Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Εγώ που είχα 8 βλαστοκύστες μου έβαλαν τις δύο που δυνατές κ λογικά αυτό θα κάνουν κ σε εσενα δεν νομίζω να μπουν στην διαδικασία να σου βάλουν την 2αβ από την στιγμή που εχεισ Κ πιο καλή λογικά θα σου βάλουν την 4ββ.

Με το καλό σου εύχομαι κ να πετύχει αυτή τη φορά  ❤️❤️❤️

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειναι 18 μηνων και εγω θα γινω το μαρτιο 21..να βαλεις καινουρια!!χεχε..εμενα στο γιο ηταν πολυ μικρη η κοιλια!..οπως ειμαι τωρα ημουνα οταν γεννησα!τωρα εχει ξεφυγει τελειως με τη μπεμπα!χεχε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α ναι η κοιλιτσα..προσπαθω..εχω φτασει πλεον στα ορια μου αλλα προσπαθω ακομη..κουραγιο σε ολες μας..περιμενω πως και πως να γεννησω για να ηρεμησω λιγο..

Διαφημίσεις

πολυ κομψη η κοιλιτσα!χεχε παντρεμενη μενουμε με τους γονεις μου..εκει ειναι και το παιδι..αλλα τωρα εδω και 3 μερες ειμαι στο εξωτερικο για να διαβασω αυτο το μαθημα που μου χει μεινει..δυστυχως με το παιδι στην ελλαδα δε μπορουσα να διαβασω..οποτε αναγκαστηκα να γυρισω στη βαση του πανεπιστημιου..και θα επιστρεω μαρτιο που γενναω..κλαψ..μου λειπει το ζουζουνι μου τοσο πολυ..με εχει ταραξει και η μπουμπου στην κοιλιτσα και ακομη δεν εχω αρχισει διαβασμα..αυριο..σνιφ

καλημερα σε ολες τις μανουλες!μιας και εχω να μπω στο καφε πανω απο 20 μερες λογο διακοπων χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολες σας!με το καλο να παρουμε τα νινακια μας αγκαλιτσα σε λιγες εβδομαδες...χθες εκανα υπερηχο και ειναι ολα καλα με το μπεμπε μου!1800 ο κυριος!το μονο κακο ειναι οτι θα πρεπει να αλλαξω γιατρο τωρα που κοντευω προς το τελος.συμβαινουν και αυτα.απο κιλα πως πατε;εγω ειμαι +2.δεν ξερω πως και εχει γινει αυτο το πραγμα ειδικα τωρα στις γιορτες εφαγα αρκετα,τσακισα και τα γλυκα...περιμενα να ζυγιστω και να παθω σοκ αλλα μειναμε με το στομα ανοιχτο...

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

καλημερουδια σε ολες και απο μενα! καλως και την Ελσα, και αντε να μαζευομαστε τωρα που κοντευουμε αν και πολλες εχουμε και πολλες ''δουλιτσες'' με τα μπεμπε μας...Παντως αρχιστε να πλενετε γιατι ειναι πολλα τα πραματακια τελικα, καλα λενε προικα μωρου...εχει μερικες μερες που αρχισα να πλενω και δε τελειωνω.Τωρα αρχισα να βγαζω και τα καλυματα απο καλαθουνα καροτσι και καθισματακι και ολα θελουν προσοχη και ξεχωριστα..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλημερα..

οντως πολυ μπουγάδα το μπεμπε..χτες εβαλα 3 πλυντήρια.

καλα που μου πήρε ο αδερφός μου στεγνωτήριο κ με εσωσε γιατι μενω μεσα στα πευκα κ αυτο τον καιρο εχουμε πολυ καμπια.που να απλωσεις...

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Ούτε εμένα μάζεψαν κορίτσια, αλλά έχω ένα πλυντήριο ακόμα με τα της κούνιας, εκεί θα δούμε που είναι πιο μεγάλα τα διάφορα της προίκας. Όσο για ραγάδες, κρεμούλα βάζω μετά το μπάνιο και ευτυχώς δεν έχω δει καμιά ακόμα.

Δυο κιλά μόνο?? Κλάψ, εγώ έχω βάλει 7 κι έλεγα πως είμαι καλά.....

7 κιλα ειναι λιγα χρυσο μου...

καλα δεν το συζηταω για τα 2.αυτο δεν το χωραει το μυαλο μου.

αλλα υπαρχουν κιαυτα για να νιωθουμε εμεις χειρότερα απο το χειρότερα.(πλακα κανω)

παντως εγω ειμαι στα 16..

μαρεσει που οποιος με βλεπει μου λεει,α εσυ δεν εχεις παχύνει καθόλου, μπράβο.

καλα και τα 16 που τα εχω βαλει ?? πίσω απο τα αυτια..τι να πω..

Επεξεργάστηκαν by petalouditsa

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

χαχα !! στη μυτη που λεω κι εγω!!εγω κοριτσια ειμαι στα +6 και θελω να τα σταματησω εδω..να μην ανεβει αλλο!!πως γινεται αυτο??καλα τα +2 ειναι τελεια!πεταλουδιτσα αν δε φαινονται τα κιλα τι σε ενδιαφερει??μονο εσυ και η ζυγαρια το βλεπεις!!χεχε πολυ καλο και αυτο!γιατι εμενα φαινονται!!και ας ειναι 6!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...