Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α καταλαβα!μια απο τα ιδια..αλλα εγω δε μπορω ξαπλα..οποτε προσπαθω οσο πιο πολυ να ξαπλωνω αλλα αυτο το ερμο διαβασμα θελει γραψιμο!..κλαψ!!περιμενω κι εγω για την αλλαξιερα!!

emena μου φανηκε δυσκολο, ισως γιατι περασα δυσκολα την 1η φορα και γενικως δεν εχω βοηθεια..για αλλες ειναι απολυτα φυσιολογικο να μη κανουν τιποτα αλλο και να δινουν βυζι ακομα και πιπιλισμα αντι για πιπιλα..μπορεις ολο το 24ωρο να εισαι απικο ακομα και ανα τεταρτο αν στο ζηταει???????

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

οχι ειναι αυτος ο συνδεσμος θηλασμου, μη κερδοσκοπικος...παντως το θηλαστρο ειδικα για την αρχη δεν ειναι καλο λεει γιατι ο οργανισμος το εκλαμβανει σαν ενα ξενο σωμα...και οτι μπορει να δειχνει οτι δεν εχεις γαλα αλλα αμα βαλεις το μωρο να βγαλεις...ποσο καιρο θηλασες?

Ελενα αυτο που βγαζεις ισως ειναι κατι σαν πρωτογαλα ειδα και γω μια σταγονιτσα χθες....!!!!!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

οχι ειναι αυτος ο συνδεσμος θηλασμου, μη κερδοσκοπικος...παντως το θηλαστρο ειδικα για την αρχη δεν ειναι καλο λεει γιατι ο οργανισμος το εκλαμβανει σαν ενα ξενο σωμα...και οτι μπορει να δειχνει οτι δεν εχεις γαλα αλλα αμα βαλεις το μωρο να βγαλεις...ποσο καιρο θηλασες?

Ελενα αυτο που βγαζεις ισως ειναι κατι σαν πρωτογαλα ειδα και γω μια σταγονιτσα χθες....!!!!!!!

kale nai ama piesw tin roga mou vgazw ugro k ka8e mera exw ena portokali ugro apo tis roges mou!!!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

κι εγω ειδα μια σταγονιτσα καμια βδομαδα πριν!χε..θηλαζα κανονικα κανα 20ημερο και μετα το εβγαζα με θηλαστρο..οταν ρωτησα την παιδιατρο του μικρου που ειναι ειδικη για το θηλασμο μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα να το βγαζω απο την αρχη ετσι..ετσι κι αλλιως θα τη θηλασω 40 μερες γιατι μετα θα γυρισω εδω για κανα μηνα να δωσω μαθηματα..γκρρ..κοριτσια λετε να παρω το θηλαστρο και να βγαζω το γαλα γιαυτο το μηνα για να χει να θηλαζει η μικρη μολις ερθω πισω?δε ξερω και ποσο πανε αυτα το μηνα εννοω ενοικιαση..ειχε πληρωσει η μητερα μου και δε θυμαται κι εκεινη..

νομιζω ειναι καλο, δυστηχος το θεμα του θηλασμου ειναι λιγο συνθετο...και πρεπει λενε να γεινει καλη αρχη ειναι πολυ σημαντικο.μπορει να εχεις γαλα αλλα να μη το χειριστεις σωστα και τοτε αρχιζουν τα βασανα...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

ειχα πεταχτει μεχρι το facebook...

λοιπον η αλλαξιερα βιδώνετε στον τοίχο,κραταει λεει μεχρι 25 κιλα.

και οταν θες την ανοιγεις και την κλεινεις.

δεν ξερω αν καταλαβες πως ειναι..στον καταλογο δεν υπαρχει για να την δεις.

79ε την πηρα.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

eixa proores sispaseis piga k nosokmeio tin proigoumeni vdomada twra eimai spiti me xapia k ksapla..isws k mexri na mpw ston mina mou dld kapou 10 flevari...:(:(:(:(

δηλαδη ποσες συσπάσεις την ωρα ειχες που χρειαστηκες νοσοκομειο?

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...