Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλές γιορτές εύχομαι και σε εσένα ❤️

Με την ευκαιρία να πω πως ευχαριστώ όλες τις κοπέλες για το ενδιαφέρον τους. Πραγματικά πήρα πολλά μηνύματα και προσωπικά που πραγματικά δεν έχω λόγια.  Είναι συγκινητικό. Στέλνω μια αγκαλιά σε όλες.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες κ μπεμπάκια...

Εγώ από σήμερα είμαι στην δουλειά μου... Τέρμα τα ψέματα, είμαι μακρυά απο το παιδάκι μου και δεν μου αρέσει...

Εχετε αρχίσει τις κρέμες; Εμείς πιστεύω να αρχίσουμε μέσα Σεπτέμβρη. Θα μάθουμε τώρα στις αρχές του μήνα που θα πάμε για εμβολιάκι.

Τα μωράκια σας τα βάζετε να κάθονται; Εμένα δείχνει να θέλει. Οταν τον βάζω στο καρότσι ή τον έχω στα πόδια μου αγκαλιά κάνει προσπάθεια από μόνος του να κάτσει και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν ξέρω αν πρέπει ακόμα ή όχι.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες και μπεμπακια και απο εμας ! Γυρισαμε και μεις και εχουμε και ονομα πλεον η μαλλον ονοματα!! Μαριαμανουελα η Μαριελλα ?? ιδου η απορια...ολα καλα , κολυμπησαμε και ρουφιξαμε οοοολη τη θαλασσα...βαφτιστηκαμε και δε κλαψαμε καθοοολου παρα μονο γελουσαμε...ολα καλα και ηρεμα ξανα πισω και σιγα σιγα προσαρμοζωμαστε....θηλαζουμε ακομα και μολις 2 φορες φαγαμε φρουτακι...τωρα θα αρχισουμε σιγα σιγα...ειμαστε λιγο πισω? ο γιατρος ειπε επειδη θηλαζουμε δεν ειναι αναγκη και τωρα θα αρχισουμε...

θα τα ξαναπουμε σιγα σιγα με το καλο...θα βαλω καμια φωτο στα προχειρα...

φιλακια πολλα σε ολες μου λειψατε....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλημερα μανουλες και μπεμπακια και απο εμας ! Γυρισαμε και μεις και εχουμε και ονομα πλεον η μαλλον ονοματα!! Μαριαμανουελα η Μαριελλα ?? ιδου η απορια...ολα καλα , κολυμπησαμε και ρουφιξαμε οοοολη τη θαλασσα...βαφτιστηκαμε και δε κλαψαμε καθοοολου παρα μονο γελουσαμε...ολα καλα και ηρεμα ξανα πισω και σιγα σιγα προσαρμοζωμαστε....θηλαζουμε ακομα και μολις 2 φορες φαγαμε φρουτακι...τωρα θα αρχισουμε σιγα σιγα...ειμαστε λιγο πισω? ο γιατρος ειπε επειδη θηλαζουμε δεν ειναι αναγκη και τωρα θα αρχισουμε...

θα τα ξαναπουμε σιγα σιγα με το καλο...θα βαλω καμια φωτο στα προχειρα...

φιλακια πολλα σε ολες μου λειψατε....

Μαριέλλα !!! Είναι πολυ όμορφο .

Μια χαρά είσαι !!! Ολες γύρω στον 6ο ξεκινάμε . Εγω την ξεκίνησα λίγο νωρίτερα γιατί με επρηξε η πεθερά μου . Εκείνη δεν θήλασε καθόλου και δεν είναι καθόλου υποστηρικτική στον θηλασμό .

Ομως δεν εχω αντικαταστήσει γεύμα . Πρώτα την θηλάζω και μετά απο μια ωρίτσα το πολύ τρώει λίγο κρέμα και οχι κάθε μέρα .

Τα μωράκια σας τα βάζετε να κάθονται; Εμένα δείχνει να θέλει. Οταν τον βάζω στο καρότσι ή τον έχω στα πόδια μου αγκαλιά κάνει προσπάθεια από μόνος του να κάτσει και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν ξέρω αν πρέπει ακόμα ή όχι.

