Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρεις τι με απασχολεί; Πως εγώ έχω διαγνωσμένη χαμηλή ΑΜΗ από τα 25 αλλά δεν έκανα τίποτα για αυτό τότε. Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, τότε είχαμε και σχέση από απόσταση με το σύζυγο μου και έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι οικογένεια τώρα. Δε πίστεψα αυτό που έλεγαν οι εξετάσεις κ δεν έκανα κατάψυξη. Είχα σταθερά ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου μέχρι τα 31-32 μου μέχρι που έπεσε στο 0,4 σε ένα χρόνο. Κάνεις δεν ήξερε γιατί είχα τόσο χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή. Απλά τυχαίο γεγονός. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα κάτι νωρίτερα.

Από τα 10-12 ωάρια που μαζέψαμε στις 7 ωοληψιες (νομίζω ήταν 12 αλλά έχω χάσει λίγο το μέτρημα), σχεδόν Ολα γονιμοποιούνται κ φτάνουν 3 μέρα αλλά μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Όσα προχώρησαν προχώρησαν την 6η μέρα και όχι την 5η. Μάλιστα ο άντρας μου με πείραζε για αυτό, πως καθυστερούν να ετοιμαστούν σαν εμένα. Οι εξετάσεις του συζύγου φαίνονται οκ με ελάχιστες τιμές να αποκλίνουν από τις τιμές αναφοράς ελάχιστα. Είχαμε κάνει πακέτο εξετάσεων 400 ευρώ για το σπερμα. Τις είχα στείλει κ στο εμβρυολογικό κ είχαν πει όλα καλά. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί και από ποιότητα δεν ήταν κ άριστα τα έμβρυα. Βάλαμε 2ΑΒ και 3ΒΒ. Μας μένει ένα 2ΒC στην κατάψυξη οπότε και αυτό δεν είναι πως δίνει ελπίδες. Προσπαθώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα μέσα στη στενοχώρια μου. Ξέρω θα ανακάμψω απλά θέλω χρόνο.

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά να μην σε απασχολεί το ότι στα 25 δεν κατέψυξες ωάρια. Δεν σου εγγυάται κανένας ότι τα ωάρια θα αποψυχθούνε και θα είναι καλά, ότι θα γονιμοποιηθούν όλα και κυρίως ότι θα έχουν επιτυχία στην εμβρυομεταφορά. Επίσης και γονιμοποιημένα να τα κατεψυχες τότε πάλι δεν σου εγγυάται κανένας πως θα ήταν άριστα και θα πετύχαινε η εμβρυομεταφορά. Και τέλος δεν σου εγγυάται κανένας ότι τότε θα έπαιρνες πιο εύκολα ωάρια από τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τα αν και ίσως. Το εχω περάσει αυτό το στάδιο για τον ίδιο λόγο αλλά διαφορετικά «αν» και δεν έχει κανένα νόημα να βασανίζεσαι για το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν, το τώρα και το άμεσο βήμα που θα κάνουμε. 
      Η αλήθεια είναι πως οι βλαστοκύστες σου δεν είναι άριστες το ξέρεις αυτό. Ειδικά στο στάδιο 2 δεν είναι πλήρης σχηματισμένη βλαστοκύστη και στο 3 ναι μεν είναι βλαστοκύστη αλλά όχι πλήρης ακόμα.

Συζήτησε με το γιατρό σου το ενδεχόμενο να πάτε σε έμβρυα 3 ημερών, έχουν προκύψει εγκυμοσύνες με 3 ημερών σε κοπέλες που δεν έκαναν ούτε μια βλαστοκύστη. Δεν λέμε ότι είναι σίγουρο αλλά είναι μια επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσεις τα πάντα πριν πας σε δωρεά; Πριν τις βλαστοκύστες όλες πιάνανε με έμβρυα 3 ημερών έχω την θεία μου στα 40 με δίδυμα με έμβρυα 3 ημερών τότε οι βλαστοκύστες ήταν άγνωστη έννοια. Κι εμένα ο γιατρός μου πιστεύει πολύ στις βλαστοκύστες, εγώ του είπα στο δίνω, παρτο πάνω σου αν δεν βγει στην επόμενη ωοληψια θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για το τι θα κάνουμε. Θέλω πλήρη εικόνα από το εργαστήριο να αποφασίσω εγώ.

