ οτι ξερω εδω με τα κοριτσια που μιλαμε καμια δε μετρηθηκε ακομα..γιαυτο σου ειπα να δεις στου φεβρουαριου που τους διαβαζα τις προαλες και λεγανε για περιδεση που την βγαλανε και φοβοταν η κοπελα να μη γεννησει..και γω που ρωτησα καποια στιγμη το γιατρο μου γιατι νομιζα οτι θα βγαλει κανενα χερι εξω η μικρη μου ειπε οτι ειναι νωρις..στην πρωτη μου γεννα με ειδε απο κατω 37+ οταν γεννησα..παραπανω δε ξερω να σε βοηθησω...οσο για την ψυχολογια σου εμενα μου κανει καλο η παρειτσα μας και λιγο πολυ ολες εχουμε τα προβληματα μας...:)

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Κατερινιω και συ 78 τι μηνα? Εγω 27 ιουνιου..

θηλαστρο δε χρειαζεται νομιζω να παρεις απο τωρα καλυτερα να δεις πως θα πανε τα πραματα και αν θα το χρειαστεις...

τα μπουκαλια και οι θηλες τους ειναι αναλογως ποιο θα βολεψει στο μωρο..εγω ευχαριστηθηκα πολυ της ΝΥΚ αυτα που ειναι απο καουτσουκ τα μικρα, αυτα που ειναι σα πλαστικα...για την αρχη ειναι οτι πρεπει γιατι θελεις μικρες ποσοτητες και δε χρειαζεσαι ολη τη μπουκαλα...η και γυαλινα..μικρα για ευκολια..

μπανακι εχουμε την απλη πλαστικη με απλη βαση που ανοιγοκλεινει γιατι δεν ηθελα να σκυβω στη μπανιερα ...οτι βολευει στον καθενα..τωρα πηρα και αυτα τα πλαστικα στηριγματα για το μωρο που μπαινουν μεσα στη μπανιερα (του μωρου) για να το δοκιμασω...Αυτα απο μενα σας φιλω ολες :)

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...