Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε, δε τρελλενεται κιολας αλλα επειδη συνηθως της το δινει μετα το θηλασμο που ειναι μισοκοιμισμενη το πινει, αλλες φορες 60, αλλες 90 αλλες 30 αναλογως η και καθολου...κοιταω να φαει οσο πιο πολυ μπορει για να κοιμαται..

ενας αλλος λογος που ηθελα να μαθει και το μπιμπερο ειναι οτι ειμαστε ανθρωποι και ποτε δε ξερεις τι γινεται , επειδη ειμαι λιγο ανχωτικος τυπος δε θα ηθελα να μου συμβει κατι και να μη μπορει το μωρο μου να φαει κατι αλλο, π.χ. οταν ο γιος μου ηταν 4 μηνων ειχαμε τροχαιο και εσπασα τον αστραγαλο μου, εκανα χειρουργειο, ημουν 1 βδομαδα στο νοσοκομειο και 3 μηνες με μια ειδικη μποτα. Φανταζεστε να θηλαζα αποκλειστικα και να μη δεχοταν τιποτα αλλο τι σοκ θα περνουσε ? ετσι ηθελα να χω και μια πισινη για ωρα αναγκης..

πεταλουδιτσα πως πατε με τα ματακια ? με την γκρινια ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εγω ετοιμαζομαι για το ταξιδι της επιστροφης τη δευτερα βραδυ...περασα και το τελευταιο μου μαθημα και θα χω ενα διαστημα χωρις υποχρεωσεις..σας διαβασαζα συχνα..ετοιμαζομαστε κι εμεις για βαφτιση 11 ιουλιου..

δε νομιζω πως σας ειχα πει η μικρη εχει μια μικρη ομφαλοκηλη, η παιδιατρος ειχε πει θα το δουμε αργοτερα μιας και μπορει να φυγει οταν αρχισει να περπαταει αλλα εμενα εχει καμποιες μερες που με απασχολει το ολο θεμα χωρις να υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος(να μεγαλωσει η τελος παντων να χειρετερεψει).ειχε καμια σας παρομοια εμπειρια?

καλημερα κοριτσια τι κανετε;εμεις χθες καναμε εμβολιο και ημασταν ολη μερα μεσα στην γκρινια.ευτηχως σημερα ειναι καλα.

χθες φαγαμε και για πρωτη φορα κρεμουλα!!!!!του αρεσε παρα πολυ και την εφαγε ολη!!

αχ!!μεγαλωνουν τα πουλακια μας....σαν χθες μου φαινετε που τον κρατησα πρωτη φορα στην αγκαλια μου και τωρα ο κυριος αρχισε και τις κρεμες..

δε νομιζω πως σας ειχα πει η μικρη εχει μια μικρη ομφαλοκηλη, η παιδιατρος ειχε πει θα το δουμε αργοτερα μιας και μπορει να φυγει οταν αρχισει να περπαταει αλλα εμενα εχει καμποιες μερες που με απασχολει το ολο θεμα χωρις να υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος(να μεγαλωσει η τελος παντων να χειρετερεψει).ειχε καμια σας παρομοια εμπειρια?

πουλακι και εμενα το μωρο ειχε μια μικρη ομφαλοκυλη ομως εχει ηδη φυγει τωρα.εχει δικαιο ο γιατρος μεγαλωνωντας θα φυγει μην στεναχωρισαι.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

ενας αλλος λογος που ηθελα να μαθει και το μπιμπερο ειναι οτι ειμαστε ανθρωποι και ποτε δε ξερεις τι γινεται , επειδη ειμαι λιγο ανχωτικος τυπος δε θα ηθελα να μου συμβει κατι και να μη μπορει το μωρο μου να φαει κατι αλλο, π.χ. οταν ο γιος μου ηταν 4 μηνων ειχαμε τροχαιο και εσπασα τον αστραγαλο μου, εκανα χειρουργειο, ημουν 1 βδομαδα στο νοσοκομειο και 3 μηνες με μια ειδικη μποτα. Φανταζεστε να θηλαζα αποκλειστικα και να μη δεχοταν τιποτα αλλο τι σοκ θα περνουσε ? ετσι ηθελα να χω και μια πισινη για ωρα αναγκης..

Εγω ως πρωτομάνα , δεν γνώριζα τι θα αντιμετωπίσω . Ηθελα και πολύ να θηλάσω , οπότε ακολούθησα ολες τις συμβουλές που μου έδωσαν ευλαβικά . Στο επόμενο , σκέφτομαι να κάνω τράπεζα γάλακτος στην αρχή , που το γάλα είναι πάρα πολύ και γεμίζεις παντού γάλατα (τώρα το σύστημα έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες της μπέμπας και μόνο οταν η μπέμπα αργήσει κάποιο γεύμα , εχω πρησμένο στήθος και βγάζω εύκολα πολύ γάλα με το θήλαστρο) και σκέφτομαι μετά το σαράντισμα να της δίνω και λίγο μητρικό με το μπιμπερό για να μάθει το μπιμπερό . Η τράπεζα γάλακτος δεν θα πάει χαμένη , μπορείς να φτιάχνεις και το ρυζάλευρο με δικό σου γάλα και να το δίνεις στο μωρό .

