Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ψαχνοντας στο parents βρηκα το εξης--

υπαρχει δημοσια τραπεζα βλαστοκυτταρων, στην οποια πηγαινεις,σου κανουν ενημερωση και κατοπιν σου δινουν το απαραιτητα κιτ για να φυλαξεις το υλικο.αν γεννησεις στο ελενα και στο αλεξανδρα νομιζω ερχονται οι ιδιοι και συλλεγουν το υλικο και το μεταφερουν.αν γεννησεις σε ιδιωτικο μαιευτηριο η συλλογη θα γινει απο το προσωπικο του μαιευτηριου και θα πρεπει να αναλαβεις εσυ τη μεταφορα, αν μενεις αθηνα να τα παει ο αντρας σου πχ ή αν δε θελεις να παει ο αντρας σου ή αν μενεις επαρχια υπαρχουν ειδικες εταιρειες κουριερ που τα πηγαινουν αυτοι.η δωρεα μπορει να ειναι τζαμπα, αλλα αυτο σημαινει οτι το υλικο που δινεις μπορουν να το χρησιμοποιησουν ολοι οι δοτες και εσυ ναπαρεις απο ολους ή αν δωσεις 1020 ευρω το υλικο ειναι μονο για δικη σου χρηση.

αυτο ειναι το τηλ επικοινωνιας:210 6597697

http://hcbb.bioacademy.gr/

http://www.bioacademy.gr/index.php

και κουριερ μεταφορας

http://www.diaktor.gr/index/gr/services.php

όποια κοπελα παρει πρωτη τηλ.ας μας πει αν ισχύουν τα παραπανω ..

Καλημερα,

Εγω εχω παει στην ενημερωση και τα παραπανω ισχυουν με τη διαφορα οτι:

- το ομφαλοπλακουντικο αιμα γινεται δωρεα και μπορει να χρησιμοποιηθει απο οποιονδηποτε.

- το τμημα του λωρου που φυλασεται ειναι για οικογενειακη χρηση και το κοστος με το νεο ετος ειναι 1250+ΦΠΑ για 25 χρονια.

Το κοστος ειναι ανα γεννα, δηλαδη σε διδυμα δεν διπλασιαζεται.

Στην ενημερωση σου δινουν και τους ασκους συλλογης. Η συλλογη γινεται απο το γιατρο σου και μεταφερεις εσυ τα δειγματα στην τραπεζα μεσα σε 24 ωρες. Η ενημερωση γινεται καθημερινα 11:30 και 12:30 και η διευθυνση ειναι Σωρανού Εφεσίου 4, Παπαγου (πισω απο το Σωτηρια).

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια! Εχει αρχίσει καμία από σας μαθήματα ανώδυνου τοκετού? Η γιατρός μου μου είπε πριν 3 εβδομάδες ότι ειναι νωρίς ακόμη να το συζητήσουμε και περιμένω να δω τι θα μου πει στις 20 που θα ξαναπάω.

Οσο για τις καούρες, δεν μ'αφήνει να πάρω maalox ή οτιδήποτε άλλο και καμιά φορά κλαίω από τον πόνο και το κάψιμο.

καλημερα σε ολες! γιατι δε σε αφηνει να παρεις τιποτα και καθεσαι και κλαις?? υπαρχει λογος η απλα υπερβαλει?? αν δε γινεται τιποτα να τρως λιγο και συχνα και υπομονη σιγα σιγα λογικα θα καλυτερευσει αυτο..εγω ειχα κανει μαθηματα ανωδυνου στην 1η μου γεννα αλλα δε μου χρειαστηκαν καθολου.να κανεις αν εισαι σιγουρη οτι θελεις να γεννησεις φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο αλλιως για την εμπειρια γιατι στην πραξη δε θα σου χρειαστουν..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!Πώς είμαστε σήμερα?Εγώ πήγα το πρωί για τις καθιερωμένες γενικές εξετάσεις και τη μικρή καμπύλη ζαχάρου στο μικροβιολόγο και τώρα ετοιμάζω κάτι να φάμε..Το απόγευμα θα πάω σε γυναικολόγο του ΙΚΑ να πάρω το χαρτί για το επίδομα τοκετού...Ουφ!!

Swity μου όσο για το τιεράκι υποθέτω ότι η φιγούρα μου μάλλον είναι μεγαλύτερη από τη δική σου σε όγκο και ξεγελά στο μάτι...Όπως και να χει όμως μαζί θα γεννήσουμε οπότε...

Διαφημίσεις

χι χι :D :D :D :D

και γω πηγα σημερα το πρωι και δεν μου ειχαν πει οτι επρεπε να εχω μαζι επιβεβαιωση γιατρου και υπερηχο και τωρα πρεπει να ξαναπαω :mad: :mad:

Υπερηχο?? Δεν το λεει πουθενα οτι πρεπει να εχεις και υπερηχο!

