Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου δεν ξέρω σ τι φάση είσαι και εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα 

Καλές γιορτές με υγεία 

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και εμένα το ίδιο κάνει έχει έρωτα με τον αντίχειρα της!

το καλό είναι οτι τον βάζει μόνο το βράδυ για να νανουριστεί και όταν της βάζω την πιπίλα τη βγάζει με το χέρι της την πετάει και βάζει πάλι το δαχτυλο.

Κορίτσια με τα δοντάκια πως τα πάτε εχει βγάλει σε καμια το μωρό της?Της μπουμπους εδώ και 2 μέρες έχει φουσκώσει το ούλο και βάζει συνέχεια τη γροθια της στο στόμα λέτε να ετοιμαζόμαστε?

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια και οδικος μου τον ανακαλειψε τον αντιχειρα σχεδον 2 μηνων αλλα ευτυχως δεν μας εγινε συνηθεια του εδωσα πιπιλα και ξεκολλησε αλλα και την πιπιλα δεν την θελει ιδιαιτερα!:lol:

και εμενα βαζει τη γροθια του μεσα και τριβει τα ουλα του αλλα τα τριβει και με την πιπιλα του!!!

καλο σ/κ να εχουμε!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

SophieS πόσα κιλά είναι το μωράκι σου? Εγώ χρησιμοποιώ από τότε που ήταν 20 ημερών μέχρι και σήμερα. Από τότε όμως που πέρασε τα 6 κιλά η μέση μου με πεθαίνει. Και να φανταστείς ότι ο μάρσιππος που πήρα στηρίζει πολύ καλά την πλάτη (Excel της bebeconfort). Πάντως, ο μπέμπης μου ήταν και είναι πολύ χαρούμενος μεσα στο μάρσιππο, τώρα ειδικά που τον βάζω να κοιτά μπροστά.

Ο μικρός μου είναι 7 κιλά και σκέφτηκα να πάρω για τις διακοπές ένα ring sling για να μην κουβαλάμε καρότσι στις παραλίες.Ασε με του μικρού το καρότσι κ της μεγάλης στο αυτοκίνητο μάλλον θα χρειαστούμε τρέιλορ τα ρούχα πού θα τα χωρέσουμε δεν ξέρω:confused::confused::confused::confused:

Καλημέρα και εμένα το ίδιο κάνει έχει έρωτα με τον αντίχειρα της!

το καλό είναι οτι τον βάζει μόνο το βράδυ για να νανουριστεί και όταν της βάζω την πιπίλα τη βγάζει με το χέρι της την πετάει και βάζει πάλι το δαχτυλο.

Κορίτσια με τα δοντάκια πως τα πάτε εχει βγάλει σε καμια το μωρό της?Της μπουμπους εδώ και 2 μέρες έχει φουσκώσει το ούλο και βάζει συνέχεια τη γροθια της στο στόμα λέτε να ετοιμαζόμαστε?

Και εμένα την πιπίλα ούτε να την δεί ο μπεμπούλης αηδιάζει ενώ η μεγάλη είχε έρωτα με την πιπίλα με χίλια ζόρια την κόψαμε τώρα που είναι 3χρ. και δύο μηνών.:confused::rolleyes::confused: Και εμάς είναι φουσκωμένο το ούλο κ βάζει κ τις δύο γροθιές του αλλα η παιδίατρος είπε μπορεί να πάρει καιρό να πεταχτεί το δοντάκι!!

Καλημέρα !!!!

Ηλπιζα και εγω οτι θα ξεκινήσει να αυτονανουρίζεται με το δάκτυλο , αλλα που ......... εξακολουθεί να θέλει βυζοπιπίλα για να κοιμηθεί .

Χθες ολη μέρα επαθε λατρεία με τα μεγάλα δάκτυλα των ποδιών της και εβαζε αυτά στο στόμα . Ισως γιατι δεν είχε παιχνιδάκια εύκαιρα .

Εσας πως αποκοιμουνται τα βλαστάρια σας ? Ακούω για παιδάκια που αυτονανουρίζονται και αναρωτιέμαι αν θα το κάνει ποτέ το δικό μου .......

Γιατι αν νυστάζει εχει τρελή γκρίνια και αν δεν την κοιμήσεις με βυζοπιπίλα ή με κουνήματα δεν ησυχάζει .

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!!

Ηλπιζα και εγω οτι θα ξεκινήσει να αυτονανουρίζεται με το δάκτυλο , αλλα που ......... εξακολουθεί να θέλει βυζοπιπίλα για να κοιμηθεί .

Χθες ολη μέρα επαθε λατρεία με τα μεγάλα δάκτυλα των ποδιών της και εβαζε αυτά στο στόμα . Ισως γιατι δεν είχε παιχνιδάκια εύκαιρα .

Εσας πως αποκοιμουνται τα βλαστάρια σας ? Ακούω για παιδάκια που αυτονανουρίζονται και αναρωτιέμαι αν θα το κάνει ποτέ το δικό μου .......

