Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κοριτσια θα τρελαθω, τι ειναι αυτα που διαβαζουν τα ματακια μου?τα 10 τουλαχιστον εγω ξερω οτι ειναι απαραιτητα μαζι με τα υγρα τον πλακουντα και το μωρο για ενα φυσιολογικο μωρο..απο κει και περα και τα 15 και 18 αν εισαι αδυνατη ειναι φυσιολογικα..απλα καμια φορα χανουμε εμεις και φαινονται λιγα τα κιλα.Τα κιλα μας δεν ειναι μονο το μωρο...αλλα και ολα τα υπολοιπα..ετσι ξερω εγω τουλαχιστον..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ετσι ειναι!!εγω θα θελα αυτα τα 6 να ειναι μονο το μωρο , τα υγρα , πλακουντας κτλ..την πρωτη φορα ειχα βαλει 10 και γυρισα σπιτι με 3 κιλα παραπανω τα οποια εφυγαν γρηγορα..καπως ετσι θα θελα να ναι και τωρα!!

Καλημέρα κορίτσια! Καιρό είχα να γράψω. Δε θέλω να διαβάζω για κιλά (κλαψ). Πριν μια εβδομάδα περίπου που ζυγίστηκα ήμουν στα +9. Τώρα προσέχω τη διατροφή μου λόγω ζαχάρου κυησεως και δεν ξέρω που θα φτάσω. Δεν ήθελα να ξεπεράσω τα 12 που μου είχε πει ο γιατρός γιατί ήμουν και λίγο γεματούλα πριν την εγκυμοσύνη και άντε μετά να μαζευτώ ατην ηλικία μου. Καλά τα 2 και τα 6 είναι ψιλά γράμματα για μένα. Ραγάδες δεν έχω εμφανίσει μέχρι στιγμής αλλά δε θα βάλω και καμία κρέμα γιατί έχω διάφορες αλλεργίες και δε λέει να ρισκάρω τωρα τίποτα. Κατα τα άλλα εγώ ακόμη δεν έχω ψωνισει τίποτα. Από ρουχαλάκια δεν έχω τίποτα γιατί είναι το πρώτο μου. Από επιπλάκια μου έχουν έχουν δώσει κάποια. Είμαι πολύ αναίσθητη; Έλεγα να ασχοληθώ όταν σταματήσω τη δουλειά στο τέλος του μήνα.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα και απο μενα. Τι κανετε? Εγω εδω καλα αντεχω ακομα. Την ΠΑρασκευη ειχα παει στο γιατρο και η μικρη μου ηταν 2 κιλα. Τωρα την αλλη βδομαδα θα παω για ντοπλερ παλι. Το υγρο ευτυχως δεν αυξηθηκε.Ετσι εχω ηρεμησει λιγο. Το μονο που με ανυσηχει ειναι οτι εδω και 3-4 μερες με πιανουν κατι πονοκεφαλοι και δεν ξερω γιατι.

Κατα τα αλλα παραμενω στα +14 με τη διαιτα ακι περιμενω να περασουν 6 βδομαδες ακομα για να τελειωσει το μαρτυριο.

Απο ρουχα και τετοια εγω δεν εχω κανει τιποτα αλλα ουτε και προκειται να κανω πριν γεννησω οποτε ειμαι ησυχη.

7f7174376f.png

εγω απο ρουχαλακια δεν εχω πλεινει τιποτα ακομη λεω να ξεκινησω με το που βγει ο ιανουαριος εχω να κανω και τα τελευταια ψωνια και αυτα απο εβδομαδα μαλλον.οσο για τα κιλα που λετε κοριτσια η γιατρος μου μου ειπε οτι απο την στιγμη που το μωρο αναπτυσετε φυσιολογικα δεν εχουν σημασια τα κιλα που περνει η μαμα.η ξαδερφη μου στην εγκυμοσυνη της αντι να παρει εστω και ενα κιλο ειχε χασει 7....οσο για τις ραγαδες στην πρωτη εγκυμοσυνη εμφανιστηκαν 2 βδομαδες πριν γεννησω τωρα ειμαι σε αναμονη να δω αν θα παραμεινουν οι ιδιες η αν θα βγαλω και αλλες:-(......

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

βλεπω μερικες κοπελες δεν εχουν κανει ακομα ψωνακια..

και εγω που αγχωνόμουν οτι εχω κανει λιγα.σημερα σιδέρωσα τα ρουχαλακια της μπεμπας.ουφ τι μαρτύριο που ειναι αυτο το σιδερο.ιδικα για εμενα που δεν σιδερωνω ΠΟΤΕ κ ΤΙΠΟΤΑ.

επισης το δωματιακι της ειναι σχεδον ετοιμο, συναρμολογήσαμε την κούνια,την αλλαξιερα, μπήκανε καδρακια στους τοιχουσ...και τωρα μπαινω ολο μεσα στο δωματιο κ το χαζευω σαν χαζη.

αυτα τα βλαστοκύτταρα με αγχώνουν που δεν εχουμε αποφασίσει ακομα τι θα κάνουμε

και η βαλίτσα του μαιευτηρίου.

αληθεια εχετε φτιαξει βαλιτσα?

