Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια μου, κι εγώ η ανεπρόκοπη έκλεισα προσκλητήρια και μπομπο. Μη σκεφτείτε καμιά υπερπαραγωγή, αλλά είναι όμορφα.

Όσο και να κλαίει swity μου, ποτέ αγκαλιά στο τουτού. Εν ανάγκη σταματήστε κάπου για να την κάνεις αγκαλίτσα. Διαφορετικά δεν πειράζει και να κλάψει λίγο. Δύσκολο αυτό με τα δυο καθισματάκια,ε; Εγώ είμαι στη θέση δίπλα του και νιώθω και ανασφάλεια από πάνω!!!

Τόσα πολλά για φωτογράφο, ε; Τα τσιγκουνευομαιαιαιαια...........

Αχ βρε κορίτσια εμένα στο τουτού ξεκινάει με γκρίνια , οπότε την απασχολώ με παιχνίδια και τραγούδια και οτι μπορώ να σκαρφιστώ , αλλα κάποια στιγμή χτυπιέται απο το κλάμα σε σημείο να τρέμει . Λέω βέβαια στο μπαμπά να σταματήσει , αλλα μέχρι να βρει που να σταματήσει (στην εθνική δεν είναι και εύκολο) , την έχω πάρει αγκαλίτσα γιατί κάνει σα να την σφάζουνε .

Νιώθω πολύ άσχημα που την παίρνω αγκαλίτσα και καταλαβαίνω τον κίνδυνο . Ο άντρας μου όμως είναι αναίσθητος . Με θεωρεί υπερβολική .

Ενω την αγαπάει την μικρή , μερικές φορές μου λέει κάτι βλακείες , που με φοβίζουν .

Για παράδειγμα , θέλουμε να πάμε σε ενα πανηγύρι τον δεκαπενταύγουστο και του λέω οτι μάλλον εγω δεν θα έρθω για να προσέχω την μικρή . Και ακούστε λύση που πρότεινε : αφού κοιμάται , να την εχουμε στο αμάξι μόνη της και κοιμισμένη και να πάμε που και που να την τσεκάρουμε .

Του τα έψαλα . Μου ήρθε κατευθείαν η ιστορία με το παιδάκι που πέθανε στο αυτοκίνητο και τρόμαξα , οπότε τσατίστικα πολύ .

Και του λέω οτι δεν θέλω ούτε για 2 λεπτά να μένει μόνη της , χωρίς επίβλεψη . Ούτε μέχρι να κατέβεις στο πάρκιν να την αφήσεις μόνη στο σπίτι .

Καλά δεν λέω βρε κορίτσια ? Αχ αν δεν ειμασταν εμεις ...........

Καλημερούδια μανούλίτσες! Εμείς σήμερα γινόμαστε 4ων κ χθες κάναμε το 5 (!) εμβολιάκι μας κ όλα καλά ευτυχώς! Θηρίο το μικρούλι μου :mrgreen: Ελπίζω να συνεχίσει έτσι!

γεια σας κοριτσια..

δεν εχω παει διακοπες σπιτι ειμαι αλλα εχω καταπιαστεί με την βάπτιση που πρέπει να γινουν ολα πολυ συντομα γιατι ο αυγουστος ειναι νεκροσ μηνασ.

κλεισαμε την εκκλησια (19 σεπτεμβρη),τον παπα, τις προσκλήσεις κ σήμερα αυριο τον φωτογράφο..ο οπιος θελει 850 ε με ψηφιακό αλμπουμ κ κόλλησα στα λεφτα κ κοιτάω κκαναν αλλον.

τεταρτη πρεπει να ερθω αθηνα για μπουμπουνιερεσ κ τα βαπτιστικα ρουχα που θα τα διαλεξω εγω..

Κι εγώ έκλεισα για 26 Σεπτέμβρη κ ακόμη δεν έχω κάνει τίποτα :oops: Πάντως κορίτσια από λέφτά μηδέν, κ μάλλον θα τα φτιάξω όλα μόνη μου, σκέφτομαι να μην βάλω ούτε φωτογράφο. Να χώσω κανένα συγγενή, δράμα... :?

γεια σας κορτσουδια μου και απο μας!!!!!

