Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φανούλα κ εγώ γι'αυτό χάθηκα κ δεν πολυγράφω γιατί δεν βλέπω κίνηση :?. βαρέθηκα να είμαστε τελευταίες στη λίστα κάθε μέρα, που πήγαν όλες? Ούτε 5 λεπτά καλέ? :roll:

Ολες μου φαίνεται γιαυτο δεν γραφουμε και τελικα ειναι ερημο το καφέ !!!

Εγω με την Cate μπαινουμε στις μανουλες Φεβρουαρίου και λεμε καμια κουβέντα , γιατι το δικο μας δεν εχει ψυχή !!!!

Μήπως να δώσουμε κάποια στιγμη ολες ραντεβου εδω , να δουμε ποσες θα μαζευτούμε , μπας και γινει καμια κουβεντούλα ?

Λεω μια ιδέα ........... δεν ξερω τι αλλο θα βοηθούσε ..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ κορίτσια θα πρότεινα να τα λέγαμε και από κοντά όσες μπορούμε όπως κάνουνε άλλα καφε.τι λέτε;δυσκολο βέβαια λόγω παιδιών αλλά πιστεύω ότι μπορεί να γίνει

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

με το θέμα διατροφής των μωρών που βρίσκεστε;έχετε ξεκινήσει σουπίτσες;εμείς όχι ακόμα,τι να περιμένω;με τι ξεκινήσατε;δλδ πρώτα πατατα καροτο κολοκυθι;μετα απο βδομάδα κοτοπουλο κτλ;πω πω έχω ξετρελαθει μονο και μόνο που το σκέφτομαι ότι θα ξεκινήσει φαγάκι.πάντως με τα φρούτα με΄χρι στιγμής παμε καλα;εσεις;

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Εγω με την Cate μπαινουμε στις μανουλες Φεβρουαρίου και λεμε καμια κουβέντα , γιατι το δικο μας δεν εχει ψυχή !!!!

Μήπως να δώσουμε κάποια στιγμη ολες ραντεβου εδω , να δουμε ποσες θα μαζευτούμε , μπας και γινει καμια κουβεντούλα ?

Αυτο ακριβως σκεφτομουνα κι εγω !!! πλακα δε θα χει ? να μαζευτουμε ολες μαζι χαμος θα γεινει...χι χι..

εμεις αρχισαμε παιδικο και σιγα σιγα προσπαθω να βαλω προγραμμα στη ζωη μας , στη διατροφη μας και στο...σπιτι μας !! γινεται ενας χαμος και χρονος μηδεν...πιστευω σιγα σιγα να διορθωθει η κατασταση...η ζωη με 2 παιδια ειναι κατι σαν αγωνας που στο τελος της μερας λες παλι με νικησαν τα ατιμα.....η γλυκια ηττα...χι χι

εμεις εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας με το φαγητο. το πρωι καποια στιγμη φρουτο, το απογευμα ριζαλευρο και σημερα το μεσημερι θα δοκιμασω καροτο.. ποτε θηλασμος???????οτι ναναι ! μια πρηζομαι μια ξεπριζομαι ποτε θελει ποτε οχι.... μπορει να χορταινει σε 3 λεπτα??? αυριο θα παμε για εμβολιο και μηπως μαθουμε τπτ και γιαυτο...

φιλακια σε ολες και με το καλο τα βαφτισια σας, μολις παρω φωτο θα σας βαλω και απ τα δικα μας...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εμείς 26 Σεπτέμβρη κάνουμε bloom!!!:mrgreen: Ελπίζω να μη βρέχει!!!

:tongue::tongue::tongue: Κι εμείς την ίδια μέρα βαφτίζουμε το αγοράκι μας!!!

Και εγώ αυτό εύχομαι... Να μην βρέχει κ να κάνει καλό καιρό ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μήπως να συγχρονίσουμε τα ρολόγια μας? χαχα:tongue::tongue: Βάζω στοίχημα πως κ στο ραντεβού ελλείψεις θα'χουμε!!!:rolleyes:

Μάλλον θα σας έρθω κ γω παρεούλα στο Φεβρουαρίου στο τέλος... ;)

εγώ κορίτσια θα πρότεινα να τα λέγαμε και από κοντά όσες μπορούμε όπως κάνουνε άλλα καφε.τι λέτε;δυσκολο βέβαια λόγω παιδιών αλλά πιστεύω ότι μπορεί να γίνει

Ωραία ιδέα αλλά έχω ναρθω Αθήνω απο τότε που ήταν η μπέμπα 4! Μένω Μεσολόγγι εδω κ 4 χρόνια (το χωριό του άντρα μου). Εγω ειμαι Καισαριανιωτισσα. Εσεις? ολες σχεδον Αθήνα?

με το θέμα διατροφής των μωρών που βρίσκεστε;έχετε ξεκινήσει σουπίτσες;εμείς όχι ακόμα,τι να περιμένω;με τι ξεκινήσατε;δλδ πρώτα πατατα καροτο κολοκυθι;μετα απο βδομάδα κοτοπουλο κτλ;πω πω έχω ξετρελαθει μονο και μόνο που το σκέφτομαι ότι θα ξεκινήσει φαγάκι.πάντως με τα φρούτα με΄χρι στιγμής παμε καλα;εσεις;

Ξεκινάμε ανθος ορυζης στις 20 του μηνος. Αλλα θα το φτιαχνω με δικο μου γαλα. Ελπιζω να πετυχει!

Α και κατι ακομα, εσεις που θηλαζετε ειναι καμια που δεν εχει περιοδο ακομα ???????

