Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:twisted:Σας τα πα τα μαντάτα?

Χθες είχαμε εμβόλιο (επαναληπτικό της μηνιγγίτιδας) κ μια που πήγα μου'γραψε κ το επόμενο για να το πάρω να το'χω στο ψυγείο. Πήγα λοιπόν τα πήρα, μου τα συμπλήρωσε η γιατρός κ πήγα στη δίπλα αίθουσα που τα "χτυπάνε". Τα εμβόλια, μην παρεξηγηθώ:rolleyes:.΄Κάναμε λοιπόν το 1 κ το άλλο στο ψυγείο.

΄΄Ολα καλά μέχρι εδώ. Σήμερα λοιπόν με παίρνει η παιδίατρος κ μου λέει πως μου έδωσαν λάθος εμβόλιο απ'το φαρμακείο κ να το πάω πίσω να πάρω το σωστό. Κ της λέω hello αυτό κάναμε χθες! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? άρχισε να μου τα μασάει κ μου είπε, δεν πειράζει είναι όντως για την μηνιγγίτιδα απλά άλλης εταιρείας κ μπορεί να μην έχει αποτελεσματικότητα 100%. Πήγα να τρελαθώ!!! Αύριο θα πάει ο άντρας μου απ'το φαρμακείο κ θα γίνει της Π....άνας!!! Όσο για την παιδίατρο? Είναι η καλύτερη εδώ κ δεν έχω άλλη επιλογή, φαντάσου πως είναι οι υπόλοιποι...

Έχετε παρόμοια εμπειρία? Λες να πάθει τίποτα η μικρή? Όταν την ρώτησα κ τώρα ποιο θα κάνουμε την επόμενη φορά (ποιας εταιρείας απ'τις δύο δηλαδή) μου'πε ασ'το πάνω μου. Σώθηκα...:evil:

οτι και να πεις δικιο εχεις!!! .... αν ηταν και τπτ αλλο πιο σοβαρο????? να προσεχουν τη δουλεια τους ευθυνη εχουν...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

[quote name='FANI;552101χαχαχαχαχαχαχα καλα ε δεν εχω λογια δεν ειμαι εγκυος αρνητικη η χοριακη.

τι να πω θα πεσει δουλεια τον χειμωνα μου φαινεται

πω πω ακομα δεν γεννησα και σκεφτομαι για δευτερο;και ειμαι με καισαρικη αλλα ο γιατρος μου δωσε το οκ απο σεπτεμβριο

βαγγελη εχεις δουλεια αποψε χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ο Βαγγέλης το ξέρει?????:tongue::tongue::tongue:

πω πω τι επαθες......

παιδια θα την σκοτωνα ειμαι και λιγο νευρικια.

καλα ρωτα κανενα αλλο παιδιατρο να δεις τι θα σου πει σχετικα με το αν το παιδι θα χει κανα προβλημα που δεν νομιζω γιατι απλα μπορει η ιδια να δουλευει με αλλη εταιρεια.

τωρα πρεπει να ξανακανεις και το αλλο εμβολιο για αποτελεσματικοτητα οπως σου λεει 100%?????????????????

α ρε ψωροκωσταινα Ελλαδα

γμτ και μολις γυρισα απο την δικια μου να την ρωτουσα αν αυτο που λεει η δικια σου ισχυει ή οχι να δουμε τι να κανες φτου γμτ

Το'ψαξα κ γω λίγο κ στο internet κ δεν νομίζω να'χει πρόβλημα αλλά τα'χω πάρει άσχημα...:twisted::twisted::twisted:

ασχετο και σχετικο με τα εμβολια

εγω παω στο κεντρο μανας και παιδιου και τα κανω και εχω εξωτερικη παιδιατρο για τα υπολοιπα και για ωρα αναγκης αχρειαστη να ναι.

τα εμβολια που εχουν κατι 130 ευρω (του προηγουμενου μηνα )τα πληρωνετε;ειμαι χαζη που τρεχω σε δυο γιατρους καθε μηνα;

ντρεπομαι να της πω ποσα θα μου παιρνεις για τα εμβολια κτλ

ποια η διαδικασια???

Εμένα Φανούλα η παιδίατρος είναι κ στο ΙΚΑ οπότε κάνω εναλλάξ 1 στο ΙΚΑ' date=' 1 στο ιατρείο της. Πάω στο ΙΚΑ, παίρνω τα 2 επόμενα κάθε φορά (γιατί εμείς τα κάνουμε ανά 20 ημέρες περίπου) κ έτσι πληρώνω μόνο μία φορά το μήνα την επίσκεψη κ μου κάνει κ το check up της μικρής μαζί, Για κοίταξέ το να το συνδυάσεις, εγώ δεν έχω πληρώσει εμβόλιο μέχρι τώρα ;)

εεεεεεεεε με ακουτε;;;;;;;;;εσεις οι πανω με τις ανακατωσουρες εχετε κανει κανενα τεστ να δειτε τι γινεται;

Όχι, αλλά με τον κρίνο? δεν νομίζω... Με τον άντρα μου είμαστε λίγο... σκ...τά!!!:|

οτι και να πεις δικιο εχεις!!! .... αν ηταν και τπτ αλλο πιο σοβαρο????? να προσεχουν τη δουλεια τους ευθυνη εχουν...

