Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα!

Elsadrm χρόνια σου πολλά! Πουλάκι είμαι από Εύβοια, αλλά μένουμε μόνιμα Κύπρο, οπότε βοήθεια μηδέν και αγωνιώ πως θα τα καταφέρουμε με την μπουμπου! Επιπλάκια κι εμείς από το ikea θα πάρουμε άσπρα, το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι η κούνια δεν έχει ροδάκια. Λογικά την άλλη εβδομάδα θα βάψουμε και το δωμάτιο και θα παραγγείλουμε και το καροτσάκι, οπότε είμαστε σε καλό δρόμο. Απλά δουλεύουμε και οι δύο τρελά ωράρια τις καθημερινές και μόνο το Σάββατο μένει για αγορές! Elena1982 και εγώ του '82 είμαι και επίσης νιώθω ότι γίνομαι μικρή μαμά! Τι να πεί και το Πουλάκι;

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω πολυ κοριτσια να ειστε καλα!!!!!bubbles καλως ηρθες στην παρεα μας!!και εγω ελεγα οτι εγινα μικρη μαμα αλλα οταν ειδα την ηλικια που εχει το πουλακι παρηγορηθηκα.....

πουλακι στην πρωτη γεννα λογο λαθους των γιατρων επαθα ριξη του ηβικου οστου....2 χρονια υπεφερα πολυ με πονους και θεραπειες αλλα εγινα καλα.τωρα σε αυτην την εγκυμοσυνη αρχισα παλι να ποναω γι'αυτο και τελικα επιβαλετε η καισαρικη.ελπιζω μονο οταν γεννησω και μετα να σταματησει ο πονος και να μην χρειαστει θεραπεια παλι απο την αρχη.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

καλησπερουδια και απο μενα!!! ποσο χαιρομαι που ειμαστε ολες εδω...

elsadrm χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα ! με το καλο το μπεμπε χωρις κανενα πονο!

Πεταλουδιτσα μπραβο τα καταφερες !!!! Ευχαριστουμε ! καλη η συρταριερα και το δωματιο σας μουρλια μπραβο ! το κρεβατακι σας εχει 2 θεσεις για το στρωμα ειδα καλα?? γιατι και γω τετοιο θα παρω ειναι πιο βολικο να μη σκυβεις τους πρωτους μηνες... οσο για τα επιπλα του ικεα ωραια αλλα μιας και εχει εκπτωσεις τωρα ριξτε μια ματια και αλλου εχει καλες προσφορες και καλυτερη ποιοτητα ,μονο για το κρεβατι τα αλλα δε πειραζει..εγω βρηκα ενα με 200 σε προσφορα και καλη ποιοτητα για τα ατακτα παιδακια...

η αλλαξιερα μου αρεσε του ικεα , σημερα θα αποφασισω..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Πουλακι καλα αποτελεσματα σου ευχομαι...

Ζουκι μακαρι να χεις δικιο και αυτη τη φορα θα προσπαθησω οσο περισσοτερο μπορω να κανω αυτο το συστημα. θα κρυψω τα ρολογια θα παρω και ενα σλιγκ και ο θεος βοηθος...ευτυχως ειναι και χειμωνας ας τη βγαλουμε 1,5 μηνα σπιτι με το βυζι απεξω...

Ελπιζω να μη χαθουμε κοριτσια και μετα και να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας..;)

φιλακια στις κοιλουμπες σας, πεταλουδιτσα και παλι ευχαριστω..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια..εγω γυρισα μου ειπε πως πρεπει να ξεκουραζομαι και μου δωσαν και μια σακουλα φαρμακα..και το μικρο οσο πανε και μικραινει..28 εβδομαδες και 3 μερες τωρα..δε μπορω να καταλαβω..οσο σκεφτομαι οτι εχω αλλες 10 εβδομαδες και θα γεννησω τελικα 25η μαρτιου στεναχωριεμαι λιγο..και σημερα ρωτησα ποσο παει η καισαρικη εδω και μου ειπανε 700 ευρω ολα μαζι!και επαθα εκα σοκ!σε μονοκλινο ε!!μηπως να αρχισω να το σκεφτομαι??εχω κουραστει πολυ ψυχολογικα και με τα μαθηματα σημερα δεν ειμαι καθολου καλα..κλαψ

Καλησπέρα κοριτσάκια. Τί μου κάνετε; Elsadrm πολύχρονη κι ό,τι επιθυμεις. Με το καλό να γεννήσεις χωρίς προβλήματα αυτή τη φορά. Πουλάκι πρόσεχε όσο μπορεις μια κι είσαι μόνη σου στην ξενιτειά. Bubbles καλωσόρισες στην παρέα μας. Με το καλό να υποδεχθείς το μωράκι σου.

Εγώ αύριο κάνω το doppler και ταυτόχρονα αυτό το διάστημα ετοιμάζω και τα χαρτιά που πρέπει να καταθέσω για το διορισμό μου. Κατά τα άλλα σταματώ τη δουλειά τέλος του μήνα και το περιμένω σαν κατάδικος. Έτσι θα μπορέσω να ασχοληθώ κι εγώ με ψώνια κλπ. γιατί δεν έχω κάνει τιποτα απολύτως.