Εμένα η άτιμη πιάνεται απο τα μπράτσα του καροτσιού και κάθετε χωρις στήριξη στην πλάτη και κάνει και μπροστά και δεξια - αριστερα κατα βούληση . Προσπαθώ να το αποτρέψω , αλλα δεν μπορώ . Θέλει να βλέπει γιατί αλλιώς γκρινιάζει . Ξέρω οτι μετά τον 6ο κάνει να κάθονται και πριν μόνο με στήριξη :confused::confused::confused::confused::confused:

Τα ίδια κάνουν και τα δικά σας ?

Πάντως βαρέθηκα πια όλες τις άσχετες που με ρωτούν με απορία... "Μα καλά ακόμη θηλάζεις? Γιατί?" Μα είναι δυνατόν να αναρωτιούνται?:confused: Έρε που πάει η κοινωνία μας... ξεχάσαμε κ τα αυτονόητα...

Ασε ......... Τι εχω ακούσει εγω ........ και τα εχουν ακούσει απο τους παιδιάτρους .

Το αλλο : Μια γνωστή γέννησε στο νοσοκομείο της Ρόδου και τις πρώτες 2 μέρες δεν αφήναν το παιδί να θηλάσει αλλα του έδιναν μόνο τσάι για να καθαρίσει απο το μυκώνιο !!!!!!!!! Και φυσικά το μωρό εκλαιγε συνέχεια .

Είναι δυνατόν !!!!!!!! Να στερούν το μωρό απο το πολύτιμο πρωτογαλα και να το εχουν στην πείνα και μαλιστα σε δημόσιο νοσοκομείο ??????? :confused::confused::confused:

καλημέρα

λογικά μου ακούγονται αυτά που γραφεις

εγώ δεν του δινω απογευματικη κρεμα οπότε παει 9 φρουτο- 12 γαλα-2 φαι- 5γαλα-9γαλα και ενα γάλα στη νυχτα

4 θηλασμοί και καμιά φορά 5

μπορεις ναντης προσφερειςτοστηθος μετά τις στερεες αντί για νερακι επίσης

αλλά εμενα δεν τρωει και πολύ,100-150 μλ, λιγο σε σχέση με άλλα παιδάκια που ακούω, τρώει τα πάντα αλλά μικρά γευματα

mummycool καλο φθινόπωρο !!! Χαίρομαι που σε βλέπω στο καφέ μας !!!!

Εγώ το βρίσκω ως ευκαιρία να λείπω ΄και να κάνω κάποιες δουλειές την ώρα που θα τρώει τις στερεές , αλλα δεν θέλω και να αποθηλάσω πρίν το χρόνο . Ξέρεις πως μπορώ να το πετύχω ?

καλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!Επέστρεψα και εγώ τέρμα οι διακοπές και τα μπανάκια:(!!!

Η μπεμπούλα μου έχει μεγαλώσει παρά πολυ βγαζει φωνούλες,προσπαθεί να μπουσουλήσει χωρίς μεγάλη επιτυχία ακομα,της αρέσει να κοιμάται μπρούμητα και να κάθεται καθιστή(με στηριγμα απο πίσω).

Επίσης συνεχίζουμε με το γαλατάκι της μαμάς και σε 2 μέρες ξεκινάμε φρουτόκρεμα.

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Πάντως βαρέθηκα πια όλες τις άσχετες που με ρωτούν με απορία... "Μα καλά ακόμη θηλάζεις? Γιατί?" Μα είναι δυνατόν να αναρωτιούνται?:confused: Έρε που πάει η κοινωνία μας... ξεχάσαμε κ τα αυτονόητα...

και εμένα όλοι με την ίδια απορία ακόμα θηλάζεις? και χορταίνει με το γάλα σου? και έχω ακούσει και το θεικο ότι έχω θρεπτικό γάλα επειδή η μπέμπα είναι χοντρούλα!!!

Mαριελλα ε? και μενα μου αρεσει...

και γω την ιδια απορια εχω για τον θηλασμο....

