Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ έλεγα να πάρω αλλά φοβήθηκα τη ζέστη! Δεν ιδρώνετε? Λες να το πάρω κι εγώ ? Εξαντλήθηκα με τις αγκαλιές!!!:mrgreen:

κοιτα..κ με τις αγκαλιες δεν ζεσταίνεστε?? τουλαχιστον με τ μάρσιπο εχεις ελεύθερα χερια.

εγω τον αγορασα απο μια κοπελα στο φορουμ.20ε.

το σκεφτομουν για να τον παρω καινούριο ,42 πολλα μου φανηκαν..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

ευχαριστω κοριτσια ναι γενεθλια ειχα...εκλεισα τα 32!!!!!! εσεις ποσο ειστε ?????????

καλημερουδια σε ολες....

ασε σουιτυ...εγω εχω χασει τον λογαριασμο..

ξερω γω..το 76 ειμαι

sto esteila sto fb.

κοιτα..κ με τις αγκαλιες δεν ζεσταίνεστε?? τουλαχιστον με τ μάρσιπο εχεις ελεύθερα χερια.

εγω τον αγορασα απο μια κοπελα στο φορουμ.20ε.

το σκεφτομουν για να τον παρω καινούριο ,42 πολλα μου φανηκαν..

Δεν έχεις άδικο, θα ψάξω να βρω κι εγώ κανέναν οικονομικό, Thanks:tongue:

ασε σουιτυ...εγω εχω χασει τον λογαριασμο..

ξερω γω..το 76 ειμαι..

:mrgreen::mrgreen:

Εγώ 30 είμαι κορίτσια, αλλά σε 5 χρόνια δεν ξέρω αν θα συνεχίζω να τα λέω...:mrgreen:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

ευχαριστω κοριτσια ναι γενεθλια ειχα...εκλεισα τα 32!!!!!! εσεις ποσο ειστε ?????????

καλημερουδια σε ολες....

Να τα χιλιάσεις! :-D Ξέχασα να σου πω, ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια, δεν ήξερα πως να σου απαντήσω εκεί, γίνεται? Ήταν φρεσκοβαμμένα γι'αυτό πάντως, μη νομίζεις ότι είμαι έτσι μόνιμα :rolleyes:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

συγνώμη με την κοιλιά και την παλιοσαμπρέλα της εγκυμοσύνης τι κάνετε?σας έφυγε?μην μου πείτε όλες ναι γιατί θα πέσω σε κατάθλιψη καλοκαιριάτικα ούτε να βλέπω τον εαυτό μου δεν θέλω στον καθρέπτη.προσπαθώ να χάσω ακόμα 3 κιλά και δεν φεύγουν τα ρημάδια και κοιλιακούς κάνω αλλά πάλι τιποτα και ζώνη φοράω αλλά δεν φεύγει.λέτε να με αγαπησε?????εχω πεθάνει της πείνας με τόσο καρότο κατοπουλο και ρυζι που τρώώ.Ημαρτον

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

αστα φανη..κ την σαμπρελα εχω..κ τη γραμμη έχω κ την τομή προίκα.

μονο που εγω δεν προσέχω.δεν το εχω πάρει απόφαση ακομα να αρχίσω διαιτα..

αλλα απο τα 75 που ειχα φτάσει τωρα ειμαι 61..εχω ακομα 6.

Και εγω του 76 είμαι .

Κοιλίτσα δυστυχώς έχω και οχι μονο , αλλα και ραγάδες και 10 κιλά απο την εγκυμοσύνη .

Δεν κάνω ιδιαίτερη δίαιτα για να τα χάσω , γιατί δεν θέλω να εχει επίπτωση στο θηλασμό .

Απο Σεπτέμβρη το εχω βάλει στο πρόγραμμα να ξεκινήσω τις σοβαρές προσπάθειες .

αστα φανη..κ την σαμπρελα εχω..κ τη γραμμη έχω κ την τομή προίκα.

μονο που εγω δεν προσέχω.δεν το εχω πάρει απόφαση ακομα να αρχίσω διαιτα..

