Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια,τι κανετε;καλη εβδομαδα να εχουμε!πως πατε με τις συσπασεις;στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν καταλαβα τιποτα απο συσπασεις ποτε.απλα ενα βραδυ εκει που κοιμωμουν σπασαν τα νερα.τωρα προς το παρον ακομη παλι δεν εχω καποιο πονακι.παντως οτι κοντευει ο καιρος ειναι το μονο σιγουρο.

πουλακι δεν καταλαβα εισαι στην 29η αλλα βασει περιοδου στην 32η;βασει περιοδου πητ ποτε εχεις;

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου ! εδω και μεις...πως τα πατε σημερα ? ελπιζω καλυτερα, να κατσουν τα μπεμπουδια μας στα αυγα τους μεχρι να μπουμε τουλαχιστον στον μηνα μας...

Πουλακι μην το δενεις και κομπο για την πητ..κρατα και μια πισινη...

Ελενα θα πρεπει να ηταν πολυ δυσκολο για σενα, να προσεχεις πολυ..κανε υπομονη λιγο εμεινε..ειχες ολους τους πονους μαζι γιαυτο....πρεπει να προσεχουμε γιατι το παρατραβαμε με τις δουλειες και ξεχνιομαστε και επισης πρεπει να προσεχουμε και την ψυχολογια μας ! εγω μαλωσα μια φορα με τον καλο μου και αρχισα να φωναζω και ταραχτικα και μη σας πω οτι απο τοτε αρχισαν πιο πολυ οι συσπασεις σε συνδιασμο φυσικα με δουλειες...απο τοτε ετσι και χρειαστει να φωναξω εστω και λιγο στον μικρο πετρωνει η κοιλια μου...παντως ετοιμαστε βαλιτσουλες καλου κακου....;)

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

2 βδομαδες κοριτσιαααααααα !!!!! τελικα περασε ο καιρος........Ας το χαρουμε οσο μπορουμε..βγαλτε φωτογραφιες τις κοιλιτσες σας ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη... φιλακια σε ολες......

μερικες φορες αισθανεστε σα μεθυσμενες απ τις ''τρελλες'' ορμονες ? εγω το παθαινω τελευταια..λετε να το ''χανω'' ???

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλημέρα κοριτσούδια. Δυο βδομάδες για να μπούμε στο μήνα μας, ε; Λίγο σοκαριστικό, swity. Εγώ όλο κοιτάω το άδειο σακ βουαγιάζ κι όλο το αφήνω έτσι, άδειο. Πάντως το έχω βγάλει έξω, κάτι είναι κι αυτό.

Χθες παρατηρήσαμε κάτι εξωφρενικό. Τώρα όποτε με κλωτσάει γερά γερά δεν το νιώθεις απλά, το βλέπεις κιόλας..... Ο καλός μου ξετρελάθηκε, όλο με έξω την κοιλιά με ήθελε να κοιτάει που πάει το βουναλάκι, να μαντέυει αν κάνει γωνία κι αν είναι γόνατο, αγκώνας ή πατούσα. Εγώ πάλι φρικάρισα λίγοοοοοοοοοο

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα. Βλεπω οτι ειστε ολες καλα και χαιρομαι.

Εγω μπουκωσα λιγο απο προχτες και ελπιζω να μην χειροτερεψω.

Swity αμα γεννησεις να φτιαχνεις μακαροναδες που ειναι ευκολες και βοηθανε με το γαλα. Να εισαι χαλαρη και να πινεις πολλα υγρα και θα θηλασεις μια χαρα.

Εγω συσπασεις νιωθω αλλα τιποτα ανησυχητικο, πινω ακομα τα trofocard και ανυπομονω να περασει ο καιρος.

Αν ολα πανε καλα σε 5 βδομαδες ακριβως θα εχω γεννησει, αντε να δουμε.

Την Πεμπτη θα παω για το 2ο ντοπλερ στο Μαλιγιαννη καιε χω αγωνια.

7f7174376f.png

μακαρι Ζουκι μου μακαρι! μακαρονι και αγιασε ο θεος ε?? θα το δοκιμασω και αυτο ! και τα υγρα θα το προσπαθησω πολυ γιατι γενικως δεν ειμαι του υγρου. παντως αγορασα και ενα τσαι θηλασμου της weleda καλου κακου να δοκιμασω:roll:...ολα καλα θα πανε απο δω και περα να μην ανχωνεσε ! σε λιγο θα λεμε καλημερα ειμαστε ολες εδω ? ποια λειπει...??