μου λειψατε αλλα που χρονος για τετοιες πολυτελειες...εχω ακομα δουλιτσες για την βαφτιση μας και πλεον και τον γιο μου που σταματησε ο παιδικος...ειμαστε συχνα σε θαλασσα και κανουμε πολλα μπανακια, η μικρη μου αρχισε να τραγουδαει κιολας στην θαλασσα την βλεπει ο κοσμος και γελαει....

εγω ειχα και ενα κρυωματακι σιν ολα τα υπολοιπα, τελικα πηρα αντιβιωση για να αντεξω με 2 παιδια αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο για την μικρη που θηλαζει γιατι παιρνει ολα τα αντισωματα...

αυτα τα λιγα στα γρηγορα απο μας, ελπιζω να τα πουμε συντομα αν και το σπιτι μας και η βεραντα εχουν γεινει ενας τεραστιος παιδοτοπος και γω η τρελλη μανα που τρεχω πανω κατω με τα βυζια εξω!!!! αληθεια εσεις φορατε σουτιεν με τετοια ζεστη ???

φιλακια πολλα σε ολα τα ζουζουνια σας!!!

Μπα μέσα Swity, όσο ζέστη κ να κάνει γιατί δεν μπορώ χωρίς επιθέματα! Κ στα ρούχα όλο φεύγουν τα ρημάδια! :tongue:

Αχ βρε κορίτσια εμένα στο τουτού ξεκινάει με γκρίνια , οπότε την απασχολώ με παιχνίδια και τραγούδια και οτι μπορώ να σκαρφιστώ , αλλα κάποια στιγμή χτυπιέται απο το κλάμα σε σημείο να τρέμει . Λέω βέβαια στο μπαμπά να σταματήσει , αλλα μέχρι να βρει που να σταματήσει (στην εθνική δεν είναι και εύκολο) , την έχω πάρει αγκαλίτσα γιατί κάνει σα να την σφάζουνε .

Νιώθω πολύ άσχημα που την παίρνω αγκαλίτσα και καταλαβαίνω τον κίνδυνο . Ο άντρας μου όμως είναι αναίσθητος . Με θεωρεί υπερβολική .

Ενω την αγαπάει την μικρή , μερικές φορές μου λέει κάτι βλακείες , που με φοβίζουν .

Για παράδειγμα , θέλουμε να πάμε σε ενα πανηγύρι τον δεκαπενταύγουστο και του λέω οτι μάλλον εγω δεν θα έρθω για να προσέχω την μικρή . Και ακούστε λύση που πρότεινε : αφού κοιμάται , να την εχουμε στο αμάξι μόνη της και κοιμισμένη και να πάμε που και που να την τσεκάρουμε .

Του τα έψαλα . Μου ήρθε κατευθείαν η ιστορία με το παιδάκι που πέθανε στο αυτοκίνητο και τρόμαξα , οπότε τσατίστικα πολύ .

Και του λέω οτι δεν θέλω ούτε για 2 λεπτά να μένει μόνη της , χωρίς επίβλεψη . Ούτε μέχρι να κατέβεις στο πάρκιν να την αφήσεις μόνη στο σπίτι .

Καλά δεν λέω βρε κορίτσια ? Αχ αν δεν ειμασταν εμεις ...........

Άντρες Κλειώ μου... Και εγώ όλο κάτι .....κίες ακούω! Μάλλον είναι μεσ'το DNA τους!!!:cool:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Ουάου Φανή !!! Για πες πως έγινε , να ξέρουμε τι μας περιμένει !!!!

Εμένα η μικρούλα εχει ενα βηχαλάκι . Δεν είναι κανονικός βήχας . Μοιάζει σαν ψευτόβηχας , σαν να θέλει να καθαρίσει το λαιμό της για να τραγουδίσει . Το εχει κανενα άλλο μωράκι ?

Δεν φαίνεται άρρωστη και είναι λίγο περίεργο . Αναρρωτιέμαι μήπως έχει σχέση με τα δοντάκια .

