Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, θα το δω,,,

κοριτσαρες μου τελος για σημερα, Κατερινιω εισαι μια κουκλα!

ειμαι απ το πρωι φταχνω το προσκλητηριο εχω το μωρο ταυτοχρονα τον γιο μου και εδω και λιγο ηρθε και ο αντρας μου.... πρεπει να ετοιμασω την προικα μας για αυριο φευγουμε θαλασσα.

καλο Σκ να περασετε ολες καλα ΧΧΧ !

Ευχαριστώ κοριτσάρα, αν και τα παραλές, κάπως:wink::wink:

Να περάσετε καλά θάλασσα.... Ζηλεύω, ο Βασίλης πάλι δουλεύει σήμερα....

κ εγω δεν νομιζω να κανει νερο ουτε τσαι..ετσι τουλάχιστον μου ειχε πει ο παιδίατρος..ρωτα τον δικο σου πριν κάνεις οτιδήποτε..γιατι ειναι κ ανάλογα τον παιδίατρο..

βασικά για να δεις αν πίνει απο μπιμπερό δωστεις αυτο που εχεις βγαλει με το θηλαστρο (η αν δεν εχεις δωστεις ξενο..δεν θα πάθει τιποτα)

βεβαια το τεστ καντο πριν χρειαστεις να λειψεις.

η αγλαια λεει οτι το 80% της ημερησιας ποσοτητας γαλακτος πρεπει να ειναι μητρικο..δηλαδη μπορεις να δινεις π.χ. τα 200γρ απο τα 1000 ξενο χωρις να χάνονται τα οφέλη του αποκλειστικού θηλασμού!

Ναι μαλλον είναι ανάλογα με το παιδίατρο , γιατί μια φίλη μου είπε οτι ο δικός της της είχε πει , οταν γκρινιάζουν πριν το δίωρο , να τους δίνει νεράκι και οχι βυζάκι . Και θήλαζε αποκλειστικά . Η δικιά μου , οταν την ρώτησα για χαμομηλάκι γιατί με είχε πρήξει η μαμά μου , μου είπε οτι δεν χρειάζεται αλλα οτι δεν θα της κάνει και κακό . Για νεράκι δεν την έχω ρωτήσει , αλλα ξέρω οτι δεν χρειάζεται αν θηλάζει το μωρό .

Αλλα δεν είναι οτι θέλω να της δίνω νερό , απλά κάπως πρέπει να δοκιμάσω τα μπιμπερό . :confused::confused::confused::confused:

Εβγαλα σήμερα το πρωί λιγάκι με το θήλαστρο και είπα στον μπαμπά της να της το δώσει με το μπιμπερό της medela . Τζίφος ! Δεν το εκλεινε το στόμα και εκλαιγε γοερά , μέχρι που της έδωσα στήθος . Δεν ξέρω μήπως έφταιγε που ήμουν και εγω μπροστά .

Τώρα είναι στο ψυγείο . Για να της το δώσω πρέπει να το ζεστάνω σε μπεν μαρί και σε ποια θερμοκρασία ? Και πως την τσεκάρω την θερμοκρασία ? Βγάζω λίγο στο χεράκι , όπως βλέπουμε στις ταινίες ? :tongue:

Νερό και τσάι απαγορεύεται σε μωράκια που θηλάζουν, παρεμβαίνει στο θηλασμό. Γεμίζουν οι κοιλίτσες και μετά δε θέλει γάλα.

Ούτε εγώ έχω δώσει μπιμπερό κι ο παιδίατρος λέει πως αν το κάνω πρέπει να γίνει αργά, διαφορετικά αν ξαφνικά πιεί ένα ολόκληρο μουκάλι (δικό σου ή ξένο) από το μπιμπερό, τότε θα το βγάλει.

Τι εννοείς αργά ? Σταδιακά ? Δηλαδή σήμερα 40 μλ , αυριο 60 μλ , μεχρι να φτάσουμε στα 150 μλ ? Κατάλαβα καλά ?