:P:P :p το δικο μου σακ βουαγιάζ ειναι σχεδον ετοιμο! τωρα το ετοιμασα, του μωρου λειπουν και ενα 2ο ζευγαρι πυζαμες και φυσικα ολα αυτα που ξεχασα και λιγο λιγο θα βαζω...παντως ολες μας επιασε μια ανυπομονησια βλεπω...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Αχ cate τι πλακα οταν σου συμβαινει 1η φορα ε???? αχ τι μου θυμησες.... ωραιες στιγμες..αν εχεις καμερα τραβηξε το, και να το χαρεις... εμας εχει καιρο που το κανει και μαλιστα χθες αυτο το εξογκωμα εβγαινε σχεδον μες το ......... και με πονουσε και ελεγα μηπως θελει να βγει.....?????? να παρω τηλ το γιατρο μηπως...? αλλα μετα κοιμηθηκα και περασε..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Αχ εγω πειραζει που δεν εχω ανεβασει καν το σακβουαγιαζ απο την αποθηκη για να το πλυνω? Μηπως ειμαι πολυ αναισθητη?

Κοριτσια να ρωτησω κατι. ΠΡεπει αυτη τη φορα να αγορασω ενδοεπικοινωνια με καμερα να βλεπω το μωρο γιατι φοβαμαι μη το πειραζει η κορη μου.

Εχετε καμια συμβουλη?

7f7174376f.png

καλημερα κοριτσια..αχ η αληθεια ειναι πως ζηλευω τοσο τοσο λιγο που σε 2 εβδομαδες μπαινετε στο μηνα σας!εχω κουραστει ηδη οπως σας εχω πει και θα θελα να μουνα πιο μετα στην εγκυμοσυνη..αλλα ολα καλα!αχ cate κι εμενα τι μου θυμησες!ομορφες στιγμες!εγω ειχα πητ 26 μαρτιου οποτε με καισαρικη μου ειχε πει η γιατρος οτι μπορουμε να την κανουμε 9 μαρτιου που ειναι και τα γενεθλια μου..αλλα τωρα μιας και ειναι μικροτερο το μωρο θα παει 25 μαρτιου καισαρικη..ελπιζω να παρει τα πανω της η μικρη και να μπορει να γινει η καισαρικη πιο συντομα!

Διαφημίσεις

Αχ εγω πειραζει που δεν εχω ανεβασει καν το σακβουαγιαζ απο την αποθηκη για να το πλυνω? Μηπως ειμαι πολυ αναισθητη?

Κοριτσια να ρωτησω κατι. ΠΡεπει αυτη τη φορα να αγορασω ενδοεπικοινωνια με καμερα να βλεπω το μωρο γιατι φοβαμαι μη το πειραζει η κορη μου.

Εχετε καμια συμβουλη?

Ναι ω ναι εισαι...πλυνε το τουλαχιστον...ποτε θα στεγνωσει με τετοιο καιρο....οσο πιο λιγα για το τελος εχουμε τοσο πιο ανακουφισμενες θα ειμαστε.. Ασε η κορη σου θα λεει καινουριο παιχνιδι ειναι το μωρο...χι χι τα κοριτσακια ειδικα..δε ξερω εγω εχω το κανονικο του γιου μου αλλα δε σκοπευω να τον αφηνω λεπτο απ τα ματια μου!!!! ηδη μου λεει οτι θελει να τα κανει ολα αυτος στο μωρακι!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Ναι ω ναι εισαι...πλυνε το τουλαχιστον...ποτε θα στεγνωσει με τετοιο καιρο....οσο πιο λιγα για το τελος εχουμε τοσο πιο ανακουφισμενες θα ειμαστε.. Ασε η κορη σου θα λεει καινουριο παιχνιδι ειναι το μωρο...χι χι τα κοριτσακια ειδικα..δε ξερω εγω εχω το κανονικο του γιου μου αλλα δε σκοπευω να τον αφηνω λεπτο απ τα ματια μου!!!! ηδη μου λεει οτι θελει να τα κανει ολα αυτος στο μωρακι!!!

Μωρε ξερεις πως το σκεφτομαι? Σαλονι και κουζινα ειναι μακρια απο τα υπνοδωματια. Αν εχω το μωρο και κοιμαται στο δικο μου δωματιο και η μικρη θελει να παει να παιξει στο δωματιο της δεν μπορω να της το απαγορευσω. Και που θα ξερω αν θα κανει επιδρομη στο μωρο? Ειμαι σιγουρη οτι θα ζηλευει γιατι ειναι πολυ ζηλιαρα και δε ξερω με τι τροπο θα το βγαλει ως προς το μωρο.

Οσο για το σακβουαγιαζ εχεις δικιο, πρεπει να το φερω να το πλυνω.Για να το ετοιμασω οταν μπω στο μηνα μου. Αν και ειμαι σιγουρη οτι δεν θα εχω ξαφνικα γεννα πριν το ραντεβου μου, το κορμι μου ετσι εχει δειξει στις προηγουμενες εγκυμοσυνες.

7f7174376f.png

Αααα μη το λες αυτο, καμια γεννα δεν ειναι ιδια με τις αλλες...ποτε δε ξερεις καλυτερα να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο.. οσο για την μικρη σου μια λυση ειναι να κλειδωνεις με τροπο το δωματιο που ειναι το μωρο και απλα να το ακους με την ενδοεπ...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...