Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω ξερω για της νουκ την καουτσουκ που ειναι σαν το στηθος...ειναι καλυτερα το μπιμπερο να το δεινει αλλος και οχι η μαμα..

Αυτο ειναι το τελευταίο που δοκιμάσαμε . Δεν το απορρίπτει , αλλα δεν βεντουζάρει κιόλας ........

Εχεις βάλει την θηλή με τις περισσότερες τρύπες που είναι απο 6 μηνών και πάνω ή την ''μαμε'' του που είναι μια τρυπίτσα και είναι για κάτω απο 6 μηνων ?

Ένας αλλά λέων. Δεχόμαστε προσφορές....

Λεων ή ιχθυεις ? :P:p:p:p

kalimera koritsakia ti kanete?vlepo me xara thilazete.ego logo oti den eixa galataki prospatho edo kai kairo gia fysiko apothilasmo.den leo vgazo mono 20 ml.alla pote tha stamatisei teleios?o mikros moy emena vre koritsia exei mpolika salia.toy dino paixnidia gia ta oula alla den xerei na ta vazei sto stoma ta petaei kai vazei ta 2 tou daxtyla les kai thga sfyrixei poly gelio.

Εμενα βάζει και ολα τα δακτυλάκια στο στόμα , εκτός του αντίχειρα , αλλα οχι συνέχεια .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera koritsakia ti kanete?vlepo me xara thilazete.ego logo oti den eixa galataki prospatho edo kai kairo gia fysiko apothilasmo.den leo vgazo mono 20 ml.alla pote tha stamatisei teleios?o mikros moy emena vre koritsia exei mpolika salia.toy dino paixnidia gia ta oula alla den xerei na ta vazei sto stoma ta petaei kai vazei ta 2 tou daxtyla les kai thga sfyrixei poly gelio.

Και έμενα έχει πάρα πολλα σάλια και δυστηχώς έχει μάθει να βάζει το δάχτυλο στο στόμα ειδικά τη νύχτα εκει που κοιμάται βάζει το δάχτυλο την καταλαβαίνω της βάζω πιπίλα την πιάνει με τα χέρια της και την πετάει...

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Αυτο ειναι το τελευταίο που δοκιμάσαμε . Δεν το απορρίπτει , αλλα δεν βεντουζάρει κιόλας ........

Εχεις βάλει την θηλή με τις περισσότερες τρύπες που είναι απο 6 μηνών και πάνω ή την ''μαμε'' του που είναι μια τρυπίτσα και είναι για κάτω απο 6 μηνων ?

to 1o δλδ το πιο μικρο για 0...της το δεινει ο αντρας μου καποια βραδια μετα απο τον θηλασμο για να την κρατησει και να κοιμηθει περισσοτερο, ελαχιστες ποσοτητες αλλα δεν ειχαμε κανενα προβλημα...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Ένας αλλά λέων. Δεχόμαστε προσφορές....

χε χε χε χε χε !! εχε χαρη που ειναι ομορφος αλλιως.............

λοιπον λεγε τι θες ...κινητα ? ακινητα ? ομορφια ? χαρη ? ναζι ? καλη σμπεθερα ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

[ATTACH]644[/ATTACH]

καλημερα κοριτσια!!!

καιρο εχω να σας γραψω και μου λειψατε!

αυτο εινα το φυστικακι μου!!!μεγαλωσαμε και 18 ιουλιου ετοιμαζομαστε για βαφτηση.....

κούκλος να σου ζήσει!!!

επιτέλους και άλλος γαμπρός:D(γιατι ειχαμε γεμίσει κορίτσια)!!!

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

swity καλημερουδια!!!εστω και πολυ καθυστερημενα να σου ζησει ο αντρας της ζωης σου!να ειναι παντα γερος και δυνατος!!πως ειναι η ζωη με δυο παιδια;εμεις περναμε φανταστηκα!δεν το φανταζομουν ετσι νομιζα θα φρικαρω...

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

kalimera koritsakia ti kanete?vlepo me xara thilazete.ego logo oti den eixa galataki prospatho edo kai kairo gia fysiko apothilasmo.den leo vgazo mono 20 ml.alla pote tha stamatisei teleios?

καλημερα φανη και εγω φυσικα σταματησα το γαλα μου μου πηρε 1,5 μηνα για να σταματησει το στηθος αν πιεζω τη θυλη να βγαζει εστω και μια σταγωνιτσα.ο γυναικολογος μου μου ειπε το εξης:να αδιασω μια φορα το στηθος και υστερα να βαλω στενω σουτιεν και να μην πινω πολλα υγρα.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

swity καλημερουδια!!!εστω και πολυ καθυστερημενα να σου ζησει ο αντρας της ζωης σου!να ειναι παντα γερος και δυνατος!!πως ειναι η ζωη με δυο παιδια;εμεις περναμε φανταστηκα!δεν το φανταζομουν ετσι νομιζα θα φρικαρω...

διαβασες που σου ευχηθηκα στα γενεθλια μας ? αχ καλα το ειπες ο αντρας της ζωης μου...πολυ χαιρομαι που περνατε καλα, γλυκας ο καινουριος! εμεις καλα περναμε αν και ο ταλιμπαν μερικες φορες ειναι λιγο αγαρμπος μαζι της και τον προσεχω, για να παιξει ομως...ειναι πολυ χαρουμενος και το λεει σε ολο τον κοσμο...η μαμα μου γεννησε αδερφουλα ! με μας βγαζει ακομα ζηλια, ειναι πολυ ανυπακουος ...αλλα ευτυχως με το μωρο ενταξει..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

αχ θα ειχαμε πολυ γελι0 αλλα θα παω με την κουμπαρα για μπομπονιερες και το απογευμα για βαφτιστικα....καλημερουδια θα τα πουμε αργοτερα...

ελσα μη χανεσαι...

κατερινιω ετοιμασου!!!!!!!!!!!!!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

διαβασες που σου ευχηθηκα στα γενεθλια μας ? αχ καλα το ειπες ο αντρας της ζωης μου...πολυ χαιρομαι που περνατε καλα, γλυκας ο καινουριος! εμεις καλα περναμε αν και ο ταλιμπαν μερικες φορες ειναι λιγο αγαρμπος μαζι της και τον προσεχω, για να παιξει ομως...ειναι πολυ χαρουμενος και το λεει σε ολο τον κοσμο...η μαμα μου γεννησε αδερφουλα ! με μας βγαζει ακομα ζηλια, ειναι πολυ ανυπακουος ...αλλα ευτυχως με το μωρο ενταξει..

εμεις τα παμε πολυ καλα μετα τη γεννηση του μωρου εχει αλλαξει παρα πολυ προς το καλυτερο.δεν θελω να το λεω μην τον ματιαξω.....τωρα ετοιμαζομαστε για να παει παιδικο τον σεπτεβρη και ειναι μεσα στην τρελη χαρα.

ασε που τωρα που εχει τον αδερφο προσπαθει να μας πεισει να του κανουμε και μια αδερφουλα.......

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...