Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας και απο εμενα!!!

κινηση βλεπω το καφε... πλησιάζει ο καιρος γαιυτο.

την βαλιτσαουλα εγω την εχω σχεδον ετοιμη,μενουν κατι τελευταία ψωνακια που λεω να τα κανω την τεταρτη-μπιτζαμες,σουτιεν θηλασμού k.a.

αληθεια πια σουτιέν βολεύουν καλύτερα?διαβαζω που κ που καποιες κοπελες που γραφουν οτι μεχρι να βρουν σουτιεν καλο,πεταξαν πολλα λεφτα.

σημερα παράγγειλα και το καροτσακι μας !!!!αυτο ειναι

http://www.pramworld.co.uk/product/4832/Quinny_Buzz_3_2009_Package_Deal_2_Breen

μετα απο πολυυυυ ψάξιμο εδω το βρήκα πιο φτηνά απο ολα τα σχετικά site.

Επεξεργάστηκαν by petalouditsa

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αληθεια πια σουτιέν βολεύουν καλύτερα?διαβαζω που κ που καποιες κοπελες που γραφουν οτι μεχρι να βρουν σουτιεν καλο,πεταξαν πολλα λεφτα.

στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα παρει ενα σουτιεν θηλασμου της trioumph 45 ευρω αλλα δεν με βολεψε καθολου.ασε που θηλασα μονο 2 εβδομαδες.τωρα μου εφερε η αδερφη μου απο τα h&m στην αθηνα ενα μαυρο σουτιεν θηλασμου με 15 ευρω παρα πολυ ωραιο.αν καταφερω να θηλασω αυτην την φορα σιγουρα θα της πω να μου στειλει αλλα δυο.και παλι και τα 3 μαζι θα πιασουν την τιμη του ενος.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

καλησπερα κοριτσια!εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα σουτιεν θηλασμου απο τα motherare και με ειχανε βολεψει..οποτε αυτα εχω και τωρα...αλλα πολλα λεφτα ρε κοριτσια σε ολα αυτα..γκρρ..δεν ηξερα οτι ειχανε τα h&m ρουχα εγκυμοσυνης..εδω το διαβασα πρωτη φορα ..δυστυχως..πεταλουδιτσα με υγεια το καροτσακι σας!!πολυ ωραιο!σε τι χρωμα το πηρες?

κοριτσια να σας ρωτησω και κατι ακομη που το σκεφτομαι απο χτες και αρχισε να με απασχολει..θα επιστρεω ελλαδα για να γεννησω 2 μερες περιπου πριν την προγραμματισμενη καισαρικη..με αεροπλανο και οταν ειχα ρωτησει τη γιατρο μου μου ειπε πως ισως σπασουν τα νερα αλλα επειδη η πτηση διαρκει μονο 1,5 ωρα προλαβαινω..δεν ειχα δωσει πολυ σημασια τοτε αλλα τωρα εχω αρχισει και το σκεφτομαι..απο τη στιγμη που σπανε τα νερα μετα απο ποση ωρα πρεπει να μεταφερθει η εγκυος στο μαιευτηριο?στην προηγουμενη γεννα μου τα χανε σπασει στο μαιευτηριο για να επιταχυνουμε τη διαδικασια κι ετσι δε ξερω..οσο το σκεφτομαι βεβαια οτι μπορει να συμβει αυτο μεσα στο αεροπλανο φρικαρω λιγο αλλα δεν υπαρχει και αλλη λυση μιας και εχω εργαστηρια και πρεπει να τα παρακολουθω μεχρι τελευταια εβδομαδα πριν ερθω..ουφ

πουλακι το πηρα στο χρωμα της φωτογραφιας,πρασνο δηλαδη.

εχω ενα κόλλημα με το λαχανι γενικα και το δωμάτιο της μπεμπας λαχανι το εκανα με ασπρα επιπλα.μου την δινει λιγο που στα κοριτσακια τα παίρνουν ολα ροζ και ειπα στο δικο μου να το κανω αλλιώς..

πάντως για το αρεοπλανο ξερω οτι οι αεροπορικές δεν σε βαζουν μεσα μετα απο τον 7ο περιπου μηνα γιατι φοβούνται να μην γεννήσεις μεσα στο αεροπλάνο.

αλλα για να σε αφησουν να παςθα σε αφησουν και να γυρίσεις.

