Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια εγω ειχα λιγο αιμα πριν λιγο και σοκαριστηκα..και ποναω πολυ..το νοιωθω το μωρο αλλα φοβαμαι αφου ειμαι στην 29η...η γιατρος μου ειπε να περιμενω ξαπλωμενη..αχ ολα στραβα..εχω τρομαξει πολυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δεν εκανα καμπυλη γιατι στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα κανει και ειχα πολυ χαμηλες τιμες οποτε τωρα μου επετρεψε η γιατρος να μην υποστω αυτο το μαρτυριο παλι.

Μη φοβάσαι πουλάκι, όλα θα πάνε καλά. Μάλλον ήσουν άτακτη και παραζορίστηκες και σου λέει το παιδί να κόψεις ρυθμό. Ξάπλα γρήγορα. Μωράκια που έφτασαν ως την 29η εβδομάδα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτις.....

Καμπύλη πάντως εγώ θα έκανα για καλό και για κακό. Ποτέ δεν ξέρεις.....

αχ μακαρι..φοβαμαι πολυ γιατι ο πονος εκει..και δε τολμω να πω τιποτα στη μητερα μου μιας και ειναι ικανη να παρει το αλλο αεροπλανο και να ρθει..αχ

Διαφημίσεις

αχ, βρε πουλάκι μου!έχει δίκιο η cate.πες το στη μαμα σου.ας έρθει, καλό θα σου κάνει!εσύ θα ήθελες η κόρη σου να περνάει κάτι αντίστοιχο και να στο ΄κρύβει ενω θα μπορουσες να πας διπλα της;

μακάρι να μασταν κοντά!άντε ποτε είναι το μάθημα να το δωσεις να τελειωνεις και να ξαναρθεις ελλάδα;

Osn1p2.pngnnVbp2.pngEipGp2.png

Διαφημίσεις

Αχ πουλακι τι σου συνεβη????μια μερα δε μπηκα και εχασα επεισοδια...αστα ολα και οτι σου πει ο γιατρος!! εισαι και μοναχουλα...ηρεμησε και σκεψου θετικα αν δεις τα ζορια καλεσε βοηθεια οποιον νομιζεις εσυ οτι ειναι ο καταλληλος..σου ευχομαι να περασουν ολα γρηγορα....πες μας νεοτερα και να ΠΡΟΣΕΧΕΙς ΠΟΛΥ !

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Παντως κοριτσια και γω δεν ειμαι πολυ καλα...εχω σαν εντονους πονους περιοδου, μαλλον ειναι συσπασεις...και να κανω δουλειες δυσκολα και να μη κανω δε μπορω!!!και ο πονος εκει...ανησυχω λιγο.....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Όλα καλά πουλάκι; Πέρασε ο πόνος; Να πας στο γιατρό έτσι κι αλλιώς.

Κι εγώ δεν πέρασα πολύ καλή νύχτα κορίτσια. Ξύπνησα με έναν πόνο σα να με μαχαιρώνουν στα πνευμόνια και δεν μπορούσα να ανασάνω. Μάλλον το προκαλεί η κούραση, φέρανε χθες τα έπιπλα και δεν στάθηκα ούτε λεπτό....

καλημερα σε ολες κοριτσια..εγω χτες πηρα τη γυναικολογο μου στην ελλαδα και μου ειπε πως δεν επρεπε να περιμενω ως σημερα και να παω εκεινη την ωρα..γι αυτο βγηκα και ετσι..εκει αρχισε ενα μικρο μαρτυριο μιας και η γιατρος μου λειπει για καποιες μερες και απο τους υπολοιπους σχεδον κανεις δεν ηξερε αγγλικα..απαραδεκτο.με ειχαν να περιμενωκανα μισαωρο μεχρι να βρουνε γιατρο που να ξερει αγγλικα..γκρρρ

τελικα αφου με εξετασαν μου ειπαν οτι επρεπε να μεινω μεσα αλλα τι να κανα κι εγω εκει μονη ηθελαν και 600 ευρω..επαθα κι αλλο σοκ οταν ακουσα το ποσο!!ετσι υπεγραψα και βγηκα και πρεπει να ξαπλωνω και να παιρνω πολυ μαγνησιο και να ξαναπαω σημερα..σημερα γραφω κι ενα τεστ στη σχολη..ολα πολυ χαλια..ως τις 4 δε μπορουσα να κοιμηθω αφου πονουσα και τωρα σηκωθηκα να διαβασω ως τι 1 που γραφω..ουφ!ευτυχως ομως ηρεμησα μιας και δε βρηκανε κατι απλα θελει ξεκουραση..swity κουραγιο με τους πονους..ελπιζω σημερα να σαι καλυτερα!θα τα πουμε το απογευμα κοριτσια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...