Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα ξανακάνω για τους λογους που εκανα και στο 1ο.προληπτικά λόγω κάποιων επεμβάσεων κτλ.και τελικά δυστυχώς ο γιατρος δεν επεσε εξω.αν δεν ειχα κανει περιδεση μαλλον δεν θα ειχα τον μικρο μου τωρα η δεν θελω να σκεφτω τι και πως.για καθαρα ψυχολογικους κτλ λογους θα κανω αυτο που θεωρησα μαζι με τον γιατρο σωστο την πρωτη φορα.αστα ειναι ζορι μεγαλο ειδικα τωρα που εχω και ενα παιδι τα πραγματα θα ειναι δυσκολα.εσενα ειναι το πρωτο μωρο ή εκανες περιδεση στο 2ο;αν ξαναμεινεις εγκυος τι σου πε ο γιατρος;πως θα σαι με το αλλο μωρακι;

και εμενα εινια το πρωτο μου παιδακι ειχα 3 παλλινδρομες μεσα σε 15 μηνες και την 18η εβδομαδα που πηγα για τον υπερηχο ειχε ανοιξει ο τραχηλος και γι αυτο καναμε περιδεση!!!καλα δεν θελω ουτε κι εγω να το σκεφτομαι τι θα γινοτανε και ευτυχως δεν μου ειχε πει ποσο επικινδυνη ητανε η περιδεση και εμεινα 2 μερες μεσα στο μαιευτηριο κανονικα μια ητανε να καθισω αλλα δεν με εβγαζε ο αντρας μου!!:rolleyes:

ακομη δεν εχουμε μιλησει για το δευτερο τι θα κανουμε και εαν αυτο ειναι απαραιτητο το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι δυσκολα γιατι τωρα εχουμε και 1 παιδακι!!!ελπιζω να μην χρειαστει γιατι δεν θα το αντεξω εχω τοσα πολλα δεν θα αντεξω παλι 5 μηνες ακινησια!!

εγώ την γκρινια την εχω γιατι δεν θελει να βλεπει χορτοσουπα.αστα τι να κανω θα μαθει δεν μπορει.τωρα το βραδυ μου ηπιε 100ml γαλα και το αλλο ουτε για φτυσιμο.αναγκαστ

Εμεις τελος του μηνα θα ξεκινησουμε φαγητο για την ωρα ρυζαλευρο και το σαββατο ξεκιναμε φρουτοκρεμα!!αντε να δουμε τι θα κανει γιατι το ρυζαλευρο δεν του αρεσει και πολυ!!που θα παει θα μαθουνε και θα φανε!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αναγκαστηκα και του το δωσα κρεμα για να τον κρατησει ως το πρωι.λετε να χω δοντακια;

πιθανο εμενα ευτυχως κοιμαται το βραδυ την ημερα εχουμε τρελλη γκρινια!!

καλημέρα κοριτσια που είστε;εμείς βαπτιζόμαστε την κυριακή και είμαστε συναχομένοι πάει η μίξα σύννεφο

καλησπερα μπραβο με το καλο!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

αθηνούλα μην στεναχωριέσαι θα τα καταφέρουμε και στο 2ο που θα πάει.ήσουν μόνο ξάπλα ή καναπε κρεβάτι κτλ?μαγειρευες?

θα ξανακάνω απο την αρχη περίδεση γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να το ανακαλύψεις μετά και είναι αργά οπότε δεν πειράζει καλύτερα να χω το κεφαλάκι μου ήσυχο

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

τι εκανα με την κρεμα;;;;;;;;;;

Του'δωσες σκέτη κρέμα ή χορτόσουπα τελικά? πάει χάθηκα...:shock::shock::shock:

καλημέρα κοριτσια που είστε;εμείς βαπτιζόμαστε την κυριακή και είμαστε συναχομένοι πάει η μίξα σύννεφο

χαχα... Περαστικούλια εύχομαι!!!

Ρε σεις, άρχισε κ μένα να ξυπνάει ανά 2 ώρες το βράδυ. Τι γίνεται ρε Κλειώ? με κολλήσατε? :tongue::tongue::tongue::tongue: Λες να'ναι δόντια?