Γιατι αν νυστάζει εχει τρελή γκρίνια και αν δεν την κοιμήσεις με βυζοπιπίλα ή με κουνήματα δεν ησυχάζει .

Καλημερα και ο δικος μου εχει λατρεια στα δαχτυλακια του αλλα των χεριων ακομη!!:roll:

Και εμενα οταν νυσταζει ειναι μεσα στην γκρινια και μονο με κουνημα ηρεμει!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?

Σήμερα έχουμε γενέθλια γινόμαστε 4 μηνών!!!:D

Εμένα η μικρή ανάλογα με τις ορέξεις της αλλη φορά νανουριζεται μόνη της και αλλη θελει αγκαλιτσα και κουνημα

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Από την Παρασκευή είμαστε διακοπούλες στο νησί. Σήμερα έκανε η μικρή το πρώτο της μπάνιο. Ήταν λίγο κρύα η θάλασσςα αλλά δεν πειράζει. Το ταξίδι την κούρασε λίγο αλλά ήταν και σρκετά μεγάλο για την ηλικία της (συνολικά ήταν περίπου 7 ώρες). Πειναει και σαςαφήνω

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα κορίτσια! Από την Παρασκευή είμαστε διακοπούλες στο νησί. Σήμερα έκανε η μικρή το πρώτο της μπάνιο. Ήταν λίγο κρύα η θάλασσςα αλλά δεν πειράζει. Το ταξίδι την κούρασε λίγο αλλά ήταν και σρκετά μεγάλο για την ηλικία της (συνολικά ήταν περίπου 7 ώρες). Πειναει και σαςαφήνω

φωτεινούλα πως αντέδρασε δλδ?κοιμότανε?εχω να πάω 8 ωρών ταξίδι τον Αυγουστο και φοβάμαι να σου πω την αλήθεια.

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Χρονια πολλά Ιωάννα , να χαίρεσαι την μπεμπούλα σου !!!!

Εμενα η μικρούλα μου οταν ήταν πιο μικρή κοιμόταν στο αυτοκίνητο . Προχθές που κάναμε 2 ώρες ταξίδι , οχι μονο δεν κοιμόταν , αλλα αν και φαγωμένη γκρίνιαζε μεχρι που εβαλε κατι τσιρίδες .

Αναγκαστηκα να την πάρω λίγο αγκαλίτσα μεχρι να μπορέσει να σταματήσει ο μπαμπάς στην Εθνική . Το ξέρω οτι είναι επικίνδυνο , αλλα δεν μπορούσα να την ηρεμήσω αλλιώς .

8 ωρες ταξίδι με αυτοκίνητο θα κάνετε ? Αν ναι , προτείνω να πάτε ώρες που κοιμάται συνήθως το μωρο . Αν είναι με πλοιο , μπορειτε να παρετε καμπινα για να ξεκουραστεί λιγάκι .

Φωτεινή πόσο είναι το δικό σου και το βούτηξες ? Εμας μας είπε η παιδίατρος οτι δεν το ευχαριστιούνται τόσο μικρούλια και γιαυτο προτείνει μετά τον 6ο .

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα, τι κάνετε? Τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι έχω μια εβδομάδα να σας γράψω, ντροπή μου :twisted:! Πως τα πάτε κοριτσούδια μου?? Απότι διαβάζω πάντως πάνω κάτω τα ίδια τραβάμε όλες! Κι εμένα πιπίλα γιοκ κ μόνης της δεν κοιμάται σχεδόν ποτέ! Αγκαλίτσα κ νανούρισμα κ πολλές φορές βυζοπιπίλα! Κ ακόμη τα χεράκια της δεν ξέρει να τα κουνάει όπως ακριβώς θέλει για να τα φάει κ τα παίρνει στο κρανιό κ φωνάζει! Πολύ γέλιο :tongue:!!!

Ο μικρός μου είναι 7 κιλά και σκέφτηκα να πάρω για τις διακοπές ένα ring sling για να μην κουβαλάμε καρότσι στις παραλίες.Ασε με του μικρού το καρότσι κ της μεγάλης στο αυτοκίνητο μάλλον θα χρειαστούμε τρέιλορ τα ρούχα πού θα τα χωρέσουμε δεν ξέρω:confused::confused::confused::confused:

Πήρα πριν 1 βδομάδα ring sling. Μου φαίνεται super αλλά η μικρή ακόμη δεν έχει εξοικοιωθεί κ δεν κάθεται για πάνω από 5 λεπτά. Θα συνεχίσω τις δοκίμές κ θα σου πω. Πάντως προσέχετε κορίτσια με τους μάρσιπους, δεν κάνουν όλοι της αγόράς καλό για τα ισχύα των παιδιών, το'ψαξα αρκετά πριν καταλήξω :wink:

Καλημέρα !!!!

Ακούω για παιδάκια που αυτονανουρίζονται και αναρωτιέμαι αν θα το κάνει ποτέ το δικό μου .......