δε τα καταφερα με τοσο τρεξιμο να παω γυναικολογο, ολο λεω απο βδομαδα...

Εγώωωωωωω:rolleyes: Δεν νομίζω πως υπαρχει λογος ανησυχιας παντως

:tongue::tongue::tongue: Κι εμείς την ίδια μέρα βαφτίζουμε το αγοράκι μας!!!

Και εγώ αυτό εύχομαι... Να μην βρέχει κ να κάνει καλό καιρό ;)

με το καλο valia μου! Μακάρι!!!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Α και κατι ακομα, εσεις που θηλαζετε ειναι καμια που δεν εχει περιοδο ακομα ???????

δε τα καταφερα με τοσο τρεξιμο να παω γυναικολογο, ολο λεω απο βδομαδα...

Εγω δεν εχω περίοδο . Ωραιο πράγμα !!!! Αλλα καθε μηνα κοντα στην περίοδο νιωθω περίεργα . Κατι ανακατοσούρες ή πονάκια .............

Εγω δινω ρυζαλευρο βιολογικο της HIPP που το φτιαχνω με νερο και φρουτόκρεμα με μηλο-αχλαδι-μπανανα .

Το ρυζαλευρο της αρεσε απο την αρχη , την φρουτοκρεμα αρχισε να την τρωει απο τοτε που μπηκε η μπανάνα (εδω και 3 μερες).

Δεν εχω αντικαταστήσει ομως ακόμη γευματα θηλασμου , γιατι δεν τρωει μεγάλες ποσότητες . Σε καμια ώρα το πολυ πειναει και θηλάζει .

Εγω δεν εχω περίοδο . Ωραιο πράγμα !!!! Αλλα καθε μηνα κοντα στην περίοδο νιωθω περίεργα . Κατι ανακατοσούρες ή πονάκια .............

Εγω δινω ρυζαλευρο βιολογικο της HIPP που το φτιαχνω με νερο και φρουτόκρεμα με μηλο-αχλαδι-μπανανα .

Το ρυζαλευρο της αρεσε απο την αρχη , την φρουτοκρεμα αρχισε να την τρωει απο τοτε που μπηκε η μπανάνα (εδω και 3 μερες).

Δεν εχω αντικαταστήσει ομως ακόμη γευματα θηλασμου , γιατι δεν τρωει μεγάλες ποσότητες . Σε καμια ώρα το πολυ πειναει και θηλάζει .

Το HIPP που γράφεις, σε μαγαζί με βιολογικά να φανταστώ ή στο internet?

A, και ανακατοσούρες έχω κ γω...:?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Το HIPP που γράφεις, σε μαγαζί με βιολογικά να φανταστώ ή στο internet?

A, και ανακατοσούρες έχω κ γω...:?

Περιεργο δεν ειναι η ανακατοσούρες ? Δεν μου ειχε πει κατι ο γιατρος .....

Το HIPP νομιζω οτι απο τον βιολογικο κυκλο στο Π.Φαληρο το πηρε ο αντρας μου .

και γω ρυζαλευρο βιολογικο της φρεζιντερμ ( απο το φαρμακειο )και χθες που τελειωσε δοκιμασαμε της νοβαλακ το εκανε εμετο..... σημερα που θα παμε στο γιατρο θα ρωτησω αν θα ξεκινησουμε φρουτοκρεμα η θα συνεχισουμε ρυζαλευρο...παντως τα φρουτα το πρωι σκετα στο μπλεντερ με λιγο νερακι...

νερο δινετε??????? εμεις οχι ακομα...μεμεδακι.

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

μερικες φορες εχω και γω κατι ψιλα απο ανακατοσουρες αλλα δε παρατηρησα ποτε ειναι ουτε που θυμαμαι ποτε ειχα περιοδο...αλλα μου λεει ο αντρας μου λλλλεεεςςςς να εισαι εγκυος..? και ....γελαμε....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Αυτο ακριβως σκεφτομουνα κι εγω !!! πλακα δε θα χει ? να μαζευτουμε ολες μαζι χαμος θα γεινει...χι χι..

εμεις αρχισαμε παιδικο και σιγα σιγα προσπαθω να βαλω προγραμμα στη ζωη μας , στη διατροφη μας και στο...σπιτι μας !! γινεται ενας χαμος και χρονος μηδεν...πιστευω σιγα σιγα να διορθωθει η κατασταση...η ζωη με 2 παιδια ειναι κατι σαν αγωνας που στο τελος της μερας λες παλι με νικησαν τα ατιμα.....η γλυκια ηττα...χι χι

εμεις εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας με το φαγητο. το πρωι καποια στιγμη φρουτο, το απογευμα ριζαλευρο και σημερα το μεσημερι θα δοκιμασω καροτο.. ποτε θηλασμος???????οτι ναναι ! μια πρηζομαι μια ξεπριζομαι ποτε θελει ποτε οχι.... μπορει να χορταινει σε 3 λεπτα??? αυριο θα παμε για εμβολιο και μηπως μαθουμε τπτ και γιαυτο...

φιλακια σε ολες και με το καλο τα βαφτισια σας, μολις παρω φωτο θα σας βαλω και απ τα δικα μας...

πολύ γέλασα μετον θηλασμό.και μεις καναμε σημερα το εμβολιο ευτυχως δεν υπηρχε κλάμα.οντως ειναι δυσκολο λογω προγραμματος φαγητου και υπνου να βρεθουμε αλλά να σου πω θα το θελα απο καρδιας αν συμφωνησουν και τα κοριτσια.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...