Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Ευχαριστώ!Ναι με την ίδια δότρια πήρα 4 βλαστοκυστες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια και Χρονια Πολλα!!

αθηνά76 χαρας στο κουραγιο σου! Κι εγω διαμαρτυρομαι με τις ηπαρινες μονο? Ντροπη μου!

Υπομονη κορτισια, και με το καλο να δεχτουμε τα αγγελουδια μας!

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

:P:D:tongue::D:p:tongue:

Κοριτσάκια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας! Τι μου κάνετε? Εγώ σήμερα έβαλα internet, μας άλλαζαν τον πάροχο κ ήθελα 15 μέρες για την μετατροπή (!). Έλλλεεεοοοςς!

Τι κάνουν οι κοιλίτσες σας? Εγώ απολαμβάνει κλωτσίδι κ άγιος ο θεός. Τι αστείο... Να ρωτήσω κάτι? Χθες που μετρηθήκαμε είχαμε βάρος 1267 γρ. Μήπως το κοριτσάκι μου είναι λίγο τσουπωτό? Η καμπύλη είναι οκ, κ ο γιατρός μου'πε πως είναι φυσιολογικό, δεν είναι όλοι ίδιοι, έτσι κ τα μωρά. Αλλα ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου είμαστε τσουπωτοί... :confused: Λες να παρατρώω?

:lol:Φιλιά πολλά σε όλες σας!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

καλημερα σε ολες!!! και χρονια πολλα!

τι μου κάνετε??

εγω αυριο παω για την 2η καμπύλη ζαχάρου κ εχω πολυ αγχος.

χτεσ βραδι διάβασα κατι τρομερά σεναρια για το υδραμνιο κ αρχιζω να τρελαίνομαι.

τα αποτελέσματα της καμπυλης μου ειπαν θα ειναι ετοιμα σε καμια 10 μερες...λογο εωρτων..

κ ετσι ουτε απο εκει θα παρω απαντηση γρήγορα.

βεβαια το καλυτερο σεναριο θα ειναι να πασχω απο διαβήτη.

εχει καιρο να μπει κ η ζουκι..που συμπασχουμε..

ζουκι που εισαι??

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Καλημερα κοριτσια και Χρονια Πολλα!!

αθηνά76 χαρας στο κουραγιο σου! Κι εγω διαμαρτυρομαι με τις ηπαρινες μονο? Ντροπη μου!

Υπομονη κορτισια, και με το καλο να δεχτουμε τα αγγελουδια μας!

Χρονια Πολλα corinna Καλη Χρονια να εχουμε και με το καλο να ερθουν τα λουλουδακια μας!!!

Χρειαζεται πολυ δυναμη οντως και υπομονη οι υπαρινες πλεον δεν ειναι τιποτα για μενα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!! και χρονια πολλα!

τι μου κάνετε??

εγω αυριο παω για την 2η καμπύλη ζαχάρου κ εχω πολυ αγχος.

χτεσ βραδι διάβασα κατι τρομερά σεναρια για το υδραμνιο κ αρχιζω να τρελαίνομαι.

τα αποτελέσματα της καμπυλης μου ειπαν θα ειναι ετοιμα σε καμια 10 μερες...λογο εωρτων..

κ ετσι ουτε απο εκει θα παρω απαντηση γρήγορα.

βεβαια το καλυτερο σεναριο θα ειναι να πασχω απο διαβήτη.

εχει καιρο να μπει κ η ζουκι..που συμπασχουμε..

ζουκι που εισαι??

Καλημερα petalouditsa και Χρονια Πολλα τι ειναι το υδραμνιο???:rolleyes::rolleyes:

που θα κανεις την καμπυλη και θα κανουν τοσες μερες???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Εμένα πριν μια εβδομάδα (29+6) ήταν 1671gr, kellymania. Αλλά εγώ έχω διαβήτη κύησης, ρυθμισμένο μεν, αλλά.... Ο γιατρός μου μου είπε πως πάμε για πρόκληση στις 16/2. Μπορεί να πάει και λίγο νωρίτερα.

Χρόνια πολλά σε όλες και με το καλό να μας μπει.

ποσο εβδομαδων θα εισαι τοτε cate ? δε σου φαινεται πολυ κοντα ? εμενα ο γιατρος μου δε μπορει να το μετρησει και δεν εχω ιδεα..μονο οτι εχει πολυ καλη αναπτυξη ξερω και τιποτα αλλο..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Θα είμαι λίγο πριν κλείσω την 38η. Στις διαβητικές μητέρες πάντα παίρνουν το παιδί πριν την 38η γιατί μετά αυξάνεται ο κίνδυνος ενδομήτριου θανάτου. Κι εμένα όταν μου το πρωτοείπε σοκαρίστηκα, τώρα το πήρα απόφαση. Αν δούμε οτι μεγαλώνει με αυτούς του ρυθμούς μπορεί να το πάρει και στις αρχές του Φλεβάρη. Ελπίζω να μη χρειαστεί.

Διαφημίσεις

α, ενταξει. καλα θα εισαι, νομιζα οτι θα ηταν νωρις. και γω τον γιο μου 37+ τον γενησα φυσιολογικοτατα και ολα ηταν τελεια. και αυτη τη τσαπερδωνα καπου εκει την κοβω μη πω και πιο μπροστα..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλημερα ! εγω εχω αυριο ρεβεγιον....και αρχιζω απο σημερα ετοιμασιες οποτε δε ξερω αν θα ξαναμπω.. χρονια πολλα σε ολους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ευχομαι το 2010 να μας φερει τις πιο γλυκες αναμνησεις ! :D:D:D

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλημερα petalouditsa και Χρονια Πολλα τι ειναι το

υδραμνιο???:rolleyes:

που θα κανεις την καμπυλη και θα κανουν τοσες μερες???

καλημερα κοριτσακια μου!!!

το υδραμνιο ειναι αυξημένο αμνιακό υγρο.

σήμερα εκανα την καμπυλη κ τελικα θα ειναι ετοιμη αυριο,σε δημοσιο νοσοκομείο τις κανω τις εξετασεις μου,σε νησι μενω.

δημόσιο ειναι σιγα να μην μπορεις να συνεννοηθείς..χτες στο τηλ.μου ελεγαν θελει 10 μερες,σημερα αλλαξαν τα πραγματα..τι να πεις.

ραντεβου με τον γιατρο μου τωρα εχω στις 7 ιαν.για το dopler.

αντε να δουμε πως θα περασουν οι μερες..

η ζουκι χτες απο οτι θυμαμαι εκανε το dopler,τι να κανει αραγε??

καλη χρονια σε οσες δεν ''ξαναδω''

Επεξεργάστηκαν by petalouditsa

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Καλημερα και απο εμας.

Χθες καναμε κι εμεις το ντοπλερ.

Ολα πανε καλα, και τα 2 αναπτυσονται κανονικα. 1800γρ. ο μπεμπης και 1400γρ η μπεμπα. Ο μπομπιρας εχειι κατι μαγουλακια για ζουληγμα!

kellymania κιεμενα στην εβδομαδα σου η μικρη τοσο ηταν και ο μπεμπης 1400 (αυτος ειναι στρουμπουλος!!), και ειναι και διδυμα... μην ανησυχεις, μια χαρα ειναι η μικρη σου!

Καλη Χρονια σε ολες και με το καλο να παρουμε τα νινακια μας αγκαλιτσα!

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...