Φωτεινή πόσο είναι η δικιά σου ? Δεν εχεις βάλει τικεράκι ...........[/QUOαυτόν τον ψευτόβηχα τον κάνει και ο δικός μου και μετά γελάει.τον κάνει για να του δώσεις συμασία και αν του δώσεις μετά τσιρίζει.ειναι μεγάλες μάρκες μην τη ψάχνεις χαχα

Καλησπερα Fani και ο δικος μου ειχε βηχαλακι ξεροβηχας για την ακριβεια και μετα απο 2 μερες μας αλλαξε και εγινε υγρος!!μας εδωσε σιροπακι ο παιδιατρος και τωρα ειμαστε καλυτερα!!!:mrgreen::mrgreen:

κορίτσια της καισαρικής δίπλα έγραψα το εξής μηνυματάκι αν μπορεί καποια ας με βοηθήσει γιατί περνάνε πολλα από το μυαλό μου.Σήμερα το πρωί πριν σηκωθώ από το κρεβάτι μου τεντώθηκα όπως πιστεύω πολύς κόσμος και μετά πήρα το παιδί μου αγκαλίτσα(7.400kg) ένιωσα ένα τραβηγματάκι στην δεξιά πλευρά της καισαρικής και μετά από κανά δύωρο που πήγα στην τουαλέτα είδα λίγα ροζ υγρά στο εσωρουχό μου.ανησυχησα για να μαι ειλικρινης ,είναι δυνατόν μετά απο 4 μήνες γεννας να γίνεται αυτό;αιμοραγεί η μήτρα στο σημείο της τομής;τι ακριβώς συμβαίνει;

Μηπως ετοιμαζεσαι να αδιαθετησης??και εγω ειχα μια μερα ενοχληση και τέλικα ειχα για 2 μερες καφετια πηρα τον γυναικολογο μου και μου ειπε οτι θα αδιαθετησω!!!καισαρικη και εγω!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Η δικια μου εδω και μια βδομαδα εχει φαγωθει να γυρίζει μπρουμυτα . Παλιότερα γύριζε σπάνια , αλλα τώρα δεν είναι να την αφήσεις ξαπλωτή . Μια φορά μου έκανε και το ανάποδο .

Και εδω και 2 μέρες βάζει την γλωσίτσα ανάμεσα στα χειλάκια και κανει κατι σαν πρρρρρ . (δεν ακούγεται το ρ) Σαν να μας κοροιδεύει ενα πράγμα και βγάζει ολα τα σάλια έξω .

Εχει πολύ γέλιο .

Αααααααα , επίσης οταν την θηλάζω κάποιες φορές , χωνει και ενα δάκτυλο μέσα στο στόμα .

Φανούλα γράψε μας νεα . Ολα καλά ?

Πειτε βρε κοριτσάκια τι κάνουν τα μωράκια σας , να γελάσουμε λίγο . :D

Η δικια μου εδω και μια βδομαδα εχει φαγωθει να γυρίζει μπρουμυτα . Παλιότερα γύριζε σπάνια , αλλα τώρα δεν είναι να την αφήσεις ξαπλωτή . Μια φορά μου έκανε και το ανάποδο .

Και εδω και 2 μέρες βάζει την γλωσίτσα ανάμεσα στα χειλάκια και κανει κατι σαν πρρρρρ . (δεν ακούγεται το ρ) Σαν να μας κοροιδεύει ενα πράγμα και βγάζει ολα τα σάλια έξω .

Εχει πολύ γέλιο .

Αααααααα , επίσης οταν την θηλάζω κάποιες φορές , χωνει και ενα δάκτυλο μέσα στο στόμα .

Φανούλα γράψε μας νεα . Ολα καλά ?

Πειτε βρε κοριτσάκια τι κάνουν τα μωράκια σας , να γελάσουμε λίγο . :D

Κι εμείς κάνουμε πρρρρρρρρρ Όσο για το ανάσκελα μπρούμυτα και το μπρούμυτα ανάσκελα το έχουμε σε ημερήσια διάταξη. Το πιο αστείο είναι όταν γυρίζει μπρούμυτα και χώνει το κεφάλι στην πάντα και το μπουτάκι στα κάγκελα του λίκνου. Και μπορεί να κάτσει εκεί για ώρα ο κύριος σφηνωμένος..... Δε γκρινιάζει γιατί σου λέει, αν έρθει θα με ξεσφηνώσει....:tongue::tongue:

Cate μολις είδα το blog του σκίουρου . Πολύ ωραίο . Μπράβο σου . Εγω δεν την κατέχω ακόμη αυτή την τεχνολογία .

