Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν μπορεις στειλε μου φωτο και θα σου πω...εχω και μια ιδεα...................................

......................................................................................................................

να σου στειλω φωτο της προσκλησης??ξανθια μπορει να μην ειμαι αλλα το παιζω!!!:D

evento λεγετε το μαγαζι,το ξερεις?

τι ιδεα να την φτιάξω μονη μου?..το εχω σκεφτεί κ αυτο αλλα θελω να μαθω πρώτα ποσο εχει η μια να δω αν με συμφέρει.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαλλον αυτό θα έγινε , απλα ξέρεις πως είναι τώρα οι μαμάδες . Ανησυχούν και φοβούνται . :tongue:

Βασικά θέλω να δώσω γραπτές εξετάσεις στο ΕΑΠ , αλλα πως θα πάω αν δεν είμαι σίγουρη οτι το μωρό δεν θα πεινάσει ? Είναι ενα ολοκληρο πρωινό και πρέπει να βρω μια λύση . Εχω περίπου 15 μέρες μπροστά μου .

Ξένο δεν εχω δώσει , ούτε καν μπιμπερό δεν έχω δώσει .

Να σας πω , για να δώσουμε νεράκι με το μπιμπερό , θα βράσω το νεράκι και θα το αφήσω μετά να κρυώσει ?

Λέω να κάνω δοκιμές με νεράκι , να δω ποιο μπιμπερό αρέσει στην μπεμπα . Και εκείνη την ημερα ή θα έχω καταφέρει να βγάλω γάλα με το θήλαστρο μεχρι τότε ή θα της δώσω ξένο .

Για μια μέρα δεν νομίζω να επιρρεαστεί η παραγωγή μου . Το μόνο πρόβλημα είναι , θα του αρέσουν οι ιδέες μου του μωρού ή θα κάνει απεργία πείνας ?

Νερό και τσάι απαγορεύεται σε μωράκια που θηλάζουν, παρεμβαίνει στο θηλασμό. Γεμίζουν οι κοιλίτσες και μετά δε θέλει γάλα.

Ούτε εγώ έχω δώσει μπιμπερό κι ο παιδίατρος λέει πως αν το κάνω πρέπει να γίνει αργά, διαφορετικά αν ξαφνικά πιεί ένα ολόκληρο μουκάλι (δικό σου ή ξένο) από το μπιμπερό, τότε θα το βγάλει.

καλημέρα μανουλες τι κάνετε?

και εγώ είπα σιγά-σιγά να αρχίσω να ψάχνω για τη βάπτιση λέμε για σεπτέμβρη αύριο μάλλον θα πάω στο μαγάζι της ξαδέρφης μου που φτιαχνει χειροποιητες προσκλήσεις και μπομπονιέρες να πάρω καμια ιδέα.

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

κ εγω δεν νομιζω να κανει νερο ουτε τσαι..ετσι τουλάχιστον μου ειχε πει ο παιδίατρος..ρωτα τον δικο σου πριν κάνεις οτιδήποτε..γιατι ειναι κ ανάλογα τον παιδίατρο..

βασικά για να δεις αν πίνει απο μπιμπερό δωστεις αυτο που εχεις βγαλει με το θηλαστρο (η αν δεν εχεις δωστεις ξενο..δεν θα πάθει τιποτα)

βεβαια το τεστ καντο πριν χρειαστεις να λειψεις.

η αγλαια λεει οτι το 80% της ημερησιας ποσοτητας γαλακτος πρεπει να ειναι μητρικο..δηλαδη μπορεις να δινεις π.χ. τα 200γρ απο τα 1000 ξενο χωρις να χάνονται τα οφέλη του αποκλειστικού θηλασμού!

Α ρε...ολα τα μαθες !!! μπραβο μπραβο ετσι....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

καλημερα τζοανα..

κ εγω σεπτεμβρη λεω ειναι ο καλυτερος μηνας για τετοια πραγματα..ουτε κρυο ουτε ζέστη κ το πιο σημαντικό ντύνεσαι με ενα φορεματάκι, δηλ με λιγα λεφτά..

...σενα εκκλησάκι διπλα στη θαλασσα..

να σου στειλω φωτο της προσκλησης??ξανθια μπορει να μην ειμαι αλλα το παιζω!!!:D

evento λεγετε το μαγαζι,το ξερεις?

τι ιδεα να την φτιάξω μονη μου?..το εχω σκεφτεί κ αυτο αλλα θελω να μαθω πρώτα ποσο εχει η μια να δω αν με συμφέρει.

ναι κατι τετοιο.....στειλε μου την προσκληση που σου αρεσε και αν ενδιαφερεσαι θα μαθω για το μαγαζι,,

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ναι κατι τετοιο.....στειλε μου την προσκληση που σου αρεσε και αν ενδιαφερεσαι θα μαθω για το μαγαζι,,

τους πηρα τηλ. και μπορουν να μου τις στείλουν ..τους ειπα να μου στείλουν εμαιλ με φωτογραφίες γιατι αυτη που εχω ειναι θολή κ δεν μπορω να διακρίνω λεπτομέρειες.

περιμενω εμαιλ κ θα σου πω..

η τιμη ειναι λιγάκι τσιμπημένη..απο 2 ε μεχρι 4.50 παει.. ανάλογα τι θα βάλεις πανω.

Διαφημίσεις

καλημέρα μανουλες τι κάνετε?

και εγώ είπα σιγά-σιγά να αρχίσω να ψάχνω για τη βάπτιση λέμε για σεπτέμβρη αύριο μάλλον θα πάω στο μαγάζι της ξαδέρφης μου που φτιαχνει χειροποιητες προσκλήσεις και μπομπονιέρες να πάρω καμια ιδέα.

καλημερουδια...ξεκινα γιατι μεσολαβουν διακοπες και νεκρα ο Αυγουστος......

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ειναι πολυ γλυκια οντως ! αν πιανουν τα χερια σου δεν ειναι δυσκολο να φτιαξεις κατι παρομοιο....εχει μαγαζακια με πολλα τετοια ηδη να διαλεξεις,,,εγω το ψαχνω λιγο μολις εχω νεοτερα θα σας πω...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ειναι πολυ γλυκια οντως ! αν πιανουν τα χερια σου δεν ειναι δυσκολο να φτιαξεις κατι παρομοιο....εχει μαγαζακια με πολλα τετοια ηδη να διαλεξεις,,,εγω το ψαχνω λιγο μολις εχω νεοτερα θα σας πω...

μωρε πιανουν πως δεν πιανουν αλλα αυτες οι φωτο ειναι θολές κάτσε να μου στείλει τις καλες κ θα σου πω εγω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...