αλλα απο τα 75 που ειχα φτάσει τωρα ειμαι 61..εχω ακομα 6.

Α ναι , ειναι και η τομή , το ξέχασα !!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν εγώ 32 τον Αύγουστο, κοιλίτσα είχα έτσι κι αλλιώς, σωματότυπος μήλο, γαρ και τα κιλά μου επανήλθαν στα "κανονικά" τους, δηλαδή 62, που είναι πολλά έτσι κι αλλιώς. Οπότε, τί είχες Γιάννη, τί είχα πάντα. Μια ζωή δίαιτα, τώρα με το θηλασμό το έχω ρίξει εντελώς έξω..... Δικαιολογίες για να τρώω ό,τι θέλω, απίστευτη κραιπάλη.

Και εγω του 76 είμαι .

Κοιλίτσα δυστυχώς έχω και οχι μονο , αλλα και ραγάδες και 10 κιλά απο την εγκυμοσύνη .

Δεν κάνω ιδιαίτερη δίαιτα για να τα χάσω , γιατί δεν θέλω να εχει επίπτωση στο θηλασμό .

Απο Σεπτέμβρη το εχω βάλει στο πρόγραμμα να ξεκινήσω τις σοβαρές προσπάθειες .

ναι ναι κι εγω ετσι ελεγα..μωλις σταματήσω τον θηλασμό..αλλα μάλλον δικαιολογίες εψαχνα..

εν το μεταξύ η αγλαια λεει οτι οταν θηλάζουμε μπορούμε να κάνουμε ακομα κ διαιτα!!

γιαυτο οσες θέλετε μπορείτε..χαχα

Εγώ έκλεισα τα 32 το Μάιο. Από κιλά είμαι στα 70. Ξεκίνησα 62, στην εγκυμοσύνη πήρα 20 και αμέσως μετά έχασα τα 12. Τα υπόλοιπα δεν φεύγουν γιατί δεν προσέχω. Η μόνη μου ελπίδα πια είναι τα μπάνια στη θάλασσα τον Αύγουστο μπας και γυμναστώ λιγάκι.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Εγω είμαι 27(μισό:D)!

Από κιλά στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 12 τα δέκα τα έχασα τις πρώτες 20 ημέρες και όταν σαράντησα τα άλλα 2 δίαιτα δεν κάνω καθόλου τρώω πόλυ περισσότερο απο όταν ήμουν εγκυος αλλα ευτυχώς με το θηλασμό δεν έχω πάρει γραμμάριο βέβαια δεν έχω χάσει και γραμμάριο γιατί έχω και αλλα 3 κιλ'ακια προ εγκυμοσύνης που θέλω να χάσω αλλά δεν τα βλέπω να φευγουν σύντομα γιατι από ορεξη αλλο τίποτα!!!

Κοιλιά ευτυχώς δεν έχει μείνει καθόλου όπως ήμουν πριν αλλά αυτό που δεν έχει φυγει ακόμη ειναι η γραμμή στη κοιλιά πότε φεύγει?

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

ναι ναι κι εγω ετσι ελεγα..μωλις σταματήσω τον θηλασμό..αλλα μάλλον δικαιολογίες εψαχνα..

εν το μεταξύ η αγλαια λεει οτι οταν θηλάζουμε μπορούμε να κάνουμε ακομα κ διαιτα!!

γιαυτο οσες θέλετε μπορείτε..χαχα

Καλα αυστηρή δίαιτα δεν σκοπεύω να κάνω ετσι και αλλιως , εκτός αν δω τα πολύ σκούρα . Δεν την αντέχω την πείνα . Απλα με τον θηλασμό εχω και δικαιολογία . :P (Και ιδανικά θέλω να κρατήσω αυτη τη δικαιολογία μέχρι να χρονίσει η μπέμπα)

Γυμναστική ομως θέλω να ξεκινήσω απο Σεπτέμβριο και σε αυτό ελπίζω ......... ε και σε κανα μπανακι τον Αυγουστο .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...