Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσια θα κάνω copy paste τα τελευταια νέα

καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.λοιπόν πήγα χθες στο μητέρα και βρήκανε ρήξη ωχρού δλδ ωορηξία το αυγό ήταν κούφιο ακουμπησε ενα τριχοειδή αγγείο και να σου το αιμα.επίσης από πίσω ήρθε και ένα καλό ωάριο και ήρθε και έδεσε το γλυκό.πολλές φορες μου πανε χρειαζεται χειρουργειο η κατάσταση για το αιμα κτλ αλλά ευτυχώς σταμάτησε η αιμοραγία.θα πάρω αντιβ'ιωση ααααα και μου κατσανε και μια παυσιπονη ένεση

Fanoula όλα οκ τώρα?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια! Προσπάθησα να κάνω παράθεση αλλά ατύχησα:tongue:. Ο παιδίατρος που έχω στη δική μου επετρεψε μπάνια. Ο ίδιος όμως δεν είχε επιτρεψει σε αντίστοιχη ηλικία στην ανιψιά μου οποτε καλύτερα να ακούσετε τον παιδίατρό σας. Εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα που την έβαλα στη θάλασσα. Φιλάκια σε όλες!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Fanoula όλα οκ τώρα?

ευτυχώς μέχρι στιγμής όλα καλά απλά θα αδιαθετήσω αυτές τις μέρες και καταλαβαίνεις.τον Ιούλιο θα τον βγάλω με αίμα και σερβιέτα.ο πόνος πέρασε θα πάω μέσα αυγούστου να κάνω πάλι έναν υπέρηχο και ελπίζω όλα καλα.ευχαριστώ πολύ που ρώτησες.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

κοριτσια μια καλησπερα απο μενα!!εχω τοοοσο καιρο να μπω..αλλα απο σημερα εχουμε συνδεση στο σπιτι οποτε φανταζομαι θα ειμαι πιο συχνα μεσα...διαβασα λιγα απο τα τεεταια που γραψατε..κατα τα αλλα εμεις καλα.και τα 2 μωρα μου..ο μεγαλος παιζει συνεχεια στο κηπο στη χαλκιδικη και εχει βρει τη χαρα του και η μικρη μεγαλωνει με τα χαδια του αδελφου της!!εγω τα βλεπω σαββατοκυριακα αλλα αφου ειναι καλα ο μικρος μου δε παραπονιεμαι..βαριεται κι αυτος θεσσαλονικη στο μπαλκονι συνεχεια!!ενω εκει εχει τοσο χωρο να παιξει..πηραμε και μια τσουληθρα και ολα καλα!σας φιλω

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα μανούλες!!! Να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας! Είμαι από τις μανούλες Απριλίου αλλά γέννησα 26 Μαρτίου...

Πως είναι τα μπεμπάκια σας; Eμένα ο γίοκας μου είναι λίγο γκρινιάρης τις τελευταίες μερες... Φαντάζομαι ότι θα φταίει η ζέστη και λογικά τα δοντάκια... Δεν καταλαβαίνω αν εχουν πρηστεί τα ούλα του... Πόσα γεύματα κάνουν εσας τα παιδάκια σας και τι ωράρια έχουν; Εγώ του δίνω μόνο ξένο γάλα και κάνει 5 γεύματα. 8-12-4-8-12 και πάλι στις 8 το πρωι αλλά το γεύμα των 12 το βράδυ του το δίνουμε κοιμισμένο...

εχω πάθει πλάκα με τα χαμόγελα και τα δικά του λογάκια που λέει!

Δώστε μου τα φώτα σας με το τι κάνετε στα δικά σας παιδάκια γενικά... Εύχομαι να είμαι καλή μαμά για το παιδί μου! Αυτή είναι η έννοια μου! Να έχει καλή ανατροφή!

