Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Αθηνά να σου ζήσει το αγοράκι σου!

εγω χρησιμοποιώ την κρέμα τις medela για πληγωμένες θηλές είναι πάρα πολύ καλή και επειδη ειναι φυτικη δεν χρειάζεται να ξαπλένεις το στήθος πριν θηλάσεις!

Ευχαριστω πολυ joanna και εσυ να χαιρεσαι το μωρακι σου!!

αυτη βαζω και εγω απο την αρχη αλλα δυστυχως εχουμε προβλημα βεβαια σημερα ειμαι λιγο καλυτερα!!!

Κάθε μήνα κάνουμε εμβόλιο το πρώτο μας εμβόλιο ηταν η πρώτη δοση απο το πενταπλο αυτο το μήνα κάναμε της μηνιγγιτιδας και τον αλλο μήνα θα κάνουμε τη δευτερη δοση απο το πενταπλο εσεις αυτα έχετε κάνει? και γιατι καθε 15 καθε μηνα δεν ειναι κανονικα?

Και εμεις καναμε την 1η δοση απο το 5απλο τωρα καναμε του πνευμονιοκοκου και τον αλλο μηνα θα κανουμε την 2η δοση του 5απλου!!!οχι δεν τα κανουμε καθε 15 αλλα καθε μηνα!!!

Κι εμένα με είχε κόψει στην αρχή, τις πρώτες 50 μέρες πονούσα φριχτά. Αλλά με υπομονή, κρέμα aquasol και τα κοχύλια της avent, το ξεπεράσαμε κι αυτό. Ευτυχώς γιατί ο πόνος ήταν απάλευτος. Εμένα το θήλαστρο δε με βοήθησε πάντως, μου φαινόταν οτι πονούσα πιο πολύ.

Με το θηλαστρο ποναω και εγω καποιες φορες αλλα δυστυχως τον εχω βαλει επανω και τα καναμε χειροτερα!!!

καλησπέρα σε ολες!

τις τελευταίες μέρες η καλη μου εχει μια γκρίνια..δεν το αντεχω..

τσιρίζει σαν να το πνίγουν.

εκείνη την ωρα ειναι φαγωμενη κ δεν θελει φαι ,νερό, αγκαλιά αλλα ουτε κατω ουτε στο ριλαξ ουτε τιποτα.θελει μονο να ουρλιάζει..αχ τι θα κανω?

χτες ειχαμε παει για εμβολιο..κ ειπα στον γιατρο μήπως περναει αλμα ανάπτυξης.. γέλασε ειρωνικα κ μου ειπε το παιδι μεγαλώνει κ αποκτάει προσωπικότητα..

ουτε το άλμα ανάπτυξης δεχετε οτι υπάρχει.. μάλιστα.

του τα εχω μαζεμένα του γιατρουλι..ποτε θα νοιξω το βρομόστομα μου δεν ξερω..

το κακό ειναι οτι ειναι ο μοναδικός στο νησι..

Υπομονη μηπως ητανε η γκρινια απο το εμβολιο???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε τι έχασα που ειναι η πρόσκληση?

ΧΑ ΧΑ πλακα εχουμε.....κοιτα και κανα εμαιλ...........το αλλαξα κι αλλο τωρα θα σας δειξω..

βρε κοριτσια στο προφιλ παλι τις βλεπουν ολοι τις φωτο εχει καμια ρυθμιση μονο για φιλους ??

υπομονη με τη μικρη σου θα περασει..μπορει να ζεστενεται , να βαριεται, να βγαζει δοντια η να μην εισαι εσυ καλα..τα μωρα το διαισθανονται και γινονται χειροτερα...δοκιμασε διαφορα πραγματα μαζι της να της κεντρισεις το ενδιαφερον και να ξεχαστει...βολτουλες, παιχνιδακια με το νερο, τραγουδακια, χαδακια και καμια κρεμουλα για τα δοντια...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλησπέρα κι από μένα μανουλίτσες!!Πώς τα πάτε με τη ζεστη?Το παλεύετε καθόλου?Εγώ άνοιγα το κλιματιστικό αλλά ευτυχώς που δρόσισε και σήμερα το απέφυγα..

Βρε κοριτσάκια μου μήπως ξέρετε,πήγα να πάρω το εμβόλιο για τη μηνιγγίτιδα που είναι να κάνουμε τώρα και η φαρμακοποιός μου είπε ότι καταργήθηκε και αντικαταστάθηκε από ένα άλλο..ονόματα δεν θυμάμαι αλλά λέω κάτσε να σας ρωτ'ησω μηπως και μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας...Την Δευτέρα θα πάρω και τον παιδίατρο τηλ..Ουφ!!Σας καληνυχτώ!!!

Μην ανησυχείς η μάρκα καταργήθηκε, όχι το εμβόλιο. Ολόιδιο είναι αυτό που το αντικαθιστά, χωρίς παρενέργειες, δοκιμασμένο πάρα πολλά χρόνια.

Σ'ευχαριστώ πολύ Cate μου για την απάντηση σου..Έχω σκοπό να το κάνω στον μπεμπακο μου αυριο ή μεθαύριο αλλά είχα αυτή την ανησυχία γιατί δε γνωρίζω και πολλά όσον αφορά τα εμβόλια..

ΧΑ ΧΑ πλακα εχουμε.....κοιτα και κανα εμαιλ...........το αλλαξα κι αλλο τωρα θα σας δειξω..