Εγω κορίτσια εχω γαμοβάφτιση , αλλα δεν εχω χρόνο για ετοιμασίες τώρα . Εχω το διάβασμα για την εξέταση . Ασε που ακόμη δεν εχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης . :(

Διαφημίσεις

Κουκλί είναι Κλειώ!!! Ναι, αυτό εννοώ, σα συμπλήρωμα του στήθους στην αρχή, να τρώει λίγο μητρικό και μετά λίγο ξένο, στο ίδιο γεύμα.

Σε μπεν μαρί το ζεσταίνεις και το τσεκάρεις στο εσωτερικό του καρπού. Διαφορετικά αγοράζεις θερμαντήρα. Δεν έχουν πρόβλημα τα μωρά που τρώνε μητρικό. Αρκεί να μην είναι παγωμένο και να μην καίει. Διαφορετικά έχουν συνηθίσει πως δεν έχει πολύ σταθερή θερμοκρασία.

φαντασου οτι η θερμοκρασία στο μητρικο(μπουκαλι) πρεπει να ειναι χλιαρο,ετσι οπως βγαίνει απο το βυζάκι.

μην ξεχαστείς κ το παραζεστάνεις γιατι χάνονται τα θρεπτικά συστατικά κ γενικά ολα τα καλα του!

ναι το δοκιμάζεις στο χερι..σε ενα dvd των pampers εδιχνε οτι το δοκιμάζεις στο εξωτερικό μερος του χεριου..εγω το δοκίμαζα κ στις 2 πλευρες..

οταν το βάζεις στο μπεν μαρι τακτικά βγαζε και κουνα το μπιμπερό κυκλικά για να πηγαίνει η θερμότητα κ στο εσωτερικό!

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Ναι μαλλον είναι ανάλογα με το παιδίατρο , γιατί μια φίλη μου είπε οτι ο δικός της της είχε πει , οταν γκρινιάζουν πριν το δίωρο , να τους δίνει νεράκι και οχι βυζάκι . Και θήλαζε αποκλειστικά :(

τι κουλο ειναι αυτο τωρα???

το μωρο οταν θηλάζει αποκλειστικά τρωει ΟΠΟΤΕ κ ΟΣΟ γουστάρει!!

δεν υπαρχει νομος που λεει αν πεινάσει πριν το 2ωρο..:confused::confused::confused::confused:

επισης αποκλειστικός θηλασμός σημαίνει--μονο βυζάκι...τιποτα αλλο!!

τι κουλο ειναι αυτο τωρα???

το μωρο οταν θηλάζει αποκλειστικά τρωει ΟΠΟΤΕ κ ΟΣΟ γουστάρει!!

δεν υπαρχει νομος που λεει αν πεινάσει πριν το 2ωρο..:confused::confused::confused::confused:

επισης αποκλειστικός θηλασμός σημαίνει--μονο βυζάκι...τιποτα αλλο!!

Συμφωνώ απολύτως..... Θηλασμός χωρίς περιορισμους, αυτό είναι αποκλειστικός θηλασμός. Και τίποτα άλλο, ούτε νερά ούτε τσάγια.

πω πω βρε κοριτσια εχει φτιάξει η μανα μου μια γρανίτα τρέλα..

κ τωρα με την ζεστη ειναι οτι πρέπει.. μόλις τσάκισα ενα μπολακι!

βάζει 1 κιλο φράουλες + ζαχαρη νομιζω 250γρ, στο μλεντερ κ μετα στη κατάψυξη.

κιαν εχετε φορμουλες ξυλάκια ακομα καλύτερα..

Διαφημίσεις

πω πω βρε κοριτσια εχει φτιάξει η μανα μου μια γρανίτα τρέλα..

κ τωρα με την ζεστη ειναι οτι πρέπει.. μόλις τσάκισα ενα μπολακι!

βάζει 1 κιλο φράουλες + ζαχαρη νομιζω 250γρ, στο μλεντερ κ μετα στη κατάψυξη.

κιαν εχετε φορμουλες ξυλάκια ακομα καλύτερα..

ζηλευω!!!

τρελαινομαι για γρανίτα στείλε και απο δω ένα μπολάκι!

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...