Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδια κοριτσια!πουλακι ελπιζω ολα να πηγαν καλα και σημερα να εισαι σουπερ..οσο κοντευει ο καιρος για να γεννησουμε μαλλον θα τα εχουμε και αυτα με πονους και συσπασεις...cate μηπως ηταν και το μωρο;εμενα καμμια φορα μου ριχνει κατι συγυρισμενες προς το στηθος που μου κοβεται η ανασα,ζαλιζομαι και θελω αμεσως να ξαπλωσω.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

αχ βρε πουλακι και εισαι και μοναχουλα εκει....ξαπλωμενη να διαβασεις το μαθημα σου να μην σηκωθεις και μετα που θα γραψεις βουρ στο κρεβατι παλι...αφου δεν βρηκαν καποιο προβλημα ολα καλα θα πανε..καμμια φορα λεμε ''ελα μωρε δεν πειραζει καλα ειμαι τωρα'' αλλα δεν ειναι ετσι....να προσεχεις πολυ κουκλα μου.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

καλημερα και απο μενα..απ οτι φαινεται δεν ηταν και απ τις καλυτερες μερες η χθεσινη...κοριτσια δικιο το πουλακι...ξεκουραση να αφησουμε τις δουλειες γιατι δεν αξιζει να τραβαμε τετοιες λαχταρες...και γω δυσκολο προγραμμα σημερα και τι θα κανω...παντως ξεκουραση να μπουμε στον μηνα μας τουλαχιστον..ξερετε ε? αυτο ειναι το συνδρομο φωλιασματος..βεβαια ισως κρατησει πολυ:-(

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

πουλακι μου καλη επιτυχια και καλο διαβασμα, με τι μυαλο βεβαια τωρα.....Ευτυχως δεν ηταν κατι....να προσεχεις πολυ και να παιρνεις αμεσως τηλ τη γιατρο σου εδω με το παραμικρο!

φιλακια

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

ελσα αν εχεις καποιο προβλημα με τον μικρο σου, εχει το parents ωραιο θεμα στην αρχικη για τα προβληματα με τα καινουρια αδελφακια και ολα τα σχετικα...ριξε μια ματια εχει ενδιαφερον...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ελσα αν εχεις καποιο προβλημα με τον μικρο σου, εχει το parents ωραιο θεμα στην αρχικη για τα προβληματα με τα καινουρια αδελφακια και ολα τα σχετικα...ριξε μια ματια εχει ενδιαφερον...

σ'ευχαριστω swity θα το κοιταξω αν και το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι προσπαθωντας να τον προετοιμασω για τις μερες που θα λειπω αρχισε να κλαψουριζει συνεχεια γι'αυτο.εγω δεν δουλευω και ουτε στελνω τον μικρο παιδικο.ολη την ημερα την περναμε μαζι και επειδη ειμαστε μακρια απο γονεις και πεθερικα δεν εχει μαθει ουτε να κοιμαται χωρις εμενα....την ημερα ενταξει ξεχνιεται αλλα οταν ερχετε η ωρα να κοιμηθει ουτε τον μπαμπα του δεν θελει.θα ζοριστουμε λιγο αλλα τι να κανουμε θα περασει και αυτο.....

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

εμεις ελσα σωθηκαμε με τον παιδικο... γιατι και εμεις ετσι ειμασταν ολη την μερα αυτοκολητακια ουτε φαγητο δε μπορουσα να κανω.και γω δε δουλευω τωρα και η μαμα μου εχει πεθανει και η πεθερα μου δουλευει πολλες ωρες οποτε εχω ελαχιστη βοηθεια...αλλα με τον παιδικο εμαθε πολλα πραγματα...και γω εχω το πρωινο μου να κανω με την ησυχια μου τις δουλειες μου.παντως αυτο το θεμα εχει πολλα πραγματα μεσα γιαυτο σου ειπα να το δεις...εγω θα χρειαστω βοηθεια τωρα και δε ξερω τι θα κανω...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

κοριτσια εσεις που ειστε απο θεσσαλονικη ξερετε καμια κυρια που να μαγειρευει η καποιον τροπο να εχουμε ενα πιατο φαι και λιγο σημαζεμα τις πρωτες δυσκολες μερες???? Ντινα???