Έπρεπε να τους τραβήξω καμιά μήνυση ή να βγω στα κανάλια να 'βλεπα μετά... ¨΄Ερε ξύλο που θέλει ο κόσμος...:mad:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Ο Βαγγέλης το ξέρει?????:tongue::tongue::tongue:

η αλήθεια είναι ότι το ξέρει και του αρέσει πολύ η ιδέα.

Εμένα Φανούλα η παιδίατρος είναι κ στο ΙΚΑ οπότε κάνω εναλλάξ 1 στο ΙΚΑ, 1 στο ιατρείο της. Πάω στο ΙΚΑ, παίρνω τα 2 επόμενα κάθε φορά (γιατί εμείς τα κάνουμε ανά 20 ημέρες περίπου) κ έτσι πληρώνω μόνο μία φορά το μήνα την επίσκεψη κ μου κάνει κ το check up της μικρής μαζί, Για κοίταξέ το να το συνδυάσεις, εγώ δεν έχω πληρώσει εμβόλιο μέχρι τώρα ;)

εμένα δεν ειναι στο ικα οποτε θατρέχω να μου γραφουνεμβολια να τα πληρωνω και μετά

να τρεχω να παρω λεφτα.ασε καλυτερα ετσι

Όχι, αλλά με τον κρίνο? δεν νομίζω... Με τον άντρα μου είμαστε λίγο... σκ...τά!!!:|

κριμα ρε γμτ για αυτο που πες.θα περάσουν όλα θα δεις,ολα τα ζευγαρια περνανε την κρισουλα τους ειδικα μετα απο γεννα

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

συμβαινει καμια φορα μη σκας.....

οσο για το 2ο, αν δεν εισαι συνηδειτοποιημενη (το σκοτωσα?)... μη το κανεις εν βρασμω ψυχης...σε λιγο που θα αρχισει να περπαταει θα δυσκολεψουν τα πραματα και θα εχεις..τρεξιμο, αν εχεις και δυσκολη εγκυμοσυνη θα σφηξουν οι κο./'][']'οι.......

εγω απο βδομαδα γυναικολογο..

και η πρωτη μου εγκυμοσυνη ηταν πολυ δυσκολη γιατι ειχα περιδεση οπως και θα ξανακανω οποτε οποτε και να γινει την πικρα θα την φαω.Σαμπως και αν θα ναι 2 χρονων θα την βγαλω καθαρη η να μην μπω στην διαδικασια για αλλο?μπρος γκρεμος και πισω ρεμα

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

[quote name=FANI;553597

η αλήθεια είναι ότι το ξέρει και του αρέσει πολύ η ιδέα.

Μια χαρά τον βρίσκω τον άντρα σου!!!:P

εμένα δεν ειναι στο ικα οποτε θατρέχω να μου γραφουνεμβολια να τα πληρωνω και μετά

να τρεχω να παρω λεφτα.ασε καλυτερα ετσι

ωχ κατάλαβα :shock: κ εγώ έτσι δεν θα ψηνόμουνα

Όχι' date=' αλλά με τον κρίνο? δεν νομίζω... Με τον άντρα μου είμαστε λίγο... σκ...τά!!!:|

κριμα ρε γμτ για αυτο που πες.θα περάσουν όλα θα δεις,ολα τα ζευγαρια περνανε την κρισουλα τους ειδικα μετα απο γεννα[/quote]

Λες ε? μακάρι :cool:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Είχα καιρό να μπω γιατι δεν εβλεπα κίνηση και ξαφνικα διαβάζω δυόμισι σελίδες! Τί μου κάνετε; Εμεις εδώ και μια εβδομάδα ξεκινήσαμε κρεμα - ρυζάλευρο και το αδειάζουμε όλο το μπωλάκι (πολύ ευκολο παιδί στο φαγητο- φτου φτου). Εμεις θα τη βαφτίσουμε του χρόνου την άνοιξη γιατί δεν το οργανώσαμε εγκαιρως για το φθινοπωρο κι επιπλεον υπαρχει κι ένα πένθος στην οικογένειά μου.

΄Οσον αφορα τα εμβόλια: ο παιδίατρος μου λέει ποιά γράφει το ΙΚΑ και πάω τα γράφω, τα παίρνω από το φαρμακείο και πάω στον παιδίατρο και μας τα κάνει. Μου έχει πει ότι δεν γράφονται απο το ΙΚΑ όλα όσα γραφει το βιβλιάριο του παιδιού. Εσάς τα γράφουν όλα στο ΙΚΑ;

Ωραία θα ήταν να συναντηθούμε όλες μια φορά. Να το κανονίσουμε.

