Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το αριστερό βγάζει μια σταγόνα το άλλο βγαζει γυρω στα 20ml.για πόσο καιρό να έχω μόνιμα ένα στενό σουτιέν και όχι πολλά υγρά;και μετα από πόσο καιρό θα σταματίσει γιατί είμαι 3 βδομάδες

καλε δεν ειναι αναγκη να το στραγγίζεις καθε φορα..

αστο να εχει κ θα σταματήσει μον του.οσο το βγαζεις κατεβάζει καινούριο

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Κορίτσια σαν να ήρθε το Φθινόπωρο εδώ(Σέρρες):confused::confused::confused:.

Να σας ρωτήσω άν τα πήγατε τα μικρούλια σας σε δικό τους δωμάτιο???

πραγματι ο καιρος ειναι τρελος...

Σοφία κουκλάκια τα παιδακια σου να σου ζήσουν!

απιστευτο μαλλί ο γιος σου και η κόρη σου τι ματάρες!!!

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σαν να ήρθε το Φθινόπωρο εδώ(Σέρρες):confused::confused::confused:.

Να σας ρωτήσω άν τα πήγατε τα μικρούλια σας σε δικό τους δωμάτιο???

Καλησπερα και εδω τα ιδια!!!:confused::confused:

Εγω δεν τον πηγα ακομη και μαλλον θα αργησω γιατι εχει πολλα σαλια και πνιγεται!!!

Βρε κοριτσια τα δικα σας εχουν πολλα σαλια??εμενα ο σικος μου γινεται μουσκεμα και βαζει ολη του τη γροθιτσα μεσα στο στομα!!!:mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

πραγματι ο καιρος ειναι τρελος...

Σοφία κουκλάκια τα παιδακια σου να σου ζήσουν!

απιστευτο μαλλί ο γιος σου και η κόρη σου τι ματάρες!!!

Ευχαριστώ joanna μου απο μαλλί έχει πλούσια χαίτη ο φυστικούλης μου αφού σκέφτομαι αν αργήσουμε να τον βαφτίσουμε θα τον πάω μακρυμάλλι:P.Και η κόρη μου είναι μια γλυκιά <<αντάρτισα>>!!

[ATTACH]644[/ATTACH]

καλημερα κοριτσια!!!

καιρο εχω να σας γραψω και μου λειψατε!

αυτο εινα το φυστικακι μου!!!μεγαλωσαμε και 18 ιουλιου ετοιμαζομαστε για βαφτηση.....

Με το καλό! Κούκλος ο γαμπρός :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πάει, πρέπει να μαζέψω προίκα εποιγόντως....:rolleyes:

κούκλα η μπουμπου σου!!!

έφτιαξα και εγω αλμπουμ!!!

Ευχαριστούμε πολύ!!! Τσακίζομαι να μπω! :mrgreen:

kalimera koritsakia ti kanete?vlepo me xara thilazete.ego logo oti den eixa galataki prospatho edo kai kairo gia fysiko apothilasmo.den leo vgazo mono 20 ml.alla pote tha stamatisei teleios?o mikros moy emena vre koritsia exei mpolika salia.toy dino paixnidia gia ta oula alla den xerei na ta vazei sto stoma ta petaei kai vazei ta 2 tou daxtyla les kai thga sfyrixei poly gelio.

Πουσαι βρε Φανούλα? Μας έλειψες! Τα ίδια κι εμένα, βάζει τα δάχτυλα λες κ θα σφυρίξει! Χαχα

swity καλημερουδια!!!εστω και πολυ καθυστερημενα να σου ζησει ο αντρας της ζωης σου!να ειναι παντα γερος και δυνατος!!πως ειναι η ζωη με δυο παιδια;εμεις περναμε φανταστηκα!δεν το φανταζομουν ετσι νομιζα θα φρικαρω...

Έτσι, να μας δίνεται κουράγιο για τα επόμενα! :mrgreen:

Καλησπερα και εδω τα ιδια!!!:confused::confused:

Εγω δεν τον πηγα ακομη και μαλλον θα αργησω γιατι εχει πολλα σαλια και πνιγεται!!!

Βρε κοριτσια τα δικα σας εχουν πολλα σαλια??εμενα ο σικος μου γινεται μουσκεμα και βαζει ολη του τη γροθιτσα μεσα στο στομα!!!:mrgreen::mrgreen:

Μια απ'τα ίδια Αθηνούλα, καμιά φορά σπρώχνει το ένα χέρι με το άλλο:rolleyes:

Περαστικούλια σας cate μου του έδωσες depon?

Ναι, τη νύχτα. Έπεσε αλλά τώρα ξαναέχει. Περιμένω να περάσει το 8ωρο να του ξαναδώσω.

Πως είστε cate μου? :confused:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Είναι και μεγάλο παιδάκι , παίζει με άλλα παιδάκια , τον ενδιαφέρουν και αλλα πρόσωπα εκτος απο την μαμά . Αλλιως θα ζήλευε περισσότερο πιστεύω .

Παντως εγω οταν σκεφτομαι οτι και στο δευτερο πρέπει να κάνω καισαρική , διστάζω .

Απλά θα αφήσω τον χρόνο να σβήσει τις αναμνήσεις για μια χρονιά τουλάχιστον ......

switty , δηλαδή το δικό σας μωράκι , βεντουζάρει στο μπιμπερό , οπως στο στήθος ? Ρουφάει ? Ποσα μλ πίνει με το μπιμπερό ?

ε, δε τρελλενεται κιολας αλλα επειδη συνηθως της το δινει μετα το θηλασμο που ειναι μισοκοιμισμενη το πινει, αλλες φορες 60, αλλες 90 αλλες 30 αναλογως η και καθολου...κοιταω να φαει οσο πιο πολυ μπορει για να κοιμαται..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

κατερινιω πως ειστε σημερα ? φανταζομαι καλυτερα. στον πυρετο βοηθαει πολυ χλιαρο μπανακι και κρυες κομπρεσες στα χερακια και ποδαρακια μετωπο...

Ευτυχώς σήμερα είμαστε απύρετοι. Ταλαιπωρήθηκε ο κακομοίρης χθες, όλη μέρα ανεβοκατέβαινε ο βρωμοπυρετός. Ελπίζω να πέρασε. Σας ευχαρσιτώ όλες για το ενδιαφέρον

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?

εμεις βγήκαμε εχθές με τον αντρούλη μου για ποτό μετα από καιρό και περάσαμε τέλεια τη μικρή την κράτησε η πεθερά μου και μόλις γυρίσαμε κοιμόταν πάω της δίνω ένα φιλάκι ανοίγει τα ματάκια της μου χαμογελάει και ξανακοιμήθηκε αχ με τρέλανε το ζουζούνι μου!!!

Σήμερα έχουμε γάμο παντρεύεται μια πρώτη ξαδέρφη του άντρα μου θα πάρω και την μπουμπού μαζί και στο τραπέζι θα κατσουμε όσο αντέξει η μικρή...

Ευτυχώς σήμερα είμαστε απύρετοι. Ταλαιπωρήθηκε ο κακομοίρης χθες, όλη μέρα ανεβοκατέβαινε ο βρωμοπυρετός. Ελπίζω να πέρασε. Σας ευχαρσιτώ όλες για το ενδιαφέρον

καλημέρα Κατερίνα πως ειναι σήμερα ο σκιουράκος σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...