Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερουδια!

Κι εγω το ιδιο πιστευα για τις ραγαδες, οτι την εχω γλιτωσει...

Εμενα εχει μεγλωσει πολυυυυ η κοιλια. Οποιος με βλεπει νομιζει οτι ειμαι στις μερες μου. Κι εχουν αρχισει να πονανε οι μυες χαμηλα στην κοιλια οταν ειμαι ορθια, απο το βαρος μαλλον.

και γω το ιδιο παθαινω χθες στο σουπερ σα κοτα πηγαινα!μαλλον εχουν κατεβει και πιο χαμηλα ειναι και το βαρος, παντως και γω ποναω αρκετα..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμένα το σούπερ μάρκετ άρχισε να μου φαίνεται απάλευτο, μάλλον δε βοηθάει να είμαστε όρθιες τόσην ώρα. Εμένα τα επιπλάκια έρχονται αύριο και θα πάω για τα τελευταία ψώνια σήμερα το απόγευμα. Αν και όλο κάτι καινούριο θα προκύπτει.... Βαλίτσα δεν έχω φτιάξει ακόμα και μάλλον θα έπρεπε. Κι εγώ 3-2-10 μπαίνω στο μήνα μου αλλά αν δεν έχω γεννήσει μέχρι τις 15-2-10 θα πάμε με πρόκληση (η χαρά του διαβήτη, γαρ). Το θέμα τοκετός με αγχώνει. Λόγω του διαβήτη δεν μπορεί να με περιμένει να γεννήσω φυσιολογικά πάνω από 5-6 ώρες, οπότε υπάρχει αυξημένη περίπτωση καισαρικής που δεν την θέλω καθόλου. Δεν ξέρω γιατί έχω μουλαρώσει έτσι.

Βρε κορίτσια, οδηγείτε; Εγώ ναι, αλλά άρχισα να το φοβάμαι.... Αφού θέλω να πάω για την ενημέρωση στα βλαστοκύτταρα και σκέφτομαι τη διαδρομή....

Υ.Γ. Swity η κοιλιά σου δεν είναι μεγάλη. Μοιάζει πολύ με τη δική μου και στο σχήμα και στο μέγεθος. Παράξενο αυτό γιατί έχω ακούσει πως ποτέ δυο εγκυμονούσες κοιλιές δεν μοιάζουν.....

καλε cate ταιριαζει και η ημερομηνια οπως οι κοιλιες μας...:-P για την οδηγηση απο αρχες Δεκεμβριου ο γιατρος μου την εκοψε μαχαιρι!!!!!ρωτουσα εδω στο φορουμ καθως ημουν απελπισμενη αλλα κανεις δεν απαντουσε...καλυτερα να σταματησεις πριν γεινει κανενα κακο..στην 1η μου εγκυμοσυνη δε το ηξερα και οδηγουσα μεχρι τον 9ο, οταν το εμαθε ο γιατρος καταλαθος αφριζε....χι χι απο τοτε ταξακι η φορτωνομαι στον αντρουλη μου που ξεφυσαει γιατι κανει τον ταξιτζη και οταν βαριεται...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλημερα και απο μενα. Σημερα πηγα μια βολτα στα μαγαζια και πολυ το ευχαριστηθηκα αν και κουραστικα βεβαια. Δεν ψωνισα τιποτα ιδιαιτερο κατι βλακειουλες αλλα ηταν ωραια βολτα με τον ηλιο.

Δε θελω να σας τη σπασω αλλα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη μεχρι που πηγα να γεννησω δεν ειχα δει καμια ραγαδα... αλλα εμφανιστηκαν μερικες μετα. Οποτε μονο οταν με το καλο γυρισετε στο σπιτι ξεφουσκωτες θα δειτε αν κανατε ραγαδες τελικα ή οχι.

Κατα τα αλλα περιμενω την αλλη Πεμπτη 21/1 οπου θα παω για το 2ο ντοπλερ μου και εχω λιγη αγωνια.

7f7174376f.png

Διαφημίσεις

ωραια η βολτα και τα ψωνακια και ο ηλιος...στην αρχη δε παμε γιατι ειναι...νωρις μετα πρεπει αλλα δε μπορουμε...τι να πω....το σκεφτομαι πως και πως για το περπατημα και την ορθοστασια και ολο και κατι ξεχνας και ξανα....αχ.....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

εγω παλι κοριτσια δεν εχω προβλημα ακομη με το περπατημα ισα ισα το ευχαριστιεμαι πολυ οταν βγαινουμε περιπατο.ισως να ειναι που δεν εχει μεγαλωσει ακομη πολυ η κοιλια μου και ειμαι ανετη στις κινησεις μου προς το παρον.εγω τρωω ζορι αλλου...οταν ειμαι ξαπλωμενη και παω να σηκωθω με ποναει παρα πολυ η μεση μου.τοσο πολυ που τα δυο πρωτα βηματα τα κανω κουτσαινωντας...οταν ειδικα κοιμαμαι το βραδυ και σηκωνομαι για να παω να δω τον μικρο ειναι το χειροτερο μου...τι εμεινε; 1,5 μηνας σχεδον αντε να περασει και αυτος ο καιρος να επανερχομαστε στα φυσιολογικα μας σιγα σιγα...

