Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι κοριτσάρα μου δεν έχω κάποιο σοβαρό λόγο να πρέπει να κάνω δευτερο ούτως η αλλος είμαι 28 ετών.

περισοτερο ψυχολογικό ειναι να σφίξω πολλά παιδιά στα χέρια μου λόγω 2 αποβολών πριν τον μπεμπάκο μου.

τώρα θα μου πεις τι μου λες ,ε ειμαι ανωμαλάρα παιδι μου όπως λέει και ο γιατρος μου μετά απο οσα τραβηξα να θελω τοσο συντομα κι αλλο.κακα τα ψεματα το σωστο ειναι να περιμενω να ξεπεταχτει ο μικρος μου

κι ομως υπαρχει λογος...οι αποβολες...ψυχολογικα χωρις να το καταλαβαινουμε...μια χαρα θα εισαι και θα κανεις οσα θελεις και μια χαρα νεοτατη εισαι..και αν εχεις και βοηθεια ακομα καλυτερα , απο κει και περα η καθε οικογενεια τα ζυγιζει και αποφασιζει...

εμενα που με κυνηγαει για 3ο ???? χα χαχα χα και γω γελαω....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε?

Εχω καιρό να μπω αλλά τρέχω με τις ετοιμασίες της βάφτισης τα φτιάχνω και σχεδόν όλα μόνη μου και έχω πολύ τρέξιμο!

Κατα τα άλλα εδώ και 2 εβδομάδες ξεκινήσαμε φρουτοκρεμα και μας αρέσει παρα πολύ ευτυχως μεχρις στιγμής είναι πολυ ευκολη στο φαγητό,γενικα είναι πολύ καλόβολο και ήσυχο το παιδάκι μου!!!

τι ωραία που θα ήταν να συναντηθούμε!!!

Αχ κορίτσια και εμένα ο άντρας μου θέλει 2ο εγώ πάντως δεν είμαι έτοιμη ακόμα σε κανα 2 χρόνια ίσως...

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.kleio ,swity γιατι δεν τα ξεθεώνετε όλο το απογευμα να πέσουν για ύπνο όλο το βράδυ;μήπως αλλάξατε γάλα δευτερης γενιάς ή θηλάζετε;εμένα πάντως δεν του αρέσει καθολου το γαλα δευτερης γενιας με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.τι να κάνω δεν ξέρω.πάντως ειναι όντως βασανο εμένα 2 μέρες ξύπνησε στις 5 το πρωί και με κοιτούσε και γέλαγε ενοειται δεν έκανα το λάθος να σηκωθω να του φτιάξω γαλα γιατί μετά την έβαψα θα ήταν καθε μερα όρθιος στις 5 το πρωί.μαλλον επειδη αλλάζουμε απο τον 6ο και μετα

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

κι ομως υπαρχει λογος...οι αποβολες...ψυχολογικα χωρις να το καταλαβαινουμε...μια χαρα θα εισαι και θα κανεις οσα θελεις και μια χαρα νεοτατη εισαι..και αν εχεις και βοηθεια ακομα καλυτερα , απο κει και περα η καθε οικογενεια τα ζυγιζει και αποφασιζει...

εμενα που με κυνηγαει για 3ο ???? χα χαχα χα και γω γελαω....

οχι κοριτσαρα μου δεν υπάρχει δυστυχως βοήθεια,αν υπήρχε 5 θα έκανα χιχι

τώρα απο θεμα οικονομικών ετσι οπως γιναμε που να κάνεις και 3

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Εχω καιρό να μπω αλλά τρέχω με τις ετοιμασίες της βάφτισης τα φτιάχνω και σχεδόν όλα μόνη μου και έχω πολύ τρέξιμο!

Κατα τα άλλα εδώ και 2 εβδομάδες ξεκινήσαμε φρουτοκρεμα και μας αρέσει παρα πολύ ευτυχως μεχρις στιγμής είναι πολυ ευκολη στο φαγητό,γενικα είναι πολύ καλόβολο και ήσυχο το παιδάκι μου!!!

Αχ κορίτσια και εμένα ο άντρας μου θέλει 2ο εγώ πάντως δεν είμαι έτοιμη ακόμα σε κανα 2 χρόνια ίσως...

με το καλό η βάπτιση να σας ζήσει!!!!!!!!!!τώρα όσο για την συνάντηση όποτε θέλετε να κανονιστούμε να ξεσκασουμε και λιγο βρε παιδί μου με τόσο τρεξιμο

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

πιστεψε με οσο δυσκολο ειναι για μας αλλο τοσο γιαυτους η γεννα ενοω...θα στρωσουν τα πραματα υπομονη και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ δε πρεπει τπτ να θεωρουμε δεδομενο...

Έχεις δίκιο...:roll: anyway είδωμεν... Ωραία φωτο swity!!!:D

Αχ κοριτσια τρεις μερα τώρα ξυπνά ανα 1 με 2 ωρες το βραδυ . Τα εχω παίξει .

Την καλημέρα μου σε ολες

Ωωωχχχ... κουράγιο ΚΛειώ!!!:tongue:

πω πω!!! ΑΚΡΙΒΩς τα ιδια !!!! εχω ψοφησει! και αυτο αρχισε σχεδον απ τη βαφτιση μας... εχω απελπιστει...δε μπορω να καταλαβω...μολις βρω λιγο χρονο θα ψαξω αν υπαρχει καποιος τροπος να κοψουμε το βραδυνο ξυπνημα...