αααααα, κ κάτι άλλο. τι μπολ αγοράσατε? βρήκατε τίποτα bpa free ή πήρατε κεραμικά? μόνο κουτάλια σιλικόνης πήρα, μπωλ όχι ακόμη κ την Κυριακή ξεκινάμε κρέμα!!! :-P Καμιά ιδέα?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Και εγω κουταλάκια σιλικόνης πήρα . Αλλα μπολ χρησιμοποιώ τα δικά μας . Το bra free νομίζω χρειάζεται οταν το ζεσταίνεις . Δεν είμαι και σίγουρη .

Εγω απο αυριο κοβω τελείως τον καφέ , να δω ......... γιατί εχει παραγίνει το κακό με την μικρή .

Σήμερα κοιμήθηκε ολη την ημέρα μισή ώρα . Για να δούμε και τι θα κάνει το βράδυ .........

Και απο το ξενύχτι και την κούραση εχουμε νεύρα και τσακωθήκαμε με τον αντρα μου σήμερα . :(:(:(

Και εγω κουταλάκια σιλικόνης πήρα . Αλλα μπολ χρησιμοποιώ τα δικά μας . Το bra free νομίζω χρειάζεται οταν το ζεσταίνεις . Δεν είμαι και σίγουρη .

Εγω απο αυριο κοβω τελείως τον καφέ , να δω ......... γιατί εχει παραγίνει το κακό με την μικρή .

Σήμερα κοιμήθηκε ολη την ημέρα μισή ώρα . Για να δούμε και τι θα κάνει το βράδυ .........

Και απο το ξενύχτι και την κούραση εχουμε νεύρα και τσακωθήκαμε με τον αντρα μου σήμερα . :(:(:(

Καλυτερα να τον κοψεις μηπως την πειραζει!!!

ασε και εμενα σημερα κοιμηθηκε 1 μιση ωρα στο συνολο και ξανακοιμηθηκε παλι 9:15 ευτυχως μεχρι το πρωι!!!

αθηνούλα μην στεναχωριέσαι θα τα καταφέρουμε και στο 2ο που θα πάει.ήσουν μόνο ξάπλα ή καναπε κρεβάτι κτλ?μαγειρευες?

θα ξανακάνω απο την αρχη περίδεση γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να το ανακαλύψεις μετά και είναι αργά οπότε δεν πειράζει καλύτερα να χω το κεφαλάκι μου ήσυχο

καναπε κρεβατι τουαλετα τιποτε αλλο!!!

αφου και το φαγητο μου το φερνανε στον καναπε!!!για εξω ουτε κουβεντα μονο οταν ειχα υπερηχο!!!

εσυ απο την αρχη εκανες???και ησουνα ξαπλα συνεχεια η εκανες και βολτουλες???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Του'δωσες σκέτη κρέμα ή χορτόσουπα τελικά? πάει χάθηκα...:shock::shock::shock:

τώρα είμαστε στο κοτοπουλο.

αααααα, κ κάτι άλλο. τι μπολ αγοράσατε? βρήκατε τίποτα bpa free ή πήρατε κεραμικά? μόνο κουτάλια σιλικόνης πήρα, μπωλ όχι ακόμη κ την Κυριακή ξεκινάμε κρέμα!!! :-P Καμιά ιδέα?

εγώ δεν έχω πάρει με bpa free γιατί δεν του βάζω κάτι ζεστό το φαγάκι είναι χλιαρό οπότε μια χαρα,και μεις κουτάλια σιλικόνης της chicco.αντε καλη

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

μπορεί να ναι κανένα δοντάκι κοριτσάκι μου μην νομίζεις και αυτά έχουν τα πονάκια τους.τώρα για τον σύζυγο δεν είσαι η μονη και εγω τα χω περάσει αυτά ειδικά το πρώτο διμηνο αφου δεν χώρισα πάλι καλα.λίγο η κουραση λίγο ότι δεν καταλαβαίνουν ωρες ωρες τι να πεις μες το προγραμμα είναι όλα.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

ασε και εμενα σημερα κοιμηθηκε 1 μιση ωρα στο συνολο και ξανακοιμηθηκε παλι 9:15 ευτυχως μεχρι το πρωι!!!

