Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

που ειστε καλε ολες σημερααα?????

βολτάρετε ε? κλα κανετε..

εμενα ο αντρας ειναι στο μαγαζι οπως καθε μερα βεβαια απο το πρωι μεχρι τις πρώτες πρωινές...

κανει κ τετοια ζεστη..που να βγεις εξω..σημερα στιτσιδωσα τη μικρη.

μονο παμπερακι γιατι ειχε μια γκρινιτσα κ νομιζω ηταν απο τη ζεστη.

οταν την έγδυσα σταμάτησε.

χτες ειχαμε παει βολτούλα το απόγευμα με το καροτσάκι στη θάλασσα και συναντήσαμε 2-3 γνωστους στο δρόμο κ την ματιασανε..

το κατάλαβα μετα απο ωρα που σπαραζε στο κλαμα πεταγε την πιπιλα,και με γρατζούναγε με τα νυχάκια της..πηρα τον πεθερό μου κ την ξεματιασε..σε 5 λεπτά ηταν καλα!

ειχα ξεχασει να της βαλω ενα βραχιολακι στο ποδι που της εχω φτιάξει με θαλασσή χαντρουλες..

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα ο αντρας ειναι στο μαγαζι οπως καθε μερα βεβαια απο το πρωι μεχρι τις πρώτες πρωινές...

χτες ειχαμε παει βολτούλα το απόγευμα με το καροτσάκι στη θάλασσα και συναντήσαμε 2-3 γνωστους στο δρόμο κ την ματιασανε..

το κατάλαβα μετα απο ωρα που σπαραζε στο κλαμα πεταγε την πιπιλα,και με γρατζούναγε με τα νυχάκια της..πηρα τον πεθερό μου κ την ξεματιασε..σε 5 λεπτά ηταν καλα!

ειχα ξεχασει να της βαλω ενα βραχιολακι στο ποδι που της εχω φτιάξει με θαλασσή χαντρουλες..

κι εμείς τα ίδια... ευτυχώς που ξέρω να την ξεματιάζω γιατί πήγαμε σε γάμο χθες κ λυσάξανε! (τι λέω η κουκουβάγια...:tongue:)

Πολύ ζέστη ρε κορίτσια, κι εμένα τσίτσιδη είναι η μικρή. Α, κ κουκλιά τα μικρά σας, μπήκα χθες κ είδα τα άλμπουμ σας! Θα φτιάξω κι εγώ αυτές τις μέρες. Ρε κορίτσια, από τότε που γέννησα όλα τα μωρά όμορφα μου φαίνονται, χάζεψα λέτε? :rolleyes:

Φιλιάαααα...:-D

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Πόσο σε καταλαβαινω και εμεις εχθες ήμασταν βολτίτσα και όταν ήρθαμε σπίτι έκανε τα ίδια με τη δικιά σου και οταν πηρα τηλ τον πατέρα μου να την ξεματιάσει μετα απο λίγο ηρέμησε!

και μετα σου λένε να μη πιστευεις στο μάτι...

παντως βρε κοριτιτσια πολυ κακο μάτι βλέπουν την μπεμπουλα που είναι στρουμπουλουλα και με ρωτανε τη θηλάζεις λεω ναι μου λένε ακόμα?σίγουρα δίνεις και συμπλήρωμα και όταν τους λέω όχι με κοιτάνε καλά καλά...

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Καλημέρα!

που είστε όλες?

κορίτσια πολυ ζέστη σήμερα δεν αντέχεται θέλω παραλία!

Το μεσημέρι θα πάμε για το 2 εμβολιο θα μπω οταν γυρισουμε απο την παιδίατρο να σας πω τα νέα

Διαφημίσεις

Ειχαμε πάει θαλασσα και εκανα και τα πρωτα μου μπανια !! Πολύ το ευχαριστήθηκα !!!!

Μπήκα να σας πω μια γρηγορη καλημέρα , γιατί εχω πολύ διάβασμα για την εξέταση .

Φιλιά σε όλες !!! :D:D

Διαφημίσεις

που είστε καλέ όλες? πιάσατε τις παραλίες...

εμεις τη δευτέρα κάναμε το δευτερο μας εμβόλιο η μπουμπου μου πήρε 2 πόντους σε ένα μήνα και 800 γραμμάρια φτάσαμε τα 6300(το τρώμε όλο το φαγητό μας):D η παιδίατρος μου είπε οτι αναπτύσσεται πολύ καλά και τώρα με τη ζέστη μπορώ να της δώσω νεράκι αλλά αντιηλιακό μου είπε να μη της βάλω.

καλημερα και απο μενα.... και γω πολυ τρεξιμο κοριτσια τα χω παιξει...οι μερες περνανε και ακομα να τελειωσω με τη βαφτιση..

καναμε και μεις το πρωτο μας μπανακι !!!! η μπεμπα μας δεν εκλαψε οταν αρχισε να κρυωνει την εβγαλα.. υπιαμε και το 1ο μας αλμυρο γαλατακι απ το μεμε της μαμας στην παραλια κατω απ την πετσετουλα μας...ωραια ητανε μονο που στο γυρισμο σε μια διαδρομη 1 ωρας και κατι το καναμε 4 ωρες!!!!!!φρικη, πηγα στο πισω καθισμα να θηλασω τη μικρη και οταν γυρισαμε στις 12 το βραδυ ο μικρος μου εκανε εμετο....δραμα...κοιμηθηκα στις 3 και τρεχω φουλ στα ραντεβου..αυτα τα νεα μου... ειναι σιγουρο οτι τις φωτο στο προφιλ τις βλεπουν μονο φιλοι ????

φιλια σε ολες...

κλειω τι βλεμα η μπεμπα σας και τι χειλακια!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε που χαθηκατε όλες?

πως τα πατε με τη ζεστη εμεις δυσκολα ειδικα με το θηλασμο μανα και κορη γινομαστε μουσκεμα!

Μια απ'τα ίδια κι εμείς! Κ προχθές κάναμε το τρίτο μας εμβόλιο, της μηνιγγίτιδας. Αμάν πια με αυτά τα εμβόλια, τι πράγμα είναι κι αυτό :twisted:

Κάθε 15 κάνετε κι εσείς?

ΠΩ ΠΩ ΖΕΣΤΗ!!!!!:?

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...