Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου πεταλουδιτσα ειναι πολυ ευκολο να κανεις πολλαπλη παραθεση!!

Πας στο μηνυμα που θελεις και πατας " ειναι ακριβως διπλα απο το quote αφου κοκκινισει τοτε στο τελευταιο πατας και quote και μετα απαντας κατω απο το καθε μηνυμα!!!αντε να σε δω να το κανεις τωρα!!!:mrgreen:

Κοίτα τι μαθαίνει κανείς !!! Ας το δοκιμάσω και εγω !!! :D:D:D

Τα μωράκια περνουν αναπτυξιακά αλματα .

Επειδη ομως καθε μωρο ειναι ξεχωριστο και διαφορετικό , δεν τα περνούν ολα τα μωρα με την ιδια ένταση.

Στο αναπτυξιακό αλμα τα θηλάζοντα μωρά αυξάνουν την παραγωγή σύμφωνα με τις ανάγκες του , ενω τα μωρα που πίνουν ξένο γάλα μπορει είτε να αυξήσουν την ποσότητα φαγητού είτε να την μειώσουν για εκεινη την περίοδο.

Τα αλματα ανάπτυξης σε εβδομάδες :

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (αγχος αποχωρισμού /προσκόλληση)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

Στα αλματα ανάπτυξης τα βρεφη παιρνουν μια πολυ εντονη περίοδο που τα αναστατώνει .

Ετοιμάζουν τα νεα τους κατορθώματα ( μπουσούλημα , σηκωμα , περπάτημα , ομιλια ) και αυτα τα αναστατωνει , τα κανει να φοβουνται και αναζητουν την γνωριμη αγκαλια της μητέρας . Μονο εκει νιωθουν ασφάλεια και σιγουρια !

Αχ τι μας περινένει για ενα μήνα !!! Και η δικιά μου τελευταία γκρινιάζει περισσότερο . Να την βάζω άραγε πιο συχνά στο στήθος ? Χθες το μεσημέρι την έβαζα ανα 1 ώρα απο τις 2 ως της 4 και το βράδυ έφαγε στις 7.30, στις 8.30 και απο τις 10 εως της 11 που κοιμήθικε τελικά . Πρώτη φορά κοιμάται τόσο αργά . Και δεν ξέρω αν ήθελε να φάει και γκρίνιαζε ή ήταν κάτι άλλο . Φαινόταν πάντως και κουρασμένη , αλλα δεν έλεγε να κοιμηθεί . :confused::confused:

Προσπάθησα να βγάλω και γάλα το πρωι με το θήλαστρο , αλλα έβγαλα μονο 50 μλ . Και πλήγωσα και την θηλή , γιατί μάλλον δεν είχα βάλει καλά την χοάνη ωστε να είναι στο κέντρο η θηλή .

Ευτυχώς αμέσως μετά , εφαγε η μπέμπα μια χαρά οσο ήθελε .

Κορίτσια ακόμη δεν εχει πιάσει η μπέμπα το μπιμπερό και οι μέρες πλησιάζουν !!!! Ανησυχώ !!! Πως θα πάω να δώσω , αν δεν το πιάσει ????

τι ειναι αυτο ?

Και εγω την ίδια απορία έχω .

Δηλαδή να μην αγριέψω που τις κάνεις 2 κάθε μήνα? έχω αρχίσει να ανησυχώ, μόνο η δικιά μου η παιδίατρος είναι τόσο βιαστική...:confused:

Μήπως δεν κάνει πολλαπλά , αλλα μεμονομένα εμβόλια ? Εμεις κάνουμε 1 το μήνα , αλλα είναι πολλαπλό .

βρε κορτσουδια μου....εχω ηδη ενα παιδακι και τα περασαμε αυτα, 2ο μου το ειπε ο γιατρος γιατι του εκανε εντυπωση που ειναι λιγο νωρις (αλλα οχι απιθανο ), 3ο τα ουλα της τα κατω ειναι ασπρα και φουσκωμενα, εχει πολλα σαλια και οταν ποναει θελει να βαζει με μανια πραγματα στα ουλα της και δεν μπορει και κλαιει ενω αλλες φορες τα βαζει χαλαρα...τοτε της βαζω κρεμουλα στα κατω ουλα και της κανω μασαζακι, την ηρεμει...νομιζω θα καταλαβετε τα σημαδια, θα δυσανασχετουν και θα εχουν γκρινιτσα λιγο πολυ φαινεται....