θα συμφωνήσω και εγώ το Μαριέλλα είναι πολύ ωραιο!

εμεις κανονίσαμε βάφτιση στις 2/10 και το όνομα αυτης Μαρία

Καλησπέρα μανούλες .

Κάναμε και αλλο εμβολιάκι και ευτυχώς εκανε μονο δεκατα η μικρή .

Την Δευτέρα ξεκινάμε και φρουτάκια . Να σας ρωτήσω : χωρίς φλούδα έτσι ?

Βιάζεται η παιδίατρος να μας βάλει τις στερεές .

Μου είπε οτι ξεκινάω μήλο 2 μέρες , μετά μήλο-αχλάδι 2 μέρες , μετά μήλο-αχλάδι-μπανάνα 2 μέρες και μετά σε καμια βδομάδα χορτόσουπα με κολοκύθι-πατάτα-καρότο-ελαιόλαδο και λεμόνι και 6,5 μηνών της προσθέτω και κοτόπουλο στη σούπα .

Λίγο βιαστική δεν είναι ?

Εσας τι σας είπε ?

Καλησπέρα κορίτσια και καλό φθινόπωρο! Επιστρέψαμε κι εμεις. Φέτος συνδυάσαμε διακοπές σε θάλασσα και βουνό. Βέβαια από τη δροσιά του βουνού ήρθαμε στη ζέστη της Αθήνας και η μικρή έπαθε ένα ψιλοσόκ αλλά τι να κάνουμε.

Swity το "Μαριέλλα" μου αρέσει κι εμενα.

Όσον αφορά το τι ακούτε σχετικά με το θηλασμό θα σας πω τη δική μου εμπειρία που είναι από την αντιθετη πλευρά γιατί δε θήλασα καθώς δεν είχα γάλα. Λοιπόν αφου μαθαίνουν οτι δε θηλάζω μου λένε όλες πόσο κακό κάνω γιατί το μητρικό γάλα είναι δώρο Θεού κλπ και πόσο θα το μετανοιώσω. Απλώς τις προσπερνώ. Απλώς μιλανε για να πουν κάτι. Το τι έχω ακούσει για την ανατροφή του παιδιού και τι πρεπει να κάνω δε λέγεται. Τους αφήνω απλά να μιλάνε.

Εδώ και μια εβδομάδα εμφανίστηκαν τα δύο πρωτα δοντακια μας. Λίγο βιαστική δεν ειναι η μικρούλα μου;

Καληνύχτα κι ελπίζω τώρα να τα λέμε συχνότερα. Φιλάκια σε όλες και στα ζουζούνια σας.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! έχω καρό να γράψω αλλά σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά. Την Κυριακή έχω την βάφτιση του γιού μου και έχω μεγάλη αγωνία. Είμαστε 5 μηνών και 3 εβδομάδων! Είμαι σίγουρη ότι θα πλαντάζει στο κλάμα. Συνεχίζω αποκλειστικά με θηλασμό και η παιδίατρος ακόμα δεν μου έχει δώσει κρέμες. μου είπε μετά τις 21/9. Πάντως μεγάλη ευκολία ο θηλασμός. Το πιστιποπάκι μου γίνεται μέρα με την μέρα και καλύτερος. Παλιά δεν μορούσαμε ούτε για καφέ να πάμε και τώρα έχουμς αρχίσει μέχρι και να τρώμε σε εστιατόρια. Επιτέλους νιώθω ότι ξαναερχόμαστε στη ζωή που είχαμε πριν το μωρό απλά τώρα είμαστε 3!

Περιμένω νέα σας!!!

Καλησπέρα κορίτσια και καλό φθινόπωρο! Επιστρέψαμε κι εμεις. Φέτος συνδυάσαμε διακοπές σε θάλασσα και βουνό. Βέβαια από τη δροσιά του βουνού ήρθαμε στη ζέστη της Αθήνας και η μικρή έπαθε ένα ψιλοσόκ αλλά τι να κάνουμε.

Swity το "Μαριέλλα" μου αρέσει κι εμενα.

