Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερουδια! πεταλουδιτσα μου ξαφνικα φουσκωσε η κοιλια μου θαρεις και με φουσκωνουν με τρομπα καθε μερα και απο λιγο, ανοιξε η ορεξη μου και δε χορταινω, η κοιλιτσα μου ποναει και παραμορφωνεται τοσο πολυ προς 2 διαφορετικες κατευθυνσεις και νομιζω οτι θα σκιστει!γενικως εξαντληση, πονοι στη πλατη και μεση και ολα αυτα μαζι εγιναν αποτομα τις τελευταιες μερες! ξαφνικα αισθανομαι πολυ εγκυος....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρονια πολλα και καλη χρονια!!!!

Να χαιρεστε τις οικογενειες σας και να εχετε υγεια!!!!

Χαθηκα το ξερω και ειδα οτι καποια κοριτσακια ανησυχησατε. Να σας πω καταρχην οτι ειμαι καλα, απλα εχει κλεισει ο παιδικος απο πριν τα Χριστουγεννα και με την κορη μου εδω δεν εμπαινα καθολου στο ιντερνετ.

Και τωρα μπηκα στα κλεφτα, μολις ανοιξει ο παιδικος θα μπαινω καθε μερα.

Ειχα κανει ντοπλερ στις 29/12 οπου ειδαμε το αμνιακο υγρο αυξημενο μεν, εντος φυσιολογικων οριων δε.

Ετσι ο γιατρος με εβαλε σε διαιτα, μου εκοψε γλυκα,ψωμια,ζυμαρικα και πατατες. Η καμπυλη ζαχαρου ηταν μια χαρα, επαθα και υπογλυκαιμια στο τελος απλα μου εκοψε τα παραπανω γιατι αυξανουν το υγρο. Προς το παρον παω καλα. ΠΑω στο γιατρο μου καθε βδομαδα για να παρακολουθουμε την κατασταση και ετσι δεν προλαβαινω να αγχωθω πολυ.

Την ιστορια μου δε σας την εχω πει, το γιατι φοβαμαι τοσο το υγρο και γιατι ειμαι τοσο αγχωμενη εγκυουλα. Δε θα πω πολλα. Πριν 2 χρονια ημουν παλι εγκυος σε αγορακι. Ολα πηγαιναν υπεροχα μεχρι που στο εβδομο μηνα φουσκωσα με υγρο, πολυ υδραμνιο.Εκει αρχισα να υποφερω, οι γιατροι με παρακολουθουσαν στενα και γεννησα 36 εβδομαδων γιατι δεν αντεχα αλλο.

Δυστυχως ο γιος μου γεννηθηκε με προβλημα και μπηκε εντατικη. ΠΑλεψε 6 μηνες αλλα στο τελος εφυγε απο αυτη τη ζωη χωρις ποτε να βρουν οι γιατροι τι ειχε.

Ετσι τωρα φοβαμαι μηπως ξαναζησω το ιδιο σκηνικο. Και επειδη η μονη ενδειξη οτι υπηρχε προβλημα ηταν το αμνιακο υγρο γι αυτο το τρεμω τοσο.

Ελπιζω να μη σας τρομαξα, ευτυχως αυτο που μου συμβαινει ειναι κατι πολυ σπανιο.

Απλα εχω εναν αγγελο εκει ψηλα.....

7f7174376f.png

αχ ζουκι μου πολυ λυπάμαι για αυτο που πέρασες..θελει τοσο δυναμη για να ξεπεράσεις κατι τέτοιο...εγω δεν θα το άντεχα..

ποσο τρεμω το υδραμνιο..

ανυπομονώ να ερθει η πεμπτη,να δουμε σε τι κατάσταση ειναι το αμνιακο μου.

την τελευταια φορα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι 'ελαφρως αυξημενο'

αλλα δεν ρωτησα τιποτα παραπάνω όπως ποσο αυξημενο? μεσα στα ορια?κοντα στα ορια ...?

γιατι ακομα δεν ειχα διαβασει περι υδραμνιου...τωρα με εχουν ζώσει τα φίδια..

