Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

φωτεινή καλά έκανες και φύγατε εγώ ψιλοφοβάμαι για την γκρίνια γιατί 8 ώρες θα τις φάμε στο αυτοκινητο και ως γνωστών απαγορεύονται και οι αγκαλιές στο αυτοκινητο εν κινήσει.Τεσπα να σας πω τα νέα μας βγαλαμε τα 2 κάτω δοντάκια και οτι τρώγεται το χουμε στο στόμα μας.Νωρίς δεν είναι βρε κορίτσια;ετυχε σε καμμία άλλη ή εγώ είμαι η κουλή μανα της υποθεσης;αν πάμε έτσι σε λίγο θα τον βάλω στον πάγκο της κουζίνας να καθαρίζει τα καρότα.τον Σεπτέμβριο δεν θα θέλει φρουτόκρεμα αλλά πασατέμπος.τι να πω η δόλια;

Ουάου Φανή !!! Για πες πως έγινε , να ξέρουμε τι μας περιμένει !!!!

Εμένα η μικρούλα εχει ενα βηχαλάκι . Δεν είναι κανονικός βήχας . Μοιάζει σαν ψευτόβηχας , σαν να θέλει να καθαρίσει το λαιμό της για να τραγουδίσει . Το εχει κανενα άλλο μωράκι ?

Δεν φαίνεται άρρωστη και είναι λίγο περίεργο . Αναρρωτιέμαι μήπως έχει σχέση με τα δοντάκια .

Φωτεινή πόσο είναι η δικιά σου ? Δεν εχεις βάλει τικεράκι ...........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα η μικρούλα εχει ενα βηχαλάκι . Δεν είναι κανονικός βήχας . Μοιάζει σαν ψευτόβηχας , σαν να θέλει να καθαρίσει το λαιμό της για να τραγουδίσει . Το εχει κανενα άλλο μωράκι ?

Δεν φαίνεται άρρωστη και είναι λίγο περίεργο . Αναρρωτιέμαι μήπως έχει σχέση με τα δοντάκια .

Φωτεινή πόσο είναι η δικιά σου ? Δεν εχεις βάλει τικεράκι ...........[/QUOαυτόν τον ψευτόβηχα τον κάνει και ο δικός μου και μετά γελάει.τον κάνει για να του δώσεις συμασία και αν του δώσεις μετά τσιρίζει.ειναι μεγάλες μάρκες μην τη ψάχνεις χαχα

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

κορίτσια της καισαρικής δίπλα έγραψα το εξής μηνυματάκι αν μπορεί καποια ας με βοηθήσει γιατί περνάνε πολλα από το μυαλό μου.Σήμερα το πρωί πριν σηκωθώ από το κρεβάτι μου τεντώθηκα όπως πιστεύω πολύς κόσμος και μετά πήρα το παιδί μου αγκαλίτσα(7.400kg) ένιωσα ένα τραβηγματάκι στην δεξιά πλευρά της καισαρικής και μετά από κανά δύωρο που πήγα στην τουαλέτα είδα λίγα ροζ υγρά στο εσωρουχό μου.ανησυχησα για να μαι ειλικρινης ,είναι δυνατόν μετά απο 4 μήνες γεννας να γίνεται αυτό;αιμοραγεί η μήτρα στο σημείο της τομής;τι ακριβώς συμβαίνει;

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

FANI έκανα κι εγώ καισαρική αλλά δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Μήπως απλά ήταν σύμπτωση το τράβηγμα και σου ήρθε περίοδος? 'Οπως και να'χει με τα μήπως δεν γίνεται τίποτα, στη θέση σου θα έπαιρνα αμέσως το γιατρό μου τηλέφωνο.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Αυτόν το βήχα τον κάνει ο δικός μου από 3 μηνών όταν δεν του δίνω σημασία. Στην αρχή τρόμαζα αλλά τώρα νομίζω ότι ξεχωρίζω πότε είναι ψεύτικος. Είναι πολύ πονηρά τα μικρά μας!

