Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Swity, όντως είσαι πολύ αδύνατη (και κούκλα), γι' αυτό και δεν σου έμεινε κοιλίτσα. Κι εγώ 11 έβαλα και τα έχασα όλα, αλλά η κοιλίτσα, κοιλίτσα. Καλέ, αφού την είχα και πριν, σας το είπα....χιχι

Τελικά εμείς οι πιο γεματούλες σοκαριζόμαστε λιγότερο. Εγώ με τη χαλάρωση ζω μια ζωή, τώρα θα τη φοβηθώ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Swity, όντως είσαι πολύ αδύνατη (και κούκλα), γι' αυτό και δεν σου έμεινε κοιλίτσα. Κι εγώ 11 έβαλα και τα έχασα όλα, αλλά η κοιλίτσα, κοιλίτσα. Καλέ, αφού την είχα και πριν, σας το είπα....χιχι

Τελικά εμείς οι πιο γεματούλες σοκαριζόμαστε λιγότερο. Εγώ με τη χαλάρωση ζω μια ζωή, τώρα θα τη φοβηθώ;

Συμφωνώ κούκλα εισαι swity και απο κοιλιά πλάκα!!!

και εγώ είμαι όπως ημουν πριν στα κιλά,η κοιλιά μια χαρά ο αφαλός Super αλλά από αυτοπεποιθεση μηδέν ακόμη το σκεφτομαι να βγω στη παραλία...

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Συμφωνώ κούκλα εισαι swity και απο κοιλιά πλάκα!!!

και εγώ είμαι όπως ημουν πριν στα κιλά,η κοιλιά μια χαρά ο αφαλός Super αλλά από αυτοπεποιθεση μηδέν ακόμη το σκεφτομαι να βγω στη παραλία...

Γιατί καλέ; Σιγά το πράγμα. Θα βγεις παραλία, αγκαλιά με μπεμπάκι και θα σκέφτεσαι τίποτα άλλο εκτός από το μωρό; Δε νομίζω.....

Γιατί καλέ; Σιγά το πράγμα. Θα βγεις παραλία, αγκαλιά με μπεμπάκι και θα σκέφτεσαι τίποτα άλλο εκτός από το μωρό; Δε νομίζω.....

η μπέμπα δεν θα κάνει φέτος μπάνιο οπότε μόνη...

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

καλημερουδια!κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια! απο χαλαρωση ομως αστα! και εχει δικιο η κατερινα αγκαλια με το μωρο ουτε θα σκεφτεις τα κιλα και κτλ. και μπανιο να μη κανετε στη παραλια τους αρεσει πολυ το απογευματακι και πιστεψε με θα το ευχαριστηθειτε πολυ!

λοιπον σκεφτομουν οτι με τις πιο παλιες εδω μιλαμε περιπου 1 χρονο σχεδον καθε μερα!!!!!!!! φοβερο ? με τις φιλες μου δε μιλαω τοσο...

φιλακια πολλα τρεχω σημερα!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

ναι ναι πολυ γεματουλα.....μη τολμησεις να βγεις φετος παραλια!!!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Εγω πάντως σκοπεύω να πηγαίνω για μπάνιο πρωι πρωι και αργα το απόγευμα , οπότε δεν θα με βλέπει πολύ κόσμος .

Πάντως το σοκ , το είχα πάθει αμέσως μετά την γέννα . Εκει και αν ένοιωθα την αυτοπεποίθηση μου κάτω απο το μηδεν κοιτώντας το σώμα μου . Τώρα νοιώθω κάπως καλύτερα .

Καλησπέρα σε όλες! ΄

Τι κάνετε καλέ και χαθήκατε όλες? :rolleyes: Εμείς έχουμε ξαπλάρει στον καναπέ κ κοιμόμαστε σαν αγγελούδια :tongue:. Να'ναι καλά το air condition...:roll:

Φιλιά στα μπεμπάκια σας και σε σας φυσικά!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα!!!

Έχω πολύ καιρό να γράψω στο forum αλλά όσο μπορούσα παρακολουθούσα τα νέα σας!!!