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Καλημέρα!!Πώς είμαστε σήμερα?Εγώ πολύ ευτυχισμένη γιατί μετά από 2 ολόκληρους μήνες πήγα στον γιατρό μου και το μωράκι μου είναι μια χαρά!!Ζυγίζει μάλιστα 1836γραμμάρια και έχει πάρει θέση με το κεφαλάκι του προς τα κάτω!!Το επόμενο ραντεβού με τον γιατρό μου το κλείσαμε στις 19/02!!!Μου φαίνεται πολύς ο καιρός μέχρι τότε..Η ΠΗΤ μου είναι μέχρι 03-03..

Καλημέρα!!Πώς είμαστε σήμερα?Εγώ πολύ ευτυχισμένη γιατί μετά από 2 ολόκληρους μήνες πήγα στον γιατρό μου και το μωράκι μου είναι μια χαρά!!Ζυγίζει μάλιστα 1836γραμμάρια και έχει πάρει θέση με το κεφαλάκι του προς τα κάτω!!Το επόμενο ραντεβού με τον γιατρό μου το κλείσαμε στις 19/02!!!Μου φαίνεται πολύς ο καιρός μέχρι τότε..Η ΠΗΤ μου είναι μέχρι 03-03..

καλημερα και απο εμενα μανουλες!!!!μακρινα κουκλα μου γιατι εκανες δυο μηνες να πας στον γιατρο;και το ραντευου γιατι με πητ 3/03 το κλεισατε τοσο αργα;κανονικα θα επρεπε να ξαναπας τουλαχιστον σε 20 μερες....ετσι πιστευω εγω βεβαια.εγω πηγα προχθες και τωρα θα ξαναπαω σε 2 εβδομαδες.αν και θα μου πεις καθε γιατρος εχει την δικη του τακτικη.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

καλημερουδια και απο μενα! συμφωνω με την ελσα μακρινα μου... και γω νομιζω οτι ειναι λιγο αργα το ραντεβου σου, οχι οτι υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος αλλα ποτε δε ξερεις..εμενα που πηγα την προηγουμενη βδομαδα μου ειπε να ξαναπαω σε 3 βδομαδες και οχι σε 4 που πηγαινα μεχρι τωρα.Στην 1η μου εγκυμοσυνη δε, γεννησα πριν μου συντομευσει τα ραντεβου...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Τι να σας πω κοριτσάκια μου!!Μου φαίνεται ότι δεν θα προλάβω να πάω στο επόμενο ραντεβού αλλά από την άλλη αφού όλα είναι προς το παρών οκ τότε ας χαλαρώσω και ας περιμένω..Δεν ξέρω αν και το πρώτο μου νομίζω ότι είμαι πολύ χαλαρή!!!Αν πάλι δω ότι αγχώνομαι θα πάω συντομότερα στο doctor...

Προς το παρών κι εγώ σκέφτομαι να πάω να παραγγείλω σιγά σιγά κρεβατάκι,στρωματάκι,καροτσάκι,μπανάκι και ένα σωρό άλλα οπότε έχω να ασχοληθώ με κάτι ως τότε...

Α!Από κιλά είμαι στα +14!!!!:(

Καλησπέρα κορίτσια. Πολύ σας ζηλέυω γιατί έχτε προχωρήσει. Έγω είμαι ακόμα στην 29 εβδομάδα. Την άλλη εβδομάδα θα κάνω ραντεβού και με την μαία μου. Θέλει και αυή 500 ευρώ!!! Εσείς έχετε κάνει καμια συνάντηση? Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Χθές πήγα στο γιατρό μου και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω την καμπύλη ζαχάρου? Πρ'ωτη φορά το ακούω αυτ'ο! Έσείς έχετε κάνει όλες και αν ναι είχατε ιστορικό και την κάνατε. Τώρα μου είπε μόνο να κάνω το doppler και το ΝS (τί είναι πάλι αυτο?). όσο από κιλά είμαι στο +2. Καλό απόγευμα!

μακρινα δεν θελω να σε αγχώσω αλλα δεν το εχω ξανακούσει αυτο..προς το τελος της εγκυμοσύνης αντι τα διαστήματα να ειναι μικροτερα να ειναι μεγαλυτερα..

εγω δεν θα το άντεχα με τιποτα,θα ζήταγα να παω νωρίτερα..

αλλα και παλι ο γιατρός σου ξερει καλύτερα.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...