Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα τσούπρες..πως πατε???που χαθήκατε?

ζεστη ρε γαμώτο απο χτες..

εριξα κ ενα τσακωμό με τον γείτονα κ φούντωσα ,μου ανέβηκε το αιμα στο κεφάλι..

αλλα δεν θα του περασει..

:tongue: Τσούπρες? Από που είσαι petalouditsa? Εδώ στο χωριό του άντρα μου (Μεσολόγγι) τις κοπέλες τις λένε τσούπες! :mrgreen: Κ την κόρη μου τσουπάρα φυσικά χαχα !!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τι σου'κανε καλέ ο γείτονας? Θες ενισχύσεις? ;)

Κλειώ να τα τρισεκατομμυριοχιλιάσει!!!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω κορίτσια για τις ευχές . Γίνεται κοριτσάκι σιγα - σιγά . Και είναι τοσο γλυκούλα , αμα εχει όρεξη . :D:D:D:D

Cate κυρία ήταν στην ταβέρνα , αν και ηταν κουρασμένη και νύσταζε . Αν εβλεπες τα ματια της , θα το καταλάβαινες . Κατακόκκινα . Οταν κατάλαβα οτι δεν άντεχε άλλο , έφυγα και πήγαμε για το βραδινό τάισμα .

Απλα το καλο με εσας είναι οτι τρώτε ανα 3 ώρες , ενω εμεις ανα 2 .

Αυριο εχουμε παιδίατρο . Αντε να δουμε ποσο μεγάλωσε η τσουπρίτσα .

Τα ρουχαλάκια πάντως που φοράει είναι για μωράκι ενος έτους . :-D

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?

εμεις εχθές ήμασταν όλη μέρα βολτίτσα πήγαμε παραλία πήγαμε στους γονείς μου μετά για φαγητο στη ταβέρνα που έχει η αδερφή μου με τον άντρα της και μετά για καφε στο νουνό της μικρής!Και η μπουμπού ήταν κυρία πολυ ήσυχη και μοίραζε χαμόγελα σε όλους!!!

Κλειώ χαρούμενα μηνογενέθλια για την κουκλίτσα σου να την χαίρεσαι!

petalouditsa δεν ξέρω τι σου έκανε ο γείτονας αλλά καταλαβαίνω εγώ να δεις κάτι κελεπούρια γείτονες που έχω!!!

elina μια χαρά το πρόγραμμα της μικρής σου το ίδιο σχέδον έχουμε και εμεις δεν νομίζω να αλλάξει απλά έχουμε πολύ ήσυχα παιδιά ας το απολαυσουμε:D

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Καλησπέρα κορίτσια! τί τυχερές που είστε όλες σας? Εμένα ο δικός μου είναι πολύ γκριανιαράκος. Έξω βγαίνει μόνο όταν είναι αγκαλιά και στο καρότσι δεν κάθεται παρά μόνο αν κοιμάται. Το Σκ πήγαμε στο εξοχικό μας στη Σαρνίδα και στο γυρισμά έκλαιγε γοερά σε όλο το ταξίδι. Μου έσπασαν τα νεύρα. Αλλά μάλλον θα ζεσταινόταν στο κάθισμα και για αυτό έκλαιγε. Εγώ θηλάζω αποκλειστικά και τον κοιμίζω κατα τις 9. Με τα ξυπνάει στις 1, 4,6 7 και στις 7.30 πια έχει ξυπνήσει για τα καλά. Πώς τα καταφέρατε να κοιμούνται τα μωρά σας 7ωρα παρόλο που θηλάζετε? Από σημερα θα τον βάλω να κοιάτται στη κούνια του στο δωμάτιό του. Θα κοιμηθώ μαζί του καμια εβδομάδα και μετά μόνος του.

Φιλιά σε όλες σας!!!