Τα βάζετε να κάθονται ή δεν κάνει ακόμα;

Με συγχωρείτε που μπαίνω ''σφήνα'' στο καφέ σας...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ευτυχώς μέχρι στιγμής όλα καλά απλά θα αδιαθετήσω αυτές τις μέρες και καταλαβαίνεις.τον Ιούλιο θα τον βγάλω με αίμα και σερβιέτα.ο πόνος πέρασε θα πάω μέσα αυγούστου να κάνω πάλι έναν υπέρηχο και ελπίζω όλα καλα.ευχαριστώ πολύ που ρώτησες.

;)

κοριτσια μια καλησπερα απο μενα!!εχω τοοοσο καιρο να μπω..αλλα απο σημερα εχουμε συνδεση στο σπιτι οποτε φανταζομαι θα ειμαι πιο συχνα μεσα...διαβασα λιγα απο τα τεεταια που γραψατε..κατα τα αλλα εμεις καλα.και τα 2 μωρα μου..ο μεγαλος παιζει συνεχεια στο κηπο στη χαλκιδικη και εχει βρει τη χαρα του και η μικρη μεγαλωνει με τα χαδια του αδελφου της!!εγω τα βλεπω σαββατοκυριακα αλλα αφου ειναι καλα ο μικρος μου δε παραπονιεμαι..βαριεται κι αυτος θεσσαλονικη στο μπαλκονι συνεχεια!!ενω εκει εχει τοσο χωρο να παιξει..πηραμε και μια τσουληθρα και ολα καλα!σας φιλω

Που'σαι βρε πουλάκι!!! Μπράβο, είδες πως πέρασε ο καιρός? Που'σουν στεναχωρημένη? Τέλεια τώρα! Καλές διακοπούλες!!!:tongue:

Γεια σας και από εμένα μανούλες!!! Να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας! Είμαι από τις μανούλες Απριλίου αλλά γέννησα 26 Μαρτίου...

Πως είναι τα μπεμπάκια σας; Eμένα ο γίοκας μου είναι λίγο γκρινιάρης τις τελευταίες μερες... Φαντάζομαι ότι θα φταίει η ζέστη και λογικά τα δοντάκια... Δεν καταλαβαίνω αν εχουν πρηστεί τα ούλα του... Πόσα γεύματα κάνουν εσας τα παιδάκια σας και τι ωράρια έχουν; Εγώ του δίνω μόνο ξένο γάλα και κάνει 5 γεύματα. 8-12-4-8-12 και πάλι στις 8 το πρωι αλλά το γεύμα των 12 το βράδυ του το δίνουμε κοιμισμένο...

εχω πάθει πλάκα με τα χαμόγελα και τα δικά του λογάκια που λέει!

Δώστε μου τα φώτα σας με το τι κάνετε στα δικά σας παιδάκια γενικά... Εύχομαι να είμαι καλή μαμά για το παιδί μου! Αυτή είναι η έννοια μου! Να έχει καλή ανατροφή!

Τα βάζετε να κάθονται ή δεν κάνει ακόμα;

Με συγχωρείτε που μπαίνω ''σφήνα'' στο καφέ σας...

valia81 καλωσήρθες στο καφέ μας! Να μπαίνεις συχνότερα θα έλεγα εγώ!!! Νομίζω ότι δεν πολυκάνει ακόμη να κάθονται, τουλάχιστον όχι για πολλή ώρα γιατί κάτι είχα διαβάσει πως τώρα σχηματίζονται σιγά σιγά οι "καμπύλες" της σπονδυλικής στήλης. Μέρα με τη μέρα θα στο δείχνει από μόνο του φαντάζομαι αν είναι πιο "έτοιμο" να κάτσει. Εγώ τώρα έχω αρχίσει να τη βάζω μπρούμυτα να συνηθίσει κ της αρέσει πολύ! Κατά τα άλλα για γεύματα δεν ξέρω να σου πω πολλά γιατί θηλάζουμε αποκλειστικά κ δεν έχουμε τόσο πρόγραμμα. Περίπου κάθε τρεις ώρες τρώμε κ το βράδυ συνήθως κοιμόμαστε 12-7. ΤΑ ίδια κ εμένα με τα δοντάκια, ώρες ώρες υποφέρει το καημένο.