Μια απ'τα ίδια...

Καλημερα και ο δικος μου εχει λατρεια στα δαχτυλακια του αλλα των χεριων ακομη!!:roll:

Και εμενα οταν νυσταζει ειναι μεσα στην γκρινια και μονο με κουνημα ηρεμει!!!

Επίσης.. χαχα :lol:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?

Σήμερα έχουμε γενέθλια γινόμαστε 4 μηνών!!!:D

Εμένα η μικρή ανάλογα με τις ορέξεις της αλλη φορά νανουριζεται μόνη της και αλλη θελει αγκαλιτσα και κουνημα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:mrgreen:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

φωτεινούλα πως αντέδρασε δλδ?κοιμότανε?εχω να πάω 8 ωρών ταξίδι τον Αυγουστο και φοβάμαι να σου πω την αλήθεια.

Μια απ'τα ίδια Φανή, έχω κι εγώ ένα 7ωρο τέλος Ιουλίου. Ελπίζω αν κάνουμε αρκετές στάσεις να την βγάλουμε! Το άλλαγμα σκέφτομαι, θέλω να την πλένω γαμώτο! Θα της ρίχνω νερά στο δρόμο μου φαίνεται :roll:

Χαζή χαζομαμά που έγινα...:cool:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλημέρα. Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν μπορώ να μπω κάθε μέρα. Λοιπόν το ταξίδι μας είχε δύο σκέλη. Κατ'αρχήν Αθήνα - Πάτρα με το αυτοκίνητο: αυτό κύλησε καλά γιατί είχαμε το air-condition. Κάναμε μία στάση στην Ακράτα όπου την τάισα και ξεμούδιασε λιγάκι από το κάθισματάκι του αυτοκινήτου. Επειδή συναντήσαμε κίνηση εξω από την Πάτρα (πηγαίναμε σημειωτόν) εκει ψιλοξεκίνησε πολύ λίγη γκρίνια γιατί είχε ξαναπιαστεί στο κάθισμα αλλά ξεγελάστηκε με τις κουδουνίστρες της και ξεπεράστηκε το θέμα. Μετά είχαμε 3 ώρες ταξίδι με το καράβι. Εκει έκλαψε αρκετά και δεν κοιμόταν αλλά δυστυχώς απέναντί μας καθόταν μια οικογένεια με παιδάκια που ούρλιαζαν και την εκνεύρισαν και τα φώτα δεν τη βοήθησαν. Επειδή φτάσαμε βράδυ στο σπίτι ξενευτηκε με το περιβάλλον και λόγω της ταλαιπωρίας έκλαψε για καμιά ωρίτσα αλλά την ηρέμησα στην αγκαλιά μου (αφού είμαι το πιο αναγνωρίσιμο άτομο και ασιθάνεται ασφάλεια). Την επόμενη ημέρα ήταν όλα καλά.

Όσον αφορά το μπανιο στη θάλασσα: Όταν την πήγα πρωί επιεδή ήταν λίγο κρύα εκλαψε αλλά μόλις την εβγαλα ηρέμησε αμέσως. Χθες την πήγα απόγευμα, πάλι έκλαψε ελάχιστα στην αρχή λιγάκι αλλά μετά όλα καλά. Βέβαια δεν την κρατάω πολύ μέσα- δύο βουτιές κι έξω.

Ο γιατρός μου επέτρεψε τα μπάνια καθώς ήξερε ότι θα πάμε σε νησί κι έχουμε τη δυνατότητα. Σίγουρα δεν μπορεί να το κάταλάβει ΄΄οπως ένα μεγάλύτερο παιδί αλλά ως νησιώτισσα πιστεύω ότι η θάλασσα κάνει καλό στα παιδιά. Στο πρώτο μπανιο μόνο από το ιώδιο καθάρισε η μυτούλα της αμέσως. Χθες ήταν πιο ήρεμη.

Αυτά. Σορρυ για το τεράστιο ποστ αλλά μια που βρήκα την ευκαιρία την εκμεταλλεύτηκα και με το παραπάνω.... Φιλάκια σε όλες και σε όλα τα παιδάκια.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

φωτεινή καλά έκανες και φύγατε εγώ ψιλοφοβάμαι για την γκρίνια γιατί 8 ώρες θα τις φάμε στο αυτοκινητο και ως γνωστών απαγορεύονται και οι αγκαλιές στο αυτοκινητο εν κινήσει.Τεσπα να σας πω τα νέα μας βγαλαμε τα 2 κάτω δοντάκια και οτι τρώγεται το χουμε στο στόμα μας.Νωρίς δεν είναι βρε κορίτσια;ετυχε σε καμμία άλλη ή εγώ είμαι η κουλή μανα της υποθεσης;αν πάμε έτσι σε λίγο θα τον βάλω στον πάγκο της κουζίνας να καθαρίζει τα καρότα.τον Σεπτέμβριο δεν θα θέλει φρουτόκρεμα αλλά πασατέμπος.τι να πω η δόλια;

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...