Ωχ κι εγω τι να του παω τωρα... αλλα αντ'αλλων θα ειναι!

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

μια βεβαιωση απ το γιατρο που σε παρακολουθει για την πητ σου και τον τελευταιο υπερηχο για να σιγουρευτει οτι οντως εισαι εγκυος στην εβδομαδα που λες...αλλιως θα πρεπει να ξαναπας και συ...εγω για να μην παω ξανα στον γιατρο μου , επειδη πηγα την πεμπτη του ειπα να στειλει την βεβαιωση με φαξ στη δουλεια για να το παρω απο κει και να τα παω στο ικα...Αντε και καλη μας ορεξη, εγω μακαρονια κυμα 1 ''μικρο'' πιατακι :oops::oops::oops:

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλημερα σε ολες! γιατι δε σε αφηνει να παρεις τιποτα και καθεσαι και κλαις?? υπαρχει λογος η απλα υπερβαλει?? αν δε γινεται τιποτα να τρως λιγο και συχνα και υπομονη σιγα σιγα λογικα θα καλυτερευσει αυτο..εγω ειχα κανει μαθηματα ανωδυνου στην 1η μου γεννα αλλα δε μου χρειαστηκαν καθολου.να κανεις αν εισαι σιγουρη οτι θελεις να γεννησεις φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο αλλιως για την εμπειρια γιατι στην πραξη δε θα σου χρειαστουν..

Δεν ξέρω ακόμη πως θα γεννήσω. Θέλω φυσιολογικά, με ή χωρίς επισκληρίδιο, αλλά αν ο μικρός συνεχίσει να είναι με το κεφαλάκι προς τα πάνω δεν το βλέπω. Απλά ενημερωτικά ρωτάω αφού ειναι η πρώτη εγκυμοσύνη και είμαι άσχετη

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

καλησπερα κοριτσια!εμενα το προγραμμα μου εχει εξεταστικη ως αρχες φεβρουαριου μετα εργαστηρια διακοπη εργαστηριων για να γεννησω και παλι εργαστηρια!παλευω κοριτσια!μολις εφαγα κι εγω μακαρονακια με σαλτσουλα!παντως κανενα μααλοξ μπορεις να παρεις που και που!

Διαφημίσεις

Εμένα πάντως maalox με αφήνει να πάρω κανονικά..... Κάναμε σήμερα το ντόπλερ και όλα είναι κανονικά, ροή αίματος, αμνιακό, ευτυχώς. 2279γρ είναι το χρυσό μου. Εμένα πάντως που θα γεννήσω λόγω διαβήτη από την αρχή με επισκληρίδιο μου είπε πως δε χρειάζονται μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Ελπίζω να αποφύγω την καισαρική, γιατί γύρισε και είναι με το κεφαλάκι κάτω (γιούπι!!!). Σκέφτομαι να πάω στα μαθήματα θηλασμού του Ιασώ. Έχει άραγε νόημα από τώρα ή θα έχει σημασία μόνο όταν γεννήσω; Δεν ξέρω.

ναι cate τωρα να πας γιατι οταν γεννησεις δε ξερεις πως θα ειναι τα πραματα απο πολλες αποψεις..πιστευω οτι θα σε βοηθησουν και μετα θα σου πουνε και οι μαιες δυο πραματακια και θα εισαι ετοιμη..

πουλακι κρεμα για ραγαδες βαζεις? αν βαζεις ηδη βαζε συχνοτερα και διαλεξε μια καλη, μερικες φορες ειναι καθαρα θεμα δερματος και δε μπορουμε να κανουμε και πολλα..μονο να περιορισουμε το κακο..εγω δε νομιζω να εχω κανει αλλα εχω αρκετη φαγουρα..και εχω αρχιζει να βαζω κρεμα βαριεμαι ξεβαργιεμαι..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

swity στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα πολλες ραγαδες..και μου χε πει η γιατρος πως δε μπορουσε να μη γινει λογω τυπου δερματος..τωρα μου πε να βαζω βαζελινη συνεχως..αλλα το βαριεμαι κι εγω συνεχεια!cate νομιζω οτι ειναι νωρις αλλα δεν εχεις να χασεις τιποτα!!αν εχεις ωρα κανε το!!αλλα σιγουρα θα στα πουνε μολις γεννησεις!τα πληρωνεις αυτα τα μαθηματα η οχι?swity μεγαλωσε κι αλλο η κοιλιτσα σου?εμενα τωρα ειναι σαν τη δικη σου στη φωτο!!χεχε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...