Φιλάκια σε όλες και στα πατουσάκια.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα κορίτσια! Είχα καιρό να μπω γιατι δεν εβλεπα κίνηση και ξαφνικα διαβάζω δυόμισι σελίδες! Τί μου κάνετε; Εμεις εδώ και μια εβδομάδα ξεκινήσαμε κρεμα - ρυζάλευρο και το αδειάζουμε όλο το μπωλάκι (πολύ ευκολο παιδί στο φαγητο- φτου φτου). Εμεις θα τη βαφτίσουμε του χρόνου την άνοιξη γιατί δεν το οργανώσαμε εγκαιρως για το φθινοπωρο κι επιπλεον υπαρχει κι ένα πένθος στην οικογένειά μου.

΄Οσον αφορα τα εμβόλια: ο παιδίατρος μου λέει ποιά γράφει το ΙΚΑ και πάω τα γράφω, τα παίρνω από το φαρμακείο και πάω στον παιδίατρο και μας τα κάνει. Μου έχει πει ότι δεν γράφονται απο το ΙΚΑ όλα όσα γραφει το βιβλιάριο του παιδιού. Εσάς τα γράφουν όλα στο ΙΚΑ;

Νομίζω όλα εκτός από της γαστρεντερίτιδας. Με επιφύλαξη βέβαια

Άντε μακάρι να τα πάμε κ εμείς τόσο καλά με την κρέμουλα μας :tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

καλημέρα κορίτσια.λοιπόν φαγμαε την πρώτη μας σουπα λαχανικών ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκε αλλα το στομα το ανοιγε και την εφαγε ολη.

εχω μια τσαντιλα τωρα μεσημεριατικα ερχεται η πεθερα μου και πρεπει να μεινω ξυπνια μεχρι να ρθει και ο αντρας μου απο την δουλεια.μα καλα επισκεψη οποτε της καπνισει;δεν καταλαβαινω τοσο αναισθητη ειναι πια;τα χω παρει πολυυυυυυ ασχημα

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Λες ε? μακάρι :cool:

πιστεψε με οσο δυσκολο ειναι για μας αλλο τοσο γιαυτους η γεννα ενοω...θα στρωσουν τα πραματα υπομονη και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ δε πρεπει τπτ να θεωρουμε δεδομενο...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

και η πρωτη μου εγκυμοσυνη ηταν πολυ δυσκολη γιατι ειχα περιδεση οπως και θα ξανακανω οποτε οποτε και να γινει την πικρα θα την φαω.Σαμπως και αν θα ναι 2 χρονων θα την βγαλω καθαρη η να μην μπω στην διαδικασια για αλλο?μπρος γκρεμος και πισω ρεμα

οχι βεβαια, και φυσικα θα κανεις 2ο απλα ξεκιναει δυσκολο σταδιο με τα μωρακια μας και ελεγα μηπως να περιμενες λιγο...εκτος κι αν εχεις καποιο λογο ποιυ το θελεις τωρα.. αλλιως ειμαι της γνωμης να τα χαρεις αυτα τωρα με το 1ο..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

οχι βεβαια, και φυσικα θα κανεις 2ο απλα ξεκιναει δυσκολο σταδιο με τα μωρακια μας και ελεγα μηπως να περιμενες λιγο...εκτος κι αν εχεις καποιο λογο ποιυ το θελεις τωρα.. αλλιως ειμαι της γνωμης να τα χαρεις αυτα τωρα με το 1ο..

οχι κοριτσάρα μου δεν έχω κάποιο σοβαρό λόγο να πρέπει να κάνω δευτερο ούτως η αλλος είμαι 28 ετών.

περισοτερο ψυχολογικό ειναι να σφίξω πολλά παιδιά στα χέρια μου λόγω 2 αποβολών πριν τον μπεμπάκο μου.

τώρα θα μου πεις τι μου λες ,ε ειμαι ανωμαλάρα παιδι μου όπως λέει και ο γιατρος μου μετά απο οσα τραβηξα να θελω τοσο συντομα κι αλλο.κακα τα ψεματα το σωστο ειναι να περιμενω να ξεπεταχτει ο μικρος μου

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

και μεις φωτεινούλα ξεκινήσαμε σήμερα σουπα με λαχανικά.έκανε κατι μπλιαχ αλλά το ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΟΟΟΟ.

για τα εμβολια δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί τα κάνω όλα εκεί.

αντε βρε κορίτσια να βρεθούμε να τα πούμε

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Αχ κοριτσια τρεις μερα τώρα ξυπνά ανα 1 με 2 ωρες το βραδυ . Τα εχω παίξει .

Την καλημέρα μου σε ολες

πω πω!!! ΑΚΡΙΒΩς τα ιδια !!!! εχω ψοφησει! και αυτο αρχισε σχεδον απ τη βαφτιση μας... εχω απελπιστει...δε μπορω να καταλαβω...μολις βρω λιγο χρονο θα ψαξω αν υπαρχει καποιος τροπος να κοψουμε το βραδυνο ξυπνημα...

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ...

φιλια σε ολες...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...