Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χρονια πολλα swity και απο εμενα!

χθες που πηγαμε και καναμε το εμβολιο μου ειπε η γιατρος οτι μιας και γεμισαμε 4 μηνες κ μπηκαμε στον 5ο μπορουμε να ξεκινησουμε την βανιλια με ρυζαλευρο.σημερα 2η μερα που φαγαμε

Εμένα μου είπε από τον επόμενο μήνα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μηπως εχει σημασια που θυλαζετε αποκλειστικα;εγω του δινω μονο ξενο γαλα.

παντως και το κουτι επανω γραφει απο τον πεμπτο μηνα(και εχουμε μπει)

τον αλλο μηνα θα φαμε χορτοσουπα...

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

μηπως εχει σημασια που θυλαζετε αποκλειστικα;εγω του δινω μονο ξενο γαλα.

παντως και το κουτι επανω γραφει απο τον πεμπτο μηνα(και εχουμε μπει)

τον αλλο μηνα θα φαμε χορτοσουπα...

να πω κατι χαζο?? επειδη οταν κλεινουμε πχ.τον 1 χρονο λεγόμαστε 1ος χρόνου.

πηπως το κουτι οταν λεει στον 5ο, εννοεί οταν κλείνουμε τον 5.?

βεβαια αφου στο ειπε ο παιδιατρος...η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλα8-)8-):cool:

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Καλησπέρα κορίτσια!

χρόνια πολλά swity!!!

εμεις εχθές πήγαμε σε ένα γάμο και ταλαιπωρηθηκε η μπεμπουλα μου οταν πήγαμε στο τραπέζι φοβηθηκε απο τη μουσική και έκλαιγε συνέχεια την έβγαλα έξω απο το μαγαζι αγκαλια με την μπέμπα μέχρι τις 12 αντέξαμε και μετα σπίτι και νάνι...

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

βεβαια αφου στο ειπε ο παιδιατρος...η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλα8-)8-):cool:

καλά, εννοείται....

ετσι οπως το θετεις εχεις δικαιο γι'αυτο κοιταξα το βιβλιο της ζωης του γιου μου και το μπλε βιβλιαριο του που γραφει ο παιδιατρος και σε αυτον οταν εκλεισε τον τεταρτο και μπηκε στον 5ο ξεκινησαμε κρεμουλα.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

ευχαριστω και σενα ελσα μου..οτι επιθυμεις να χαιρεσαι τους 3 πλεον αντρες της ζωης σου αντε και με την κορη...

παντως και μενα νωρις μου φαινεται τι να πω, εμας μας ειπε Αυγουστο και βαλε...ελσα αν ειχες τον ιδιο γιατρο μαλλον ειναι η τακτικη του αυτη...ο καθε γιατρος τα δικα του, παντως εγω που ρωτησα τις γνωστες μου ολες ετσι ειπαν μετα τον 5ο..αν το γραφει στο βιβλιαριο θα το δω και γω...αφου του ερεσε και δε το εβγαλε ισως να ειναι ετοιμος ποιος ξερει....

καλήνυχτουδια σε ολες....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλησπέρα κορίτσια!

χρόνια πολλά swity!!!

εμεις εχθές πήγαμε σε ένα γάμο και ταλαιπωρηθηκε η μπεμπουλα μου οταν πήγαμε στο τραπέζι φοβηθηκε απο τη μουσική και έκλαιγε συνέχεια την έβγαλα έξω απο το μαγαζι αγκαλια με την μπέμπα μέχρι τις 12 αντέξαμε και μετα σπίτι και νάνι...

ευχαριστω και συ να χαιρεσαι τη μπουμπουκα σου...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Cate, τώρα συνειδητοποίησα ότι γεννήσαμε την ίδια μέρα τα αγοράκια μας! Και ο μπέμπης μου πίνει μόνο μητρικό γάλα και η παιδίατρος μου είπε ότι μπορώ να ξεκινήσω το ριζάλευρο σε 15 μέρες περίπου.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κοριτσάκια μου τι κάνετε? Εγώ ήμουν Αθήνα το Σκ, βάφτιζε ο αδερφός μου τον γιο κ κάναμε εντυπωσιακή εμφάνιση σε όλο το σόι που δεν μας είχε δει! Πολύ γέλιο, η μπουμπού όλο νάζια κ ματάκια! :tongue:

Swity χρόνια πολλά κ από μένα! Χιλιόχρονη:P

δεν σας ειπα..πηραμε ενα ring sling και πολυ μας αρεσει!!

μπαινει μεσα το αγγελακι μου κ κανουμε βολτουλες!!

Κι εγώ έλεγα να πάρω αλλά φοβήθηκα τη ζέστη! Δεν ιδρώνετε? Λες να το πάρω κι εγώ ? Εξαντλήθηκα με τις αγκαλιές!!!:mrgreen:

χρονια πολλα swity και απο εμενα!

χθες που πηγαμε και καναμε το εμβολιο μου ειπε η γιατρος οτι μιας και γεμισαμε 4 μηνες κ μπηκαμε στον 5ο μπορουμε να ξεκινησουμε την βανιλια με ρυζαλευρο.σημερα 2η μερα που φαγαμε

Πω πω ρε κορίτσια, πως περνάει έτσι ο καιρός... Αλλά ανυπομονώ είναι η αλήθεια να μεγαλώσει να δω τα μουτράκια της πιο μεγαλίστικα! :tongue:

Φιλιά σε όλες σας!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Cate, τώρα συνειδητοποίησα ότι γεννήσαμε την ίδια μέρα τα αγοράκια μας! Και ο μπέμπης μου πίνει μόνο μητρικό γάλα και η παιδίατρος μου είπε ότι μπορώ να ξεκινήσω το ριζάλευρο σε 15 μέρες περίπου.

Έχεις δίκιο, να τους χαιρόμαστεεεεεεεεεεεε Εμείς γεννηθήκαμε στις 7:35 το απόγευμα. Εσείς;

Εμάς μας είπε να ξεκινήσουμε φρούτο σε 3 βδομάδες, μόλις κλείσουμε τον πέμπτο. Επίσης μας είπε πως μπορούμε να μπούμε θάλασσα τον Αύγουστο....

Έχεις δίκιο, να τους χαιρόμαστεεεεεεεεεεεε Εμείς γεννηθήκαμε στις 7:35 το απόγευμα. Εσείς;

Εμάς μας είπε να ξεκινήσουμε φρούτο σε 3 βδομάδες, μόλις κλείσουμε τον πέμπτο. Επίσης μας είπε πως μπορούμε να μπούμε θάλασσα τον Αύγουστο....

Στις 8:50 το πρωί. Για φρούτο δεν μου είπε ακόμη, ίσως μου πει στις 18 Ιουλίου που θα τον ξαναδεί. Ο μπέμπης μου έκανε το πρώτο του μπάνιο το Μάιο αλλά από τότε δεν έχει κάνει άλλο.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...