Εγώ γέννησα μια μπουμπού στις 17 Μαρτίου...με μακρυά μαύρα μαλλιά και μεγάλα μάγουλα!!! 3700 βγήκε το καμάρι μου και φυσικά κάναμε καισαρική (παρόλο που πήγα για πρόκληση) γιατί ήταν αρκετά μεγάλη για τις δικές μου διαστάσεις και δεν κατέβαινε με τίποτα!! Είναι όμως πολύ ήσυχη!!! Τη θηλάζω αποκλειστικά από τη μέρα που ήρθαμε σπίτι και το βράδυ κοιμάται τουλάχιστον 8 ώρες από τη μέρα που σαραντίσαμε!! Μας λένε όλοι ότι είμαστε πολύ τυχεροί σ'αυτό το θέμα αν και μπορεί να αλλάξει ξαφνικά και να αρχίσει να ξυπνάει και ενδιάμεσα..:(

Εσείς τί λέτε, οι έμπειρες μανούλες? Παίζει να αρχίσουμε να ξενυχτάμε?

Κατά τάλλα, είμαστε μια χαρά...βάζει βάρος κανονικά (έχει φτάσει 6 κιλά σχεδόν) και ύψος και έχει κάνει ήδη τα δυο πρώτα εμβόλια!!

Πολλά Σαββατοκύριακα πηγαίνουμε στη θάλασσα, αλλά φοβάμαι να τη βάλω μέσα και τη βουτάω λίγο στα ποδαράκια, ίσα ίσα να δροσιστούν..

Εσείς τα κάνετε μπάνιο τα δικά σας?

Αυτά είναι τα δικά μας νέα!!

θα προσπαθήσω να μπαίνω πιο συχνά τώρα να διαβάζω και τα νέα σας!

Γεια σου μανούλα Μαρτίου . Είσαι πολύ τυχερη που κοιμάται τόσο πολύ . Δεν νομίζω να αλλάξει προς το χειρότερο . Αλλα θα σου πούνε καλύτερα οι πιο έμπειρες μανούλες . Εμείς συνήθως κοιμόμαστε 6-7 ώρες σερι , αλλα μεσα στη μερα κοιμόμαστε ελάχιστα και γκρινιάζουμε μέχρι να μας κοιμήσουν .

Μπανιο η γιατρός μας είπε απο τον εκτο μήνα .

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια !!!!

Σήμερα γίναμε 4ων μηνων . Που είστε όλες καλέ ? Πήγατε για μπάνιο ?

Χθες πήγαμε σε μια ταβερνούλα μαζι με την μπεμπούλα και αν και νυσταζε , ηταν ήσυχη και κοιτούσε γυρω γυρω με περιέργεια . Βεβαια η μαμά και η μπέμπα δεν κάτσαμε πολύ , οταν ήρθε η ώρα φαγητού φύγαμε .

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια !!!!

Σήμερα γίναμε 4ων μηνων . Που είστε όλες καλέ ? Πήγατε για μπάνιο ?

Χθες πήγαμε σε μια ταβερνούλα μαζι με την μπεμπούλα και αν και νυσταζε , ηταν ήσυχη και κοιτούσε γυρω γυρω με περιέργεια . Βεβαια η μαμά και η μπέμπα δεν κάτσαμε πολύ , οταν ήρθε η ώρα φαγητού φύγαμε .

Χαρούμενα μηνογενέθλια στη μπεμπούλα μας:D:D:D

Γιατί φύγατε καλέ; Εμείς στην ταβέρνα (συνήθως, όχι πάντα) είμαστε κύριοι. Τραβάμε μια καρέκλα, στη θέση της βάζουμε το καρότσι και όλα καλά....

καλημερα τσούπρες..πως πατε???που χαθήκατε?

ζεστη ρε γαμώτο απο χτες..

εριξα κ ενα τσακωμό με τον γείτονα κ φούντωσα ,μου ανέβηκε το αιμα στο κεφάλι..

αλλα δεν θα του περασει..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...