Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!εγω σημερα παλι εχω συσπασεις , ξαπλωνω οσο μπορω αλλα πρεπει να καθομαι κι ολας για να γραφω γιατι ετσι μαθαινω αυτα που πρεπει οποτε..δευτερα θα παω στη γιατρο μου εδω που επιτελους γυρισε και με πηρε πριν λιγο τηλεφωνο!swity μου καλο κουραγιο!!αλλα ε να σε κανα 2 εβδομαδες ξεκινα να γεμιζεις την καταψυξη σου!οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα!!ο μικρος στον παιδικο τι πρεπει να εχει στο ταπερακι?γιατι πρωινα που θα ειναι εκεινος στον παιδικο μπορεις να κανεις κανενα ευκολο φαγακι οταν θα κοιμαται το μπεμπε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι Ααν κοιμαται η μικρη γιατι ο γιος μου εκανε 3 μηνες να κοιμηθει!!!!!!!! με ειχε στο 2ωρο και αργοτερα 3ωρο το πολυ και τα ειχα παιξει τελειως!!!!!!!Σαν ζομπι ειχα γεινει απ την αυπνια την πεινα και την εξαντληση. Πως να κατεβασω γαλα μετα.....φοβαμαι μη το ξαναπαθω γιαυτο προσπαθω μηπως και βρω καμια λυση τωρα...:( Ο μικρος θελει στο ταπερ μαγειρεμενο φαγητο...τα κλασικα..

Αν εχετε καμια ιδεα...τη λετε... Την τριτη θα παω σε μια συναντηση για το θηλασμο στο πανοραμα..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Ξεκουράσου πουλάκι. Αυτό χρειάζεται τώρα.

Swity, λυπάμαι πολύ για τη μαμά σου, η γέννηση του παιδιού νομίζω είναι η φάση που τη χρειαζόμαστε πιο πολύ. Εμένα η μαμά μου είναι "γυναίκα καριέρας" κι η πεθερά μου μακριά, οπότε μάλλον θα πρέπει κι εγώ να αρχίσω να καταψύχω......

Πεταλουδιτσα και συ ωραια κοιλιτσα βλεπω, σχετικα μικρη και ...χαμηλα ε? καλο αυτο..

ναι ναι μικρο το κοιλονι.. καλύτερα μπας και δεν κανω ραγάδες.

τι λενε οταν ειναι χαμηλά?οτι πλησιάζει η ωρα?

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

κοριτσια τετάρτη θα παω στην δημόσια τράπεζα για ενημερωση..

παντως στο site τους που μπηκα λεει τα πραγματα εντελώς διαφορετικά απο τις ιδιωτικές.

τι να πιστέψεις..

ελπιζω την τεταρτη να βγάλω καποια ακρη.

Διαφημίσεις

ναι ναι μικρο το κοιλονι.. καλύτερα μπας και δεν κανω ραγάδες.

τι λενε οταν ειναι χαμηλά?οτι πλησιάζει η ωρα?

Ε Λενε....Καλο σημαδι παντως για φυσιολογικο τοκετο...ιισως και σχετικα γρηγορο τοκετο, ολα σχετικα ειναι...

αχ cate ετσι ειναι...αυτες οι στιγμες ειναι οι χειροτερες...ελπιζω να πανε ολα καλα και να με βλεπει απο κει ψηλα και να χαιρεται...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Swity μου καλημέρα!!Η μανούλα σου είμαι σίγουρη ότι θα σε βλέπει και θα χαίρεται!Μπορεί να σε βοηθήσει η σκέψη σου προς αυτή ακόμη και την ώρα του τοκετού!Δοκιμασε το!Εγώ όταν αντιμετωπίζω κάτι δύσκολο σκέφτομαι την γιαγιά μου και την θεία που τους υπεραγαπούσα και τους έχω χάσει και νομίζω ότι με βοηθάνε!Είναι κάτι σαν οι φύλακες άγγελοι μου!!!Συγνώμη που θίγω ένα τόσο λεπτό ζήτημα και αν σε στενοχώρησα απλά το έχω δοκιμάσει και έχει αποτέλεσμα!

καλημερα κοριτσια!πως ειστε σημερα?εγω πινω καφε μιας και πριν λιγο καταφερα να σηκωθω..και σε λιγο διαβασμα..κλαψ..οι συσπασεις συνεχιζονται και δε μπορω να καταλαβω γιατι..στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ηταν ετσι..ειναι ζορικη η μπεμπα!τελος παντων..καλη σας μερα λοιπον κοριτσια!

