Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω είμαι 27(μισό:D)!

Από κιλά στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 12 τα δέκα τα έχασα τις πρώτες 20 ημέρες και όταν σαράντησα τα άλλα 2 δίαιτα δεν κάνω καθόλου τρώω πόλυ περισσότερο απο όταν ήμουν εγκυος αλλα ευτυχώς με το θηλασμό δεν έχω πάρει γραμμάριο βέβαια δεν έχω χάσει και γραμμάριο γιατί έχω και αλλα 3 κιλ'ακια προ εγκυμοσύνης που θέλω να χάσω αλλά δεν τα βλέπω να φευγουν σύντομα γιατι από ορεξη αλλο τίποτα!!!

Κοιλιά ευτυχώς δεν έχει μείνει καθόλου όπως ήμουν πριν αλλά αυτό που δεν έχει φυγει ακόμη ειναι η γραμμή στη κοιλιά πότε φεύγει?

Εννοείς της καισαρικής ?

Επίσης και ο αφαλος μου εχει τα χάλια του και δεν το βλέπω να επανέρχεται .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εννοείς της καισαρικής ?

Οχι εννοώ τη σκούρα κάθετη γραμμή στη κοιλιά που δημιουργείται κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

συγνώμη με την κοιλιά και την παλιοσαμπρέλα της εγκυμοσύνης τι κάνετε?σας έφυγε?μην μου πείτε όλες ναι γιατί θα πέσω σε κατάθλιψη καλοκαιριάτικα ούτε να βλέπω τον εαυτό μου δεν θέλω στον καθρέπτη.προσπαθώ να χάσω ακόμα 3 κιλά και δεν φεύγουν τα ρημάδια και κοιλιακούς κάνω αλλά πάλι τιποτα και ζώνη φοράω αλλά δεν φεύγει.λέτε να με αγαπησε?????εχω πεθάνει της πείνας με τόσο καρότο κατοπουλο και ρυζι που τρώώ.Ημαρτον
Εννοείς της καισαρικής ?

Οχι εννοώ τη σκούρα κάθετη γραμμή στη κοιλιά που δημιουργείται κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Και γραμμή έχω, κ χάλια αφαλό έχω κ κοιλιά έχω ακόμη :evil:. Ευτυχώς μου'φυγαν τουλάχιστον τα περισσότερα κιλά κ έχω μόνο 2 ακόμη (σσ είχα πάρει 19). Αλλά για μπικίνι ούτε λόγος! Χρειάζομαι επειγόντως ΣΥΣΦΙΞΗ!!!!Αισθάνομαι σαν φακλάνα!:rolleyes:

Και μη συζητάτε για δίαιτα, ούτε να τ'ακούω δεν θέλω! Ουφ:?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

εγω εκλεισα τα 26 τον ιανουαριο.

οσο για τα κιλα εγω ειχα βαλει 4 συνολο αλλα με επιμονη διαιτα εχω χασει 14 μεχρι τωρα και συνεχιζω....η τομη βεβαια υπαρχει λενε παιρνει περιπου 1 χρονο για ναηρεμησει...οποτε εχουμε ακομη καιρο μπροστα μας.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

ΧΑ!..ΚΑποιες μανουλες ξενυχτανε ...σημερα.......λεω......

εγω δεν εχω ουτε γραμμη, ουτε αφαλο (οπως ηταν ειναι) , ουτε κοιλια...μονο λιγο χαλαρωση αλλα δεν αντεχω τωρα απο σεπτεμβριο γυμναστηριο...ιιιισως....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Δεν πήρατε πολλα κιλά κορίτσια γιαυτό . Εγω είχα πάρει 18 και τα περισσότερα στην κοιλιά . Ηταν τεράστια !!!!!!!!!!

Ευτυχως που είχα και τρελές καούρες στην εγκυμοσύνη και με συγκρατούσαν στο φαγητό , αλλιώς .........

Αυτο πάντως που με στεναχωρεί περισσότερο είναι οι ραγάδες . Τα κιλά χάνονται , αλλα αυτές θα φύγουν ?

Ξεκίνησα μόνη μου να βάζω kelosoft , γιατι δεν ευκαίρεσα να πάω σε δερματολόγο .

switty στις φωτογραφίες φαίνεται οτι είσαι πολύ αδύνατη και εχεις κοιλιά πλάκα . :D:D

Πολύ δράμα η υπόθεση με τα κιλά της εγκυμοσύνης!!!Και τις ραγάδες και τη γρραμμά και τον αφαλό!!Εγώ είχα πάρει 15κιλά έχασα τα 10 και έχω άλλα 5!!Συν άλλα 10που ήθελα να χάσω από πριν!!Δράμα!!!!Και θα πάμε και διακοπές τον Αύγουστο που θα γίνεται χαμός!!Σνιφ!!!Δίαιτα όμως δεν κάνω η γαΙδούρα!!!Έχω και τη βάφτιση του μικρού το Σεπτέμβρη και θέλω να μαι πιο κομψή...Δράμα δράμα!!!

Δεν πήρατε πολλα κιλά κορίτσια γιαυτό . Εγω είχα πάρει 18 και τα περισσότερα στην κοιλιά . Ηταν τεράστια !!!!!!!!!!