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλημέρα μανούλες! Δεν τον βάζω να κάθεται ούτως ή αλλιώς. Μόνο οταν τον εχω αγκαλιά τον βάζω στα πόδια μου αλλά οχι εντελώς καθιστό.

Πλέον έχει αρχίσει και γυρνάει μόνος του μπρούμυτα αλλά μόνο από τη μια πλευρά.

Τον βάζω στο πλάι να κοιμηθεί και αυτός γυρνάει μπρούμυτα και στηρίζεται στους αγκώνες του!!!

Πως κοιμούνται τα μωράκια σας; Εμένα ανάσκελα και γυρνάει το κεφαλάκι του στο πλάι...

Καλή Κυριακή να έχετε!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

γεια σας κοριτσια..

δεν εχω παει διακοπες σπιτι ειμαι αλλα εχω καταπιαστεί με την βάπτιση που πρέπει να γινουν ολα πολυ συντομα γιατι ο αυγουστος ειναι νεκροσ μηνασ.

κλεισαμε την εκκλησια (19 σεπτεμβρη),τον παπα, τις προσκλήσεις κ σήμερα αυριο τον φωτογράφο..ο οπιος θελει 850 ε με ψηφιακό αλμπουμ κ κόλλησα στα λεφτα κ κοιτάω κκαναν αλλον.

τεταρτη πρεπει να ερθω αθηνα για μπουμπουνιερεσ κ τα βαπτιστικα ρουχα που θα τα διαλεξω εγω..

Κι εμεις την ιδια μερα βαφτιζομαστε!!

an1cHjg0g001210MjJkfDc4NTU1NTZkYXxpIG1wb3VybXBvdWxpdGhyYSBtYXMgZWluYWk6.gif

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπερα μανουλες!!κι εμενα η Ζωη μου γυρναει στο παλι και μπρουμυτα προσπαθει να στηριχτει..ειναι περιεργο το ποσα γελια κανει στον αδελφο της που στην αρχη ολη την ορα τη χτυπουσε!!τωρα εχουμε τεραστια αλλαγη ολο παει της τραγουδαει της δινει τα παιχνιδια του , της λεει τι ειναι το καθενα τριγυρω..και δωστου γελια η μικρη...αληθεια ποτε αρχιζουμε κρεμουλες?ο μεγαλος μου ειναι 2 χρονων αλλα ηδη ξεχασα..απο βδομαδα θα παμε και στην παιδιατρο μας!καλη ξεκουραση σας ευχομαι

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια . Ελειπα σε διακοπές και απο οτι βλέπω το καφέ ήταν και ειναι πολύ ήσυχο . Θα περιμένω να γυρίσετε για να πούμε τα νέα μας .

Φανούλα χαίρομαι που ολα πήγαν καλά . ;)

Βάλια καλωσήρθες στο καφέ μας .

Φιλιά σε όλες .

Μανούλες τι μου κάνετε? Ξεκουραστήκατε? Εμείς τα κεφάλια μέσα από σήμερα, ανοίξαμε το μαγαζί κ πάνε οι διακοπές! Αλλα να σας πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα κ πολλά! Με την μπεμπούλα δεν πολυκοιμήθηκα :tongue: κ ούτε μπανάκια έκανα (μόνο 1)΄άρα καταλαβαίνετε. Κατά τα άλλα γυρίζουμε μπρούμυτα, στριγγλάμε :rolleyes: κ γενικά επικοινωνούμε πολύ περισσότερο κ έχουμε χαζέψει τελείως!

Τι ωραία συναισθήματα βρε κορίτσια, η μπέμπα μου'χει πάρει τα μυαλά!!!!