ελπιζω να πανε ολα καλα κ για τις 2 μας.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

zouki χαιρομαι που ειστε καλα και αυτο ειναι που εχει σημασια.οτι εγινε στο παρελθον αστο εκει οσο τρομακτικο και αν ειναι..τωρα ολα καλα και μια νεα ζωουλα μεγαλωνει μεσα σου κοιτα να το χαρεις οσο περισσοτερο μπορεις και να κοιτας μπροστα.μερικα πραγματα τα θεωρουμε δυστηχως δεδομενα και δε καταλαβαινουμε ποσο ευλογημενες ειμαστε που ειμαστε η θα γινουμε μαμαδες(αυτο ειναι για τις υπολοιπες).χαρηκα που ειστε καλα.Σωστα ειδατε την ωρα, ειναι οι ορμονες μου που εχουν τρελαθει καθως επισης και η μικρη μου μαζι με εναν τρελλο βηχα..φιλακια σε ολες.

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

swity πρεπει ν'αρχισω να ψωνιζω και συντομα.... εχω βαρυνει πολυ νωριτερα απ'οτι περιμενα, πεσανε και οι γιορτες που δεν αντεχα την πολυκοσμια... αν και απο κιλα δεν εχω βαλει πολλα +8,5 ειμαι.

Αυτο με την κοιλια που νομιζω οτι θα σκιστει το παθαινω κι εγω. Ειδικα οταν αρχιζουν να τεντωνονται και να κλωτσανε και τα δυο! Με πεθαινουν!!

Τι να κανουμε... υπομονη!

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

αχ καημενουλα με τα 2! φανταζομαι τι περνας.... και ω ναι πρεπει να ψωνισεις και γρηγορα γιατι και συ μπορει να γεννησεις νωρις...αντε θα προλαβετε και τις εκπτωσεις οτι πρεπει...ενταξει δεν ειναι και νωρις για να βαρυνεις τωρα, τωρα αρχιζουν τα δυσκολα ισα ισα εισαι πολυ καλα θα ελεγα..:)

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Κοριτσάκια χρόνια πολλά και καλή χρονιά και από εμένα. Εύχομαι σε όλες υγεία και χαρά και με το καλό να έρθουν τα ζουζουνάκια μας. Εχω πολύ καιρό να σας γράψω γιατί έμπλεξα με την μετακόμιση που είχαμε, και μέχρι να τακτοποιήσω λιγάκι, είδα και έπαθα. Μην φανταστείτε ότι τελείωσα ακόμα. Αθηνά76 εκτός από τον ίδιο γιατρό έχουμε και το ίδιο όνομα. Οσο για την δίαιτα με έχει εξαντλήσει ψυχολογικά. Βαρέθηκα να μετράω μερίδες, να τρώω τα ίδια και τα ίδια. Το μόνο καλό με αυτό είναι ότι έχω σταματήσει στα +3,5 κιλά. Η μπέμπα βέβαια μεγαλώνει κανονικά, κλωτσοπατινάδα και άγιος ο Θεός. Στο γιατρό θα πάω την άλλη Πέμπτη. Αυτά προς το παρόν και συγγνώμη αν σας κούρασα. Φιλάκια

77N4p2.png

1e30b2a176.png

καλημερα κοριτσια. παει, πατωσε το καφε μας...anyway, εμενα σημερα με κλωτσαει απο μεσα χαμηλα και σπρωχνει τον κολπο προς τα εξω! τρομαξα νομισα πως θα βγει εξω..ευτυχως το απογευμα ειναι το ραντεβου με το γιατρο! το εχει παθει καμια??? εγω 1η φορα..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγκυούλες! Χρόναι Πολλά και Καλή Χρονιά!. Τί μου κάνετε; Χάθηκα λιγάκι - το ξέρω. Έχω κρυώσει αλλά ευτυχώς δεν έχω πυρετό. Έκανα την καμπύλη ζαχάρου και βγήκε ολίγον προβληματική οπότε ο γιατρός μου είπε να κάνω διατροφή για να το ρυθμίσω. Από σήμερα δίαιτα:wink:. Κατά τα άλλα καλά- δεν έχώ ακόμα ούτε έντονες συσπάσεις που να με αγχώνουν ούτε κάτι άλλο. Φιλάκια σε όλες

