Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να ρωτησω κοριτσια κατι στην εκκλησια ρωτησατε αν αφηνουν μπαλονια;γιατι εμεις που ρωτησαμε μας ειπαν οχι και πολυ στεναχωρηθηκα...

καποιες αφηνουν καποιες οχι αναλογως...εδω καταργουν και τις βαφτισεις που γινονται εξω, ευτυχως προλαβαινουμε..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Όπα, αποκτήσαμε ανταγωνισμό. Κι είναι κι αυτός όμορφος, γαμώτο..... Να σου ζήσει, Έλσα μου.

Ο σκιουράκος έχει πυρετάκο από το εμβόλιο, δύσκολη νύχτα περασα η πρωτομάνα. Αλλά θα είμαι ψύχραιμη. Ε, ε;

Είναι και μεγάλο παιδάκι , παίζει με άλλα παιδάκια , τον ενδιαφέρουν και αλλα πρόσωπα εκτος απο την μαμά . Αλλιως θα ζήλευε περισσότερο πιστεύω .

Παντως εγω οταν σκεφτομαι οτι και στο δευτερο πρέπει να κάνω καισαρική , διστάζω .

Απλά θα αφήσω τον χρόνο να σβήσει τις αναμνήσεις για μια χρονιά τουλάχιστον ......

switty , δηλαδή το δικό σας μωράκι , βεντουζάρει στο μπιμπερό , οπως στο στήθος ? Ρουφάει ? Ποσα μλ πίνει με το μπιμπερό ?

Όπα, αποκτήσαμε ανταγωνισμό. Κι είναι κι αυτός όμορφος, γαμώτο..... Να σου ζήσει, Έλσα μου.

Ο σκιουράκος έχει πυρετάκο από το εμβόλιο, δύσκολη νύχτα περασα η πρωτομάνα. Αλλά θα είμαι ψύχραιμη. Ε, ε;

Περαστικούλια . Του έπεσε σήμερα ο πυρετός ?

Και εμενα αν μου τύχει , δεν ξέρω τι θα κάνω !!! Κοιμήθηκε τουλάχιστον ?

Διαφημίσεις

Περαστικούλια . Του έπεσε σήμερα ο πυρετός ?

Και εμενα αν μου τύχει , δεν ξέρω τι θα κάνω !!! Κοιμήθηκε τουλάχιστον ?

Τώρα ξαναέχει, Κλειώ μου. Κοιμήθηκε και τώρα κοιμάται. Ευτυχώς μέχρι στιγμής φαίνεται να τον πιάνει το ντεπόν

Περαστικούλια σας cate μου του έδωσες depon?

Ναι, τη νύχτα. Έπεσε αλλά τώρα ξαναέχει. Περιμένω να περάσει το 8ωρο να του ξαναδώσω.

να ρωτησω κοριτσια κατι στην εκκλησια ρωτησατε αν αφηνουν μπαλονια;γιατι εμεις που ρωτησαμε μας ειπαν οχι και πολυ στεναχωρηθηκα...

Εμάς μας είπαν ναι. Αλλά είναι η κοντινή μας, που ο μπαμπάς μου ξέρει τον παπά και τέτοια....

Διαφημίσεις

Δεν σας είπα και το άλλο είχα κανονίσει εδώ και καιρό να πάω σήμερα σε μια συναυλία και το περίμενα πως και πως και σήμερα το πρωι μου λεει η πεθερά μου οτι δεν μπορεί να κρατήσει τη μικρή γιατι την κόλλησε γρίπη η αλλη της εγγονή τα νευρα μου:evil: Φυσικά δεν θα πάω γιατι δεν έχω που αλλου να αφήσω τη μικρή και δεν διακινδυνευω να μου αρρωστήσει

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Δεν σας είπα και το άλλο είχα κανονίσει εδώ και καιρό να πάω σήμερα σε μια συναυλία και το περίμενα πως και πως και σήμερα το πρωι μου λεει η πεθερά μου οτι δεν μπορεί να κρατήσει τη μικρή γιατι την κόλλησε γρίπη η αλλη της εγγονή τα νευρα μου:evil: Φυσικά δεν θα πάω γιατι δεν έχω που αλλου να αφήσω τη μικρή και δεν διακινδυνευω να μου αρρωστήσει

Η στοιχειωμένη συναυλία. Πέντε μήνες την ονειρευόταν ο Βασίλης και τώρα δε θέλει να με αφήσει μόνη με το παιδί. Αλλά εγώ του λέω να πάει. Κρίμα είναι.

Η στοιχειωμένη συναυλία. Πέντε μήνες την ονειρευόταν ο Βασίλης και τώρα δε θέλει να με αφήσει μόνη με το παιδί. Αλλά εγώ του λέω να πάει. Κρίμα είναι.

Εμένα ο Κώστας θα πάει μένουμε κοντά οποτε δεν θα αργήσει εσυ γιατι δεν πας δεν έχεις που να αφήσεις το παιδι?

sorry ξεχάστηκα αφου ειναι άρρωστος ο μπεμπάκος πως να πας!

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

[ATTACH]644[/ATTACH]

καλημερα κοριτσια!!!

καιρο εχω να σας γραψω και μου λειψατε!

αυτο εινα το φυστικακι μου!!!μεγαλωσαμε και 18 ιουλιου ετοιμαζομαστε για βαφτηση.....

καλέ τι πλασματάκι είναι αυτό;;;;;;κουκλί,μπράβο κοπελάρα μου

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

καλημερα φανη και εγω φυσικα σταματησα το γαλα μου μου πηρε 1,5 μηνα για να σταματησει το στηθος αν πιεζω τη θυλη να βγαζει εστω και μια σταγωνιτσα.ο γυναικολογος μου μου ειπε το εξης:να αδιασω μια φορα το στηθος και υστερα να βαλω στενω σουτιεν και να μην πινω πολλα υγρα.

το αριστερό βγάζει μια σταγόνα το άλλο βγαζει γυρω στα 20ml.για πόσο καιρό να έχω μόνιμα ένα στενό σουτιέν και όχι πολλά υγρά;και μετα από πόσο καιρό θα σταματίσει γιατί είμαι 3 βδομάδες

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...