Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
      Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
      Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

• Ευχή 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Α, θα το δω,,,

κοριτσαρες μου τελος για σημερα, Κατερινιω εισαι μια κουκλα!

ειμαι απ το πρωι φταχνω το προσκλητηριο εχω το μωρο ταυτοχρονα τον γιο μου και εδω και λιγο ηρθε και ο αντρας μου.... πρεπει να ετοιμασω την προικα μας για αυριο φευγουμε θαλασσα.

καλο Σκ να περασετε ολες καλα ΧΧΧ !

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...