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Κοριτσάκια χρόνια πολλά και καλή χρονιά και από εμένα. Εύχομαι σε όλες υγεία και χαρά και με το καλό να έρθουν τα ζουζουνάκια μας. Εχω πολύ καιρό να σας γράψω γιατί έμπλεξα με την μετακόμιση που είχαμε, και μέχρι να τακτοποιήσω λιγάκι, είδα και έπαθα. Μην φανταστείτε ότι τελείωσα ακόμα. Αθηνά76 εκτός από τον ίδιο γιατρό έχουμε και το ίδιο όνομα. Οσο για την δίαιτα με έχει εξαντλήσει ψυχολογικά. Βαρέθηκα να μετράω μερίδες, να τρώω τα ίδια και τα ίδια. Το μόνο καλό με αυτό είναι ότι έχω σταματήσει στα +3,5 κιλά. Η μπέμπα βέβαια μεγαλώνει κανονικά, κλωτσοπατινάδα και άγιος ο Θεός. Στο γιατρό θα πάω την άλλη Πέμπτη. Αυτά προς το παρόν και συγγνώμη αν σας κούρασα. Φιλάκια

Καλη χρονια nanny μου με το καλο να ερθουν τα νινακια μας!!!

Σε καταλαβαινω απολυτα εγω να δεις ποσο το βαρεθηκα το φαγητο!!!!!

Κριμα εγω θα παω 18/01!!!!!

υπομονη δεν αργουμε πολυ ακομη!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:rolleyes:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Είναι η ιδέα μου ή από τότε που αλλάξαμε site έχουμε μουγκαθεί όλες?

ΤΙ ΗΣΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΛΕ? όλες μας τις κοιλιές μας χαιδεύουμε? :tongue::tongue::tongue::tongue:

α, απορία. Στο γ' επιπέδου (doppler) σας έκαν κ τρισδιάστατο υπέρηχο όπως στο Β'? :confused:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

καλημεραααα κοριτσιααα!!!

χτες ειχα παει ατον γιατρο και εχω καλα νεα να σας πω.

το αμνιακό εχει έρθει στα φυλιολογικα του.καναμε και το dopplrer και ολα ειναι καλα.

kellymania εμενα ο γιατρός μου το εκανε στο ιατρείο με κανονικό υπέρηχο,δεν εχει 3d.

αλλα τουλάχιστον πληρώνεις την επισκεψη,γιατι αν τον κανεις αλλου πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου..

swity και εγω καμια φορα τις κλωτσιες τις τρωω προς τον κολπο...πλακα δεν εχει!!

Αααα...και κατι αλλο που μου ειπε ο γιατρος μου ειναι οτι αυτος ο μηνας ειναι πολυ σημαντικός,οπως οι τρεις πρωτοι.και για να μην γεννησω πρόωρα πρεπει να προσέχω οπως στην αρχη.να μην σηκώνω βαρη,να μην σπρώχνω πραγματα,και να ελαχιστοποιήσω τις μεταφορές μου.. χαλαρότητα με λιγα λογια.

επισης μου εδωσε μισο yutopar καθε 8 ωρο,για τις συσπασεις.

βρε κοριτσια να ρωτήσω..εχετε κανει έρευνα αγορας για τα βλαστοκύτταρα??

δυσκολη αποφαση..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Μπράβο petalouditsa μας, τα καλύτερα νέα έχεις!!!!:P Κ χρήσιμη η συμβουλή σου για τον μήνα αυτό... όντως άρχισα να ρετάρω...

Ρωτάω για το doppler γιατί θα πάω εδώ σε μια γιατρό για να μην τρέχω Αθήνα κ αυτή σου δίνει ένα χαρτί με τις μετρήσεις μόνο (βάρος κ.λ.π)... το παιδί πουθενά. Ότι δεις στην οθόνη? Μήπως καλόμαθα κ δεν έχει σημασία πια? Άσε που μετράει τον τράχηλο με εσωτερικό υπέρηχο, επιτρέπεται βρε κορίτσια? Διαφωτίστε με για να ξέρω τι να κάνω. Ή να της πω όχι (για τον υπέρηχο) ή να μην πάω καν. Ξέρω κ εγώ...

Όσο για τα βλαστοκύτταρα... :confused: δύσκολη απόφαση. Εγώ μετά από όλα αυτά που διάβασα μάλλον δεν θα κρατήσω. Διάβασα κ όλα τα post που υπάρχουν σχετικά κ μάλλον δεν ψήνομαι. Μου αφήνουν την εντύπωση ότι μας δουλεύουν τόσο καιρό κ σιγά σιγά τους παίρνουμε χαμπάρι. Αλλά δεν θέλω να πάρω κ καμιά στο λαιμό μου. Η απόφαση (δυστυχώς ή ευτυχώς) πρέπει να είναι απόλυτα ανεπηρέστη από οποιονδήποτε για να μη το μετανοιώσετε μετά! :lol:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...