Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια τι κανετε που χαθηκατε όλες?

πως τα πατε με τη ζεστη εμεις δυσκολα ειδικα με το θηλασμο μανα και κορη γινομαστε μουσκεμα!

Κι εμείς έτσι.....

Swity μου, δεν έχω δει πιο όμορφες προσκλήσεις.... Ζηλεύωωωωωωωωωωω

Κοριτσια εγω χαθηκα γιατι πρεπει να διαβασω . Ακομα δεν εχω ομως δυστυχως λυσει το προβλημα στο τι θα φαει η μπεμπα εκεινη την ημερα . Τι θα κανω ? :confused::confused::confused::confused:

Σκεφτομαι να της δωσω ξενο . Αλλα ποιο ? Και θα το πιει ?

Αχ και αυτη η ζεστη !!! Το μονο καλο ειναι οτι κοιμαται η μπεμπα παραπανω .

κατερινιω ευχαριστω! τωρα εγινε πιο καλη, θα στειλω την τελικη......

κλειω μην ανχωνεσαι τοσο πολυ δεν υπαρχει λογος, με μια και δυο φορες που θα παρει ξενο δεν θα γεινει τιποτα , δωστης ενα ελαφρυ κανα 2 μερες πριν απο λιγα γραμ.30 και μετα 60...μετα 90, 1 φορα την ημερα και θα εισαι ετοιμη, μολις τελειωσεις δε θα ξαναδωσεις ξενο και ουτε που θα το θυμαται...

κοριτσια και μεις τα ιδια με τη ζεστη και τα γαλατα!!!! κολλαμε ολακερες !

να σας πω το μυστικο μου ????? γεμιζω την μπανιερα με σκετο νερακι και μπαινω μαζι με την μικρη μου, την βαζω μπρουμιτα πανω μου με θηλαζει και κολυμπαει ταυτοχρονα της αρεσει τρελλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και της μαμας επισης....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

κατερινιω ευχαριστω! τωρα εγινε πιο καλη, θα στειλω την τελικη......

κλειω μην ανχωνεσαι τοσο πολυ δεν υπαρχει λογος, με μια και δυο φορες που θα παρει ξενο δεν θα γεινει τιποτα , δωστης ενα ελαφρυ κανα 2 μερες πριν απο λιγα γραμ.30 και μετα 60...μετα 90, 1 φορα την ημερα και θα εισαι ετοιμη, μολις τελειωσεις δε θα ξαναδωσεις ξενο και ουτε που θα το θυμαται...

κοριτσια και μεις τα ιδια με τη ζεστη και τα γαλατα!!!! κολλαμε ολακερες !

να σας πω το μυστικο μου ????? γεμιζω την μπανιερα με σκετο νερακι και μπαινω μαζι με την μικρη μου, την βαζω μπρουμιτα πανω μου με θηλαζει και κολυμπαει ταυτοχρονα της αρεσει τρελλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και της μαμας επισης....

Απίστευτα τέλειο. Θα το κάνω κι εγώ!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια σε εμάς σήμερα δρόσισε καλά:D

Κλειώ εγώ θηλάζω τον μπεμπούλη μου και περίπου δύο γεύματα την ημέρα του δίνω almiron.Μην την δώσεις ξένο απότομα εκείνη την ημέρα προετοίμασέ την λίγες μέρες πρίν έχει δίκιο η swity.Πάντως ο θηλασμός τώρα το καλοκαίρι είναι λίγο μαρτύριο γινόμαστε μούσκεμα κ οι δύο έχει κ πολλά μαλλάκια ο φυστικούλης μου κ του τα κάνω πάνκ:P:p:p

καλησπερα απο μενα κοριτσια..ζεστη ελλαδα , εδω βρεχει μερες τωρα κι εγω μαραζωνω με το διαβασμα..μου λειπουν και τοσο τα μωρα μου..βλεπω πως ειστε καλα ολες με τα μωρακια σας.εμεις θα βαφτισουμε τη μικρη 11 ιουλιου και ετρεχα και μ αυτα οσο ημουν ελλαδα..αλλα σχεδον ολα ετοιμα!θα τα λεμε απο δω και περα..καληνυχτα!

Καλησπερα κοριτσια να σας ζησουν τα ζουζουνια οπως επιθυμειτε να τα καμαρωσετε!!!

εχω να μπω πολυ καιρο να μπω αλλα κατα διαστηματα διαβαζω τα νεα σας!

Οσο για το ματιασμα ας ειναι καλα η γιαγια και μας ξεματιαζει συνεχεια μια μερα κοντεψε να μου σκασει απο το ματι!!βλεπετε εχω ομορφο αγορακι(κουκουβαγια η μαμα):-D:-D:-D:-D!!!

Βρε κοριτσια με το θηλασμο μου εκοψε πολυ το στηθος και αναγκαστικα να το βγαζω με το θηλαστρο και του το δινω ακομη γιατι δυστυχως ακομη το στηθος εχει πληγη:confused: το εχει παθει καμια σας???τι κρεμουλα βαζετε???δεν μπορω αλλο με το θηλαστρο κουραστηκα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλησπερα κοριτσια να σας ζησουν τα ζουζουνια οπως επιθυμειτε να τα καμαρωσετε!!!

