Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερουδια και απο μενα σε ολες !!

πεταλουδιτσα μου εχουμε το ιδιο καροτσι!!εγω το ειχα πηρα για το γιο μου και θα το εχω και τωρα.Να σου πω, ειναι πολυ ομορφο και παει πολυ ωραια στο δρομο αλλα δεν ειναι και τοοοσο πρακτικο..εμεις στην αρχη πηραμε το καροτσι και το καθισματακι αυτοκινητου αλλα μετα συμπληρωσαμε και το πορτ μπεμπε που χρησιμοποιησαμε και πιο πολυ απ ολα γιατι το καροτσακι του δεν ειναι τελειως ισιο για την αρχη...ειναι για λιγους μηνες αργοτερα.και μου φανηκε λιγο βαρυ για το αυτοκινητο ανοιξε κλεισε κτλ.Ωραιο αλλα αν ξαναπαιρνα θα διαλεγα μακλαρεν που εχουν το πιο ελαφρυ σκελετο και μπορεις να το χρησιμοποιησεις απ την αρχη..αυτα..για σουτιεν και γω mothercare ευχαριστημενη, για νουμερο παρε τη βοηθεια της πωλητριας..

ναι ξερω.. συνειδητά το πηρα..ειναι βαρύ λιγακι αλλα μου αρεσει τοσο πολυ που λεω οτι δεν θα με νοιαξει.

ελπιζω δηλαδη γιατι αλλιώς θα κλαιω το χιλιαριακι!!

Επεξεργάστηκαν by petalouditsa

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπορει να γεννησεις και απο μονη σου πιο μπροστα ετσι δεν ειναι ????

Εννοείται, swity μου.... Αφού μαζί μπαίνουμε στο μήνα μας. Από κει και μπρος όλα είναι πιθανά (και τώρα δηλαδή είναι, μη γελιόμαστε...) Οπότε διορθώνω, αν δεν έχω γεννήσει ως τις 15-2 θα με βάλει με πρόκληση.... Γι' αυτό και δεν το κουνάω ρούπι.....

Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!

Σας διαβάζω αρκετό καιρό και τώρα είπα να σας πω την καλημέρα μου!

Η ΠΗΤ είναι 27/03/2010 (οπότε μάλλον θα μείνω μόνη στο τέλος ή θα πάω στο καφέ του Απριλίου!). Είναι κοριτσάκι και είναι το πρώτο μας.

(υγ.που θα βρω οδηγίες για να βάλω ticker?)

Καλώς ήρθες, bubbles. Μπα, καλύτερα είσαι εδώ, θα μαθαίνεις τί έπεται και δε θα αναρωτιέσαι....

καλησπερα κοριτσια!εμενα αρχισε να με ποναει το κεφαλι μου απο το διαβασμα οποτε ειπα να το αφησω για σημερα..κακως αλλα..ουφ..πεταλουδιτσα????χιλιαρικακι??τοσο πολυ παει?αν καταλαβα καλα!αλλα απο χρωμα σκιζει!εμεις θα χουμε το προηγουμενο του μικρου ενα κοκκινακι!καλως ηρθες bubbles!απο που εισαι?μαζι θα γενναμε μου φαινεται..swity αν μαθεις για τα νερα απο το γιατρο σου πες μου κι εμενα!cate καλα κανεις και δε το κουνας ρουπι!!πωπω φτανει ο καιρος για σας κοριτσια!!αυτα ειναι!εγω αυριο το πρωι εχω να παω στη γυναικολογο εδω για υπερυχο για εκεινη την αιμορραγια που ειχα..οχι οτι πιστευω πως χρεαζεται πλεον αλλα αφου εχω κλεισει τωρα θα παω..παντως οι συσπασεις καλα κρατουν!

οχι να πας να δεις τι γινετε,δεν ειναι κακο!

ναι χιλιαρικακι το καροτσακι, πορτμπεμπέ,καρεκλακι αυτοκινητου,βαση αυτοκινήτου,ποδοσακο και κατι αλλα αξεσουαρ + τα μεταφορικα.

αν ειμουν τυχερουλα σαν σενα κ ειμουν αγγλια θα το επερνα 150 λιρες λιγότερο.

Διαφημίσεις

ε πες το οτι ειναι ολα μεσα στο σετ!γιατι αρχικα επαθα ενα μικρο σοκ!εγω ηθελα λαχανι κρεββατακι για τη μικρη..αλλα μαλλον θα αρκεστω σε ασπρο απο το ικεα..που λεφτα..αχ.

ε πες το οτι ειναι ολα μεσα στο σετ!γιατι αρχικα επαθα ενα μικρο σοκ!εγω ηθελα λαχανι κρεββατακι για τη μικρη..αλλα μαλλον θα αρκεστω σε ασπρο απο το ικεα..που λεφτα..αχ.

poulaki eisai to 89 gennimeni????

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

κι εγω απο το ικεα εχω ψωνησει επιπλακια ,την κουνια δηλαδη κ μια επιτυχία αλλαξιερα πολυ βολικη που κλείνει και δεν σου πιανει καθολου χωρο.

δεν με χαλαει καθολου το ικεα βεβαια ,

ισα ισα που μου αρεσουν τα πραγματακια του.

γεια σας κοριτσουδια! εδω ειστε! πολυ χαιρομαι... μολις γυρισα απ τη συναντηση για το θηλασμο....ουτε ωραρια ουτε τιποτα βυζι οξω ολη την ωρα λενε αυτες..οσο χρειαστει...ουτε προγραμμα ουτε τιποτα...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσουδια! εδω ειστε! πολυ χαιρομαι... μολις γυρισα απ τη συναντηση για το θηλασμο....ουτε ωραρια ουτε τιποτα βυζι οξω ολη την ωρα λενε αυτες..οσο χρειαστει...ουτε προγραμμα ουτε τιποτα...

a nai etsi lene??? egw 8a xasw ta upoloipa ma8imata anodinou toketou giati eimai ksaplaaaaaaaaaaaa....gia pes dld den einai kati duskolo???pantws egw apo roga terastia tin exw k apo gala dld apo twra arxizei k vgazei kati ugra...

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

πως ηταν η συναντση???εγω στο γιο μου με ψευδοθηλη τον θηλαζα...δεν εχω καλες ρωγες..μετα επειδη κουραζομουν πολυ το βγαζα με θηλαστρο..ετσι και τωρα λεω να κανω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...