Ερώτηση κρίσεως σε αποκλειστικά θηλάζουσες μανούλες! Θα συνεχίσετε να θηλάζετε αποκλειστικά κ μετά την εισαγωγή στερεών? Ρωτάω γιατί διάβασα αρκετά κ αν κατάλαβα σωστά για να διατηρηθεί η γαλουχία δεν πρέπει να κόψω τα γεύματα, αλλά να της δίνω λίγο 1 ώρα πριν το τάισμα κ η μπέμπα θα ρυθμίσει τις αναλογίες στερών-γάλακτος. Έχετε εμπειρία πάνω σ'αυτό?

Γιατί φοβάμαι πως αν της αντικαταστήσω τα γεύματα κ πίνει μόνο πρωί βράδυ (όπως λένε όλοι κ μαζί κ η παιδίατρός μου) το αργότερο μέχρι τον 8 θα έχω αποθηλάσει.

Φιλιά σε όλες κ στα πατουσάκια των θησαυρών σας!!!;)

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλημέρα kellymania .

Καλο φθινόπωρο να εχουμε .

Δεν το εχω ψάξει ακόμη το θέμα με τον θηλασμό . Θέλω να θηλάσω και εγω για ενα έτος τουλάχιστον , αλλα απο την αλλη τώρα κάνει πολλα γεύματα και με έχει περιορίσει . Οποτε ελπίζω με τις στερεες να μειωθούν τα γευματα , αλλα οχι να αποθηλάσω .

Πως θα γινει αυτο δεν ξέρω ακομη ..............

Μεχρι στιγμής της εδωσα 3 φορές βιολογικο ρυζαλευρο και ξετρελάθηκε με το κουτάλι .

Στριγγλιές εκανε και εμένα , αλλα τις εχει περιορίσει τώρα .

Χθές έκανε και το πρώτο βήμα μπουσουλήματος προς τα εμπρος , γιατι μέχρι χθες πήγαινε μόνο πίσω και αντι να φτάσει στο παιχνίδι , απομακρυνόταν .

Το εχει βρει το κόλπο , αλλα δυσκολευεται να πάει μπρος . Εκανε και σήμερα το πρωι κανα 2 βήματα , αλλα με κόπο .

Μάλλον δεν δυνάμωσε αρκετά ακόμη .

Μανούλες τι μου κάνετε? Ξεκουραστήκατε? Εμείς τα κεφάλια μέσα από σήμερα, ανοίξαμε το μαγαζί κ πάνε οι διακοπές! Αλλα να σας πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα κ πολλά! Με την μπεμπούλα δεν πολυκοιμήθηκα :tongue: κ ούτε μπανάκια έκανα (μόνο 1)΄άρα καταλαβαίνετε. Κατά τα άλλα γυρίζουμε μπρούμυτα, στριγγλάμε :rolleyes: κ γενικά επικοινωνούμε πολύ περισσότερο κ έχουμε χαζέψει τελείως!

Τι ωραία συναισθήματα βρε κορίτσια, η μπέμπα μου'χει πάρει τα μυαλά!!!!

Ερώτηση κρίσεως σε αποκλειστικά θηλάζουσες μανούλες! Θα συνεχίσετε να θηλάζετε αποκλειστικά κ μετά την εισαγωγή στερεών? Ρωτάω γιατί διάβασα αρκετά κ αν κατάλαβα σωστά για να διατηρηθεί η γαλουχία δεν πρέπει να κόψω τα γεύματα, αλλά να της δίνω λίγο 1 ώρα πριν το τάισμα κ η μπέμπα θα ρυθμίσει τις αναλογίες στερών-γάλακτος. Έχετε εμπειρία πάνω σ'αυτό?

Γιατί φοβάμαι πως αν της αντικαταστήσω τα γεύματα κ πίνει μόνο πρωί βράδυ (όπως λένε όλοι κ μαζί κ η παιδίατρός μου) το αργότερο μέχρι τον 8 θα έχω αποθηλάσει.

