Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ που τετοια τυχη..εχω διαβασμα απο αυριο!!προσπαθω σημερα να το διασκεδασω μαγειρευοντας για ολη τη βδομαδα!!χεχε..εχω ακομη και εχω αρχισει ηδη να κουραζομαι...δε ξερω που θα φτασω!!και εγω και η κοιλια μου!!!

Κορίτσια τι κάνετε ?

Εχω καιρό να μπω !!!! Δουλειές !!! Μετακομίζω , αλλα με ρυθμούς χελώνας γιατί δεν εχω αντοχές για πολλά - πολλά !!!

Τα ψώνια του μωρού τα κάνατε ?

Την τελευταία βδομάδα με πεθαίνει η μέση μου , καλα κρατούν οι καούρες και η κοιλίτσα μου είναι τεράστια !!!!

Καλημέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Ελπίζω όλες να είχαμε καλές γιιορτές!!!Εγώ χάθηκα από το φόρουμ διότι είχα πάει στους δικούς μου για κάνα μήνα.Συνδύασα διακοπές με περιποίηση από τους γονείς.Πέρασα πολύ ωραία δεν μπορώ να πω αλλα τώρα που επέστρεψα άρχισα να συνηδητοποιώ ότι έφτασε ο καιρός να αποκτήσουμε τα μωράκια μας!!!Επειδή δεν έχω βάλει τικεράκι ακόμη είμαι στην 32η εβδομάδα!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσουδια και εγω εδω..καλη βδομαδα να χουμε..διαβασα οτι για τις πρωτοτοκες προς το τελος που κατεβαινει η κοιλια φευγουν οι καουρες και γενικως αυτη η πιεση ψηλα και αναπνεεις καλυτερα, οποτε υπομονη σιγα σιγα θα νιωσετε καλυτερα....τι καλα που μαζευομαστε ολες, σε λιγο θα αρχισουν και τα ευχαριστα :D :D :D και θα πρεπει να φτιαξουμε και τις βαλιτσουλες μας...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

καλησπερα swity!!μπα γενικως κανενα προγραμμα!!πωπω μολις εφαγα και νοιωθω πως εχω σκασει...και δεν ηταν και πολυ!ουφ!!αντε να περασει ο καιρος κοριτσια...

μερικοι χρησιμοποιουν το συστημα της καταψυξης και το σκεφτομαι πολυ για τις δυσκολες ωρες που ερχονται, μη σου πω και απο τωρα...εχεις ακουσει σχετικα ? μαγειρευεις μια μερα 2-3 φαγητα και τα καταψυχεις, μετα βγαζεις αυτο που θελεις το ζεσταινεις και...ετοιμο..Αληθεια τι θα κανεις οταν γεννησεις με το προγραμμα που εχεις?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Γειά σας κοριτσάκια, αύριο πάω για ντόπλερ. Ελπίζω όλα να είναι καλά. Έπλυνα κάποια από τα μωρουδιακά, είναι απίστευτα μικρά, έχω τρομοκρατηθεί. Για μένα που έμεινε μόνο ένας μήνας, ξαφνικά μου φαίνεται πως ο καιρός περνά πολύ γρήγορα και δε θα προλάβω να ετοιμάσω τίποτα. Αφήστε που η κοιλιά μου έχει γίνει τεράστια. Κιλά ευτυχώς δεν έχω βάλει πάρα πολλά, +7 ως τώρα, αλλά η κοιλιά μου είναι σαν να την τραβάς κάθε ώρα. Έτσι νιώθω κιόλας, να με τραβάει παντού. Κι έχω έναν πόνο ψηλά στο στήθος, ώρες ώρες ανασαίνω κι είναι σα να μου μπήγουν ένα μαχαίρι στο στέρνο.

Καλημέρα κορίτσια! Εχει αρχίσει καμία από σας μαθήματα ανώδυνου τοκετού? Η γιατρός μου μου είπε πριν 3 εβδομάδες ότι ειναι νωρίς ακόμη να το συζητήσουμε και περιμένω να δω τι θα μου πει στις 20 που θα ξαναπάω.

Οσο για τις καούρες, δεν μ'αφήνει να πάρω maalox ή οτιδήποτε άλλο και καμιά φορά κλαίω από τον πόνο και το κάψιμο.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...