Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερουδια κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!!χθες πηγαμε και εμεις στα jumbo και ψωνισαμε τα τελευταια πραγματα για το μπεμπε.τωρα ειμαστε κομπλε και απλα αναμενουμε την μεγαλη μερα!!!

πουλακι μεγαλη η διαφορα στα χρηματα δεν το συζηταω αλλα συμφωνφ με την cate θα εισαι μοναχουλι εκει;ειναι δυσκολα....

zouki μακαρι ολα να ειναι τελεια σημερα με το doppler και να ησυχασεις λιγο.μην το σκεφτεσαι ομως ετσι.γιατι να σου βγει ξυνο;ολα καλα θα πανε αυτην τη φορα θα δεις.αυτο που συναιβει σε εσας ειναι τραγικο και δυσκολο να ξεπεραστει.ειναι φυσιολογικο να εχεις επιφυλαξεις και να εισαι συγκρατημενη.εσυ να σκεφτεσαι θετικα και θα δεις οτι ο θεουλης αυτη τη φορα θα σου χαρισει εναν κοριτσαρο που θα σας μαγεψει με τα ναζια της.....

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ λετε βρε κοριτσια να πανε ολα καλα? Φοβαμαι τοσο πολυ οσο πλησιαζει η ωρα. Τουλαχιστον τα πραγματα φαινονται καλυτερα απο την προηγουμενη φορα.

Και που πηρα το φορμακι υπερβαση ηταν με αυτα που εχω περασει. Εξαλλου εχω απο την κορη μου και την βαπτηστηρα μου ενα σωρο πραγματα.

Αν πανε ολα καλα στη γεννα θα στειλω την πεθερα μου να ψωνισει και θα τα πλυνει μεχρι να βγω. Κουνια θα παραγγειλουμε μετα, γιατι την παλια μας την πεταξαμε.

Κι οτι αλλο χρειαστω θα μου το φερουν.

Να σας πω οτι φοβερα εσωρουχακια και φορμακια για τα μωρα εχουν τα mothercare και τα minervakia. Αψογη ποιοτητα βαμβακερουν και παραμενουν καινουργια με τα πλυσιματα.

7f7174376f.png

καλημερα σας κοριτσια!ζουκη καλα αποτελεσματα περιμενουμε νεα!!ενα ολοκληρο φορμακι>??ουαου!βασικα κι εγω που χα ωνισει πριν για το γιο μου τι καταλαβα??κουτες με αχρησιμοποιητα!μου φερανε τοσα στο μαιευτηριο!!!οποτε καλα κανει η ζουκη!!εμενα η δικια μου στην 28η εβδομαδα και 3 μερες ζυγιζει 1260..πολυ μου φανηκε!!

κοριτσια λεω να πω στον αντρα μου να ρθει εδω να μαστε μαζι και να κατεβουμε μετα ελλαδα μαζι στις 3 εβδομαδες περιπου..ειναι αρνητικος..λεει οτι πρεπει να κανει την καισαρικη η γιατρος που την εκανε την πρωτη φορα..αλλα δε ξερω ρε κοριτσια η τιμη ειναι πολυ καλη!!και οι εγκαταστασεις δεν εχουν διαφορα απο το μονοκλινο που ημουνα στην ελλαδα..πρεπει να το ψαξω καλυτερα μετα την εξεταστικη..χτες το βραδυ δε μπορεσα να κοιμηθω καθολου που το σκεφτομουν..3 ωρες στρυφογυρνουσα..και σημερα ειμαι σα κοτοπουλο!και εχω να βγαλω φαρμακολογια!χιονιζει και τοσο ωραια εξω!!πανω που πηγαιναν να λιωσον τα χιονια παλι τα ιδια!μερα για διαβασμα ε?

καλη σας μερα κοριτσια!

ζουκη συμφωνω για τα εσωρουχα και φορμακια απο τα motherare με διαφορα καλυτερα ..αλλα μονο αυτα αξιζουν πολυ!ολα τα αλλα πολυ ακριβα για το τιποτα!εγω πρεπει να παρω κι αλλο κρεββατι..βεβαια μιας και γενναω μαριο ως το καλοκαιρι θα το χω σε καλαθουνα αλλα μετα πρεπει να παρω ενα..αληθεια το καλοκαιρι εχει εκπτωσεις ελλαδα?δε θυμαμαι!

Πουλακι μια χαρα ειναι το βαρος της μπεμπας σου. Εμενα στις 29 βδομαδες ακριβως ζυγιζε 1480γρ.Το καλοκαιρι οι εκπτωσεις ξεκινανε συνηθως στις 15/7 αλλα νομιζω οτι στα μπεμπε ειδη, κουνιες κλπ δεν κανουν εκπτωσεις.

7f7174376f.png

Διαφημίσεις

Οσο για την καισαρικη δεν χρειαζεται να στην κανει ο ιδιος γιατρος.Τι να πω και γω που εχω 2 τομες μεσα στη μητρα? Γι αυτο και δε σκεφτηκα να αλλαξω γιατρο, αυτος ξερει που με εχει κοψει 2 φορες αλλιως ισως να ειχα αλλαξει για να αλλαξω και μαιευτηριο για ψυχολογικους λογους.

