Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπορούμε να δημιουργήσουμε ενα αλμουμ στο προφιλ που να μπορούν να το δουν μονο φιλοι..

υπαρχει κ αλλος τροπος?

νομίζω πως μπορεις να βάζεις φωτο στο forum οπως έχουμε βαλει και εμεις και να την βλεπουν μονο οι φίλοι εκτος απο το αλμπουμ στο προφιλ αλλα ακομα δεν εχω βρει πως γινεται το ψάχνω...

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Εμένα έχει ένα τέλειο εκκλησάκι κοντά στο εξοχικό των γονιών μου και μάλλον θα το κάνω εκεί. Πολύ κλειστά πράγματα, οι γονείς, τα αδέλφια τους και οι φίλοι μας. Δεν πολυγουστάρω τις φανφάρες, το έκανα στο γάμο, όχι πάλι.

Χεχε, μεγαλώνει ο ανταγωνισμός...... Τέλεια. Εγώ πάλι βρε κορίτσια λίγο χαραμίστικα τα θεωρώ να του παίρνω μάρκες. Μονάχα αν του φέρουν κανένα δώρο, διαφορετικά πρακτικά και φτηνά από μαγαζιά με μωρουδιακά, όπου τα φορμάκια κουμπώνουν από μπροστά και τα φανελάκια έχουν τα 6 30 ευρώ......

νομίζω πως μπορεις να βάζεις φωτο στο forum οπως έχουμε βαλει και εμεις και να την βλεπουν μονο οι φίλοι εκτος απο το αλμπουμ στο προφιλ αλλα ακομα δεν εχω βρει πως γινεται το ψάχνω...

Εγώ ούτε πως κάνουμε το άλπμπυμ δεν έχω καταλάβει.... Δράμα....

Διαφημίσεις

Cate;428094 Εγώ πάλι βρε κορίτσια λίγο χαραμίστικα τα θεωρώ να του παίρνω μάρκες. Μονάχα αν του φέρουν κανένα δώρο, διαφορετικά πρακτικά και φτηνά από μαγαζιά με μωρουδιακά, όπου τα φορμάκια κουμπώνουν από μπροστά και τα φανελάκια έχουν τα 6 30 ευρώ......

κ εγω τ λυπαμαι για μαρκες γιατι μεγαλωνουν τοσο γρήγορα..

εγω ειμαι φαν του ζαρα, κορμάκια παίρνω απο τζαμπο κ απο μαδερκερ αγγλιας που οι τιμες ειναι στο μισο η και λιγότερο απο εδω...

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Εμένα έχει ένα τέλειο εκκλησάκι κοντά στο εξοχικό των γονιών μου και μάλλον θα το κάνω εκεί. Πολύ κλειστά πράγματα, οι γονείς, τα αδέλφια τους και οι φίλοι μας. Δεν πολυγουστάρω τις φανφάρες, το έκανα στο γάμο, όχι πάλι.

Χεχε, μεγαλώνει ο ανταγωνισμός...... Τέλεια. Εγώ πάλι βρε κορίτσια λίγο χαραμίστικα τα θεωρώ να του παίρνω μάρκες. Μονάχα αν του φέρουν κανένα δώρο, διαφορετικά πρακτικά και φτηνά από μαγαζιά με μωρουδιακά, όπου τα φορμάκια κουμπώνουν από μπροστά και τα φανελάκια έχουν τα 6 30 ευρώ......

Δεν έχεις άδικο για τα ρούχα μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνουν να τα φορέσουν.

για τη βαπτιση και εγω σε κλειστο κυκλο ειμαι της ίδιας αποψης με σενα

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...