βρε κοριτσια στο προφιλ παλι τις βλεπουν ολοι τις φωτο εχει καμια ρυθμιση μονο για φιλους ??

υπομονη με τη μικρη σου θα περασει..μπορει να ζεστενεται , να βαριεται, να βγαζει δοντια η να μην εισαι εσυ καλα..τα μωρα το διαισθανονται και γινονται χειροτερα...δοκιμασε διαφορα πραγματα μαζι της να της κεντρισεις το ενδιαφερον και να ξεχαστει...βολτουλες, παιχνιδακια με το νερο, τραγουδακια, χαδακια και καμια κρεμουλα για τα δοντια...

οκ το ειδα.ποοολυ ωραιο.θα ειναι δηλαδη καρτα -προσκληση ε?

οταν δημιουργείς ενα άλμπουμ υπάρχει επιλογή μονο φιλοι.

ποια ειναι αυτη η κρεμουλα για τα δοντια?

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Υπομονη μηπως ητανε η γκρινια απο το εμβολιο???

κατι μερες πριν το εμβόλιο το αρχισε..

γιαυτο λεω μηπως ειναι αλμα ανάπτυξης..

ελπιζω μονο οτι κ να ειναι να περάσει..

Τα μωράκια περνουν αναπτυξιακά αλματα .

Επειδη ομως καθε μωρο ειναι ξεχωριστο και διαφορετικό , δεν τα περνούν ολα τα μωρα με την ιδια ένταση.

Στο αναπτυξιακό αλμα τα θηλάζοντα μωρά αυξάνουν την παραγωγή σύμφωνα με τις ανάγκες του , ενω τα μωρα που πίνουν ξένο γάλα μπορει είτε να αυξήσουν την ποσότητα φαγητού είτε να την μειώσουν για εκεινη την περίοδο.

Τα αλματα ανάπτυξης σε εβδομάδες :

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (αγχος αποχωρισμού /προσκόλληση)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

Στα αλματα ανάπτυξης τα βρεφη παιρνουν μια πολυ εντονη περίοδο που τα αναστατώνει .

Ετοιμάζουν τα νεα τους κατορθώματα ( μπουσούλημα , σηκωμα , περπάτημα , ομιλια ) και αυτα τα αναστατωνει , τα κανει να φοβουνται και αναζητουν την γνωριμη αγκαλια της μητέρας . Μονο εκει νιωθουν ασφάλεια και σιγουρια !

αθηνα αυτο με την πολλαπλή παράθεση πως γινετε?

ποτε δεν το καταφερα..:confused:

Γεια σου πεταλουδιτσα ειναι πολυ ευκολο να κανεις πολλαπλη παραθεση!!

Πας στο μηνυμα που θελεις και πατας " ειναι ακριβως διπλα απο το quote αφου κοκκινισει τοτε στο τελευταιο πατας και quote και μετα απαντας κατω απο το καθε μηνυμα!!!αντε να σε δω να το κανεις τωρα!!!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Τα μωράκια περνουν αναπτυξιακά αλματα .

Επειδη ομως καθε μωρο ειναι ξεχωριστο και διαφορετικό , δεν παιρνουν ολα τα μωρα με την ιδια ένταση τα άλματα .

Στο αναπτυξιακό αλμα τα θηλάζοντα μωρά αυξάνουν την παραγωγή συμφωνα με τις ανάγκες του , ενω τα μωρα που πινουν ξένο γάλα μπορει είτε να αυξήσουν την ποσοτητα φαγητού είτε να την μειωσουν για εκεινη την περιοδο

Τα αλματα ανάπτυξης σε εβδομάδες :

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (αγχος αποχωρισμού /προσκόλληση)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

Στα αλματα ανάπτυξης τα βρεφη παιρνουν μια πολυ εντονη περίοδο που τα αναστατώνει .

Ετοιμάζουν τα νεα τους κατορθώματα ( μπουσούλημα , σηκωμα , περπάτημα , ομιλια ) και αυτα τα αναστατωνει , τα κανει να φοβουνται και αναζητουν την γνωριμη αγκαλια της μητέρας . Μονο εκει νιωθουν ασφάλεια και σιγουρια !

Αυτο πρωτη φορα το ακουω!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Γεια σου πεταλουδιτσα ειναι πολυ ευκολο να κανεις πολλαπλη παραθεση!!

Πας στο μηνυμα που θελεις και πατας " ειναι ακριβως διπλα απο το quote αφου κοκκινισει τοτε στο τελευταιο πατας και quote και μετα απαντας κατω απο το καθε μηνυμα!!!αντε να σε δω να το κανεις τωρα!!!:mrgreen:

χε χε τα καταφερα!!

Αυτο πρωτη φορα το ακουω!!!

βαλε στο google 'αλμα αναπτηξης' να δεις τι θα σου βγαλει..

κ εγω τυχαία το ανακάλυψα!

Καλημέρα κοριτσακια μου τι κάνετε?

Επιτέλους δρόσισε λίγο και η μπουμπου μου κοιμάται καλύτερα γιατί μ'αυτη τη ζέστη ήταν μες στην γκρίνια ειδικά εχθές το βράδυ ήθελε συνέχεια αγκαλιά με το που την άφηνα κάτω τσίριζε και δεν ηταν μόνο αυτο ήθελε μονο τη δικη μου αγκαλια...

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...