αφου και το φαγητο μου το φερνανε στον καναπε!!!για εξω ουτε κουβεντα μονο οταν ειχα υπερηχο!!!

εσυ απο την αρχη εκανες???και ησουνα ξαπλα συνεχεια η εκανες και βολτουλες??

την περιδεση την έκανα 13η εβδομαδα και ήμουν σαν και σενα καναπε κρεβάτι και τουαλέτα ε μετά με το που μπήκα στον 7ο μονο κρεβάτι με την παπια μου αγκαλίτσα γιατί παρ ολη την περιδεση ο τραχηλος κόντυνε.από βόλτες αντε να κανα μονο 2 σε όλη την εγκυμοσύνη με το αυτοκινητο και καθιστή μετά να μην ζορίζεται η κοιλιά μου.

αχ τι θα κάνουμε στο 2ο;ποιος θα προσέχει το 1ο;πω πω βουνο μου φαινονται ολα

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Κοιμήθηκε όλο το βράδυ σερί ????? :confused::confused::confused::confused:

Το 1,5 ώρα σύνολο που πάει . Στην ημέρα ? Αν ναι, η δική μου μέσα στην ημέρα ποτέ δεν κοιμόταν πολύ . 1,5 ώρα σύνολο είναι το συνηθησμένο μας .

εσυ απο την αρχη εκανες???και ησουνα ξαπλα συνεχεια η εκανες και βολτουλες??

την περιδεση την έκανα 13η εβδομαδα και ήμουν σαν και σενα καναπε κρεβάτι και τουαλέτα ε μετά με το που μπήκα στον 7ο μονο κρεβάτι με την παπια μου αγκαλίτσα γιατί παρ ολη την περιδεση ο τραχηλος κόντυνε.από βόλτες αντε να κανα μονο 2 σε όλη την εγκυμοσύνη με το αυτοκινητο και καθιστή μετά να μην ζορίζεται η κοιλιά μου.

αχ τι θα κάνουμε στο 2ο;ποιος θα προσέχει το 1ο;πω πω βουνο μου φαινονται ολα

ααααααα τοσο καλα ησουνα και εσυ οχι εγω ευτυχως μετα τον 7ο μπορουσα να κουνηθω μεσα στο σπιτι και να φαω σαν ανθρωπος στο τραπεζι βεβαια 2 μερες πριν γεννησω εμεινα τελειως ξαπλα γιατι κατι ειδε ο γιατρος μου που ακομη δεν ξερω και δεν θελει να μου πει!!

Θα προσπαθησουμε και θα τα καταφερουμε θα το δεις???πως εινια ο μικρος σου??

Κοιμήθηκε όλο το βράδυ σερί ????? :confused::confused::confused::confused:

Το 1,5 ώρα σύνολο που πάει . Στην ημέρα ? Αν ναι, η δική μου μέσα στην ημέρα ποτέ δεν κοιμόταν πολύ . 1,5 ώρα σύνολο είναι το συνηθησμένο μας .

Ναι κοιμηθηκε σερι ολο το βραδυ απο 4 μηνων σχεδον!!

ναι για εκεινη την ημερα ανεφερα το 1,5!!!

γενικα δεν κοιμοται πολυ την ημερα το περισσοτερο ειναι 1 ωρα και αυτο σπανιο γενικα κοιμαται απο 20-40 λεπτα το περισσοτερο!!!:confused:

πως αντεχεις???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

δοξα τον θεο έχω ενα ζουζούνο αθηνούλα.είναι ζωηρο'υλης και πολύύύύύ πονηρ'ος.τι να πεις χιχιχιχι.ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

κορίτσια σε λίγες ώρες βαφτιζόμαστε και είμαι μες το άγχος.ποτε πέρασε ο καιρός

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...