Καλέ τί μικρές που είστε όλες σας. Μου φαίνεται ότι είμαι η γιαγια της παρέας (κλαψ) αφού έκλεισα τα 37... Φιλιά σε όλες!!!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

φωτεινη μετρας μερες για να σταματησεις τη δουλεια ε??σε καταλαβαινω!!ποσο θα θελα να κανα κι εγω το ιδιο!κοριτσια μου εχουν μπει σοβαρες σκεψεις να γεννησω εδω..με καισαρικη παντα τι εδω τι ελλαδα..και η γιατρος θα ναι η δικη μου μεσα..και τι 700 ευρω σε μονοκλινο..στην ελλαδα σε μονοκλινο θα μου βγουνε τουλαχιστον 5000..οπως και στην πρωτη γεννα..τι τεραστια διαφορα!πειτε μου τη γνωμη σας!swity που βρηκες κρεββατακι με 200 ευρω>>????????οεο??να στειλω τη μανα μου να δει!φιλακια στις κοιλιτσες σας!

καλησπερα καιαπο εμενα.

πριν λιγο γυρησαμε στο νησι απο αθηνα και πραγματικα κουράστηκα,αλλα καναμε πολλες δουλειες και μου έφυγε ενα βαρος.

καταρχην πηγαμε στη δημοσια τραπεζα για ενημερωση.πηραμε και τον ασκο συλλογης δειγματος.

λοιπον θα πω με λιγα λογια τι ειπαν-

η δωρεα ειναι για το ομφαλοπλακουντικο αιμα-το αιμα δεν γινετε εμπόριο οπως και το κανονικο αιμα.

το αιμα ειναι για όλους γιαυτο

κάνεις δωρεα η οχι εχεις την δυνατότητα να παρεις αν χρειαστείς.

οσον αφορα τον ιστο,δηλαδη κομματι απο τον πλακουντα,στο φυλανε προσοπικα ΑΝ θελεις με 1000 ε.αυτο το κομματι ειναι σε πειραματικο σταδιο,σε τι δηλαδη μπορει να χρησιμεύσει ,ποιες θεραπείες μπορει να ανακαλύψουν στο μέλλον.κατι το οποιο δεν γνωρίζουν ακομα,αν αξίζει να το κρατήσεις η οχι ..

παντως καλο ειναι αν ενδιαφέρεστε να πατε απο εκει, αποκτάς εικόνα και σου λύνουν ολες τις απορίες που μπορεί να εχεις.

πηρα κ 3 σουτιενακια απο τα h+m, με 35 ε.τα 2 ηταν μπουστακια,δηλ χωρις μπανέλα απο κατω..για να δούμε στην χρηση!!

πήγαμε και τζάμπο και τελειώσαμε με την προίκα του μωρου-πιπιλες, μπιμπερό,ολα για το μπανιο... επιτέλους..

πουλακι την κουνια την πηρα απο το ικεα 95ε εχει 2 σκάλες για το στρώμα και αργότερα βγαίνει και το 1 κάγκελο

,τα λουλουδάκια ειναι φωτιστικά επίσης απο ικεα..

Επεξεργάστηκαν by petalouditsa

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Με γειά πεταλουδίτσα, το δωμάτιο είναι τέλειο. Αφού ζήλεψα που δε θα κάνω κοριτσάκι...

Πουλάκι, η διαφορά στα λεφτά είναι μεγάλη αλλά πως θα γεννήσεις μόνη χωρίς μανούλα και σύντροφο κοντά; Και μετά πως θα βάλεις το νεογέννητο στο αεροπλάνο; Δύσκολα πράγματα, γαμώτο...

Φωτεινή μη δίνεις σημασία στην ηλικία, κι εγώ έκλεισα τα 31 και πάω στα 32.... Ε, και;

Γεια σας κοριτσουδια, μπηκα και γω για ενα καληνυχτα...

πουλακι το κρεβατι το παρηγγειλα σημερα απ το mister baby Γεωργικης σχολης...ασπρο με 2 θεσεις για το στρωμα και καγκελακια που κατεβαινουν...ηταν σε προσφορα στα 200 και τη Δευτερα θα μου το φερουν..το προτειμησα γιατι μου φανηκε ποιοτικα καλυτερο απ του ικεα γιατι ο μικρος μου ηταν ολιγον ΤΑΡΖΑΝ..εχει και ροδακια που ασφαλιζουν..εσυ θα χρειαστεις και 2ο τωρα??οσο για τη γεννα αν τους εμπιστευεσαι εκει σκεψου το..προσεξε τη ψυχολογια σου ομως γιατι για τη στιγμη της γεννας ειναι αρκετα σημαντικο..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλημερα κοριτσακια! Τι κανετε? Εγω μπουκωσα παλι, ειμαι πολυ καντεμω!!!

Επρεπε να αρρωστησω τωρα που πλησιαζει η ωρα?

Σημερα το απογευμα θα παω για ντοπλερ και εχω μεγαλη αγωνια.

Μεγια σε ολες οσες ψωνισαν, ετσι να ετοιμαζεστε. Εκανα και γω την υπερβαση και ψωνισα ενα φορμακι για τη μικρη μου. Ελπιζω να μη μου βγει ξυνο.

7f7174376f.png

Καλημεραααα!!!!! παιδια ψωνησε η Ζουκη!!!!!!!! Μαρη ενα φορμακι μονο εχεις παρει????!θα βγει η κορη σου και θα σε βριζει, γυναικα ειναι... Μη στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε! ο καιρος ηρθε..

περαστικα και υπομονη με το κρυολογιμα.Να μας πεις τα νεα με το ντοπλερ λογικα θα μαθεις και ποσο ζυγιζει?

καλη μερα να εχουμε

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...