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια. Εχασα επεισοδεια βλεπω.

Πουλακι ευχομαι να εισαι καλα και κατσε ξαπλα οσο μπορεις.

Οπως και ολες να μην κουραζεστε με τις δουλειες, αν αρχισετε να νιωθετε πονους να ξαπλωνετε αμεσως.

Δυστυχως τον τελευταιο καιρο οι πονοι ειναι συχνο φαινομενο, να μην ανυσηχειτε πολυ.

Swty γιατι δεν βαζεις στην καταψυξη καποια μαγειρεμενα φαγητα λιγο πριν γεννησεις? Εξαλλου υπαρχουν και τα delivery για τις δυσκολες καταστασεις.

7f7174376f.png

geia sas koritsia!!molis gyrisa apo to panepisthmio eytyxws eyxarista nea perasa to test opote exw twra to teliko teli tou mina..efyge ena varos..evale o theos to xeri toy giati den eixa diavasei toso kala me ola ta xtesina!

apo ponous kai syspaseis ta idia..i giatros mou mou eipe na arxisw kai ta utrogestan gia 1 evdomada..me tosa farmaka tha ginei ekriksi mesa mou!!toulaxiston twra kaplwsa kai eimai kalytera!!pantws swity ki egw tha lega na valeis faghta sthn katapsiksi gia ton prwto kairo!alla kyria tetoia de gnwrizw na sou pw dystyxws!ksekourasi koritsiaaa

εμεις ελσα σωθηκαμε με τον παιδικο... γιατι και εμεις ετσι ειμασταν ολη την μερα αυτοκολητακια ουτε φαγητο δε μπορουσα να κανω.και γω δε δουλευω τωρα και η μαμα μου εχει πεθανει και η πεθερα μου δουλευει πολλες ωρες οποτε εχω ελαχιστη βοηθεια...αλλα με τον παιδικο εμαθε πολλα πραγματα...και γω εχω το πρωινο μου να κανω με την ησυχια μου τις δουλειες μου.παντως αυτο το θεμα εχει πολλα πραγματα μεσα γιαυτο σου ειπα να το δεις...εγω θα χρειαστω βοηθεια τωρα και δε ξερω τι θα κανω...

καλημερουδια κοριτσακια!!!swity και εμεις λεγαμε φετος να τον στειλουμε παιδικο αλλα φοβηθηκαμε απο την νεα γριπη και ειπαμε να τον κρατησουμε σπιτι για ακομη μια χρονια.τωρα τον σεπτεμβριο λεμε για προνηπια.δυσκολο πραγμα να μην εχεις την μητερα σου διπλα σου:-(.λυπαμαι πολυ.αν δεν γινομαι αδιακριτη,εχει καιρο που πεθανε;οσο για γυναικα στο σπιτι συμφωνω και εγω οτι ειναι καλυτερα να βαλεις στην καταψηξη.η πεθερα σου δεν θα παρει καθολου αδεια για να βοηθησει;

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

καλημερα κοριτσια και ευχαριστω για το ενδιαφερον, αυτο για την καταψυξη το σκεφτηκα και γω αλλα ποσα να βαλεις και που να ξερω ποτε θα γεννησω?? οσο για τα delivery Ζουκι μου εχω τον μικρο που καθε μερα πρεπει να εχει ταπερακι για τον παιδικο...και γω που θα προσπαθησω αυτη τη φορα να θηλασω οσο μπορω θα πρεπει να τρεφομαι σωστα γιατι την αλλη φορα δεν ειχα γαλα...

Ελσα μου εκλεισε 2 χρονια τον Δεκεμβριο και πιστεψε με οσο πλησιαζουν οι μερες να γεννησω ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ πιο πολυ...μονο που δε θα δω ουτε μαμα ουτε μπαμπα οταν βγω απ τη γεννα...Ποναει πολυ...Οσο για την πεθερα μου δε θα παρει αδεια και γενικως ειναι ανθρωπος της δουλειας γενικα και οχι του σπιτιου αν με καταλαβαινεις...οποτε δεν εχω και πολλες επιλογες:( :( :(

πουλακι μου μπραβο για το τεστ!!!!!καλη ξαπλα και προσοχη!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...