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ...

φιλια σε ολες...

Μη λέτε τέτοια κορίτσια... άμα είναι να μη τη βαφτίσω LOL :mrgreen:

Κι εγώ μια απ'τα ίδια! Τρέξιμο δε λες τίποτα. Και ούτε τα γλυκά δεν κανόνισα ακόμα! Αχχχ βρε κορίτσια όλα εμείς τα τραβάμε... :roll:

Φιλάκια σε όλες!!! Τρέχω μήπως κάνω ένα μπάνιο γιατί ακόμη κι αυτό πολυτέλεια έγινε :wink:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

καλά την χορτόσουπα ούτε για φτυσιμο ρε γμτ.τι να κάνω να φάει τα χω φτύσει και γω και ο μικρός από το πολύ κλάμμα.καμμιά ιδέα;

Έχω την εντύπωση πως το καλύτερο είναι να κάνετε ένα διάλειμμα για μερικές ημέρες κ μετά να ξαναδοκιμάσετε. Έτσι έχω διαβάσει τουλάχιστον. Ασ'τον 2-3 μέρες κ μετά πάλι, δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Πάντως αναμενόμενο είναι να μη τους αρέσουν όλα, μη σκας :rolleyes:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

τώρα το απογευματάκι αντί να του δώσω ρυζαλευρο του δωσα λίγη ακομα βάζοντας και ανθος ορύζης μέσα που ναι χωρις ζάχαρη(το βαζεις σε σουπα)την τσάκισε σου λέωωωωωωωωωωω.μακαρι να την τρώει έτσι

χαχα και έψαχνα ευκαιρία να κόχω την παλιοκρεμα βανίλια το απογευμα

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

και η πρωτη μου εγκυμοσυνη ηταν πολυ δυσκολη γιατι ειχα περιδεση οπως και θα ξανακανω οποτε οποτε και να γινει την πικρα θα την φαω.Σαμπως και αν θα ναι 2 χρονων θα την βγαλω καθαρη η να μην μπω στην διαδικασια για αλλο?μπρος γκρεμος και πισω ρεμα

Καλησπερα Fani δεν γνωριζομαστε γιατι δεν μπαινω πολυ συχνα!ειχα και εγω πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη και περιδεση επισης!!!εαν δεν γινομαι αδιακριτη γιατι θα ξανακανεις περιδεση και σε δευτερη εγκυμοσυνη???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλά την χορτόσουπα ούτε για φτυσιμο ρε γμτ.τι να κάνω να φάει τα χω φτύσει και γω και ο μικρός από το πολύ κλάμμα.καμμιά ιδέα;

Εγω σημερα τον εβγαλα βολτα το μεσημερι πηγαμε για καφε παραλια χαρηκε πηρε τον αερα του και κοιμηθηκε 2 ωρες!!!:D:Dσυνηθως κοιμοτανε 20-45 λεπτα το περισσοτερο και το απογευμα απο τις 5 που ξυπνησε και κοιμηθηκε στις 9 με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και χωρις γκρινια!!!!

μετα απο 3 μερες τρελλης γκρινιας!!! οποτε θα σου προτεινα βολτουλα μηπως και χαλαρωσει!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλησπερα Fani δεν γνωριζομαστε γιατι δεν μπαινω πολυ συχνα!ειχα και εγω πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη και περιδεση επισης!!!εαν δεν γινομαι αδιακριτη γιατι θα ξανακανεις περιδεση και σε δευτερη εγκυμοσυνη???

θα ξανακάνω για τους λογους που εκανα και στο 1ο.προληπτικά λόγω κάποιων επεμβάσεων κτλ.και τελικά δυστυχώς ο γιατρος δεν επεσε εξω.αν δεν ειχα κανει περιδεση μαλλον δεν θα ειχα τον μικρο μου τωρα η δεν θελω να σκεφτω τι και πως.για καθαρα ψυχολογικους κτλ λογους θα κανω αυτο που θεωρησα μαζι με τον γιατρο σωστο την πρωτη φορα.αστα ειναι ζορι μεγαλο ειδικα τωρα που εχω και ενα παιδι τα πραγματα θα ειναι δυσκολα.εσενα ειναι το πρωτο μωρο ή εκανες περιδεση στο 2ο;αν ξαναμεινεις εγκυος τι σου πε ο γιατρος;πως θα σαι με το αλλο μωρακι;

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Εγω σημερα τον εβγαλα βολτα το μεσημερι πηγαμε για καφε παραλια χαρηκε πηρε τον αερα του και κοιμηθηκε 2 ωρες!!!:D:Dσυνηθως κοιμοτανε 20-45 λεπτα το περισσοτερο και το απογευμα απο τις 5 που ξυπνησε και κοιμηθηκε στις 9 με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και χωρις γκρινια!!!!

μετα απο 3 μερες τρελλης γκρινιας!!! οποτε θα σου προτεινα βολτουλα μηπως και χαλαρωσει!!

εγώ την γκρινια την εχω γιατι δεν θελει να βλεπει χορτοσουπα.αστα τι να κανω θα μαθει δεν μπορει.τωρα το βραδυ μου ηπιε 100ml γαλα και το αλλο ουτε για φτυσιμο.αναγκαστ

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...