Καλησπέρα κορίτσια! τί τυχερές που είστε όλες σας? Εμένα ο δικός μου είναι πολύ γκριανιαράκος. Έξω βγαίνει μόνο όταν είναι αγκαλιά και στο καρότσι δεν κάθεται παρά μόνο αν κοιμάται. Το Σκ πήγαμε στο εξοχικό μας στη Σαρνίδα και στο γυρισμά έκλαιγε γοερά σε όλο το ταξίδι. Μου έσπασαν τα νεύρα. Αλλά μάλλον θα ζεσταινόταν στο κάθισμα και για αυτό έκλαιγε. Εγώ θηλάζω αποκλειστικά και τον κοιμίζω κατα τις 9. Με τα ξυπνάει στις 1, 4,6 7 και στις 7.30 πια έχει ξυπνήσει για τα καλά. Πώς τα καταφέρατε να κοιμούνται τα μωρά σας 7ωρα παρόλο που θηλάζετε? Από σημερα θα τον βάλω να κοιάτται στη κούνια του στο δωμάτιό του. Θα κοιμηθώ μαζί του καμια εβδομάδα και μετά μόνος του.

Φιλιά σε όλες σας!!!

Σαν πολύ να ξυπνάει βρε Desdra. Μήπως να μην τον ταίζες κάθε φορά που ξυπνάει και να προσπαθούσες με καμιά αγκαλίτσα να τον ξανακοιμήσεις; Συνταγές πάντως δεν υπάρχουν, είναι στο παιδί.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??τα δικα σας κοιμουνται μετα τα γευματα τους???

εμενα ο δικος μου θα φαει και μετα απο καμια ωρα θα νυσταξει και θα κοιμηθει κανενα μισαωρο και αυτο ειναι ολο μετα παμε παλι για το επομενο γευμα!!!:roll::roll:

Ευτυχως ομως κοιμαται πανω απο 8ωρο το βραδυ!!!:mrgreen::mrgreen: αλλα μετα το 6ωρο γυρναει μπρουμυτα κοιμαται λιγο και μετα μουρμουραει για να τον γυρισω ανασκελα αυτο βεβαια μπορει να μας παρει κανενα 3ωρο μεχρι που θα σηκωθει για τα καλα!!!:confused:τα δικα σας το κανουν?

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??τα δικα σας κοιμουνται μετα τα γευματα τους???

εμενα ο δικος μου θα φαει και μετα απο καμια ωρα θα νυσταξει και θα κοιμηθει κανενα μισαωρο και αυτο ειναι ολο μετα παμε παλι για το επομενο γευμα!!!:roll::roll:

Ευτυχως ομως κοιμαται πανω απο 8ωρο το βραδυ!!!:mrgreen::mrgreen: αλλα μετα το 6ωρο γυρναει μπρουμυτα κοιμαται λιγο και μετα μουρμουραει για να τον γυρισω ανασκελα αυτο βεβαια μπορει να μας παρει κανενα 3ωρο μεχρι που θα σηκωθει για τα καλα!!!:confused:τα δικα σας το κανουν?

O δικός μου το κάνει ακριβώς αυτό!!!

Γεια σας μανούλες !!!

Χθες πήγαμε στην παιδίατρο και ζυγιστήκαμε . Εφτασε τα 7100 η μικρούλα μου και τα 65 εκατοστά .

Πήραμε 800 γραμμάρια αυτο το μήνα ενω τον προηγούμενο είχαμε πάρει 600 .

Οπότε ολα καλά !!!

Καναμε και εμβόλιο και πλάνταξε στο κλάμα η παραπονιάρα , αλλα πυρετούλι δεν μου έκανε . -Το βράδυ που πήγα να την θηλάσω , μου φαινόταν οτι εκαιγε , αλλα 5 φορές έβαλα το θερμόμετρο και το μεγαλύτερο που έδειξε ήταν 36,8 , οποτε μάλλον ήταν ιδέα μου .-

Μας είπε να ξεκινήσουμε κρέμα στους 5,5 μήνες και αγόρασα την βιολογική της HIPP . Μου είπε η παιδίατρος οτι είναι πολύ καλή .

Βάζουμε πλέον την μπεμπούλα στο καρότσι στην ημικαθιστή θέση γιατί θέλει τοσο πολύ να βλέπει και γκρινιάζει λιγότερο όταν βλέπει .

Πείτε κανα νεο και απο τα δικά σας τα μπεμπάκια . Καληνύχτα σε όλες . :)

Γεια σας μανούλες !!!