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

οσο για τις ραγαδες στην πρωτη εγκυμοσυνη εμφανιστηκαν 2 βδομαδες πριν γεννησω τωρα ειμαι σε αναμονη να δω αν θα παραμεινουν οι ιδιες η αν θα βγαλω και αλλες:-(......

ωχ!!! δηλαδη οι ραγαδες μπορουν να εμφανιστούν και λιγο πριν την γεννα???

κι εγω που ελεγα οτι την εχω σκαπουλάρει..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

καλημερουδια ! ωχ και γω το ιδιο ελεγα για τις ραγαδες :mad::mad: Και επισης στα ιδια με το δωματιο και τα ρουχαλακια! Σημερα θα καθαρισω τη βαλιτσα και θα την εχω στο δωματιο της μικρης οτι θυμαμαι να τα πεταω μεσα σιγα σιγα.Τελευταια κινουμαι με ρυθμους χελωνας και μου φαινεται οτι περναει γρηγορα ο καιρος!!!!!!εγω 2 -2 μπαινω στον μηνα μου :o :o :o :o :o!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

καλημέρα! Χθες είδα μερικές ραγάδες στους γοφούς παρακαλώ! Επιπλα δεν έχω πάρει ακόμη για το δωμάτιο του μικρού μου, ούτε βαλίτσα έχω ετοιμάσει. Από σήμερα που σταμάτησα τη δουλειά θα οργανωθώ, αν και, όπως λέει και η swity, όλα γίνονται πλέον σε "αργή κίνηση".

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

καλημερα μανουλες εγω ελεγα να αρχισω να τα ετοιμαζω τον φεβρουαριο αυτα αλλα τωρα που σας διαβαζω λεω να ξεκοινησω σιγα σιγα.swity απο οτι βλεπω η κοιλιτσα σου ειναι μεγαλουτσικη εμενα ειναι μια σταλια ακομη...λεω οτι ειμαι στον 8ο και δεν με πιστευουν...η κουνιαδα μου που ειναι στον 7ο εχει μεγαλυτερη κοιλια απο εμενα.για πες swity εσυ που εχεις παιδακι εχεις συζητησει καθολου με τον γιο σου για τις μερες που θα λειψεις απο το σπιτι;εγω οποτε συζηταμε κατι κλαιει και λεει να γεννησω το μωρο και να γυρισουμε σπιτι αμεσως....ξαπλωνουμε για να κοιμηθει και αρχιζει να λεει οτι θα του λειψω πολυ οταν θα ειμαι στο νοσοκομειο και κλαψουριζει....με αγχωνει αρκετα αυτο το θεμα και στεναχωριεμαι παρα πολυ.θα ειναι η πρωτη φορα που θα ειναι μακρια μου και τον βλεπω οτι τον πειραζει πολυ και με κανει και εμενα να λιωνω......

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Aληθεια Ελσα σου φαινεται μεγαλουτσικη????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεχρι πριν απο κανα μηνα ουτε ,δε καταλαβαιναν οτι ειμαι εγκυος!!!!Μετα μου αρχισαν τα γρηγορα...χεχε, Λοιπον οχι δεν εχω συζητησει τιποτα τετοιο με τον γιο μου γιατι δε πιστευω οτι υπαρχει λογος να τον βαζω σε τετοια ψυχολογικη κατασταση απο τωρα.δε ξερω ποτε θα ειναι η στιγμη μπορει συντομα μπορει και να αργησω ομως,επισης τα παιδια σε αυτη την ηλικια δεν εχουν την αισθηση του χρονου οποτε δε θα καταλαβει ασε που πιστευω οτι θα μπορεσω να βγαινω εξω στην κλινικη και να τον βλεπω.Ουτε εγω τον αφηνω μαλιστα ουτε καν στην πεθερα μου δεν εχει κοιμηθει, θα συνεχισουμε κανονικα τον παιδικο και θα ειναι με τον μπαμπα του γιατι λενε οτι δε κανει να αλλαξουνε συνηθειες εκεινες τις μερες, ηδη ειναι μεγαλη αλλαγη το καινουριο μωρο στο σπιτι...θα παει και λιγο στα πεθερικα μου οπως κανουμε και τωρα δηλαδη...σας ζαλισα??

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλημερουδια!

Κι εγω το ιδιο πιστευα για τις ραγαδες, οτι την εχω γλιτωσει...

Εμενα εχει μεγλωσει πολυυυυ η κοιλια. Οποιος με βλεπει νομιζει οτι ειμαι στις μερες μου. Κι εχουν αρχισει να πονανε οι μυες χαμηλα στην κοιλια οταν ειμαι ορθια, απο το βαρος μαλλον.

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

Επισης του εχω πει οτι η αδερφουλα του θα του φερει ενα δωρο οταν ερθει σπιτι..Αν ειναι να αλλαξεις κατι στο προγραμμα του καλυτερα κανε το απο τωρα να μη παθει τραμπακουλο ο καημενουλης μετα..Επισης να του λες τα ευχαριστα της καταστασης και οχι τα δυσαρεστα για να μη το παρει στραβα και μετα αντε να του αλλαξεις γνωμη...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...