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Διαφημίσεις

φωτεινή καλά έκανες και φύγατε εγώ ψιλοφοβάμαι για την γκρίνια γιατί 8 ώρες θα τις φάμε στο αυτοκινητο και ως γνωστών απαγορεύονται και οι αγκαλιές στο αυτοκινητο εν κινήσει.Τεσπα να σας πω τα νέα μας βγαλαμε τα 2 κάτω δοντάκια και οτι τρώγεται το χουμε στο στόμα μας.Νωρίς δεν είναι βρε κορίτσια;ετυχε σε καμμία άλλη ή εγώ είμαι η κουλή μανα της υποθεσης;αν πάμε έτσι σε λίγο θα τον βάλω στον πάγκο της κουζίνας να καθαρίζει τα καρότα.τον Σεπτέμβριο δεν θα θέλει φρουτόκρεμα αλλά πασατέμπος.τι να πω η δόλια;

:tongue::tongue::tongue:χαχα, γλύκα πρέπει να'ναι πάντως τόσο μικρό με δοντάκια!!! Εμείς πάντως όχι ακόμη αν κ έχει αρχίσει να τρώει τα ...φορέματά της! :mrgreen:

Νομίζω πως στο κάνει για να της δώσεις σημασία. Ένα ξαδερφάκι της μπέμπας συνομήλικο το'χει ξεκινήσει καιρό τώρα!

Φωτεινή πόσο είναι η δικιά σου ? Δεν εχεις βάλει τικεράκι ...........

Αυτόν το βήχα τον κάνει ο δικός μου από 3 μηνών όταν δεν του δίνω σημασία. Στην αρχή τρόμαζα αλλά τώρα νομίζω ότι ξεχωρίζω πότε είναι ψεύτικος. Είναι πολύ πονηρά τα μικρά μας!

:rolleyes:Ακριβώς χαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?

Εμείς εχθές κάναμε το τρίτο μας εμβόλιο και ευτυχώς μεχρις στιγμης όλα καλά.Κατα τα άλλα πήραμε 700γρ αυτο το μήνα φτασαμε τα 7 κιλά και πήραμε και 4 πόντους!Μου είπε κρεμουλα δεν θα αρχίσουμε ακόμα γιατι είναι χοντρούλα:) τον άλλο μήνα φρούτα και για κρέμα βλέπουμε...

Επίσης για το ένα της ματάκι που κάνει ακόμα τσίμπλα μου είπε να κλείσουμε ραντεβού στο παίδων σε οφθαλμίατρο αν δεν υποχωρήσει μέχρι 7 μηνών εχει καμια σας αντιστοιχο πρόβλημα?

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

γεια σας κοριτσια..

δεν εχω παει διακοπες σπιτι ειμαι αλλα εχω καταπιαστεί με την βάπτιση που πρέπει να γινουν ολα πολυ συντομα γιατι ο αυγουστος ειναι νεκροσ μηνασ.

κλεισαμε την εκκλησια (19 σεπτεμβρη),τον παπα, τις προσκλήσεις κ σήμερα αυριο τον φωτογράφο..ο οπιος θελει 850 ε με ψηφιακό αλμπουμ κ κόλλησα στα λεφτα κ κοιτάω κκαναν αλλον.

τεταρτη πρεπει να ερθω αθηνα για μπουμπουνιερεσ κ τα βαπτιστικα ρουχα που θα τα διαλεξω εγω..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

γεια σας κορτσουδια μου και απο μας!!!!!

μου λειψατε αλλα που χρονος για τετοιες πολυτελειες...εχω ακομα δουλιτσες για την βαφτιση μας και πλεον και τον γιο μου που σταματησε ο παιδικος...ειμαστε συχνα σε θαλασσα και κανουμε πολλα μπανακια, η μικρη μου αρχισε να τραγουδαει κιολας στην θαλασσα την βλεπει ο κοσμος και γελαει....

εγω ειχα και ενα κρυωματακι σιν ολα τα υπολοιπα, τελικα πηρα αντιβιωση για να αντεξω με 2 παιδια αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο για την μικρη που θηλαζει γιατι παιρνει ολα τα αντισωματα...

αυτα τα λιγα στα γρηγορα απο μας, ελπιζω να τα πουμε συντομα αν και το σπιτι μας και η βεραντα εχουν γεινει ενας τεραστιος παιδοτοπος και γω η τρελλη μανα που τρεχω πανω κατω με τα βυζια εξω!!!! αληθεια εσεις φορατε σουτιεν με τετοια ζεστη ???