Χθες πήγαμε στην παιδίατρο και ζυγιστήκαμε . Εφτασε τα 7100 η μικρούλα μου και τα 65 εκατοστά .

Πήραμε 800 γραμμάρια αυτο το μήνα ενω τον προηγούμενο είχαμε πάρει 600 .

Οπότε ολα καλά !!!

Καναμε και εμβόλιο και πλάνταξε στο κλάμα η παραπονιάρα , αλλα πυρετούλι δεν μου έκανε . -Το βράδυ που πήγα να την θηλάσω , μου φαινόταν οτι εκαιγε , αλλα 5 φορές έβαλα το θερμόμετρο και το μεγαλύτερο που έδειξε ήταν 36,8 , οποτε μάλλον ήταν ιδέα μου .-

Μας είπε να ξεκινήσουμε κρέμα στους 5,5 μήνες και αγόρασα την βιολογική της HIPP . Μου είπε η παιδίατρος οτι είναι πολύ καλή .

Βάζουμε πλέον την μπεμπούλα στο καρότσι στην ημικαθιστή θέση γιατί θέλει τοσο πολύ να βλέπει και γκρινιάζει λιγότερο όταν βλέπει .

Πείτε κανα νεο και απο τα δικά σας τα μπεμπάκια . Καληνύχτα σε όλες . :)

Καλησπερα ολοκληρη κοπελα εγινε η μικρη σου φτου φτου να μην την ματιασω!!!

εμεις εχουμε την δευτερα εμβολιο!!!

Ο δικος μου δυστυχως απο χθες το βραδυ μου βγαζει το γαλα και σημερα μου το εκανε 3 φορες και αυριο τον παμε να κανει υπερηχο στο στομαχακι του να δουμε τι συμβαινει!!:confused::confused:

Καληνυχτα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια να σας ρωτήσω εάν έχετε πάρει κάποιο είδος μάρσιπου και εάν ναι σας έχει βολέψει????Σκέφτομαι για τις διακοπές το ring sling αλλα δεν ξέρω έχω κ ένα προβληματάκι με τη μέση.

SophieS πόσα κιλά είναι το μωράκι σου? Εγώ χρησιμοποιώ από τότε που ήταν 20 ημερών μέχρι και σήμερα. Από τότε όμως που πέρασε τα 6 κιλά η μέση μου με πεθαίνει. Και να φανταστείς ότι ο μάρσιππος που πήρα στηρίζει πολύ καλά την πλάτη (Excel της bebeconfort). Πάντως, ο μπέμπης μου ήταν και είναι πολύ χαρούμενος μεσα στο μάρσιππο, τώρα ειδικά που τον βάζω να κοιτά μπροστά.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Καλημέρα πολυάσχολες μανούλες . Τι κάνουν τα μπεμπάκια σας ?

Εμένα η τσουπρίτσα χθες βρηκε και τον αντιχειρα να αυτονανουρίζεται . Για την ακρίβεια την είχα κοιμήσει με θηλασμό μιας ώρας και μετά ξύπνησε (γιατί πετάγεται με τον παραμικρό θόρυβο) , αλλα έβαλε τον αντίχειρα και ξανακοιμήθηκε . Αντε να σταματήσω να της κάνω την πιπίλα ..........

Παντως την κανονική πιπίλα , δεν την θέλει .

Καλημέρα πολυάσχολες μανούλες . Τι κάνουν τα μπεμπάκια σας ?

Εμένα η τσουπρίτσα χθες βρηκε και τον αντιχειρα να αυτονανουρίζεται . Για την ακρίβεια την είχα κοιμήσει με θηλασμό μιας ώρας και μετά ξύπνησε (γιατί πετάγεται με τον παραμικρό θόρυβο) , αλλα έβαλε τον αντίχειρα και ξανακοιμήθηκε . Αντε να σταματήσω να της κάνω την πιπίλα ..........

Παντως την κανονική πιπίλα , δεν την θέλει .

Εμείς τον αντίχειρα μας τον έχουμε βρει από 2 μηνών. Πιπίλα ούτε που να τη δούμε. Είναι παιδί της ηδονής, τί να κάνουμε. Τρελή παρηγοριά ο αντίχειρας, θα σου είναι ακόμα πιο ήρεμη τώρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...