Ευχαριστώ Κλειούλα. Δεν είναι δύσκολο πάντως.

καλημέρα κοριτσια θα κάνω copy paste τα τελευταια νέα

καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.λοιπόν πήγα χθες στο μητέρα και βρήκανε ρήξη ωχρού δλδ ωορηξία το αυγό ήταν κούφιο ακουμπησε ενα τριχοειδή αγγείο και να σου το αιμα.επίσης από πίσω ήρθε και ένα καλό ωάριο και ήρθε και έδεσε το γλυκό.πολλές φορες μου πανε χρειαζεται χειρουργειο η κατάσταση για το αιμα κτλ αλλά ευτυχώς σταμάτησε η αιμοραγία.θα πάρω αντιβ'ιωση ααααα και μου κατσανε και μια παυσιπονη ένεση

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

και εμένα η μπουμπού μου κάνει καθε μέρα και κάτι διαφορετικό έχει πολυ πλάκα όταν τη βάζω στο κρέββατι εκτός του οτι γυρνάει συνέχεια απο ανάσκελα μπρούμητα και το αντίστροφο όταν είναι ανάσκελα σηκώνει το κεφάλι της λες και κάνει κοιλιακούς:)

Α την έχει πιάσει απίστευτη γκρίνια και θέλει όλο αγκαλια εξαιτίας των δοντιών της...

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Ησυχάι βλέπω. τί κάνετε; Εμεις καλά, συνεχίζουμε τη ζωη μας στην εξοχή. Η μικρή έχει κάνει 5-6 μπάνια στη θάλασσα και το έχω κατευχαριστηθεί. Έβαλα τικεράκι με την ηλικία της μικρής-ελπίζω να το πέτυχα. Φιλάκια σε όλες. Καληνυχτα

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

φωτεινη..τι τελειο τικερακι κ δεν το εχω ξαναδει!!!

εγω εχω βαλθεί να φτιαξω μονη μου τις μπουμπουνιερες.

σημερα εκανα μια δοκιμαστικη με οτι κορδελες ειχα σπιτι. λείπουν κ τα κουφέτα.

την ειδα σενα μαγαζι στον πειραια 4.5ε.

Ε δεν παμε καλα που θα δωσω 4.5 ε για 1 μπουμπουνιερα...

δεν θα ειναι ακριβως ετσι ..αλλα μια ιδεα την παίρνετε.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

φωτεινη..τι τελειο τικερακι κ δεν το εχω ξαναδει!!!

εγω εχω βαλθεί να φτιαξω μονη μου τις μπουμπουνιερες.

σημερα εκανα μια δοκιμαστικη με οτι κορδελες ειχα σπιτι. λείπουν κ τα κουφέτα.

την ειδα σενα μαγαζι στον πειραια 4.5ε.

Ε δεν παμε καλα που θα δωσω 4.5 ε για 1 μπουμπουνιερα...

δεν θα ειναι ακριβως ετσι ..αλλα μια ιδεα την παίρνετε.

τι λετε?

Petalouditsa ωραιότατη είναι κ συμφωνώ απολύτως στο να την φτιάξεις μόνη σου! Άκου 4,5 ευρώ... Και εγώ μόνη μου θα την κάνω αλλά την ψάχνω ακόμη...:-D Είχα φτιάξει κ του γάμου άρα αντέχω!!!:mrgreen:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Ησυχάι βλέπω. τί κάνετε; Εμεις καλά, συνεχίζουμε τη ζωη μας στην εξοχή. Η μικρή έχει κάνει 5-6 μπάνια στη θάλασσα και το έχω κατευχαριστηθεί. Έβαλα τικεράκι με την ηλικία της μικρής-ελπίζω να το πέτυχα. Φιλάκια σε όλες. Καληνυχτα

Γειά σου βρε Φωτεινούλα! Πως κ σ'αφησε η παιδίατρος για μπανάκια? Εμένα μου σύστησε μετά τον 6ο άρα του χρόνου :|. Λες να την βουτήξω κι εγώ? :rolleyes:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...