Όσον αφορά το τι ακούτε σχετικά με το θηλασμό θα σας πω τη δική μου εμπειρία που είναι από την αντιθετη πλευρά γιατί δε θήλασα καθώς δεν είχα γάλα. Λοιπόν αφου μαθαίνουν οτι δε θηλάζω μου λένε όλες πόσο κακό κάνω γιατί το μητρικό γάλα είναι δώρο Θεού κλπ και πόσο θα το μετανοιώσω. Απλώς τις προσπερνώ. Απλώς μιλανε για να πουν κάτι. Το τι έχω ακούσει για την ανατροφή του παιδιού και τι πρεπει να κάνω δε λέγεται. Τους αφήνω απλά να μιλάνε.

Εδώ και μια εβδομάδα εμφανίστηκαν τα δύο πρωτα δοντακια μας. Λίγο βιαστική δεν ειναι η μικρούλα μου;

Καληνύχτα κι ελπίζω τώρα να τα λέμε συχνότερα. Φιλάκια σε όλες και στα ζουζούνια σας.

Καλό φθινόπωρο Φωτεινούλα! Καλά κάνεις για την ανατροφή που λες, όταν σου'πει κάτι κάποιος χωρίς να ζητήσεις τη γνώμη του, έχω παρατηρήσει πως δεν έχει καλή πρόθεση. Καλά δε λέω? :rolleyes:

Αχ κοριτσακια , τι θα γινει με αυτο το καφε μας ? Πολυ ησυχο ειναι .......

Σήμερα κλείσαμε μισό χρόνο ζωής . Πως περνάει ο καιρος .......

Έλα ντε... Σαν χθες μου φαίνεται ρε κορίτσια, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν την έχω στο μυαλό μου τη μικρή σαν βρέφος, τη βλέπω σε φωτογραφίες κ ξαφνιάζομαι! Το παθαίνεται κ εσείς αυτό?

καλησπέρα κορίτσια και από μενα desdra με το καλο σου εύχομαι εμείς την αλλη Κυριακή τον βαφτίζουμε τον μικρούλη μας.βρε πως περασε ο καιρός έτσι

Με το καλό!!! Εμείς 26 Σεπτέμβρη κάνουμε bloom!!!:mrgreen: Ελπίζω να μη βρέχει!!!

πω πω τελικά κανείς δεν μπαίνει στο καφέ μασ;κρίμα και είχε τόση κινηση κάποτε

Φανούλα κ εγώ γι'αυτό χάθηκα κ δεν πολυγράφω γιατί δεν βλέπω κίνηση :?. βαρέθηκα να είμαστε τελευταίες στη λίστα κάθε μέρα, που πήγαν όλες? Ούτε 5 λεπτά καλέ? :roll:

Εμείς αύριο έχουμε εμβολιάκι πάλι, κ μάλλον θα μας πει η γιατρός για τις κρέμες. Ωχχχ, καλά είμασταν με το γαλατάκι μου φαίνεται! :-D

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλημέρα κορίτσια! έχω καρό να γράψω αλλά σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά. Την Κυριακή έχω την βάφτιση του γιού μου και έχω μεγάλη αγωνία. Είμαστε 5 μηνών και 3 εβδομάδων! Είμαι σίγουρη ότι θα πλαντάζει στο κλάμα. Συνεχίζω αποκλειστικά με θηλασμό και η παιδίατρος ακόμα δεν μου έχει δώσει κρέμες. μου είπε μετά τις 21/9. Πάντως μεγάλη ευκολία ο θηλασμός. Το πιστιποπάκι μου γίνεται μέρα με την μέρα και καλύτερος. Παλιά δεν μορούσαμε ούτε για καφέ να πάμε και τώρα έχουμς αρχίσει μέχρι και να τρώμε σε εστιατόρια. Επιτέλους νιώθω ότι ξαναερχόμαστε στη ζωή που είχαμε πριν το μωρό απλά τώρα είμαστε 3!

Περιμένω νέα σας!!!

Έχεις πολύ δίκιο. Μεγάλη ευκολία... Με το καλό Desdra!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...