φιλακια πολλα σε ολα τα ζουζουνια σας!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

γεια σας κοριτσια..

δεν εχω παει διακοπες σπιτι ειμαι αλλα εχω καταπιαστεί με την βάπτιση που πρέπει να γινουν ολα πολυ συντομα γιατι ο αυγουστος ειναι νεκροσ μηνασ.

κλεισαμε την εκκλησια (19 σεπτεμβρη),τον παπα, τις προσκλήσεις κ σήμερα αυριο τον φωτογράφο..ο οπιος θελει 850 ε με ψηφιακό αλμπουμ κ κόλλησα στα λεφτα κ κοιτάω κκαναν αλλον.

τεταρτη πρεπει να ερθω αθηνα για μπουμπουνιερεσ κ τα βαπτιστικα ρουχα που θα τα διαλεξω εγω..

τι εκανες τελικα με τα προσκλητηρια?? εμας ο φωτογραφος 1000 με το αλμπουμ + 350 το βιντεο + 200 μια ιστοριουλα της ντισνευ με το μωρο μας απ την αρχη της εγκυμοσυνης...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

στο δρομο και μεις γκρινια πλεον....!! ο γιος μου δεν ηταν ετσι, αυτη δε θελει καθολου το καρεκλακι ολο το κλωτσαει και τσιριζει! σημερα στην επιστροφη αναγκαστηκα και πηδηξα στο πισω καθισμα, σφηνωσα αναμεσα στα καθισματακια και καποια στιγμη που εμεινε απ το κλαμα την πηρα αγκαλια αν και ξερω ποσο λαθος ειναι! ειναι στο παιδι..δε ξερω τι θα κανω..βουηζε το κεφαλι μου....

αυτα..υπομονη..μαλλον...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

τι εκανες τελικα με τα προσκλητηρια?? εμας ο φωτογραφος 1000 με το αλμπουμ + 350 το βιντεο + 200 μια ιστοριουλα της ντισνευ με το μωρο μας απ την αρχη της εγκυμοσυνης...

μου τα εφτιαξε ενας γραφιστας φιλοσ και αυριο τα στέλνουμε για εκτύπωση.

θα παει γυρω στα 1.90 το ενα.

εννοεις 1550 συνολο???δηλαδη τα 850 του δικου μου ειναι κ λιγα?

στο δρομο και μεις γκρινια πλεον....!! ο γιος μου δεν ηταν ετσι, αυτη δε θελει καθολου το καρεκλακι ολο το κλωτσαει και τσιριζει! σημερα στην επιστροφη αναγκαστηκα και πηδηξα στο πισω καθισμα, σφηνωσα αναμεσα στα καθισματακια και καποια στιγμη που εμεινε απ το κλαμα την πηρα αγκαλια αν και ξερω ποσο λαθος ειναι! ειναι στο παιδι..δε ξερω τι θα κανω..βουηζε το κεφαλι μου....

αυτα..υπομονη..μαλλον...

εγω την εβαζα απο πολυ μικρη στο αυτοκίνητο κ πηγαίναμε βολτιστες κ εχει συνηθίσει,μη σου πω οτι της αρεσει κιολας.

παντως καλύτερα να την ξεχνάς με τίποτα παιχνίδια παρα να την πάρεις αγκαλια..κιαν εκεινη την στιγμη γινει κατι??

στην τελικη καλύτερα να κλαιει η μικρη παρα να κλαίτε εσεις..συγνωμη που στο λεω ετσι αλλα ετσι ειναι.

to ξερω δικιο εχεις στο γιο μου δε το εκανα ποτε αυτο. Αλλα εμεινε απ το κλαμα και δε μπορουσαμε να σταματησουμε ουτε απο παιχνιδια καταλαβαινε ουτε απο τπτ..και γω απο την αρχη στο αυτοκινητο την εβαζα αναγκαστικα κιολας και δεν την ενοχλουσε κοιμοταν τωρα ομως αν ειμαστε λιγο μακρια δε σταματαει με τπτ.

ναι για το φωτογραφο αυτο εννουσα...

για το προσκλητηριο ποσα φυλα ? καλη τιμη νομιζω, ειναι σα παραμυθι?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...