καλημερα κοριτσαρες μου...

Μακρινα μου ευχαριστω και γενικα κοριτσια με συγκινησατε με την ευαισθησια σας για το θεμα..με φοβιζει λιγο οσο κοντευει ο καιρος, προσπαθω να το αποφυγω αλλα καλυτερα να το αντιμετωπισω..

Πουλακι μου αστα και μενα οι συσπασεις πανε και ερχονται και αυτη η μπεμπα με τρελλαινει, η καθε της κινηση ειναι πολυ δυνατη!! Γυναικες τι να πεις....και ο γιος μου ηταν ζωηρος αλλα καμια σχεση..

καλη μερα να χουμε..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Η ώρα των συσπάσεων είναι φαίνεται κορίτσια. Εγώ τράβηξα μεγάλο ζόρι χθες το απόγευμα, και το χειρότερο είναι πως με έστελναν συνεχώς και στην τουαλέτα. Έχει συμβεί σε καμιά σας αυτό; Σήμερα πάντως μετά από αρκετή ξάπλα ξύπνησα καλύτερα.

Διαφημίσεις

αχ cate εγω αυτο το παθα χτες το βραδυ..μεγαλη πικρα.δε κοιμηθηκα σχεδον καθολου..πηγα τουλαχιστον 8 φορες στην τουαλετα..μεχρι που λεγα τι να σηκωθω και να παω ως το κρεββατι!και τωρα αρχισα παλι να ποναω οποτε ειπα να σταματησω για καποιες ωρες να φαω και τιποτα και μετα παλι διαβασμα..ουφ!

κι εγω στις συσπασεις εχω πιο εντονη επιθυμία για τουαλετα.

μαλιστα διαβασα οτι βοηθαει εκεινη την ωρα η τουαλετα.

δεν σας εχει δωσει ο γιατρος σας καποιο χαπι??εσυ πουλακι δεν παίρνεις τιποτα?

εγω τα γιουτοπαρ τα συνεχίζω και εχουν χαλαρώσει λιγακι.

αλλα ειχα 2με 3 την ωρα..και άρχισαν 18 εβδομαδων,μεχρι να καταλάβω ομως τι ακριβως ηταν το εξόγκωμα στην κοιλια μου πέρασε καιρος.

εγω ουτροτζεσταν..θελει βεβαια μια εβδομαδα για να δω αν ειμαι καλυτερα..οποτε βλεπουμε!παιρνω καθε 6 ωρες και μετα τις 4με 5 ωρες αρχιζουν πιο εντονες..ελπιζω να καλυτερεψουν!κοριτσια εδω αρχισε να χιονιζει..αν συνεχισει ετσι ως αυριο το πρωι παλι δε θα μπορω να βγω απο το σπιτι!εκανα λοιπον ενα τσαγακι και χαζευω!αυριο παλι διαβασμα!

Η αλήθεια είναι πως δεν τον πήρα τηλέφωνο. Δεν ήταν αφόρητο αυτό που ένιωθα απλά συνεχίστηκε για πολλή ώρα και με άφησε στο κρεβάτι. Yutopar είχα πάρει κάποια στιγμή στην αρχή του δευτέρου τριμήνου γιατί είχα έντονες συσπάσεις. Τώρα υπολογίζω πως όλο αυτό είναι προετοιμασία για τη...μεγάλη μέρα.

Πουλάκι, εμένα ο γιατρός μου είχε πει τότε πως μετά το πρώτο τρίμηνο τα utrogestan δεν είναι πολύ αποτελεσματικά, γι' αυτό μου είχε δώσει yutopar. Δεν ξαναρωτάς;

ειχα παρει και στο πρωτο τριμηνο..μου τα εδωσε εκεινη παλι..δε ξερω τι να πω..αφου μου το πε ειπα να τα παρω!τελικα τεταρτη θα παω για υπερυχο...κλαψ..αλλα οσο παει θα χουμε τετοιες συσπασεις οποτε εχεις δικιο που λες οτι ειναι προετοιμασια!εγω ειχα παθει ενα λαλα με το αιμα συν βεβαια οτι ειμαι ακομη στην 29η ενω εσεις πιο μπροστα κοριστια!κι εγω με βαση περιοδου θα μουνα 32 αλλα ειναι πισω η μπουμπου..με αγχωνει λιγο αυτο αλλα δε ξερω..προσπαθω να μη το σκεφτομαι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...