Εχω ακούσει ξανά αυτό το θεώρημα πως μετά τις 3 ημέρες βλέπουμε την δυναμική του σπέρματος αλλά συνήθως ισχύει για περιπτώσεις που είναι πολύ ανεβασμένο το dfi και υπάρχει μεγάλο οξειδωτικό στρες. Δείτε και αυτούς τους παράγοντες αν δεν τους έχετε δει και απλά κάντε picsi μικρογονιμοποίηση (πολύ απλή λύση που μπορεί δλδ και ήδη να την εφαρμόσατε). 

Πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου και σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα με ψυχραιμία και υπομονή. Οπως είπα και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα το 25 θα είναι η χρονιά μας. Κορίτσια μου μην το βάζετε κάτω, θα τα καταφέρουμε! Να είστε δυνατές, είμαστε όλες εδώ να στηρίζουμε η μία την άλλη και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Θα τα καταφέρουμε! 🤞

• Μου αρέσει 3

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κορίτσια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.με το καλο να γεννήσουμε τα αστερια μας,αντε λίγο απο την ουρίτσα έμεινε.φιλιά σε όλες τις στρουμπουλες κοιλίτσες.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλη χρονια!!!!! τα καλυτερα ερχονται! χρονια πολλα!

πως τα πατε?? εγω νομιζω οτι θα σκασει η κοιλια μου ενα πραμα...εχω κατι πονακια χαμηλα και νιωθω την κοιλια μου πετρα..διαφορα πραματακια προεξεχουν απ την κοιλια μου....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλή χρονιά! Κι εγώ αισθάνομαι κάποιες φορές ότι θα σκάσει η κοιλιά μου. Από καούρες πως τα πάτε? Ξεκίνησαν πριν 2 μήνες περίπου και ολοένα και χειροτερεύουν. Μόνο οι τσίχλες με βοηθάνε πια κι αυτές για λίγο.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Διαφημίσεις

καλή χρονιά! Κι εγώ αισθάνομαι κάποιες φορές ότι θα σκάσει η κοιλιά μου. Από καούρες πως τα πάτε? Ξεκίνησαν πριν 2 μήνες περίπου και ολοένα και χειροτερεύουν. Μόνο οι τσίχλες με βοηθάνε πια κι αυτές για λίγο.

Καλη Χρονια ek31 με το καλο να ερθει το αγορακι σου!!με την κοιλια δεν εχω θεμα αλλα απο καουρες αμα με πιασουν δεν σταματανε με τιποτα!!!

μονο οι τσιχλες αλλα και αυτο για λιγο!!

Υπομονη δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγω καουρες δεν εχω,κοιλια γενικα δεν εχω κ πολυ μεγάλη κ ετσι δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.

συσπασεις εχω πολλες, ιδικά απο το απογευμα που ξαπλωνω εχω σχεδον καθε μια ωρα.

καπου διαβασα οτι οι συσπασεις σε αυτες τις εβδομαδες ειναι φυσιολογικες γιατι προετοιμάζουν την μητρα για την γεννα.

την πέμπτη που θα παω στον γιατρο θα ξερω περισσότερα.

απο ραγαδες πως τα πατε??εχει κανει καμια σας??

εγω ακομα οχι.

να ελπιζω οτι αφου δεν εκανα ακομα δεν θα κανω η' ειναι ακομα νωρις??

καμια παλια??

