Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τσιμπήσαμε κ 2 ρουχαλάκια απο το ζαρα.. αλλάξαμε ενα δωρακι κ επειδη για φετος ειμαστε κοπλε τα πηρα για του χρονου..την φαντάζομαι του χρόνου που θα περπατάει να τα φοράει κ τρελαίνομαι.

p6091283.jpg

p6091284.jpg

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

τσιμπήσαμε κ 2 ρουχαλάκια απο το ζαρα.. αλλάξαμε ενα δωρακι κ επειδη για φετος ειμαστε κοπλε τα πηρα για του χρονου..την φαντάζομαι του χρόνου που θα περπατάει να τα φοράει κ τρελαίνομαι.

p6091283.jpg

p6091284.jpg

kai πολυ καλα εκανες ! και γω το ιδιο κανω, τωρα μεγαλωνουν τοσο γρηγορα..του χρονου καλυτερα..

και μεις χθες βολτα στα μαγαζια, εκανα μια αλλαγη και πηρα μια κοκκινη καμπαρτινουλα! για του χρονου ...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλημερα!!!

βρε κοριτσια τι ξενο δινετε στα κουκλια σας?

εγω της δινω frisolac λετε να μπορω να το αλλάξω με aptamil? κάνει?

εμεις διναμε αυτο το γκολντ - ς26 και τωρα αν και ειναι ελαχιστο εως καθολου αυτο που δινω , μας ειπε ο γιατρος το νοβαλακ ιτ που ειναι για δυσκοιλιοτητα μπας και την βοηθησει να κανει κακακια...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

βρε κοριτσια τι ξενο δινετε στα κουκλια σας?

εγω της δινω frisolac λετε να μπορω να το αλλάξω με aptamil? κάνει?

αρχισες ξενο ? το δικο σου ? το απταμιλ το εδινα στον γιο μου, μας το δωσαν στην κλινικη αλλα του ειχε ερθει βαρυ και εκανε εμετους...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Μαζί σου! :tongue:

Κι εμένα στο μαγαζί όλο κάτι μικρούλες 20χρονες είναι, μήπως να βάλω ντέτεκτιβ?:twisted:

Θα του πάρω την μπέμπα κ μην τον είδατε τον Παναή...:?

Πάντως ήδη με φαντασιώνομαι στην πισίνα σας... αααχχχχ...:(

καλημερουδια

καλε και σεις πισινες????????

Θα'θελα!!! :tongue: Όχι καλέ, φωτοτυπείο έχουμε κ έχουμε φοιτητριούλες...καταλαβαίνεις...

Τι κάνουν οι αγαπητές μου μανούλες? :rolleyes:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

αρχισες ξενο ? το δικο σου ? το απταμιλ το εδινα στον γιο μου, μας το δωσαν στην κλινικη αλλα του ειχε ερθει βαρυ και εκανε εμετους...

της δινω 1 γευμα ξενο...και σε καμια εβδομάδα πρεπει να αρχισω την προσαρμογή της που σταδιακά θα καταλήξουμε στο ξενο.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Πεταλουδίτσα και το μαγαζί σας στον πειραιά είναι ? Πειραιά κατέβαινα πριν την μπεμπα , αλλα τώρα με τον θηλασμό , δεν απομακρύνομαι πολύ .

Το κρεμαστό θα το χτυπήσω και εγω μάλλον . Εχω πάρει ενα απο το Λητώ που κουδουνίζει (10ευρώ έκανε) και την εχει ξετρελάνει . Το πρόβλημα είναι οτι είναι μικρό και για να το φτάσει το βάζω στην άκρη της κούνιας , αλλα χτυπάει το χεράκι της στο καρότσι στην προσπάθεια της να το χτυπάει για να κουδουνίζει . Οποτε αν κουδουνίζει και αυτό , που είναι και πιο μεγάλο , θα της αρέσει πολυ .

Εχω πάρει το θήλαστρο swing της medela και σήμερα έκανα την πρώτη προσπάθεια να βγάλω γάλα . Τζίφος !!! Το άφησα μόνο 10 λεπτά , αλλα έβγαλε ελάχιστο . Μετά έβαλα το μωράκι και έφαγε μια χαρά . Μου εχει μειωθεί γενικά το γάλα , αλλα η μπέμπα φαίνεται να χορταίνει .

Διαφημίσεις

Γειά σας μανούλες τι κάνετε? αφόρητη ζέστη σήμερα τώρα κατάφερα να μπώ έκανα γενική στο σπίτι τα παιξα και έχει μια απίστευτη γκρίνια η μικρή ρουφάει με μια μανία την πιπίλα

λέτε να ξεκινήσαμε τα δοντάκια?

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

p6091283.jpg

p6091284.jpg

τι τέλεια ρουχαλάκια είναι αυτα!

θέλω και γώ να πάω μήπως είδες αν είχε καπελάκια και κορδέλες για τα μαλλιά?

Εχω πάρει το θήλαστρο swing της medela και σήμερα έκανα την πρώτη προσπάθεια να βγάλω γάλα . Τζίφος !!! Το άφησα μόνο 10 λεπτά , αλλα έβγαλε ελάχιστο . Μετά έβαλα το μωράκι και έφαγε μια χαρά . Μου εχει μειωθεί γενικά το γάλα , αλλα η μπέμπα φαίνεται να χορταίνει .

και εγώ αυτό έχω τι ωρα προσπάθησες να βγάλεις?

το πρωί έχουμε περισσότερο γάλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...