Οσο για το ματιασμα ας ειναι καλα η γιαγια και μας ξεματιαζει συνεχεια μια μερα κοντεψε να μου σκασει απο το ματι!!βλεπετε εχω ομορφο αγορακι(κουκουβαγια η μαμα):-D:-D:-D:-D!!!

Βρε κοριτσια με το θηλασμο μου εκοψε πολυ το στηθος και αναγκαστικα να το βγαζω με το θηλαστρο και του το δινω ακομη γιατι δυστυχως ακομη το στηθος εχει πληγη:confused: το εχει παθει καμια σας???τι κρεμουλα βαζετε???δεν μπορω αλλο με το θηλαστρο κουραστηκα!!!

Καλημέρα Αθηνά να σου ζήσει το αγοράκι σου!

εγω χρησιμοποιώ την κρέμα τις medela για πληγωμένες θηλές είναι πάρα πολύ καλή και επειδη ειναι φυτικη δεν χρειάζεται να ξαπλένεις το στήθος πριν θηλάσεις!

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Μια απ'τα ίδια κι εμείς! Κ προχθές κάναμε το τρίτο μας εμβόλιο, της μηνιγγίτιδας. Αμάν πια με αυτά τα εμβόλια, τι πράγμα είναι κι αυτό :twisted:

Κάθε 15 κάνετε κι εσείς?

ΠΩ ΠΩ ΖΕΣΤΗ!!!!!:?

Κάθε μήνα κάνουμε εμβόλιο το πρώτο μας εμβόλιο ηταν η πρώτη δοση απο το πενταπλο αυτο το μήνα κάναμε της μηνιγγιτιδας και τον αλλο μήνα θα κάνουμε τη δευτερη δοση απο το πενταπλο εσεις αυτα έχετε κάνει? και γιατι καθε 15 καθε μηνα δεν ειναι κανονικα?

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα με είχε κόψει στην αρχή, τις πρώτες 50 μέρες πονούσα φριχτά. Αλλά με υπομονή, κρέμα aquasol και τα κοχύλια της avent, το ξεπεράσαμε κι αυτό. Ευτυχώς γιατί ο πόνος ήταν απάλευτος. Εμένα το θήλαστρο δε με βοήθησε πάντως, μου φαινόταν οτι πονούσα πιο πολύ.

Κάθε μήνα κάνουμε εμβόλιο το πρώτο μας εμβόλιο ηταν η πρώτη δοση απο το πενταπλο αυτο το μήνα κάναμε της μηνιγγιτιδας και τον αλλο μήνα θα κάνουμε τη δευτερη δοση απο το πενταπλο εσεις αυτα έχετε κάνει? και γιατι καθε 15 καθε μηνα δεν ειναι κανονικα?

Ο κάθε παιδίατρος ακολουθεί άλλο πρόγραμμα, κοριτσάκια. Το έθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού λέει πως πρέπει να γίνουν 8 εμβόλια τον 2ο μήνα. Αυτό είναι αδύνατο, οπότε τα μοιράζουν όπως τους βολεύει. Εμένα ας πούμε μας έκανε το 5πλο στον 2ο και της μηνιγγίτιδας και του πνευμονιόκοκκου στον 3ο. Ενώ το 8ο (της ηπατήτιδας Β) δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Στον 4ο θα κάνουμε επανάληψη το 5πλο, στον 5ο επανάληψη τα άλλα δυο.

καλησπέρα σε ολες!

τις τελευταίες μέρες η καλη μου εχει μια γκρίνια..δεν το αντεχω..

τσιρίζει σαν να το πνίγουν.

εκείνη την ωρα ειναι φαγωμενη κ δεν θελει φαι ,νερό, αγκαλιά αλλα ουτε κατω ουτε στο ριλαξ ουτε τιποτα.θελει μονο να ουρλιάζει..αχ τι θα κανω?

χτες ειχαμε παει για εμβολιο..κ ειπα στον γιατρο μήπως περναει αλμα ανάπτυξης.. γέλασε ειρωνικα κ μου ειπε το παιδι μεγαλώνει κ αποκτάει προσωπικότητα..

ουτε το άλμα ανάπτυξης δεχετε οτι υπάρχει.. μάλιστα.

του τα εχω μαζεμένα του γιατρουλι..ποτε θα νοιξω το βρομόστομα μου δεν ξερω..

το κακό ειναι οτι ειναι ο μοναδικός στο νησι..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

καλησπέρα κι από μένα μανουλίτσες!!Πώς τα πάτε με τη ζεστη?Το παλεύετε καθόλου?Εγώ άνοιγα το κλιματιστικό αλλά ευτυχώς που δρόσισε και σήμερα το απέφυγα..

Βρε κοριτσάκια μου μήπως ξέρετε,πήγα να πάρω το εμβόλιο για τη μηνιγγίτιδα που είναι να κάνουμε τώρα και η φαρμακοποιός μου είπε ότι καταργήθηκε και αντικαταστάθηκε από ένα άλλο..ονόματα δεν θυμάμαι αλλά λέω κάτσε να σας ρωτ'ησω μηπως και μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας...Την Δευτέρα θα πάρω και τον παιδίατρο τηλ..Ουφ!!Σας καληνυχτώ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...