Το Σάββατο ήταν η εξέταση και τι τράβηξα δεν λέγεται . Θα σας πω άλλη ώρα λεπτομέρειες .

Φιλιά σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια !!!!

Διαφημίσεις

Εγω ως πρωτομάνα , δεν γνώριζα τι θα αντιμετωπίσω . Ηθελα και πολύ να θηλάσω , οπότε ακολούθησα ολες τις συμβουλές που μου έδωσαν ευλαβικά . Στο επόμενο , σκέφτομαι να κάνω τράπεζα γάλακτος στην αρχή , που το γάλα είναι πάρα πολύ και γεμίζεις παντού γάλατα (τώρα το σύστημα έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες της μπέμπας και μόνο οταν η μπέμπα αργήσει κάποιο γεύμα , εχω πρησμένο στήθος και βγάζω εύκολα πολύ γάλα με το θήλαστρο) και σκέφτομαι μετά το σαράντισμα να της δίνω και λίγο μητρικό με το μπιμπερό για να μάθει το μπιμπερό . Η τράπεζα γάλακτος δεν θα πάει χαμένη , μπορείς να φτιάχνεις και το ρυζάλευρο με δικό σου γάλα και να το δίνεις στο μωρό .

Το Σάββατο ήταν η εξέταση και τι τράβηξα δεν λέγεται . Θα σας πω άλλη ώρα λεπτομέρειες .

Για πες βρε Κλειώ, να ξέρω τί θα τραβήξω τώρα που θα γυρίσω δουλειά. Κι εγώ δεν του έχω δώσει ποτέ μπιμπερο.....

πεταλουδιτσα πως πατε με τα ματακια ? με την γκρινια ?

με την γκρίνια πολυ καλύτερα,οχι πως σταμάτησε εντελώς αλλα δεν με πειράζει τι λιγο της.

στα ματακια μας βαλαμε tobradex και φτιάξανε αλλα δεν ειμαι σίγουρη αν το ξεφορτωθήκαμε η ειναι κάποια αλλεργια..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Αχ κορτσουδια μου με συγκινησατε!! σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες σας ! να χαιρεστε τα μπεμπακια σας και με το καλο και στα 2α οι πρωτομανες...

εμεις θα πηγαιναμε για μπανιο αλλα λογω καιρου το αναβαλαμε για το επομενο σκ. σημερα φουσκωσαμε πισινα, βεραντα, ραδιοφωνακι παγωτα και γλυκα..

ειχαμε παρει και μεις ρινγ σλιγκ αλλα δε με βολεψε καθολου τζαπα πηγε..πονουσε η μεση μου..

πουλακι που θα την βαφτισετε ?

ευχαριστω και παλι κοριτσια...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

με την γκρίνια πολυ καλύτερα,οχι πως σταμάτησε εντελώς αλλα δεν με πειράζει τι λιγο της.

στα ματακια μας βαλαμε tobradex και φτιάξανε αλλα δεν ειμαι σίγουρη αν το ξεφορτωθήκαμε η ειναι κάποια αλλεργια..

αν εχετε δεντρα , οπως θυμαμαι...μηπως ειναι αλλεργια...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

και γω λιγο λιγο ξεκινησα για να μη παθει συνχιση θηλων....ετσι για να χω πισινη..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε;εμεις χθες καναμε εμβολιο και ημασταν ολη μερα μεσα στην γκρινια.ευτηχως σημερα ειναι καλα.

χθες φαγαμε και για πρωτη φορα κρεμουλα!!!!!του αρεσε παρα πολυ και την εφαγε ολη!!

αχ!!μεγαλωνουν τα πουλακια μας....σαν χθες μου φαινετε που τον κρατησα πρωτη φορα στην αγκαλια μου και τωρα ο κυριος αρχισε και τις κρεμες..

πουλακι και εμενα το μωρο ειχε μια μικρη ομφαλοκυλη ομως εχει ηδη φυγει τωρα.εχει δικαιο ο γιατρος μεγαλωνωντας θα φυγει μην στεναχωρισαι.

απο τωρα κρεμουλα ?????? ο γιατρος σας ειπε ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

απο τωρα κρεμουλα ?????? ο γιατρος σας ειπε ?

χρονια πολλα swity και απο εμενα!

χθες που πηγαμε και καναμε το εμβολιο μου ειπε η γιατρος οτι μιας και γεμισαμε 4 μηνες κ μπηκαμε στον 5ο μπορουμε να ξεκινησουμε την βανιλια με ρυζαλευρο.σημερα 2η μερα που φαγαμε

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...