τωρα ποση ωρα εχεις απο την ωρα που σου σπάνε τα νερα δεν ξερω ακριβώς αλλα νομίζω αρκετα..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

στην πρωτη εγκυμοσυνη μου εσπασαν τα νερα 2 η ωρα το βραδυ και γεννησα 1 η ωρα το μεσημερι.πιστευω παντως πουλακι οτι αν σου σπασουν τα νερα στο αεροπλανο θα προλαβεις σιγουρα.μην αγχονεσαι για αυτα...

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Κορίτσια κι εγώ που πήρα ένα σουτιέν θηλασμού από τα mothercare μου φαίνεται πολύ πρακτικό και είναι και μαλακό. Αλλά στην πράξη θα δείξει.

Χαρά στο κουράγιο σου πουλάκι, εμένα θα με βάλει με πρόκληση στις 16-2-10 και για τον επόμενο μήνα σκέφτομαι να μην το κουνήσω από την Αθήνα.....

Καλημερα κοριτσακια!!!

Πεταλουδιτσα μεγια το καροτσι σας, πολυ ομορφο. Και μενα μου τη δινουν τα ροζ, προτιμω αλλα χρωματα. Το καροτσι που ειχαμε παρει στην κορη μου ηταν πορτοκαλι.

Κοριτσια εγω απο την πρωτη γεννα βολευτηκα πολυ τα σουτιεν θηλασμου του mothercare. Τα πουλανε σε πακετο των 2, ειναι πολυ πρακτικα. Να προσεξετε μονο το νουμερο γιατι μετα τη γεννα συνηθως το βυζι μεγαλωνει κι αλλο.

Οσο για το σπασιμο των νερων δεν εχω εμπειρια αλλα ξερω οτι συνηθως εχεις αρκετες ωρες μπροστα σου απο τη στιγμη που θα σου σπασουν τα νερα.

7f7174376f.png

Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!

Σας διαβάζω αρκετό καιρό και τώρα είπα να σας πω την καλημέρα μου!

Η ΠΗΤ είναι 27/03/2010 (οπότε μάλλον θα μείνω μόνη στο τέλος ή θα πάω στο καφέ του Απριλίου!). Είναι κοριτσάκι και είναι το πρώτο μας.

(υγ.που θα βρω οδηγίες για να βάλω ticker?)

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια και απο μενα σε ολες !!

πεταλουδιτσα μου εχουμε το ιδιο καροτσι!!εγω το ειχα πηρα για το γιο μου και θα το εχω και τωρα.Να σου πω, ειναι πολυ ομορφο και παει πολυ ωραια στο δρομο αλλα δεν ειναι και τοοοσο πρακτικο..εμεις στην αρχη πηραμε το καροτσι και το καθισματακι αυτοκινητου αλλα μετα συμπληρωσαμε και το πορτ μπεμπε που χρησιμοποιησαμε και πιο πολυ απ ολα γιατι το καροτσακι του δεν ειναι τελειως ισιο για την αρχη...ειναι για λιγους μηνες αργοτερα.και μου φανηκε λιγο βαρυ για το αυτοκινητο ανοιξε κλεισε κτλ.Ωραιο αλλα αν ξαναπαιρνα θα διαλεγα μακλαρεν που εχουν το πιο ελαφρυ σκελετο και μπορεις να το χρησιμοποιησεις απ την αρχη..αυτα..για σουτιεν και γω mothercare ευχαριστημενη, για νουμερο παρε τη βοηθεια της πωλητριας..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Πουλακι την ερωτηση με τα νερα ειχα σκοπο να την κανω στον γιατρο μου στο επομενο ραντεβου..θα σε ενημερωσω..πιστευω οτι θα εχεις αρκετο χρονο και το γεννεσις ειναι κοντα στο αεροδρομιο (χι χι χι)..Μη μου στεναχωριεσαι φροντισε και την ψυχικη σου υγεια..εχεις δικιο για τα λεφτα , τις τελευταιες μερες ολο και κατι βλεπω οτι χρειαζομαστε και εχουν φυγει ενα σωρο λεφτα και φαντασου οτι εχουμε και απο τα πρωτα...! Αστα! καλο κουραγιο...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Κορίτσια κι εγώ που πήρα ένα σουτιέν θηλασμού από τα mothercare μου φαίνεται πολύ πρακτικό και είναι και μαλακό. Αλλά στην πράξη θα δείξει.

Χαρά στο κουράγιο σου πουλάκι, εμένα θα με βάλει με πρόκληση στις 16-2-10 και για τον επόμενο μήνα σκέφτομαι να μην το κουνήσω από την Αθήνα.....

μπορει να γεννησεις και απο μονη σου πιο μπροστα ετσι δεν ειναι ????

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...