Πουλακι αμα εχεις θεμα χρηματων γιατι να πας σε μονοκλινο και δε πας σε ποιο φτηνο δωματιο? Που θα γεννησεις?

7f7174376f.png

γενναω στο γενεσις..εχω ενα κολλημα γενικα με το μονοκλινο μιας και δε θα θελα αλλη αγνωστη κοπελα διπλα..πιο πολυ για τα επισκεπτηρια , μπορει ας πουμε καποια απο τις 2 μας να ποναει και ετσι..γενικα ετσι το ειχα σκεφτει στο πρωτο και μου χει μεινει.ισως ειναι και λαθος..αλλα η διαφορα ειναι ας πουμε 1000 ευρω.αυτα μπορω να τα δωσω κι εγω για να καλυψω τη διαφορα..αλλα αλλο συνολικα 5000 και αλλο 700 με ολα μεσα!ξερεις θα τα δωσουνε οι γονεις μου παλι που δε τους περισσευουν κι ολας..ειναι και που με σπουδαζουν εμενα εδω , εχουν αναλαβει μονοι τους τα εξοδα του πρωτου παιδιου και φυσικα και του αλλου μιας κι εγω δεν εχω καποιο εισοδημα..αισθανομαι λιγο περιεργα..για αυτον μονο το λογο το ελεγα..

Nα πω και γω τη γνωμη μου? Πουλακι ο δικος μας στα 2 κοιμηθηκε σε κανονικο κρεβατι με καγκελακι που βγαινει και μπαινει...μεχρι το καλοκαιρι μηπως μπορεσει και ο δικος σου και γλυτωσεις τη 2η κουνια??

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Διαβάζω για κάποιες που έχουν ήδη ολοκληρώσει την προίκα μωρού και αγχώνομαι! Εμάς θα γεννηθεί και δεν θα έχει φορμάκι να φορέσει όπως πάμε! Θα έχει βέβαια βαμμένο και διακοσμημένο δωμάτιο ... αλλά μάλλον δεν θα το εκτιμήσει:tongue:. Εσείς που μάλλον ξέρετε καλύτερα, πόσα πραγματάκια από κάθε είδος πρέπει να πάρουμε για αρχή; Εννοώ φορμάκια εσωτερικά και εξωτερικά, καλτσούλες, σεντονάκια και τέτοια! Εμάς η μπέμπα στις 29εβδ+2μέρες ζύγιζε 1.370γρ.

Zouki καλά αποτελέσματα στο doppler! Εγώ μάλλον δεν θα κάνω, είναι λίγο διαφορετικά τα συστήματα εδώ με τις εξετάσεις. Ούτε καμπύλη ζαχάρου έκανα.

Αλήθεια εσείς εργάζεστε; Εγώ είμαι σταθερά στο γραφείο!

mWsZp3.png

Εγω εχω βγει σε αναρρωτικη απο 15/10 αλλα τωρα πια ειμαι σε αδεια κυησης.

Θα ελεγα να μην παρεις πολλα γιατι θα σου φερουν και δωρα. Στο μεγεθος 0-3 να παρεις εσωρουχακια π.χ.3 μακρυμανικα και 5 κοντομανικα. Απο φορμακια νομιζω οτι 7-8 ειναι υπεραρκετα, 3-4 ζευγαρια καλτσες, 2 σετ σεντονια γιατι θα σου φερουν κι αν οχι παιρνεις αργοτερα, 2-3 σελτεδακια, πανες αγκαλιας 4-5 γιατι λερωνονται και ειναι πολυ χρησιμες(και δε θα σου φερει κανεις) και πανακια για τις γουλιτσες και οταν το βαζεις στον ωμο να ρευτει. Μια κουβερτα αγκαλιας και μια κανονικη για την κουνια και 2 πετσετες για το μπανιο. Αν εχεις αυτα εισαι υπερκαλυμμενη και αναλογα τα δωρα μετα συμπληρωνεις.

Αυτη ειναι η δικη μου αποψη μη σου πω οτι και πολλα σου ειπα.

7f7174376f.png

συνφωνω με τη ζουκη!εγω στο πρωτο παιδι εκανα πολλες υπερβολες και τωρα δεν εχω αγορασει τιποτα και δε προκειται!ισως να παρω καποιο φουστανακι για να βαλει οταν βγει απο το μαιευτηριο!φερνουν τοσα δωρα που μετα μενουν αχρηστα και λες τοσα λεφτα κριμα να καθονται και να περιμενουν το..επομενο!

Ευχαριστώ για την αμεσότατη απάντηση! Έχει το mothercare απ' ότι είδα κάτι συσκευασίες που έχουν 5 εσωτερικά φορμάκια κοντομάνικα ή μακρυμάνικα οπότε με 2 τέτοια είμαστε καλυμμένοι (και μόλις προστέθηκε και η επίσκεψη σε mothercare και jumbo στην λίστα του Σαββάτου:D)

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...