Φιλιά σε όλες κ στα πατουσάκια των θησαυρών σας!!!;)

καλημέρα

λογικά μου ακούγονται αυτά που γραφεις

εγώ δεν του δινω απογευματικη κρεμα οπότε παει 9 φρουτο- 12 γαλα-2 φαι- 5γαλα-9γαλα και ενα γάλα στη νυχτα

4 θηλασμοί και καμιά φορά 5

μπορεις ναντης προσφερειςτοστηθος μετά τις στερεες αντί για νερακι επίσης

αλλά εμενα δεν τρωει και πολύ,100-150 μλ, λιγο σε σχέση με άλλα παιδάκια που ακούω, τρώει τα πάντα αλλά μικρά γευματα

i1lzp2.png

Καλημέρα kellymania .

Καλο φθινόπωρο να εχουμε .

Δεν το εχω ψάξει ακόμη το θέμα με τον θηλασμό . Θέλω να θηλάσω και εγω για ενα έτος τουλάχιστον , αλλα απο την αλλη τώρα κάνει πολλα γεύματα και με έχει περιορίσει . Οποτε ελπίζω με τις στερεες να μειωθούν τα γευματα , αλλα οχι να αποθηλάσω .

Πως θα γινει αυτο δεν ξέρω ακομη ..............

Μεχρι στιγμής της εδωσα 3 φορές βιολογικο ρυζαλευρο και ξετρελάθηκε με το κουτάλι .

Στριγγλιές εκανε και εμένα , αλλα τις εχει περιορίσει τώρα .

Χθές έκανε και το πρώτο βήμα μπουσουλήματος προς τα εμπρος , γιατι μέχρι χθες πήγαινε μόνο πίσω και αντι να φτάσει στο παιχνίδι , απομακρυνόταν .

Το εχει βρει το κόλπο , αλλα δυσκολευεται να πάει μπρος . Εκανε και σήμερα το πρωι κανα 2 βήματα , αλλα με κόπο .

Μάλλον δεν δυνάμωσε αρκετά ακόμη .

Καλημερούδια!!! Αχχχχ πλάκα κα θαχε με την όπισθεν! Εμένα μόνο μπρούμυτα ακόμη, ελπίζω σε καμιά εβδομάδα να κάνει καμιά προσπάθεια! Να σας πω κ το πιο αστείο? Όταν σφίγγεται πολύ να πιάσει το παιχνίδι της... της φεύγουνε κ μερικές :oops::oops: κ πεθαίνω στα γέλια!!!!:mrgreen::mrgreen:

καλημέρα

λογικά μου ακούγονται αυτά που γραφεις

εγώ δεν του δινω απογευματικη κρεμα οπότε παει 9 φρουτο- 12 γαλα-2 φαι- 5γαλα-9γαλα και ενα γάλα στη νυχτα

4 θηλασμοί και καμιά φορά 5

μπορεις ναντης προσφερειςτοστηθος μετά τις στερεες αντί για νερακι επίσης

αλλά εμενα δεν τρωει και πολύ,100-150 μλ, λιγο σε σχέση με άλλα παιδάκια που ακούω, τρώει τα πάντα αλλά μικρά γευματα

Καλημέρα mummycool!

Έχεις δίκιο! Έξυπνο αυτό με το γάλα αντί για νερό! αφού το 80% είναι νερό, μια χαρούλα μου ακούγεται! Θα ακολουθήσω την τακτική σου κ ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Πάντως βαρέθηκα πια όλες τις άσχετες που με ρωτούν με απορία... "Μα καλά ακόμη θηλάζεις? Γιατί?" Μα είναι δυνατόν να αναρωτιούνται?:confused: Έρε που πάει η κοινωνία μας... ξεχάσαμε κ τα αυτονόητα...

Ευχαριστώ πολύ mummycool!!!:tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...