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

ναι ρε κοριτσια και γω δε καταλαβαινω τι ακριβως γινεται με τις συσπασεις, αν και ειναι 2η εγκυμοσυνη δεν ξαναενιωθα τις συσπασεις ουτε οταν γεννησα! τωρα νιωθω κατι περιεργα αλλα δε ξερω τι ειναι.ραντεβου εχω και γω την πεμπτη μηπως και βγαλω καμια ακρη..καουρες εχω και δε με αφηνουν να φαω οσο θελω.. ραγαδες δεν εχω η δεν φαινονται παντως εχω φαγουρα στην κοιλια και στην 1η εγκυμοσυνη δεν εκανα..θελει κρεμουλα 2 φορες την μερα αλλα εγω βαριεμαι να αληφομαι και φοβαμαι οτι θα την πατησω αυτη τη φορα.. φιλακια πολλα!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

αισθανεστε καθολου οτι πλησιαζει ο καιρος??

Γιατι? Πλησιαζει? :confused: Εγω ουτε ζιπουνακι δεν εχω παρει ακομα...:oops:

Εμενα οι συσπασεις εχουν αρχισει αρκετο καιρο. Αν και απο τοτε που ξεκινησα το μαγνησιο μειωθηκαν σημαντικα. Ειναι ενα γενικευμενο πετρωμα στην κοιλια που συνοδευεται με δυσφορια.

Απο καουρες αλλο τιποτα! Αμα παραγινεται η κατασταση παντως παιρνω maalox και συνερχομαι στο 5λεπτο!

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

οι συσπασεις ειναι το πετρωμα της κοιλιας που λεμε μαζι με ενα σφιξιμο.ενα σφιξιμο σαν ενα χερι να σου πιεζει την μητρα.

τουλαχιστον ετσι το νιωθω εγω.αυτες τις μερες το σφίξιμο- εξόγκωμα φτάνει μεχρι τα πα'ι'δια μου,στην δεξια πλευρά,που οταν ειμαι καθιστή με ενοχλεί.

κρεμα βαζω τη fissan mama , οικονομικη και με πολυ ωραιο αρωμα.μυριζει μωρακι.:P

τωρα για το αν αισθανομαι οτι πλησιαζει ο καιρος...

εγω ειμαι λιγο ιδιαιτερη περίπτωση μια και απο την αρχη η εγκυμοσύνη μου ειναι δύσκολη + οτι εχω άσχημο ιστορικό.

ετσι επησα τον εαυτο μου να ειναι τοσο συγκρατημένος που καμια φορα κοιταω την κοιλια μου και απορώ...ειμαι έγκυος αληθεια!!

εφόσον λοιπόν δεν εχω συνειδητοποιήσει οτι ειμαι έγκυος πως να καταλαβω οτι ερχετε η ωρα...:o

Επεξεργάστηκαν by petalouditsa

Εμενα οι συσπασεις εχουν αρχισει αρκετο καιρο. Αν και απο τοτε που ξεκινησα το μαγνησιο μειωθηκαν σημαντικα.

μαγνησιο ε???? εμενα ο γιατρος δεν μου εχει δωσει....θα του το ζητήσω μου φαινετε..

Corinna πως αντεχεις και δεν εχεις παρει τιποτις?? πεταλουδιτσα και γω ημουν συγκρατημενη γενικως και αργησα να κανω κοιλιτσα αλλα τις τελευταιες μερες μου εχουν αρχισει τα γρηγορα γενικως και δε ξερω απο που μου ρχονται...! αν ειναι αυτες οι συσπασεις τοτε εχω και εγω αρκετες ειδικα αυτες τις μερες που παρακουραστηκα..

παντως κατι μου λεει οτι θα γεννησω γρηγορα και αρχισα να ανησυχω, σημερα πονουσα περιεργα ολη μερα..:confused:

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

οι συσπασεις καμια φορα ειναι κ απο κουραση...ξεκουραση λοιπον!!!μιλα κ με τον γιατρο σου μήπως σου δωσει yutopar.

swity τι εννοεις οτι 'αυτες τις μερες σου εχουν αρχισει τα γρηγορα'

δεν το πιασα..κιλα εννοεις??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...