Ευτυχως που είχα και τρελές καούρες στην εγκυμοσύνη και με συγκρατούσαν στο φαγητό , αλλιώς .........

Αυτο πάντως που με στεναχωρεί περισσότερο είναι οι ραγάδες . Τα κιλά χάνονται , αλλα αυτές θα φύγουν ?

Ξεκίνησα μόνη μου να βάζω kelosoft , γιατι δεν ευκαίρεσα να πάω σε δερματολόγο .

switty στις φωτογραφίες φαίνεται οτι είσαι πολύ αδύνατη και εχεις κοιλιά πλάκα . :D:D

καλε που το καταλαβες!!!?? απ το προφιλ ??

ευχαριστω..η αληθεια ειναι οτι προβλημα κοιλιας δεν ειχα ποτε..ειναι και στον σωματοτυπο του καθενως... εγω αν θα βαλω θα κανω μπουτακια.. απλα χαλαρωσα και δεν εχω κουραγιο για γυμναστικη! για ραγαδες δεν ειχα, αλλα ας μεινουν μονο αυτες...αν φτιαξεις τα υπολοιπα δε θα σε ενοχλουν τοσο..και αυτο ειναι θεμα δερματος..

στην 1η εγκυμοσυνη πηρα 15 τωρα γυρω στα 11...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σε όλες!!!

Ούτε σε μένα. Αλλά σε μένα δεν πετάχτηκε έξω κι ο αφαλός. Όπως ήταν, είναι.
ΧΑ!..ΚΑποιες μανουλες ξενυχτανε ...σημερα.......λεω......

εγω δεν εχω ουτε γραμμη, ουτε αφαλο (οπως ηταν ειναι) , ουτε κοιλια...μονο λιγο χαλαρωση αλλα δεν αντεχω τωρα απο σεπτεμβριο γυμναστηριο...ιιιισως....

Είστε πολύ τυχερές! Εμένα ο αφαλός μου έχει μπλιαβάσει!!!:rolleyes: Είχα κάνει κ λαπαροσκοπικά επέμβαση (εξωμήτρια κύηση στο πρώτο μου παιδάκι:cry::cry::cry:) κ είχα κ τομούλα κ ήρθε κι έδεσε! Γαμώτο, κ μ'άρεσε ο αφαλός μου...:evil:

καλε που το καταλαβες!!!?? απ το προφιλ ??

ευχαριστω..η αληθεια ειναι οτι προβλημα κοιλιας δεν ειχα ποτε..ειναι και στον σωματοτυπο του καθενως... εγω αν θα βαλω θα κανω μπουτακια.. απλα χαλαρωσα και δεν εχω κουραγιο για γυμναστικη! για ραγαδες δεν ειχα, αλλα ας μεινουν μονο αυτες...αν φτιαξεις τα υπολοιπα δε θα σε ενοχλουν τοσο..και αυτο ειναι θεμα δερματος..

στην 1η εγκυμοσυνη πηρα 15 τωρα γυρω στα 11...

Πρόσεχες την δεύτερη φορά swity ή τελικά είναι όντως διαφορετικές οι εγκυμοσύνες? :rolleyes:

Κάναμε κ εμβόλιο σήμερα, αααχχ το κοριτσάκι μου το λυπάται η ψυχή μου! Κρίμα.... Σε 15 μέρες πάλι γγγγγκκκρρρρρ:evil::evil::evil::evil:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Καλημερούδια σε όλες!!!

Πρόσεχες την δεύτερη φορά swity ή τελικά είναι όντως διαφορετικές οι εγκυμοσύνες? :rolleyes:

σιγα να μη προσεχα !! Αυτη προσεχε για μενα, με εκανε και ξερνουσα μεχρι τον 5ο..(χι χι χιχ χι )....με θελει στιλατη φαινεται και μου βαλε χερι απο νωρις....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Ασχετο, αλλά μήπως ξέρει καμία που ανακυκλώνουμε τα καπάκια από μπουκάλια αναψυκτικών? Ακουσα ότι όταν μαζευτεί ένας αριθμός από αυτά, αγοράζουν ένα αναπηρικό καρότσι και το δωρίζουν. ισχύει? γνωρίζετε κάτι?

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Ασχετο, αλλά μήπως ξέρει καμία που ανακυκλώνουμε τα καπάκια από μπουκάλια αναψυκτικών? Ακουσα ότι όταν μαζευτεί ένας αριθμός από αυτά, αγοράζουν ένα αναπηρικό καρότσι και το δωρίζουν. ισχύει? γνωρίζετε κάτι?

εγω τα εδινα στο μασουτη της γειτονιας μου, ειχε ενα σταντ...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλημερούδια σε όλες!!!

σιγα να μη προσεχα !! Αυτη προσεχε για μενα, με εκανε και ξερνουσα μεχρι τον 5ο..(χι χι χιχ χι )....με θελει στιλατη φαινεται και μου βαλε χερι απο νωρις....

εγώ χαμπάρι... απ'τη μία χαιρόμουν που δεν είχα αναγούλες κι απ'την άλλη έλεγα μήπως κ αηδιάσω με τίποτα :tongue: γιατί έτρωγα τα πάντα :rolleyes:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...