Μολις κοίταξα αν εχουν ασπρίσει , αλλα πάλι δεν κατάλαβα . Πόσο άσπρα πρέπει να είναι ? Πως είναι τα φουσκωμένα ούλα ? Σάλια είχε πολλα , πριν καιρό , αλλα τώρα μειώθηκαν . Πράγματα στο στόμα βάζει , αλλα κυρίως τα χερακια της . Αχ εμείς οι πρωτομάνες , είμαστε και πολύ άσχετες !!!!!

καλημέρα μανούλες τι κάνετε?

Βρε κορίτσια δεν ξερω τι έχω πάθει δεν μπορω να κοιμηθώ καθόλου τα βράδια τωρα που η μπέμπα κοιμαται 10 ωρες σερι εγω δεν κοιμαμαι...

swity στειλε μου mail να δω τις προσκλήσεις

10 ώρες σερί το βράδυ ??????? Αχ τι τυχερούλα που είσαι !!! Και δεν της δίνεις καθόλου ξένο ?

Εμένα κοιμάται 7 ώρες σερί , αλλα δεν μου φτάνουν , γιατί κοιμάται νωρίς .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πλακα μας κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν κοιμοταν η δικια μου τοσες ωρες θα εβρισκα πολλααααα πραγματα να κανω και σιγουρα θα κοιμομουν επιτελους να χορτασω υπνο.......

χθες σερνοταν ο η.υ και δε μπορεσα, σημερα θα τις βαλω στο προφιλ μου να τις δειτε...

Κατερινα ευχαριστω σημερα το πολυ αυριο θα τις στειλω.....

ξερετε τι επαθα σημερα ? πηγα το πρωι να αλλαξω την μικρη και δεν ειχα ανοιξει ακομα το πατζουρι, ετσι ειδα κατι στρογγυλο διπλα απ τον αφαλο της, υπεθεσα οτι ηταν καποιο χνουδακι αλλα δεν εφευγε....ανοιγω τα φωτα και τι βλεπω...ενα αυτοκολλητο ΜΠΑΤΜΑΝ !!!καταλαβατε ποιανου δουλεια ηταν ε ??? αχ τι τραβαει η μικρη και δε το μαρτυραει... για να παιξει το εκανε...

καλημερουδια σε ολες

χαχαχα. Κι έχει ακόμα να τραβήξει η μικρούλα....

και με 7 μια χαρα θα ημουν !!! τωρα εχει λιγες μερες που απ τις 12.30 ξυπναει 6 και....και λεω ευχαριστω...

οταν θα υπαρχει πραγματικο προβλημα με τα δοντια θα το καταλαβεις, ετσι κι αλλιως τωρα πηγαινεις συχνα στον γιατρο ρωτα τον την αλλη φορα να δει..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Κλειώ, ούτε κι εγώ καταλαβαίνω αν έχουν ασπρίσει κι είμαι και του επαγγέλματος τρομάρα μου. Κι ο δικός μου κοιμάται, χωρίς ξένο. Αυτό που σου έκανε χθες βράδυ μου το έκανε τις πρώτες φορές που άρχισε να κοιμάται πολύ. Έτρωγε σαν τρελός το βράδυ για να μαζέψει δυνάμεις φαίνεται......

ok kellymania σε ειδαααααα....

:mrgreen:;)

πηγα το πρωι να αλλαξω την μικρη και δεν ειχα ανοιξει ακομα το πατζουρι, ετσι ειδα κατι στρογγυλο διπλα απ τον αφαλο της, υπεθεσα οτι ηταν καποιο χνουδακι αλλα δεν εφευγε....ανοιγω τα φωτα και τι βλεπω...ενα αυτοκολλητο ΜΠΑΤΜΑΝ !!!καταλαβατε ποιανου δουλεια ηταν ε ??? αχ τι τραβαει η μικρη και δε το μαρτυραει... για να παιξει το εκανε...

καλημερουδια σε ολες

:mrgreen: Τέλειο! Ο δικός μου την παίζεις λες κ είναι μεγάλη, ξέρετε, της κάνεις τζα κ τ.λ. κ η μικρή τρομάζει κ του κλαίει! Πολύ γέλιο! Χαζομπαμπάδες παιδί μου, σαν μικρά κάνουν :tongue:

Μήπως δεν κάνει πολλαπλά , αλλα μεμονομένα εμβόλια ? Εμεις κάνουμε 1 το μήνα , αλλα είναι πολλαπλό

Ένα πολλαπλό έκανε, τα άλλα είναι από 1.

Μήπως λυσσάξαμε με τις πολλαπλές παραθέσεις? :mrgreen:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

10 ώρες σερί το βράδυ ??????? Αχ τι τυχερούλα που είσαι !!! Και δεν της δίνεις καθόλου ξένο ?

Εμένα κοιμάται 7 ώρες σερί , αλλα δεν μου φτάνουν , γιατί κοιμάται νωρίς .

Συνήθως κοιμάται 10.30-9 το πρωί και αφου φαει ξανακοιμάται για αλλες 2 ωρες περιπου και ξένο δεν της έχω δωσει ουτε σταγόνα! Μπουκάλι με δικο μου γαλα τις έχω δώσει οταν έπρεπε να λείψω και το πιασε χωρις κανένα προβλημα βγάζω συνηθως πρω'ι με το θηλαστρο και έχω παντα στην καταψυξη 5 με 6 γευματα για όποτε χρειαστει να λειψω.

Κλειώ μου αν έβγαλες μονο 50 βάλτο στη συντήρηση και ξαναβγαλε στο επομενο γευμα και βάλτο και αυτο στο ψυγειο και αφου έρθουν στην ιδια θερμοκρασία τα αναμιγνυεις και ετσι συμπληρώνεις ένα γευμα!

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

:mrgreen:;)

:mrgreen: Τέλειο! Ο δικός μου την παίζεις λες κ είναι μεγάλη, ξέρετε, της κάνεις τζα κ τ.λ. κ η μικρή τρομάζει κ του κλαίει! Πολύ γέλιο! Χαζομπαμπάδες παιδί μου, σαν μικρά κάνουν :tongue:

Ένα πολλαπλό έκανε, τα άλλα είναι από 1.

Μήπως λυσσάξαμε με τις πολλαπλές παραθέσεις? :mrgreen:

o γιος μου το εκανε...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

βρε κοριτσια θελω να παω τη μικρη να κάνουμε εναν υπέρηχο ισχίων..

να παω στο γαια που ειναι και καινούριο η στο ιασω παιδων??

τι ειναι αυτο ?

τα μωράκια που γεννιούνται με ισχιακή προβολή συνηθως εχουν χαλαρά ισχία ,

μας ειχαν κανει υπέρηχο στο μαιευτηριο κ μου ειχαν πει να ξανακάνω.

ρώταγα καθε μηνα τον παιδιατρο κ μου τα μάσαγε..

τον π@@ρα..

αποφάσισα λοιπόν να παω να τις κανω εναν υπέρηχο να είμαστε ήσυχοι!

την πεμπτη έκλεισα ραντεβού στο ιασω παίδων.

τωρα ειναι καλα στο παιδων..ρωταγα κ στο φορουμ κ δεν απάντησε κανεις:(

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

εν το μεταξύ απο προχτές εχει εναν ερεθισμό στα ματάκια.

πιο πολυ στο 1 κ βγαζει τσιμπλιτσες..πηρα χτες τον π@@ρα κ μου ειπε να της βάζω tobrex.

το 1ο μας φαρμακακι...

Διαφημίσεις

τα μωράκια που γεννιούνται με ισχιακή προβολή συνηθως εχουν χαλαρά ισχία ,

μας ειχαν κανει υπέρηχο στο μαιευτηριο κ μου ειχαν πει να ξανακάνω.

ρώταγα καθε μηνα τον παιδιατρο κ μου τα μάσαγε..

τον π@@ρα..

αποφάσισα λοιπόν να παω να τις κανω εναν υπέρηχο να είμαστε ήσυχοι!

την πεμπτη έκλεισα ραντεβού στο ιασω παίδων.

τωρα ειναι καλα στο παιδων..ρωταγα κ στο φορουμ κ δεν απάντησε κανεις:(

δεν ηξερε κανεις μαλλον...εμεις στις αρχες ειχαμε τσιμπλιτσες και μου ειχαν πει να τις καθαριζω με γαζα και νερακι...ισως εχετε καμια αλλεργια ??? απο γκρινια ειστε καθολου καλυτερα ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

εμεις στις αρχες ειχαμε τσιμπλιτσες και μου ειχαν πει να τις καθαριζω με γαζα και νερακι...ισως εχετε καμια αλλεργια ??? απο γκρινια ειστε καθολου καλυτερα ?

ειναι και πολυ ερεθισμένα..σα να κλαίει, ειναι συνέχεια κόκκινα.κ τα τρίβει η κακομοίρα..της τα καθαριζω με αποστειρωμένη γαζουλα κ φυσιολογικό ορο , μετα κολλύριο.

ακομα γκρινιζει αλλα οχι τοσο οσο τις πρωτες μερες.. μπορεί τωρα να την ενοχλουν τα ματάκια της..με εχει μπερδέψει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...